renata24_: imbiere, rašysiu tiesiai šviesiai - kažkokį briedą teigiate ir į kraštutinumus linkstate.
Dažytis nebūtinai prisidažyti, auskarus vertis nebūtinai durtis kur tik įmanoma, tatuiruotę darytis nebūtinai prisitatuiruoti iki begalybės, dažytis plaukus nebūtinai nusiperoksidinti arba nusispalvinti keliom spalvom vienu metu, lakuotis nagus nebūtinai juos prisiauginti kilometrinius ir juos ornamentuoti [i:xh6yf6fl]belenkaip[/i:xh6yf6fl]. Savaime tokie dalykai nepasako apie žmogų beveik nieko. Yra klausimas, kaip tai padaryta, ar jai tinka ir pan.
Ir tas klausimas "ar yra kada (kur) tekę matyti fiziškai ir protiškai sveiką lietuvaitę, kuri nenaudotų makijažo, nedažytų plaukų, o josios ausyse, nosyje ar bamboje nebūtų pradurtų skylių???" toks hmmm. Čia reiktų suprast, kad jei nenaudoja makiažo, nedažo plaukų ir pan., tai tokios tavo sutiktos būna paprastai fiziškai ir protiškai atsilikusios? O gal tas klausimas reiškia, jog visos tavo sutiktos su tais "priedais" buvo atsilikusios visame kame, o to "natūr produkt" nepavyko sutikt iš viso? Kažkoks dviprasmiškas tas klausimas. Ir iš viso kiek, imbiere, Jums metų?
Labiausiai mane siutina ne dažytos ar pirsinguotos, o nieko nebaigusios kluikos, kurioms, nors parašyta aiškiau negu aiškiai, bet viską skaito išvirkščiai ar atsiranda vietos interpretacijoms.
Nors Izraelyje mačiau šimtus gražių ir protingų merginų kareiviškose uniformose, gerai besigaudančių situacijoje, bet net stipriausiai apsirūkęs negalėčiau tose uniformose įsivaizduoti lietuvaičių, nes dauguma jų yra renatos, 24-to modelio.
1. Na, man yra 33 metai. Bet ką tai bendro turi su mano neigiama nuomone nenatūralumui, tai aš absoliučiai nesuprantu.
2. Jeigu aš "teigiu briedą" tai prašom atsakyti argumentais, o ne kvailais pasvarstymais apie savojo kūno keitimo kiekybę fiziniu ar cheminiu būdu. Ir nuo kada yra kraštutinumas būti patenkintam savo plaukų spalva, švaria oda bei fiziškai nesužalotom ausim ar nosim. Jei taip, tai aš nesidažydamas, nesitatuiruodamas ir nesibadydamas esu radikalas??? Kažkodėl tai priminė mokyklos frazę, man kažkada mestą antramečio dvejetukininko: jeigu tau nepatinka Depesh Mode tai tu esi nenormalus...
3. Dėl fiziškai ir protiškai sveikos merginos užsiminiau tik dėl to, kad nebūtų kalbama apie iš lovos nesikeliančias ar protinę negalę turinčias merginas, nes jos ne rodiklis. O jei jūs perskaitėte tai ko neparašiau ir prisitaikėte sau - na, ką gi...
4. Absoliučiai jokių dviprasmybių savo ankstesniame poste nematau, nes jų ir nėra. Tiesiog lygindamas savo matytas natūralias merginas svetur ir prisimindamas koks džiaugsmas yra bučiuoti nedažytus plaukus, nepudruotus skruostus bei nepirsinguotas ausytes, norėjau paklausti ar kas matė tokių merginų pas mus, nes aš tai ne.