Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

Spindulelis2

S

3 įrašai

2009/10/20 12:38:23 12:38:23

su daugeliu sutinku ir pati panasiai galvoju..manau, kad jeigu labai zmogui patiktum - ta matytum ir zinotum; nors kita vertus manau ir vyrams buna (ypac vyresniam amziuje) baime buti atstumtam arba tiesiog nezinojimas ko nori...gerbiu bent zmogu uz tai kad "makaronu nekabina" ir "zvaigzdziu nezada"...tada nors ir nieko neiseina - lieka bent pagarba, kad nebure ir nevedziojo uz nosies..

XXXXX

X

20 įrašai

2009/10/20 13:22:17 13:22:17

na jei jau kalbėti apie baime būti atstumtam... Tai ta pati baimė ir pas mergina gali būti... Ir jei abu to bijos, tai iš vietos nepajudės

Lorele

L

135 įrašai

2009/10/20 13:44:28 13:44:28

Kažkokie vaikų žaidimai... tu man - aš tau. Tikrai nesiūlau temos autorei eiti į pasimatymus vien tam, kad galėtų užsiminti, kad juose buvo. Mano nuomone šitie santykiai jau pasmerkti. Jei vyrui bent kiek būtų įdomi moteris, kaip moteris, jis tikrai nepasakotų apie savo pasimatymus. Dabar peršokote į draugių sąrašus - o draugai egzituoja tam , kad su jais bendrautume, jiems išsiverktume ant peties, bet tikrai ne tam , kad miegoti kartu ... Nors ir labai patinka tas vyriškis, meskit jį iš galvos ir ieškokit kito.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/20 13:48:39 13:48:39

Pradzioje nutylejau, pagalvojau.
Keistas vaikino elgesys papasakoti apie sekancius pasimatymus, merginai deklaruojanciai apie ilgalaikius santykius.
Manau, komleksuoja. O jei tai daro akcentuodamas, tai kainos kelimas. Isvertus skambetu taip: ziurek manes geidzia kitos, as kitoms taip pat idomus. Kam jam to reik? butu geras klausimas?!
Ar eina ar neina i pasimatymus, greiciau skubina Jus?! Gal praso iniciatyvos is Jusu?!
Patinas senai butu uzvertes?! Homo sapiens, butu netauskejas to ko nereik!
O gal iesko liberalios?!
swx

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/10/20 14:24:51 14:24:51

Manau, kad tas vyriskis turi bendravimo problemu, yra kompleksuotas ir ziauriai nepasitikintis. Koks jis ten bebutu - jis toks yra. Kaip jis elgiasi ir ar tau priimtina, pati renkiesi. Jei nepavyksta "susikalbeti" ir tu vis dar su juo, klausk saves, kodel jis tau toks reikalingas arba kodel tau netinka, o tu su juo... Atsakymu aibes, bet visi jie tik tavyje. Neverta fantazuoti, ka jis masto , nes tai bus tik tavo fantazijos, jei zmogaus nepaklausi ir nesulauksi atsakymo. Sekmes ir drasiau bunant atvirai su tau patinkanciu zmogumi.

inde_e

I

53 įrašai

2009/10/20 15:51:00 15:51:00

Svetys: sveiki,

mazas scenarijus: susipazinom (per interneta); susitinkam ir jau ne karta; susiskambinam, smagiai leidziame laika, bet...kaip "brolis ir sesuo"..is vyriskio jokiu "judesiu" parodanciu fizini susidomejima (turiu patebeti abu ne 20meciai)...tuo paciu vyriskis susitikineja su kitomis merginomis ir pasakoja, kad buvo pasimatyme...ir toliau bendraujame.. jokiu uzuominu, kad "mes galime buti tik draugai" ir jokiu kitokiu, bet bendravimas vyksta....Noreciau komentaru: ka daryt jeigu tau tas zmogus patinka daugiau nei draugas ir kaip suprasti toki elgesi??? gal cia ir yra visas tas didelis minusas kai susipazisti per interneta ir vis dar noras paziureti "ka dar ten galima butu rasti" ..

gal tiesiog nusispjauti ir pasiusti ji pas tas "kitas"???

Man yra visiskai tokia pati situacija su vienu vyru identiskas scenarijus, kazin, ar tai nebus tik tas pats vyras

kora

K

2495 įrašai

2009/10/20 15:56:34 15:56:34

mazas scenarijus: susipazinom (per interneta); susitinkam ir jau ne karta; susiskambinam, smagiai leidziame laika, bet...kaip "brolis ir sesuo"..is vyriskio jokiu "judesiu" parodanciu fizini susidomejima (turiu patebeti abu ne 20meciai)...tuo paciu vyriskis susitikineja su kitomis merginomis ir pasakoja, kad buvo pasimatyme...ir toliau bendraujame.. jokiu uzuominu, kad "mes galime buti tik draugai" ir jokiu kitokiu, bet bendravimas vyksta....Noreciau komentaru: ka daryt jeigu tau tas zmogus patinka daugiau nei draugas ir kaip suprasti toki elgesi??? gal cia ir yra visas tas didelis minusas kai susipazisti per interneta ir vis dar noras paziureti "ka dar ten galima butu rasti" ..

ATSARGIAI

Tai ne zaidimas, tai nauja modifikuota Mergisiaus forma - Vampyras.

svetys

S

26 įrašai

2009/10/21 06:02:59 06:02:59

inde_e:

Man yra visiskai tokia pati situacija su vienu vyru identiskas scenarijus, kazin, ar tai nebus tik tas pats vyras

Sveiki,

Aciu labai visiems uz patarimus; man tikrai padejo...pati supratau, jog man toks elgesys nepriimtinas ir nereikalingas..Jeigu nezino ko nori, tegul iesko, bet as tame "ieskojime" nedalyvausiu...suprantu, kad zmonems buna toks laikotarpis, kai turi "savyje atsirinkti" ir pasidairyti "ko galima rasti" ir viskas cia gerai; bet kadangi as zinau ko noriu, tai man su tuo zmogum ne pakeliui...tikrai nebusiu nei antra, nei penkta, nei penkiolikta.. Manau jeigu zmogui patiktum - ta zinotum, o jeigu kyla klausimas kokia padeti uzimi to zmogaus gyvenime - jau kazkas ne taip...

p.s. "inde.e": gal pabandom issiaiskinti ar ne tas pats, butu visai idomu del sportinio intereso ...tik gal vardais nereikia ...kokio amziaus taviskis?? vedes/nevedes? kokia masina vairuoja???? (biski vaikiska, bet blyn, idomu)

svetys

S

26 įrašai

2009/10/21 08:19:47 08:19:47

Lorele: Kažkokie vaikų žaidimai... tu man - aš tau. Tikrai nesiūlau temos autorei eiti į pasimatymus vien tam, kad galėtų užsiminti, kad juose buvo. Mano nuomone šitie santykiai jau pasmerkti. Jei vyrui bent kiek būtų įdomi moteris, kaip moteris, jis tikrai nepasakotų apie savo pasimatymus. Dabar peršokote į draugių sąrašus - o draugai egzituoja tam , kad su jais bendrautume, jiems išsiverktume ant peties, bet tikrai ne tam , kad miegoti kartu ... Nors ir labai patinka tas vyriškis, meskit jį iš galvos ir ieškokit kito.

Pritariu abiem rankom..realiai pati ta zinojau, bet reikejo kad kazkas "patvirtintu"..Nors vyru komentarai ir truputi kitokie ir gal, mes moterys, neteisingas isvadas padarem, bet zinau viena, jeigu tokie santykiai netenkina - reikia pabaigti, kol visai nesusipainiojai...tuo labiau kad jau kelinta diena nesulaukiu nei skambucio, nei zinutes...lyg taremes susitikti savaitgali, bet kaip sakoma "jeigu taip, tai nafig" ))))

Lorele

L

135 įrašai

2009/10/21 14:08:29 14:08:29

Svetys:
Lorele: Kažkokie vaikų žaidimai... tu man - aš tau. Tikrai nesiūlau temos autorei eiti į pasimatymus vien tam, kad galėtų užsiminti, kad juose buvo. Mano nuomone šitie santykiai jau pasmerkti. Jei vyrui bent kiek būtų įdomi moteris, kaip moteris, jis tikrai nepasakotų apie savo pasimatymus. Dabar peršokote į draugių sąrašus - o draugai egzituoja tam , kad su jais bendrautume, jiems išsiverktume ant peties, bet tikrai ne tam , kad miegoti kartu ... Nors ir labai patinka tas vyriškis, meskit jį iš galvos ir ieškokit kito.

Pritariu abiem rankom..realiai pati ta zinojau, bet reikejo kad kazkas "patvirtintu"..Nors vyru komentarai ir truputi kitokie ir gal, mes moterys, neteisingas isvadas padarem, bet zinau viena, jeigu tokie santykiai netenkina - reikia pabaigti, kol visai nesusipainiojai...tuo labiau kad jau kelinta diena nesulaukiu nei skambucio, nei zinutes...lyg taremes susitikti savaitgali, bet kaip sakoma "jeigu taip, tai nafig" ))))

Kas dėl kitokio vyrų supratimo - netgi jeigu minėtas vyriškis tokiu būdu bando pritraukti jūsų dėmesį -ar jus tai veikia ? ar jums tai patinka ? Pripažinkit yra geresnių būdų gauti moters dėmesį Bent jau man žymiai maloniau būtų klausytis komplimentų mano adresu - tada gal ir užkibčiau Taigi išvada vis vien peršasi ta pati - toliau nuo akių , lauk iš širdies

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume