Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Klausimas merginoms

Klausimas merginoms

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/27 10:13:56 10:13:56

Erdvilas: ...geras klausimas- KAM. kodel taip atsitiko,kad reikia vaziuot kazkur dirbt,mokytis,ar vaikus priziuret-tarnaut kazkur vokieciam,anglam...ka mergina randa pakistano ,afgano,turko asmeny tokio? Kodel tas kazkas atvaziuoja i Lietuva,prisidaro vaiku ir gyvena is pasalpu...tai yra ,is to kuris eina i darba,moka mokescius,vaziuoja uz tukstanciu km,kad parsiust pinigu seimai?
Didysis kunigaikstis Vytautas parveze keliolika tukstanciu krymo totoriu,-jie mokejo mokescius krauju-gyne Lietuva,dalyvavo kiekvienam musyje.gerbiu ir myliu tuos zmones.
austrijoj dirbau po nuo 6 ryto.iki 23vakaro. visi mane mylejo ir gerbe. per kiekvienas Kaledas man paskambina,pasveikina,,,uzsimena tarp kitko,,,,:) kad yra daug darbu...zinai kiek Vienoj yra to KAZKO , tik tam KAZKAM darbo nesiulo,nes naudingumo koeficiento tas KAZKAS neturi. KAs nutinka merginai,kad ji iezko vargo ir skausmo savo gyvenime? to KAZKO.
Kita savaitgali parasysiu savo mintis,kaip as suprantu kodel tai ivyksta...

Ištiesų, parašyk, nes nelabai aišku ko tu pyksti - kodėl merginos teka už kitataučių? Tiesiog tai jų kiekvienos asmeninis pasirinkimas. Taip jau yra.
Dėl kitataučių Lietuvoje - ne tiek jų čia ir daug, kad daryti tokią problemą.
Išvažiuoja ir lietuvaičiai į Austriją dirbti...
Nežinau apie ką net diskutuoti nori

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/27 10:21:30 10:21:30

Erdvilai, piktintis visai nesunku. Mąstyti ir malti pjūvenas irgi. Kiek supratau, jūs irgi Austrijai dirbote (ne Lietuvai).Jus gerbia ten. Gal jas irgi gerbia? O Lietuvoj kas nors ką nors gerbia? Ką konkrečiai [b:3cdup4kb]jūs[/b:3cdup4kb] padarėte, kad merginoms netektų Lietuvos palikti, ar ką galėtumėte pasiūlyti, gal matote alternatyvą? Mielai pasinaudočiau ir aš jūsų patarimais .

Erdvilas

E

12 įrašai

2009/12/27 16:57:55 16:57:55

samanta: Erdvilai, piktintis visai nesunku. Mąstyti ir malti pjūvenas irgi. Kiek supratau, jūs irgi Austrijai dirbote (ne Lietuvai).Jus gerbia ten. Gal jas irgi gerbia? O Lietuvoj kas nors ką nors gerbia? Ką konkrečiai [b:2doo54w0]jūs[/b:2doo54w0] padarėte, kad merginoms netektų Lietuvos palikti, ar ką galėtumėte pasiūlyti, gal matote alternatyvą? Mielai pasinaudočiau ir aš jūsų patarimais .

nesipiktinu,sakau kas skauda...nepretenduoju i tiesa. man tiesa -mano sirdis,sazines balsas irasytas i siela. jau darau,kad situacija pakeist,pagal savo jegas aisku. suskaiciavau savo miestelio prostitutes,ir merginas istekejusias uz KAZKO. pradejau galvot kas tarp ju bendro? Norin zinot ka daryt,turi zinot su kuo reikala turi. turim mergina istekejusia uz afgano,turim uz kurdo,turim uz libaniecio. turim prostitute gyvenusia su turku. turim mergina gyvenusia su cigonu.turimdar kelias prostitutes dirbusias ir tebedirbancias viesnamiuose ...nesiplesiu,smulkiai rasau,nes pasirodys kad tai pjuvenu pjovimas. atradau bendra jungty tar visu merginu.-per ju visu tevu gyvenimus ejo alkoholizmo linija.,arba nebuvo tevo seimoj.Alkoholizmas padaro paty alkoholika mazohista,ir jo zmona,ir vaikus.dauguma siu merginu neturejo problemu su alkoholiu,bet buvo mazohistemis del tevu alkoholizmo. mazohizmo esme daryt bloga sau,tai progranma minimum,o maxsimim savo tautai. tokia mergina butinai susiras kas ja kankintu-kriminalini koki,nankomana,KAZKA,sunkesniu atveju taps verge kokiam viesnamy. As rtaip teigdamas remiuos Akademiku Zdanovu,taip pat knyga-Suauge Alkoholiku Vaikai. nueikit ,Kaune,rotuses aikstej,knigyne,paklauskit,dar turetu but. 

tai,kad tai pakeist darysiu viska ka galiu,kad mano tauta nebegertu visai.Pradedu nuo saves ir savo aplinkos.
p.s. paieskokit internete,daug rasit apie Zdanova. rasau savo mintis sutrumpintai,kai kurios ju,nestandartines,...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/27 18:17:20 18:17:20

Erdvilai, respektas už paskutinį postą.

PWD

P

56 įrašai

2009/12/27 21:18:12 21:18:12

Kodėl toks nepasitenkinimas kad merginos teka už užsieniečio. Ar klausei tų merginų ar jos patenkintos? Rašai, kad dauguma mačiusios alkocholizmą tai gal jos ir bėga nuo to? Pats dirbai užsienyje, vadinasi bėgai iš Lietuvos, ieškojai kur geriau, nes nematei perspektyvos čia.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/27 21:27:47 21:27:47

Irgi nematau problemos, kai tekama už užsieniečių . Lyg tautiečiai nemuša žmonų.

leagere

L

354 įrašai

2009/12/27 22:11:23 22:11:23

Erdvilai, tai, ką rašai apie emigraciją ir imigraciją, alkoholizmą, akademiką Ždanovą - tvarkoj, bet ar šiuo atveju tikrai tame esmė? Tavo papasakota nelinksma kelionės istorija žemiška ir paprasta, ir pagrindinis herojus - tu. Tavy kažkas mirė, kažkas gimė... Kelionės pabaigoje patyrei traumą, ir visų pirma nukentėjo tavo, kaip vyro savivertė, juk tos gražios ir protingos merginos, su kuriomis susipažinai, nežiūrint visko, pasirinko kitus. Sakyk tiesiai... Ir galvą guldyčiau, kad jei toje Vienoje tuomet tavęs būtų laukusi išsiilgta ir išsiilgusi mylimoji (net nesvarbu-lietuvė arba ne), toji neapykanta tavo širdy nebūtų gimusi...

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/28 14:30:05 14:30:05

Keista ir man. Ir as esu sveika, grazi, normali moteris, bet viena.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/29 07:02:07 07:02:07

Jei turi gera darba, uzdirba, tada ir masina geresne turi. Ar labai "dazni" tokie atvejai kai zmogus uzdirba 10000lt per menesi ir vazineja ziguliu? Ka panelei galvoti apie ateiti su tokiu zmogum, kuris galbut pats vos sugeba save islaikyti? Ar jis sugebes islaikyti savo vaikus?

O

Oliusenka: Liudna skaityti, matau tau jau stereotipinis mastymas susidare apie lt merginas. Suprantu apie ka bandai pasakyt, visos materialistes ir taip toliau. Zinai kodet taip yra, viskas priklauso nuo auklejimo ypatybiu, paziurek kaip dabar elgesi zmones kritiei situacijoj galvoja apie save, o tik vienetai skuba i pagalba negalvodami kas jiems gali nutikti. Nesmerk taip visu, nes ivairiu zmoniu yra ivairiu reikia. Kas del masinu ir butu, suprask, jog tukstanciai metu pries dabar moterys rinkosi vyra pagal jo urva ir kiek kailiu jame yra. o dabar pagal kitokius rodyklius, tiesiog moterys musu laikais, nori kuo geresni vyra, kuri sugeba uzsidirbti ant masinos ir butui, tada is seima su tokiu kurti drasiau. Tiesiog kita karta paklausk pirmas kokia masina jinai vairuoja ir ar turi buta 4 metus pragyvenau Kaune nenoriu nieko izeist, bet ten degradacija totali, susipazinau su merginom o jos klausia turi bachura sakau jo, o jos is kart sako kokia masina vairuoja jis... Dieve, pagalvojau, koks skirtumas ka jis vairuoja, paklausk kiek jam metu, kaip atrodo, ka yra baiges, kur dirba. Tiesiog sunku sneket su zmogus ir bendrauti artimai su juo, jei jam ar jai rupi kiek lt tavo piniginei, nes kas bus, kai tu neturesi lt, negausi algos ar ismes is darbo, tokia panele ar vaikinas paliks tave..

dinka1121

D

6 įrašai

2009/12/29 08:57:00 08:57:00

Erdvilai, išties mane tik juokas suėmė, nors pati esu rimta ir linkusi skaityti tas įvairias protinfgas knygas, besistengianti pakeisti savo gyvenimą, pradėdama nuo savęs... kodėl juokas? Todėl, kad tai buvo TIK vienas autobusas tų merginų. Tie žmonės nebūtinai turėjo būti jų antrosios pusės, gal tik draugai (užsieny juk draugiškai oooj kaip glėbesčiuojamasi). Mažiau žiūrėk į aplinkinius ir užkrauk savo mintims naštą, svarstydamas apie kitų gyvenimus - ir tavo aplinka tiesiog tokia yra, kad ten sankaupa tųjų klystkeliais nuėjusių merginų... Jei tikrai skaitai "savęs tobulinimo" knygas, tai suprasi, jog pradėjimas keistis nuo savęs yra turbūt tik pirmas žingsnis ). Dieve mano, o pasaulis toks didelis ir kartu mažas - mažiau analizuok kitus - nes kaip bebūtų , tai tik pavviršutinė analizė. Manęs, manau, visą gyvenimą niekas nėra pažinęs IŠ TIKRŲJŲ, nors mano, kad taip yra. Na, geriausias pavyzdys - tėvai. Na, mama. Ji taip įsitikinusi, kad viską apie mane ir mano elgesio motyvus žino, o išties nė velnio... Arba vyras, su kuriuo pragyvenom 6 metus:jau gal prieš 3 metus sakė mane gerasi pažįstąs, nors primindavau, jog tai netiesa. Na, to nepripažino niekad. O šiandien turbūt nesupranta, kas atsitiko, bet niekaip nepripažins, kad šitas jo požiūris viską sugriovė...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume