Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

Kas tai per "vyriskas" zaidimas?????

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/19 12:14:32 12:14:32

Svečias:
Svečias: ir dar tie pasakojimai kaip eina susitikti su kitom merginom - gal tai ir yra savotiskas noras man pasakyti, kad nieko nesitikeciau????

O gal kaip tik atvirkščiai Nori jisai, kad Tu pirma jį už rankos paimtum, t.y. parodytum iniciatyvą

p.s. arba provokuoja Tave, arba save drąsina tomis kalbomis

na, kiek zinau jis tikrai eina su jomis susitikti

o sakoma, kad moterys komplikuotos, eh... atrodo gal reiktu duoti zmogui laiko, kad "atsiskleistu", bet tas nekonkretumas uzmusa

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/19 12:32:39 12:32:39

Svečias: ...
o sakoma, kad moterys komplikuotos, eh... atrodo gal reiktu duoti zmogui laiko, kad "atsiskleistu", bet tas nekonkretumas uzmusa

Nesi maža mergaitė Nelauk nieko gero, pats neatsiskleis be Tavo pagalbos

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/19 12:41:32 12:41:32

Svečias:
Svečias: ...

Nesi maža mergaitė Nelauk nieko gero, pats neatsiskleis be Tavo pagalbos

o tai gal is patrities kalbi ????

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/19 13:16:36 13:16:36

Svečias: o tai gal is patrities kalbi ????

Menka ta patirtis Tik žinau, kartais norisi ne pačiam būti iniciatoriumi, o kad kita pusė parodytų tą iniciatyvą Ir žinau, kad tikrai to nepasakysiu, kaip vargu ar pasakys ir Tavasis

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/19 13:24:40 13:24:40

Svečias:
Svečias: o tai gal is patrities kalbi ????

Menka ta patirtis Tik žinau, kartais norisi ne pačiam būti iniciatoriumi, o kad kita pusė parodytų tą iniciatyvą Ir žinau, kad tikrai to nepasakysiu, kaip vargu ar pasakys ir Tavasis

Na, as jam pati kartais paskambinu ir parasau...bet juk visada yra kalama moterims i galva, kad kai pati rodai ta inciatyva - vyrams pasidaro nebeidomu..tai kur tas balansas?... Ka reiskia kai pasako, jog malonu ir idomu bendrauti, raso, skambina kiekviena diena, tada dingsta kelias dienas (pasirodo su kita buvo pasimatyme)...tada as parasau, randa preteksta uzvaziuoti ir iseinam pasivaikscioti...(gal galite man sia formule kas nors i suprantama kalba isversti?:))) )

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/19 13:43:11 13:43:11

Nenoretum tos "formules" jo paties paklausti?!
Ot, dar ne ta pasakysim paskui galvas skaudes.
Antra vertus, paciai bus naudinga ismoksi bendrauti. Juk "bedra ateiti" planuoji ne su forumu, o su juo?!

Nori sekso,- pakuzdek. Nori rimtu santykiu,- kurk tokius. Nori paslapties,-patylek...

Viešnia

V

281 įrašai

2009/10/20 09:52:42 09:52:42

suprantu šios temos autorę - jai vyriškis patinka, bet gi nėra taip paprasta moteriai "ženklus" rodyti, kai santykiai
įstrigo draugiškame lygmenyje ir tuo labiau, kai tavo draugas dalijasi info apie savo susitikimus su kitomis,
tiesą sakant, aš nesuprantu tokio vyrų elgesio , nes tai visiškas negalvojimas apie moterį, kuri registruojasi
pažinčių portaluose tam, kad surastų sau porą, o draugių ir draugų manau gyvenimo kelyje visos susiranda ir turi
kam "ant peties išsiverkti", turi su kuo pasivaikčioti ir kavos išgerti; patarčiau būtinai pasikalbėti apie tai su
naujuoju draugu, apie tai, kaip jautiesi tokioje jau nedviprasmiškoje , o daugiaprasmiškoje situacijoje,
aišku,didelė tikimybė, kad santykiai tuo ir baigsis, nes vyriškis be abejo vis tikisi, kad kita bus geresnė,
bet "sėdėti ant atsarginių suolelio" ir laukti, kada "išleis pažaisti"... tačiau kiekviena elgiasi, kaip
jai pačiai atrodo geriau, tik nelinkiu Jums tų išgyvenimų, kurie , kaip matau, yra nuolatiniai dabartinių
santykių palydovai
tarp kitko tie vyriškių "o kodėl mes turime būti iniciatoriais, kodėl jūs to nedarote?" dvelkia arba infantilumu,
arba kompleksų bukietu - gaila, vyriškumu čia net nekvepia, o mes moterys taip laukiame tos džentelmeniškos vyriškos iniciatyvos
ir neabejoju, kad vyrai tikrai elgiasi ir vyriškai ir džentelmeniškai, bet tik tada, kai yra įsitikinę, kad tai ta moteris...o kol jie įsitikina, tai ir
blaškosi, galėdami pasiūlyti tik "draugiškus santykius" - taip taip jau girdžiu , kaip daug kas sako "visi turime teisę rinktis" , bet nepamirškime
vieni su kitais bent jau garbingai elgtis

Vilniaus m. gyventoj

V

9 įrašai

2009/10/20 10:00:35 10:00:35

Hmm.na jei jis vaikšto su kitomis, tai ir tu nueik retkarčiais į kokį pasimatymą su kitu iš pažinčių svetainės...ir netyčia užsimink, kad va, vakar užsiėmusis buvau, pasimatyme buvau..paprasta, mažvaikiška net galbūt, bet pasimatytų vaikino reakcija ir požiūris..jei jūs tik draugai jo požiūriu tai vienaip sureaguos, jei ne- tai tikėkimės pasidarys išvadas..

lelia

L

6 įrašai

2009/10/20 10:54:57 10:54:57

Kadaise as megavausi internetiniu pazinciu teikiamomis privilegijomis - daug bendraujanciu zmoniu ir nieko ipareigojancio. Tuo metu man tiesiog labai reikejo demesio, pripazinimo, pasitvirtinimo, kad galeciau tureti, jei noreciau, bet ir tik tiek... nujauciau, kad gal kam tusciu vilciu sukeliau, bet negi pasakysi, kad tu tiesiog gryba pjauni ir jokiu rimtu rysiu nepageidauji. bet kas dvyriskis nerodytu iniciatyvos suarteti tai keista, gal tiesiog yra kokia smulkmena kuri trukdo ar atstumia [quote][/quote]

XXXXX

X

20 įrašai

2009/10/20 11:31:12 11:31:12

Svetys: sveiki,

mazas scenarijus: susipazinom (per interneta); susitinkam ir jau ne karta; susiskambinam, smagiai leidziame laika, bet...kaip "brolis ir sesuo"..is vyriskio jokiu "judesiu" parodanciu fizini susidomejima (turiu patebeti abu ne 20meciai)...tuo paciu vyriskis susitikineja su kitomis merginomis ir pasakoja, kad buvo pasimatyme...ir toliau bendraujame.. jokiu uzuominu, kad "mes galime buti tik draugai" ir jokiu kitokiu, bet bendravimas vyksta....Noreciau komentaru: ka daryt jeigu tau tas zmogus patinka daugiau nei draugas ir kaip suprasti toki elgesi??? gal cia ir yra visas tas didelis minusas kai susipazisti per interneta ir vis dar noras paziureti "ka dar ten galima butu rasti" ..

gal tiesiog nusispjauti ir pasiusti ji pas tas "kitas"???

Na jei jau man pats vaikinas papasakotų, kad buvo pasimatyme su kitom, tai aš jam irgi tuo pačiu atsilyginčiau... O jei sakai, kad nėra jokių apsikabinimų jokio lytėjimo ir pan, tai jis gal tave ištikrųjų priima kaip draugę - sesę, nes tu neatitinki jo princesės reikalavimų...O kaip sesuo, kaip guodėja, kaip išklausytoja jo nuotykių tu jam tinki... O kaip elgtis tai tik tu gali atsakyt į šita klausima - gali jį mest, gali bendraut taip toliau, nieko nesitikėdama ( nes geri draugai nemaišo), gali paklaust pati jo kodėl jis su tavimi bendrauja.

Aš taip irgi pas viena vaikinuka paklausiau, kodėl jis su manim bendrauja. Ir gavau atsakyma, tik tiesa pasakius palyginus jo atsakyma ir jo veiksmus, tai kartais tie veiksmai prieštarauja jo pasakymui. Na bet jei pasakė, tai tegul dabar laikos savo žodžio, o jei persigalvojo, tai lai taip ir pasako

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume