Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Klausimas merginoms

Klausimas merginoms

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/05 20:06:21 20:06:21

Na tokių barakudų reikia saugotis ne vaikai gi esam, kad domintų tik blizgučiai ir naujausio modelio automobilis. Aš asmeniškai kreipiu daugiausia dėmesio į vaikino rūpinimąsi savimi (ar tvarkingas), kaip save gyvenime realizuoja, kokios manieros prie stalo, ką kalba prie žmonių, ką kalba būnant dviese, ar išvis randam bendrą kalbą ir panašiai

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/05 22:28:13 22:28:13

malvina0120: Temos autoriau - kaip šiais laikais, kai kiekvienam vyrui tenka po 3 moteris - tu per 9 metus nesugebėjai susirasti sau poros. Aišku pasiskaičius tavo"blevyzgų" apie tačkas, rublius ir pan. - abejonių mažėja, o jei visos sutiktos domisi tik tavo pinigais ir mašinomis - abejonių visai nelieka. Kažkaip įsivaizduoju tavo sutiktų panelių tipažą - 90-60-90 figūra, min 170cm ūgio, makiažas, tobula šukuosena, soliarumas, DG rūbai, kiekvieną rytą min 2-3val prieš išeinant iš namų, ir t.t. sąrašą daugelis įsivaizduoja - tai žinoma, kad joms rūpi kiek pinigų turi, ir ar galės jos būdamos su tavimi - taip pat puikiai atrodyti. Pakeisk savo požiūrį į moteris ir pamatysi kaip jos pasikeis tavo akyse.

Nu, Malvina, tu duodi... Likau priblokštas net truputį. Tai nori, gerbiamoji, pasakyti, kad šiandieninėje Lietuvoje yra kitokių merginų??? Tikrai nėra. Jau ne pirmi metai stebiu lietuviškąją moteriją ir niekaip nesugebu pamatyti (!) merginos: be makijažo, nedažytais plaukais, nelakuotais nagais, nesubjaurotos pirsingo ar tatuiruočių. Tegu mane perkūnas, jei nors vieną tokią sutikau. Ir ne prie ko čia ūgis, krūtinės dydis ar klubų plotis? Taigi - kalba eina apie naturalią išvaizdą... Galvojau, gal čia tik miestui būdinga ši liga ir savo žvilgsnį nukreipiau į kaimiškąsias teritorijas bei mažus mietelius. Tačiau ten dar blogesnis variantas - dažytis ir auskarus vertis mergaitės pradeda nuo 14 metų. Tragedija. Kas įdomiausia, tai Brituose ir Airijoje tokių natūralių merginų tikrai ne deficitas. Užbėgdamas už akių pagiežingam klausimui "tai ko tu ten nepasilikai?" pasakysiu, kad kalba eina apie moteriško natūralumo nebuvimą pas mus, o ne kitur.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/06 07:36:50 07:36:50

imbieras:
malvina0120: Temos autoriau - kaip šiais laikais, kai kiekvienam vyrui tenka po 3 moteris - tu per 9 metus nesugebėjai susirasti sau poros. Aišku pasiskaičius tavo"blevyzgų" apie tačkas, rublius ir pan. - abejonių mažėja, o jei visos sutiktos domisi tik tavo pinigais ir mašinomis - abejonių visai nelieka. Kažkaip įsivaizduoju tavo sutiktų panelių tipažą - 90-60-90 figūra, min 170cm ūgio, makiažas, tobula šukuosena, soliarumas, DG rūbai, kiekvieną rytą min 2-3val prieš išeinant iš namų, ir t.t. sąrašą daugelis įsivaizduoja - tai žinoma, kad joms rūpi kiek pinigų turi, ir ar galės jos būdamos su tavimi - taip pat puikiai atrodyti. Pakeisk savo požiūrį į moteris ir pamatysi kaip jos pasikeis tavo akyse.

Nu, Malvina, tu duodi... Likau priblokštas net truputį. Tai nori, gerbiamoji, pasakyti, kad šiandieninėje Lietuvoje yra kitokių merginų??? Tikrai nėra. Jau ne pirmi metai stebiu lietuviškąją moteriją ir niekaip nesugebu pamatyti (!) merginos: be makijažo, nedažytais plaukais, nelakuotais nagais, nesubjaurotos pirsingo ar tatuiruočių. Tegu mane perkūnas, jei nors vieną tokią sutikau. Ir ne prie ko čia ūgis, krūtinės dydis ar klubų plotis? Taigi - kalba eina apie naturalią išvaizdą... Galvojau, gal čia tik miestui būdinga ši liga ir savo žvilgsnį nukreipiau į kaimiškąsias teritorijas bei mažus mietelius. Tačiau ten dar blogesnis variantas - dažytis ir auskarus vertis mergaitės pradeda nuo 14 metų. Tragedija. Kas įdomiausia, tai Brituose ir Airijoje tokių natūralių merginų tikrai ne deficitas. Užbėgdamas už akių pagiežingam klausimui "tai ko tu ten nepasilikai?" pasakysiu, kad kalba eina apie moteriško natūralumo nebuvimą pas mus, o ne kitur.

Kol tu stebejai Airijos rinka cia kai kas pasikeite. As specialiai neieskau naturalaus moteriskumo, tiesiog tenka periodiskai buti ir tarp moteru . Pries 5 metus buciau su tavim sutikes, dabar - ne. Nesakau, kad pasikeitimai vyksta masiskai, bet net ir tie mazi, bet ryskus pokyciai mane dziugina.
Tiesa, naktiniuose klubuose nesilankau. Beje nemanau,kad geras makiazas ir graziai sutvarkyti nagai degradacijos pozymiai. Tiesa mano stebejimo lauke dazniausiai jaunoji karta(matyt del mano krizinio amziaus). Gal uzaugo nauja karta, kur zmogus nebenori buti vartotoju... Tikiuosi.

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/07 18:59:01 18:59:01

senas hrienas: Kol tu stebejai Airijos rinka cia kai kas pasikeite. As specialiai neieskau naturalaus moteriskumo, tiesiog tenka periodiskai buti ir tarp moteru . Pries 5 metus buciau su tavim sutikes, dabar - ne. Nesakau, kad pasikeitimai vyksta masiskai, bet net ir tie mazi, bet ryskus pokyciai mane dziugina.
Tiesa, naktiniuose klubuose nesilankau. Beje nemanau,kad geras makiazas ir graziai sutvarkyti nagai degradacijos pozymiai. Tiesa mano stebejimo lauke dazniausiai jaunoji karta(matyt del mano krizinio amziaus). Gal uzaugo nauja karta, kur zmogus nebenori buti vartotoju... Tikiuosi.

Turbūt kažkas manęs nesuprato. Apie jokią degradaciją aš nerašiau, o ir kitų nuomonės apie lakuotus nagus bei makijažą neklausiau, atsiprašau... Mano pastaba buvo apie tai, kad šiandieninėje Lietuvoje nebelikę natūralios išvaizdos merginų (kalba eina ne apie higieną, jei vėl kam kiltų nesusipratimų).
Na, kad ir klausimas pačiam senam hrienui - ar yra kada (kur) tekę matyti fiziškai ir protiškai sveiką lietuvaitę, kuri nenaudotų makijažo, nedažytų plaukų, o josios ausyse, nosyje ar bamboje nebūtų pradurtų skylių???

senas h.

S

26 įrašai

2011/02/07 19:07:39 19:07:39

imbieras:
senas hrienas: Kol tu stebejai Airijos rinka cia kai kas pasikeite. As specialiai neieskau naturalaus moteriskumo, tiesiog tenka periodiskai buti ir tarp moteru . Pries 5 metus buciau su tavim sutikes, dabar - ne. Nesakau, kad pasikeitimai vyksta masiskai, bet net ir tie mazi, bet ryskus pokyciai mane dziugina.

Turbūt kažkas manęs nesuprato. Apie jokią degradaciją aš nerašiau, o ir kitų nuomonės apie lakuotus nagus bei makijažą neklausiau, atsiprašau... Mano pastaba buvo apie tai, kad šiandieninėje Lietuvoje nebelikę natūralios išvaizdos merginų (kalba eina ne apie higieną, jei vėl kam kiltų nesusipratimų).
Na, kad ir klausimas pačiam senam hrienui - ar yra kada (kur) tekę matyti fiziškai ir protiškai sveiką lietuvaitę, kuri nenaudotų makijažo, nedažytų plaukų, o josios ausyse, nosyje ar bamboje nebūtų pradurtų skylių???

Matyt neaiskiai issireiskiau.... Taip tenka matyt ir bendraut, ir manes tai jau nebestebina.

renata_

R

358 įrašai

2011/02/07 23:41:20 23:41:20

imbiere, rašysiu tiesiai šviesiai - kažkokį briedą teigiate ir į kraštutinumus linkstate.
Dažytis nebūtinai prisidažyti, auskarus vertis nebūtinai durtis kur tik įmanoma, tatuiruotę darytis nebūtinai prisitatuiruoti iki begalybės, dažytis plaukus nebūtinai nusiperoksidinti arba nusispalvinti keliom spalvom vienu metu, lakuotis nagus nebūtinai juos prisiauginti kilometrinius ir juos ornamentuoti [i:todyc8hv]belenkaip[/i:todyc8hv]. Savaime tokie dalykai nepasako apie žmogų beveik nieko. Yra klausimas, kaip tai padaryta, ar jai tinka ir pan.
Ir tas klausimas "ar yra kada (kur) tekę matyti fiziškai ir protiškai sveiką lietuvaitę, kuri nenaudotų makijažo, nedažytų plaukų, o josios ausyse, nosyje ar bamboje nebūtų pradurtų skylių???" toks hmmm. Čia reiktų suprast, kad jei nenaudoja makiažo, nedažo plaukų ir pan., tai tokios tavo sutiktos būna paprastai fiziškai ir protiškai atsilikusios? O gal tas klausimas reiškia, jog visos tavo sutiktos su tais "priedais" buvo atsilikusios visame kame, o to "natūr produkt" nepavyko sutikt iš viso? Kažkoks dviprasmiškas tas klausimas. Ir iš viso kiek, imbiere, Jums metų?

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/08 04:47:46 04:47:46

renata24_: imbiere, rašysiu tiesiai šviesiai - kažkokį briedą teigiate ir į kraštutinumus linkstate.
Dažytis nebūtinai prisidažyti, auskarus vertis nebūtinai durtis kur tik įmanoma, tatuiruotę darytis nebūtinai prisitatuiruoti iki begalybės, dažytis plaukus nebūtinai nusiperoksidinti arba nusispalvinti keliom spalvom vienu metu, lakuotis nagus nebūtinai juos prisiauginti kilometrinius ir juos ornamentuoti [i:xh6yf6fl]belenkaip[/i:xh6yf6fl]. Savaime tokie dalykai nepasako apie žmogų beveik nieko. Yra klausimas, kaip tai padaryta, ar jai tinka ir pan.
Ir tas klausimas "ar yra kada (kur) tekę matyti fiziškai ir protiškai sveiką lietuvaitę, kuri nenaudotų makijažo, nedažytų plaukų, o josios ausyse, nosyje ar bamboje nebūtų pradurtų skylių???" toks hmmm. Čia reiktų suprast, kad jei nenaudoja makiažo, nedažo plaukų ir pan., tai tokios tavo sutiktos būna paprastai fiziškai ir protiškai atsilikusios? O gal tas klausimas reiškia, jog visos tavo sutiktos su tais "priedais" buvo atsilikusios visame kame, o to "natūr produkt" nepavyko sutikt iš viso? Kažkoks dviprasmiškas tas klausimas. Ir iš viso kiek, imbiere, Jums metų?

Labiausiai mane siutina ne dažytos ar pirsinguotos, o nieko nebaigusios kluikos, kurioms, nors parašyta aiškiau negu aiškiai, bet viską skaito išvirkščiai ar atsiranda vietos interpretacijoms.
Nors Izraelyje mačiau šimtus gražių ir protingų merginų kareiviškose uniformose, gerai besigaudančių situacijoje, bet net stipriausiai apsirūkęs negalėčiau tose uniformose įsivaizduoti lietuvaičių, nes dauguma jų yra renatos, 24-to modelio.
1. Na, man yra 33 metai. Bet ką tai bendro turi su mano neigiama nuomone nenatūralumui, tai aš absoliučiai nesuprantu.
2. Jeigu aš "teigiu briedą" tai prašom atsakyti argumentais, o ne kvailais pasvarstymais apie savojo kūno keitimo kiekybę fiziniu ar cheminiu būdu. Ir nuo kada yra kraštutinumas būti patenkintam savo plaukų spalva, švaria oda bei fiziškai nesužalotom ausim ar nosim. Jei taip, tai aš nesidažydamas, nesitatuiruodamas ir nesibadydamas esu radikalas??? Kažkodėl tai priminė mokyklos frazę, man kažkada mestą antramečio dvejetukininko: jeigu tau nepatinka Depesh Mode tai tu esi nenormalus...
3. Dėl fiziškai ir protiškai sveikos merginos užsiminiau tik dėl to, kad nebūtų kalbama apie iš lovos nesikeliančias ar protinę negalę turinčias merginas, nes jos ne rodiklis. O jei jūs perskaitėte tai ko neparašiau ir prisitaikėte sau - na, ką gi...
4. Absoliučiai jokių dviprasmybių savo ankstesniame poste nematau, nes jų ir nėra. Tiesiog lygindamas savo matytas natūralias merginas svetur ir prisimindamas koks džiaugsmas yra bučiuoti nedažytus plaukus, nepudruotus skruostus bei nepirsinguotas ausytes, norėjau paklausti ar kas matė tokių merginų pas mus, nes aš tai ne.

renata_

R

358 įrašai

2011/02/08 12:34:14 12:34:14

Kraštutinumas tame, kad iš tokios nuomonės susidaro įspūdis, jog bet koks pasidažymas (tarkim, tik blakstienų) jau yra kažkas siaubinga, pradurtos ausys (ne priskyliuotos po dešimt) - taip pat katastrofa ir t.t. Sunku turėtų būt Jums gyvent. Ir kaip pasaulio matęs, ir nebe -niolikinis, Lietuvoj "natūr produkt" nematot nė vienos, tai nepastabus visai esat. Čia iš serijos "visur gerai,kur mūsų nėra". Kai savas daržas neišnagrinėtas visapusiškai.
Ir būkit ramus, nieko sau neprisitaikiau Neprisitaikiau ir "kluikų" bei "24 modelių"

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/08 22:40:23 22:40:23

renata24_: :lol:
Kraštutinumas tame, kad iš tokios nuomonės susidaro įspūdis, jog bet koks pasidažymas (tarkim, tik blakstienų) jau yra kažkas siaubinga, pradurtos ausys (ne priskyliuotos po dešimt) - taip pat katastrofa ir t.t. Sunku turėtų būt Jums gyvent. Ir kaip pasaulio matęs, ir nebe -niolikinis, Lietuvoj "natūr produkt" nematot nė vienos, tai nepastabus visai esat. Čia iš serijos "visur gerai,kur mūsų nėra". Kai savas daržas neišnagrinėtas visapusiškai.
Ir būkit ramus, nieko sau neprisitaikiau Neprisitaikiau ir "kluikų" bei "24 modelių"

Panašu, kad prikibot kaip reikalas...
Gerai, pabandysiu žaisti jūsų taisyklėmis. Ir pažiūrėsiu ar jums tai patiks.
Jei jums susidaro įspūdis, kad man kažkas yra "siaubingo", o taip pat "katastrofa", tai man susidaro įspūdis, kad esate mergina pasižyminti dėmesio deficitų, saviraiškos stoka, pilna kompleksų, provokatorė, liguistai arogantiška, iš nedarnios šeimos ir naudojanti daug kosmetikos savo trūkumams užmaskuoti, kadangi jūsų išvaizda kaip Golumo iš "Žiedų valdovo", o nosis kaip pas Žerarą Depardje.
Panaudojau jūsų mąstymo metodus ir ko gero stipriai nesuklydau

renata_

R

358 įrašai

2011/02/08 23:07:50 23:07:50

Ir buvo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum pro šalį Bet teisybės dėlei, ne viską prašovėt Čia turiu omeny nedarnią šeimą, tik nesuprantu, prie ko čia ji

O dažaus itin retai ir saikingai, be to Mano plaukai ne(be)dažyti (ataugo paprasčiausiai), tik ausyse po vieną skylę Nors auskarų dažnai nesiveriu Nosis normali Golumo neprimenu O dėl asmeninių savybių, daug kas mane įvardina geriete, dar tuo mane paerzindami, nes šiaip būnu visokia Visai neprovokatorė. Jei pats susiprovokavot, tai aš nekalta Liguistai arogantiška? Čia tai pritrenkėt mane Jei norit mano asmenybę taip smulkiai nagrinėt, pasiskaitykit MBTI du tipus ISFP ir INFP, tai va, esu maždaug jų mišinys

Apie Jus kalbėjau grynai iš to fakto, kaip atsiliepiat aršiai apie visas besidažančias ir pan. Tik tiek Gerų emocijų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume