Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 12:27:29 12:27:29

Svečias:
Svečias:
deepsorrow: Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku

Nea jis niekada neatsisako, tik kartais pareigą jaučia pamaloninti kitokiu budu, nepagrindiniu, jei supratote apie ką aš. Bet tai tik pareiga, jaučiu. Man kaip ir atsibodo iniciatyvą rodyti tarsi labiausiai man reiktų. Kažkoks kaip ir ne vyras jis. O aš esu pakankamai patraukli, su kitais vyrais jokių panašių problemų nebuvo.

Tai kam tu su juo tampaisi? Juk matosi, kad cia nieko gero nera ir jau nebus...
Greiciau paliksi, greiciau, kita susirasi. Normalu.

O aš suprantu pasisakymo autorę, kodėl ji "tampėsi". Nes ir jai turbūt yra apie 30imt, visos draugės susiporavusios arba ištekėjusios ir tikrai nenori bendrauti su "papildoma grėsme", kuri gali vyrą nuvilioti. Todėl ir jai patogu turėti žmogų, su kuriuo gali nueiti į kiną, "susitvarkyti" fiziologiją, net jeigu jai tenka už jį kartkartėmis susimokėti. Kodėl ji jo iki tol nenorėjo mesti? Turbūt todėl, kad vis dar prisimena intensyvių ieškojimų laikotarpį, kurio metu teko susitikti su kitais kitoje temoje gvildenamais "ypatingais vyrais" ir tiesiog nenori kartoti šios karčios patirties.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 12:31:49 12:31:49

deepsorrow: Mes draugiški, tačiau geras strategas žino, kad iš pralaimėto mūšio geriau pasitraukti, nei desperatiškai lieti nekaltų karių kraują

Sutikčiau su deepsorrow dėl žmogaus darbštumo - darbštus žmogus toks visada išliks, pati pasirašiau ir apsigyniau bakalaurą. dirbdama 1,5 etato ir mėnesį miegodama po 2 h, arba nemiegodama po 3 paras... Bet, gerb. deepsorrow, jeigu jūs esate toks puikus ir aktyvus vyras, kodėl jūs vis dar vienas? Iš jūsų pasisakymų (ir kitų narių pasisakymų), galima daryti išvadą, kad pats taip pat negarantuojate nė vienai moteriai jausminio stabilumo. Garsiai kalbate apie vienos nakties nuotykius klube, kaip apgavote kažkokią jauną mamytę, apie tai, kad buvote susižavėjęs barakuda (proto tai jums tikrai neprideda), apie tai, kad čia trūnijate kelis metus ir vis dar neradote tos vienintelės? Juk čia yra tūkstančiai moterų, negi nė viena netiko, arba buvo tokios, su kuriomis mylėdamasis įsivaizduodavote 'kitas". Gal jūs taip pat esate priskirtinas tiems "ypatingiesiems" vyrams?:D

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/14 16:21:29 16:21:29

Na ne auksas aš, tai faktas Viskam yra pirmų kartų, kartais tiesiog turi papulti į tam tikrą situaciją, kad vėliau ja iškarto pastebėtum ir galėtum išvengti, su mamyte buvo atvirkščiai, apgavo mane

Jausminis stabilumas turi būti abipusis, jei jis toks - nieko garantuoti nereikia. Nesileidžiu vyniojamas apie pirštą, mano santykių modelyje dominuoja lygiavertė partnerystė - o ne nuostata, kad kažkas 1 turi būti valdovas, savininkas ar prižiūrėtojas. Daug ką toleruoju(kartais net per daug), todėl ir iš aplinkinių laukiu to paties. Man nepatinka ginčai, dėl smulkmenų, tuščios diskusijos apie tai, ką rodė KAKADU, rašė cosmo ar kitas panašus bulvarinis pop'sas, man nepatinka beprasmis madų ir idealų vaikymasis - žmogus yra individas, blogiausia kas jam gali nutikti - paskęsti pilkoje masėje ir prarasti savąjį aš. Neieškau namų šeimininkės, nes buities darbus iki šiol sėkmingai atlieku pats, neieškau guodėjų - nes manęs niekada nereikėjo guosti, aš galiu paguosi jus, seksas nėra tas dalykas, kuris galėtų mane besąlygiškai "pririšti" prie moters, jeigu jai nejaučiu kažko daugiau. Gal aštri mintis, bet pasakysiu - visi šie faktoriai, kurie verčia vyrą atsiduoti moters valiai manęs neveikia, o moterys panašu to bijo. Moteris neturi būti botagas arba našta ant kupros, tai turi būti žmogus einantis šalia ir žengiantis koja kojon su tavimi

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 17:02:29 17:02:29

deepsorrow: Na ne auksas aš, tai faktas Viskam yra pirmų kartų, kartais tiesiog turi papulti į tam tikrą situaciją, kad vėliau ja iškarto pastebėtum ir galėtum išvengti, su mamyte buvo atvirkščiai, apgavo mane

Jausminis stabilumas turi būti abipusis, jei jis toks - nieko garantuoti nereikia. Nesileidžiu vyniojamas apie pirštą, mano santykių modelyje dominuoja lygiavertė partnerystė - o ne nuostata, kad kažkas 1 turi būti valdovas, savininkas ar prižiūrėtojas. Daug ką toleruoju(kartais net per daug), todėl ir iš aplinkinių laukiu to paties. Man nepatinka ginčai, dėl smulkmenų, tuščios diskusijos apie tai, ką rodė KAKADU, rašė cosmo ar kitas panašus bulvarinis pop'sas, man nepatinka beprasmis madų ir idealų vaikymasis - žmogus yra individas, blogiausia kas jam gali nutikti - paskęsti pilkoje masėje ir prarasti savąjį aš. Neieškau namų šeimininkės, nes buities darbus iki šiol sėkmingai atlieku pats, neieškau guodėjų - nes manęs niekada nereikėjo guosti, aš galiu paguosi jus, seksas nėra tas dalykas, kuris galėtų mane besąlygiškai "pririšti" prie moters, jeigu jai nejaučiu kažko daugiau. Gal aštri mintis, bet pasakysiu - visi šie faktoriai, kurie verčia vyrą atsiduoti moters valiai manęs neveikia, o moterys panašu to bijo. Moteris neturi būti botagas arba našta ant kupros, tai turi būti žmogus einantis šalia ir žengiantis koja kojon su tavimi

O tai nėra "tuščia" diskusija? Gal verčiau jums užsiimti tikslingesniu "jos" ieškojimu, o ne diskusija su beveidžiu personažu. Beje, nesutikčiau, kad "cosmo" reikalais nesidomite - labai aktyviai reiškėtės vyriško garderobo klausimais beje, protinga moteris tokių dalykų nebijo, kažin, ar protinga moteris "ir riša". Vyras juk ne kiemsargis. Tiesiog protingi žmonės, suderinę savo pliusus ir minusus, pakoregavę save, prisitaiko ir susiriša kartu (kad ir kaip jums, vyrams, grėsmingai tai skambėtų)

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/14 17:51:53 17:51:53

Ten ne “cosmo” ar konkrečių metų rudens-žiemos kolekcijos madų pristatymas, o tiesiog bendri pastebėjimai apie aprangą

O jūs pasirodo intensyviai mane skaitote gal man blogą sukurti
Galima derintis tol, kol vienas neužsispiria kaip avinas ant tilto, nuo čia pirmyn niekaip – tik atgal ir tolyn

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 20:36:48 20:36:48

Deepsorrow šaunuolis. Perskaičiau ir atrodė lyg mano mintys. Mažai taip mąstančių vyrų. Jei neturėčiau tokio pačio šaunaus vyro šalia,tikrai pretenduočiau į šitą

Crystaline

C

2 įrašai

2011/12/15 15:20:46 15:20:46

Svečias: Deepsorrow šaunuolis. Perskaičiau ir atrodė lyg mano mintys. Mažai taip mąstančių vyrų. Jei neturėčiau tokio pačio šaunaus vyro šalia,tikrai pretenduočiau į šitą

Tačiau su tokiu vyru labai sunku. Niekada nemaniau, kad vyras gali būti tokia paslaptis. Nors mes artimai bendravome tik 3 mėnesius, bet man taip ir nepavyko jo ikigalo perprasti. Atrodo kaip chameleonas puikiai prisitaiko prie visų situacijų, kai reikia aistringas, kai reikia konservatyvus ir santūrus, linksmas ir rimtas, kai reikia spontaniškas, kartais erzinančiai neprognozuojamas – ryte šalia gali jo nerasti, bet visada rasi gėlę ant pagalvės ar paruoštus pusryčius. Tada labai kvailai pasijauti, nes tiesiog negali ant jo pykti, nori bet negali. Neišlaikiau tos nežinomybės, kur jis būna kai nėra su manimi, neišlaikiau įtampos, kurią keldavo susitikimai su mano draugėmis. Tiesa jis niekada neflirtavo, tačiau erzino kad draugės daugiau bendrauja ir domisi juo .Kaip ten bebūtų nesigailiu susipažinusi, akimirkų dviese nepamiršau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 15:54:46 15:54:46

Tačiau su tokiu vyru labai sunku. Niekada nemaniau, kad vyras gali būti tokia paslaptis. Nors mes artimai bendravome tik 3 mėnesius, bet man taip ir nepavyko jo ikigalo perprasti. Atrodo kaip chameleonas puikiai prisitaiko prie visų situacijų, kai reikia aistringas, kai reikia konservatyvus ir santūrus, linksmas ir rimtas, kai reikia spontaniškas, kartais erzinančiai neprognozuojamas – ryte šalia gali jo nerasti, bet visada rasi gėlę ant pagalvės ar paruoštus pusryčius. Tada labai kvailai pasijauti, nes tiesiog negali ant jo pykti, nori bet negali. Neišlaikiau tos nežinomybės, kur jis būna kai nėra su manimi, neišlaikiau įtampos, kurią keldavo susitikimai su mano draugėmis. Tiesa jis niekada neflirtavo, tačiau erzino kad draugės daugiau bendrauja ir domisi juo .Kaip ten bebūtų nesigailiu susipažinusi, akimirkų dviese nepamiršau. [/quote]

Būtent tame ir šarmas:)nuo lyties tai mažai priklauso,moteris gali būti dar didesnė paslaptis;)

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 17:14:35 17:14:35

O jei tokius tris?! ir draugės patenkintos ir Jūs. Šefas patenkintas ir jo šuo patenkintas.
Ir tie trys vyrai patenkinti. Nafig tuos tris, septynis.
Jaučiat šarmą?
Registruojamės:

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/15 19:52:51 19:52:51

Crystaline, miela, labai smagu jog įsigilinai į tai, ką bandžiau tau išaiškinti – gaila, kad tam tau prireikė beveik metų. Žmonės ne rebusai, ne galvosūkiai, nereikia jų spręsti ar perprasti, sakiau per daug viską analizuoji. Per daug ieškai to, ko neverta ieškoti, bet žinoma jeigu labai norėsi surasti, visada rasi.

Man tik smalsu ar atsakei pati sau į tą klausimą – kuom gi galų gale tu nepasitikėjai – manimi, draugėmis, o gal pačia savimi? Draugus pasirenkame mes patys ar aš kaltas, kad jos taip elgėsi, kita vertus ir nuo žmonių atsiriboti juk negalime.
Nesižvalgyk atgal, palik praeitį ramybėje, ji visada ir liks praeitis – neverta joje gyventi. Juk daug laiko praleidi užsienyje, rasi tikrai artimą vaikiną, jeigu dar neradai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume