Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Klausimas merginoms

Klausimas merginoms

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/27 11:04:35 11:04:35

Svečias:
Svečias: Uzvede tema, o paties autoriaus ir nera.. Jei tik tokios merginos Tavo kelyje pasitaiko, greiciausiai priezasciu reikia ieskoti savyje, arba reikia keisti aplinka, kurioje tos paieskos vykdomos.

autoriaus rasymo stilius man irgi nepatinka, taciau kalbant apie lyciu lygybe, jei vienoje temoje vyras nesuranda rimtos merginos, tai jis traukia tik tokias ir priezasties reikia ieskoti savyje, o jei moteris nesuranda - visi vyrai kiaules ir "kur dingo vyrai".

Moterims taikau tą patį.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/27 15:42:46 15:42:46

Svečias:
Svečias:
Svečias: Uzvede tema, o paties autoriaus ir nera.. Jei tik tokios merginos Tavo kelyje pasitaiko, greiciausiai priezasciu reikia ieskoti savyje, arba reikia keisti aplinka, kurioje tos paieskos vykdomos.

autoriaus rasymo stilius man irgi nepatinka, taciau kalbant apie lyciu lygybe, jei vienoje temoje vyras nesuranda rimtos merginos, tai jis traukia tik tokias ir priezasties reikia ieskoti savyje, o jei moteris nesuranda - visi vyrai kiaules ir "kur dingo vyrai".

Moterims taikau tą patį.

Jus gal ir taikot, taciau paziurekit, kiek temose "Normalus vyrai baigia isnykti? " ir panasiose prirasyta zinuciu, ir kokiu. Visur veikia moteriskas solidarumas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/30 14:16:52 14:16:52

autoriaus rasymo stilius man irgi nepatinka, taciau kalbant apie lyciu lygybe, jei vienoje temoje vyras nesuranda rimtos merginos, tai jis traukia tik tokias ir priezasties reikia ieskoti savyje, o jei moteris nesuranda - visi vyrai kiaules ir "kur dingo vyrai".[/quote]

Moterims taikau tą patį.[/quote]

Jus gal ir taikot, taciau paziurekit, kiek temose "Normalus vyrai baigia isnykti? " ir panasiose prirasyta zinuciu, ir kokiu. Visur veikia moteriskas solidarumas.[/quote]

Nežinau kas ten parašyta, ir mane nelabai domina, tiskliau, nieko naujo nesužinosiu..Aš turiu savo nuomonę, kuria ir išreiškiau. Beje, aš neužakcentavau, tik tą variantą - priežasčių ieškoti savyje, pateikiau ir kitą ne mažiau svarbesnį.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/01 11:11:28 11:11:28

prajuokinai, ministre, ačiū už tai! Ko vertas, tokias ir randi

NioNka

N

18 įrašai

2009/12/22 23:59:33 23:59:33

Manau problema yra tame, kad pats tokiat atremki!
Teko man su vienu bendrauti, kuris manbuvo pasakes: jums tik pinigai traukia! o pats vaiksciuojo ir tik ir stengdavosi parodyti ala koks! kad turi pingu ir bla bla bla! Tai ko noret tada?! jei taip elgtis tai ir trauksi tas kuriom pinigai tik reikalingi!
manau pilna pas geru paneliu kuriom nerupi tie pinigai! kuriuos siam gyvenima bando kazko tai PACIOS pasiekti

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/24 07:31:54 07:31:54

Rutana:
valdasbl: Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rastimonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?". Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

Keista, net nemaniau, kad cia renkasi tokios merginos... juk jeigu jos nori tokio "tobulo" su gera tacke ir geru kopustu vietoj galvos galima uzeiti i koki sexpazintys ar dar kur...
Nenusimink Valdai, yra ir normaliu ir net daugiau nei normaliu

Baik tu, sexpazintyse pilna visokiu santechniku, kurie be "labas, seksas, dabar atvaziuoju i tavo plota?" daugiau suregzti negali. O cia - bent anketoje pajama pazymi, issilavinima, kur dirba...

dinkaAS

D

2 įrašai

2009/12/25 15:38:09 15:38:09

Na, gal tau jau geriau sekasi? Tik norisi atkreipti dėmesį, jog TIKRAI iš kažkurios pusės esi pats kaltas, vien tik tokia netikusias merginas pritraukdamas. Galima įvairiais žodžiais pasakyti ir įvairių laikų patirtimi, jog Kiekvienas yra savo likimo kalvis. Pabandyk pradėti keistis, tuomet ir aplinkiniai pasikeis, tuomet ir merginą tinkamą susirasi, kuri ir taps Žmona... Tikiuos, esi dėkingas už čia išreikštas mintis tau, nes turbūt to iš mūsų visų ir norėjai, ar ne? SĖKMĖS

Erdvilas

E

12 įrašai

2009/12/26 13:52:47 13:52:47

pries kelis metus dirbau Austrijoj,teko autobusu is Vilniauas i Viena vaziuot...autobusas dvieju aukstu,mes gal kokie penki vaikinai ,visa kita merginos,gal keturiasdesim...svarios,tvarkingos,protingos ir grazios...apsidziaugiau,vaziuot para,galvoju kelione neprailgs,..
gal susipazinsiu su kokia mergaiciuke,gal ir seima veliau sukursiu,juk uzdirbu pakankamai...vaziuoju ,svajoju laimingas...
kelione i pabaiga,privaziuojam galutine stoty Vienoj-toliau kas vyko mano siry, sunku apsakyt...
stoty surmuliavo minia juodziu...prie musu issilaipinimo stoteles... pasitiko musu lietuvaites,glebesciavosi,ciupo nest lagaminus...
tos laimingos,svytincios..tik gal keturiu ar penkiu nesutiko-pacios savo daiktelius nusinese kauksedamos kulniukais...
tada as miriau,miriau kaip buves Egidijus...mano dvasioje numire kazkas sviesaus ir silto...tada gime salta neapykanta...

leagere

L

354 įrašai

2009/12/26 20:55:14 20:55:14

Gimė neapykanta KAM?

Erdvilas

E

12 įrašai

2009/12/27 09:41:36 09:41:36

...geras klausimas- KAM. kodel taip atsitiko,kad reikia vaziuot kazkur dirbt,mokytis,ar vaikus priziuret-tarnaut kazkur vokieciam,anglam...ka mergina randa pakistano ,afgano,turko asmeny tokio? Kodel tas kazkas atvaziuoja i Lietuva,prisidaro vaiku ir gyvena is pasalpu...tai yra ,is to kuris eina i darba,moka mokescius,vaziuoja uz tukstanciu km,kad parsiust pinigu seimai?
Didysis kunigaikstis Vytautas parveze keliolika tukstanciu krymo totoriu,-jie mokejo mokescius krauju-gyne Lietuva,dalyvavo kiekvienam musyje.gerbiu ir myliu tuos zmones.
austrijoj dirbau po nuo 6 ryto.iki 23vakaro. visi mane mylejo ir gerbe. per kiekvienas Kaledas man paskambina,pasveikina,,,uzsimena tarp kitko,,,,:) kad yra daug darbu...zinai kiek Vienoj yra to KAZKO , tik tam KAZKAM darbo nesiulo,nes naudingumo koeficiento tas KAZKAS neturi. KAs nutinka merginai,kad ji iezko vargo ir skausmo savo gyvenime? to KAZKO.
Kita savaitgali parasysiu savo mintis,kaip as suprantu kodel tai ivyksta...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume