Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/09 12:05:17 12:05:17

Nesutinku, vyras subręsti ir surimtėti gali per keletą sekundžių - visa tai nuo aplinkybių ir situacijos priklauso niekas taip neatskleidžia vyro potencialo ir pasiruošimo santykiams, kaip neplanuotas nėštumas Žinoma pradžioje šokas, bet po valandos kitos prasideda paieškos internete ir daiktų besilaukiant sąrašo sudarymas

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/10 14:04:51 14:04:51

deepsorrow: Nesutinku, vyras subręsti ir surimtėti gali per keletą sekundžių - visa tai nuo aplinkybių ir situacijos priklauso niekas taip neatskleidžia vyro potencialo ir pasiruošimo santykiams, kaip neplanuotas nėštumas Žinoma pradžioje šokas, bet po valandos kitos prasideda paieškos internete ir daiktų besilaukiant sąrašo sudarymas

Is patirties kalbi ?

Toks vyrukas

T

3 įrašai

2011/12/11 17:08:58 17:08:58

Paatvirausiu apie save. Buvo keletu stipresniu atstumimu ir siaip nelabai sekdavosi bendrauti su moterimis. Zodziu esu toks vyrukas, kaip kad cia autore apraso. Nemoku, nedrystu iseiti is tu brolisku santykiu. Kazkaip pagarbiai ziuri i drauge, ir nedrysti lysti su imtymiais pasiulymais. Dabartine drauge, jei trupuciuka parodytu daugiau silumos, gal prisiglaustu, , nedidelio paskatinimo noretusi... Sita mano problema yra nuolatine. Jei gerbiu moteri, kazkaip sunku priekabiauti... nors ir nori.
Turiu dabar ir meiluze. Kaip susipazinome nepasakosiu, bet abieju tikslas buvo-seksas. Jokiu jausmu, meiles, tik seksas. Charakteris man jos nelabai ir patinka, nedaug ja ir tegerbiu, as tik gara nuleidziu su ja. Bet su ja as nesusivarzes, laukinis, jokiu kompleksu, iskart apkabini buciuoji ir t.t. Gal cia moteriskas pataikavimas, bet ji sako, jog ir geriausias vyras lovoje esu is jos gyvenimo.

Cia mano problema, jog su vienomis neiseinu is brolisku santykiu, o kitu negaliu tiesiog gerbti, ir myleti. Noriu, bet nepavyksta rasti tokios su kuria atsiskleisciau visose srityse. Tada ir ta meiluze mesciau per borta. Po sekso pasijaucia, kaip truksta to dvasinio artumo ir t.t.

Moterys keisnoja vis vyrus, bet kiek susidariu pats, tai is tikro vienetai yra siltu, draugisku, nuosirdziu moteru. Nemokat prakalbinti vyru, oi nemokat

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/11 17:35:55 17:35:55

Ačiū už atvirumą, Toks Vyrukas. Turėsiu omeny. Dabar daug ką supratau. Bet žinok moterys irgi būna drovios ir joms norisi būti "pakibintoms", nes tai natūralu, kad vyras ieško intymesnių santykių pirmas, toks galima sakyti stereotipas...Tau noriu patarti ieškoti dvasinio ryšio ir sieti jį su seksu. Nes tik seksas su mylimu artimu dvasiškai žmogumi bus pilnavertis ir santykiai pilnaverčiai.

basta

B

48 įrašai

2011/12/11 17:56:36 17:56:36

O vyrukas TOKS egoistas

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/11 18:12:52 18:12:52

Basta: O vyrukas TOKS egoistas

vyrukas visai ne egoistas, o nuosirdus ir atviras. Basta jus labai siaurakaktiskai viska matot. Primityvi esat. Kur ta egoizma matot?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/11 18:48:51 18:48:51

Toks vyrukas: Paatvirausiu apie save. Buvo keletu stipresniu atstumimu ir siaip nelabai sekdavosi bendrauti su moterimis. Zodziu esu toks vyrukas, kaip kad cia autore apraso. Nemoku, nedrystu iseiti is tu brolisku santykiu. Kazkaip pagarbiai ziuri i drauge, ir nedrysti lysti su imtymiais pasiulymais. Dabartine drauge, jei trupuciuka parodytu daugiau silumos, gal prisiglaustu, , nedidelio paskatinimo noretusi... Sita mano problema yra nuolatine. Jei gerbiu moteri, kazkaip sunku priekabiauti... nors ir nori.
Turiu dabar ir meiluze. Kaip susipazinome nepasakosiu, bet abieju tikslas buvo-seksas. Jokiu jausmu, meiles, tik seksas. Charakteris man jos nelabai ir patinka, nedaug ja ir tegerbiu, as tik gara nuleidziu su ja. Bet su ja as nesusivarzes, laukinis, jokiu kompleksu, iskart apkabini buciuoji ir t.t. Gal cia moteriskas pataikavimas, bet ji sako, jog ir geriausias vyras lovoje esu is jos gyvenimo.

Cia mano problema, jog su vienomis neiseinu is brolisku santykiu, o kitu negaliu tiesiog gerbti, ir myleti. Noriu, bet nepavyksta rasti tokios su kuria atsiskleisciau visose srityse. Tada ir ta meiluze mesciau per borta. Po sekso pasijaucia, kaip truksta to dvasinio artumo ir t.t.

Moterys keisnoja vis vyrus, bet kiek susidariu pats, tai is tikro vienetai yra siltu, draugisku, nuosirdziu moteru. Nemokat prakalbinti vyru, oi nemokat

Siūlau Jums pripažinti, kad turite psichologinių problemų. Tratinti kažkokią baisuoklę ir bijoti prisiliesti prie galbūt "potencialios žmonos" yra tikrai psichologinis sutrikimas. Ir nereikia vynioti nieko į vatą - esate menkas vyras, jeigu nesugebate net "pakabinti" žmogaus, kuris jums artimas tiek vidumi, tiek išore.
Apskritai, manau, temos autorė, labai tinkamai palietė "vyriškumo netekimo" temą. Jeigu jau moteris turi "lipti" ant vyro pati, tai kam jai to reikia? Galiu lažintis, kad tos "draugės" yra simpatiškos, dirbančios, intelektualios moterys, ir joms tikrai nereikia tokio "škurlio", kuris šitam forume mekena, kad turi psichologinių problemų ir nesugeba rodyti dėmesio normalioms moterims. Neparodysi tu - parodys kitas. Normalioms, protingoms moterims tikrai nereikia tokio "balasto". Toliau sau sėkmingai tratinkite mėsą

basta

B

48 įrašai

2011/12/11 18:52:20 18:52:20

Svečias:
Basta: O vyrukas TOKS egoistas

vyrukas visai ne egoistas, o nuosirdus ir atviras. Basta jus labai siaurakaktiskai viska matot. Primityvi esat. Kur ta egoizma matot?

Pats sau be abejo ir atviras ir nuoširdus, o šiaip aplink kiti tik kad būtų kur garą nuleist Sakyčiau, siauruose sakiniuose plačią žodžio prasmę perskaitau, bet čia tik aš siaurakaktė, o plačiaakiai geriau mato subjektyiu, bet tai mano nuomonė - tu perskaityk tai ką nori

Toks vyrukas

T

3 įrašai

2011/12/11 19:34:59 19:34:59

Taip, pripazystu jog turiu kazkokiu psichologiniu problemu ar kompleksu. Meiluze is isvaizdos tikrai ne baisuokle. Tokios figuros gali pavydeti ir daug dvidesimtmeciu merginu. Taip, sita yra tik garo nuleidimui. Grubiai, negraziai tai skamba , bet taip yra. Ir ji pati tai supranta.
Esu si karta kaip svecias, todel moterys neturetu mano atvirumo vertinti kaip melavima, aukstinima saves ir t.t. Kai einu i pasimatyma su kitomis merginomis, tai galvoje nera pirmo tikslo , jog nusitemti i lova. Stengiesi pazinti zmogu, bendrauji, susidraugauji, atsiranda pagarba, ir po visa to, kazkaip reikia jau per save lipti, jog prie nuostabaus zmogaus listi su intymiais pasiulymais. Tikrai nera taip, jog ziuri tik kaip i drauge. Su draugemis nevaikstau i pasimatymus. Prie zmogaus kuris tau nerupi, tai nesunku listi su intymiais pasiulymais.
Tai nera gerai, turiu problemu, pripazystu. Tiesiog moterims parodau, jog ne visus "broliskus" vaikinus, reikia skubeti nurasyti. Kazkiek irgi prisiimkite atsakomybe, jei toks vaikinas neatsiskleidzia.

basta

B

48 įrašai

2011/12/11 19:47:32 19:47:32

Broliškas vyruk, iki kalėdų nesi nurašomas, ką gali žinot, gal kalėdų senis perskaitys tavo laišką ir viskas pasikeis Tik laiško nepamiršk kalėdų seniui parašyt

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume