2011/12/17 11:15:28 11:15:28
Svečias:
Deepsoorow labai fainas vyras, tokiu protingu cia vienetai. Net gele moteriai po sekso palieka. O ka - jei mioteris pasirase seksui, nors niekas jai nieko nezadejo, tai tipo po sekso jau vyras jai isipareigojes? Atsipeikekit. Abu ejo sekso ir abu gavo, kokios dar pretenzijos?
Cristaline is tu, kur lygioj vietoj bando iskapstyti, ko nera. Su tokio tipo moterim l.sunku, nepavydziu Deepui.
Tai, kad atrodo tavo "fainas vyras" - gana idomi DP virualios realybes persona, prisikimshes vandens kapsuliu i kishenes
Buvo cia tokiu idomiu personazu, kurie sugeba nustatyti is kurios salies komentaras rasomas - paaiskint, ar pats/pati suprasi?
visada svecias
V
1 įrašai
2011/12/17 13:43:15 13:43:15
Bet kokie asmeniskumai DIDZIAUSIA KVAILYSTE. Skaitau ir juokiuosi, kai apie mane raso ir kai apie kitus.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/12/17 13:52:04 13:52:04
Bet tai kaip. Viena šarka prasižiojo, o kiek triukšmo.
2011/12/18 15:40:09 15:40:09
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Bet tai kaip. Viena šarka prasižiojo, o kiek triukšmo.
Ne tik prasižiojo, bet ir apie vandens kapsules pritarškėjo. Matyt, deppą isterikės visokios traukia:D Beje, ta kristaliukė apkūnoka tokia. Bėgiodavo su tavim rytais? DD
2011/12/18 15:49:05 15:49:05
Svečias: cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Bet tai kaip. Viena šarka prasižiojo, o kiek triukšmo.
Ne tik prasižiojo, bet ir apie vandens kapsules pritarškėjo. Matyt, deppą isterikės visokios traukia:D Beje, ta kristaliukė apkūnoka tokia. Bėgiodavo su tavim rytais? DD
Mes jau zinom, kad tu 4m be sekso, jei ne daugiau.
Uzuojauta
2011/12/18 17:36:52 17:36:52
Svečias: Svečias: cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Bet tai kaip. Viena šarka prasižiojo, o kiek triukšmo.
Mes jau zinom, kad tu 4m be sekso, jei ne daugiau.
Uzuojauta
Man 15 m ir as apskritai dar be sexo :/ Ar tai blogai? Gal man reikėtų susirūpinti?
2011/12/18 19:32:08 19:32:08
2012/01/19 13:37:29 13:37:29
Svečias: Svečias: Svečias: [quote="
Man 15 m ir as apskritai dar be sexo :/ Ar tai blogai? Gal man reikėtų susirūpinti?
Tikrai tau nereikia susirūpinti.
Intymus bendravimas merginoms patariama nuo 18m. vaikinams daug vėliau Nuo 25 metukų Žinau, kad suošit ir nušvilpsit mane
Ar esate girdėję, kad ( parašysiu grubiai, dovanokite ) silpnapročiai dulkinasi kaip triušiai. Čia taip kalbama liaudyje. Klausiausi lekcijos... su vyro sperma išsilieja labai daug energijos, kurią jis turi galimybę išnaudoti ir kitiems tikslams. Pvz. mokslui, pinigų uždirbimui, kad turėtų savarankiškam gyvenimui... taigi, tas liaudiškas išsireiškimas, ko gero nelabai į lankas nuvažiavęs ... ))
Dabar jau galit švilpti
2012/01/19 19:25:25 19:25:25
Upytė:
Tikrai tau nereikia susirūpinti.
Intymus bendravimas merginoms patariama nuo 18m. vaikinams daug vėliau Nuo 25 metukų Žinau, kad suošit ir nušvilpsit mane
Ar esate girdėję, kad ( parašysiu grubiai, dovanokite ) silpnapročiai dulkinasi kaip triušiai. Čia taip kalbama liaudyje. Klausiausi lekcijos... [color=#BF0080:gbvubuoi]su vyro sperma išsilieja labai daug energijos, kurią jis turi galimybę išnaudoti ir kitiems tikslams[/color:gbvubuoi]. Pvz. mokslui, pinigų uždirbimui, kad turėtų savarankiškam gyvenimui... taigi, tas liaudiškas išsireiškimas, ko gero nelabai į lankas nuvažiavęs ... ))
Dabar jau galit švilpti
Vyro sperma turi savo paskirtį, o būtent apvaisinimą, tuo pačiu iškraunama įtampa. Kaip seilės, ašaros ir kt. skysčiai taip pat turi savo paskirtį. Juk neteigsite, kai jei vyras mažiau šlapinsis, jis panaudos savo organizme užsilaikiusį šlapimą mokslui ar pinigų uždirbimui? Kiti mokslininkai įrodė,kad seksas palankiai veikia kūrybines ir darbines galias. Triušiai neturimi omeny. Kalbama apie saikingumą pagal poreikius, bet poreikiai visų skirtingu. Seksualumas su intelektu neigiamos koreliacijos neturi.
2012/03/15 15:29:03 15:29:03
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume