inde_e: Svetys: sveiki,
mazas scenarijus: susipazinom (per interneta); susitinkam ir jau ne karta; susiskambinam, smagiai leidziame laika, bet...kaip "brolis ir sesuo"..is vyriskio jokiu "judesiu" parodanciu fizini susidomejima (turiu patebeti abu ne 20meciai)...tuo paciu vyriskis susitikineja su kitomis merginomis ir pasakoja, kad buvo pasimatyme...ir toliau bendraujame.. jokiu uzuominu, kad "mes galime buti tik draugai" ir jokiu kitokiu, bet bendravimas vyksta....Noreciau komentaru: ka daryt jeigu tau tas zmogus patinka daugiau nei draugas ir kaip suprasti toki elgesi??? gal cia ir yra visas tas didelis minusas kai susipazisti per interneta ir vis dar noras paziureti "ka dar ten galima butu rasti" ..
gal tiesiog nusispjauti ir pasiusti ji pas tas "kitas"???
Man yra visiskai tokia pati situacija su vienu vyru identiskas scenarijus, kazin, ar tai nebus tik tas pats vyras
Sveiki,
Aciu labai visiems uz patarimus; man tikrai padejo...pati supratau, jog man toks elgesys nepriimtinas ir nereikalingas..Jeigu nezino ko nori, tegul iesko, bet as tame "ieskojime" nedalyvausiu...suprantu, kad zmonems buna toks laikotarpis, kai turi "savyje atsirinkti" ir pasidairyti "ko galima rasti" ir viskas cia gerai; bet kadangi as zinau ko noriu, tai man su tuo zmogum ne pakeliui...tikrai nebusiu nei antra, nei penkta, nei penkiolikta.. Manau jeigu zmogui patiktum - ta zinotum, o jeigu kyla klausimas kokia padeti uzimi to zmogaus gyvenime - jau kazkas ne taip...
p.s. "inde.e": gal pabandom issiaiskinti ar ne tas pats, butu visai idomu del sportinio intereso ...tik gal vardais nereikia ...kokio amziaus taviskis?? vedes/nevedes? kokia masina vairuoja???? (biski vaikiska, bet blyn, idomu)