Hei, tai gal ne visos moterys taip sako? Nereikėtų visų į vieną krūvą plakti.

Samantta
2009/10/21 20:23:58 20:23:58
Hei, tai gal ne visos moterys taip sako? Nereikėtų visų į vieną krūvą plakti.
Samantta
2009/10/21 20:30:11 20:30:11
Na, as jam pati kartais paskambinu ir parasau...bet juk visada yra kalama moterims i galva, kad kai pati rodai ta inciatyva - vyrams pasidaro nebeidomu..tai kur tas balansas?... Ka reiskia kai pasako, jog malonu ir idomu bendrauti, raso, skambina kiekviena diena, tada dingsta kelias dienas (pasirodo su kita buvo pasimatyme)...tada as parasau, randa preteksta uzvaziuoti ir iseinam pasivaikscioti...(gal galite man sia formule kas nors i suprantama kalba isversti?:))) )[/quote]
Panašu, kad jam pats tas turėti ne vieną merginą, o kelias. Bet geriausia jo pasiklausti, o koks gi tavo vaidmuo šiame spektaklyje?
ieva
2009/10/26 15:40:21 15:40:21
Daug kas yra kalama i galvas visuotines nuomones, bet manau, svarbiausia niekada nepamesti savo galvos ir ja mastyti. Va cia labai graziai aprasyta, kad ne butinai moters iniciatyva yra blogai:
http://blog.darnipora.lt/pasimatymas-kodas-dp-1814.html
nata002
2009/10/28 21:01:04 21:01:04
Gal jis kompleksuotas uzdaras zmogus savo pasakojimais apie pasimatymus su kitom besistengiantis atrodyti ,,kietas'' pries jus,o gal jis paprasciausias plevesa besivalkiojantis su visom...Manau, tai galima atskirti bendraujant...
Inga-ramune
2009/10/29 07:44:29 07:44:29
Pasisnekek su juo
Inorė
2009/10/30 09:41:53 09:41:53
Miela temos autore,
Ar tikrai verta taip susikoncentruoti ties tuo zmogumi vos po triju savaiciu pazinties, juolab, kad jis, kaip suprantu, tam susikoncentravimui nedave pretekso. Jeigu pasimatyme man vyras imtu pasakoti apie kitas moteris, jam maloniai nusisypsociau ir tiesiai sviesiai pasakyciau, kad as jam ne koks draugelis, ir man tai visiskai neidomu girdeti apie tokius jo nuotykius. Jei jis testu toliau, padekociau uz vakara ir atsiprasyciau, kad turiu iseiti. Galbut dabar tinkamas laikas atsitraukti ir duoti jam erdves? Vyrai nera ateiviai is kitos planetos. Tikiu, kad jis tikrai zino ar bent nujaucia, kad elgiasi netinkamai, tik galbut stebi jusu toleracijos ribas, ir laukia - ar bus pastatytas i vieta, ar jums jo taip reikia, kad susitaikysite su jums nemiela padetimi. Prisiminkit, ka veiket iki su juo susipazindama ir verciau jau susikoncentruokit ties savo pomegiais, nei ties bandymais izvelgti kazka tarp eiluciu bendravime su vyru. Sekmes.
ieva
2009/11/02 13:54:14 13:54:14
Tikra tiesa - nereikia i kiekviena sutikta zmogu imti ziureti kaip i jau isipareigojusi jums. Manau, tokiu savo elgesiu ir pasakojimais apie kitas moteris, jis ganetinai akivaizdziai pademonstravo, jog jus jam galetumete buti nebent drauge.
narsytojas
2009/11/03 14:59:24 14:59:24
Kiek esu pats susidures, kiek su draugais aptarta, tai dazniausiai nesuvokiamus zaidimus mes, vyrai, imames zaisti tada, kai nieko konkretaus negalime pasakyti. Kai nei patinka moteris, nei per daug nepatinka. Tada pasirenki siek tiek vengimo taktika, ir ji arba atsoka, arba aktyviai bando pelnyti demesio ir galiausiai jo issireikalauja.
4J9AYYY
2009/11/03 15:03:56 15:03:56
O jei ir moteris suvokus, bei pajutus , kad ji nei patinka, nei nepatinka, įjungia panašią taktiką ??? Kas tada ??? tada Jūs vyrai kokia jungiat taktiką??? man čia labai idomi tema diskusijoms
ieva
2011/12/08 20:55:06 20:55:06
Na, čia tipiškas šios ir kitų internetinių svetainių vyrų elgesys:) taip pat akivaizdu, kad nesate jam tokia svarbi, kokia norėtumėte būti. Be to, apskritai vyrams paskutiniu metu sunku subręsti ir surimtėti - jie atsiverčia internetinį puslapį, o ten - dar tūkstantis kitų moterų, veidų, papų, skruostų etc. Toks "internetinis vyras" yra orientuotas į kiekybę, o ne kokybę. Normalus vyras, kuriam rūpėtumėte, pats būtų rimtų santykių iniciatorius ir skatintų jus iš čia išsiregistruoti bei išsiregistruotų pats:)