samanta: Erdvilai, piktintis visai nesunku. Mąstyti ir malti pjūvenas irgi. Kiek supratau, jūs irgi Austrijai dirbote (ne Lietuvai).Jus gerbia ten. Gal jas irgi gerbia? O Lietuvoj kas nors ką nors gerbia? Ką konkrečiai [b:2doo54w0]jūs[/b:2doo54w0] padarėte, kad merginoms netektų Lietuvos palikti, ar ką galėtumėte pasiūlyti, gal matote alternatyvą? Mielai pasinaudočiau ir aš jūsų patarimais .
nesipiktinu,sakau kas skauda...nepretenduoju i tiesa. man tiesa -mano sirdis,sazines balsas irasytas i siela. jau darau,kad situacija pakeist,pagal savo jegas aisku. suskaiciavau savo miestelio prostitutes,ir merginas istekejusias uz KAZKO. pradejau galvot kas tarp ju bendro? Norin zinot ka daryt,turi zinot su kuo reikala turi. turim mergina istekejusia uz afgano,turim uz kurdo,turim uz libaniecio. turim prostitute gyvenusia su turku. turim mergina gyvenusia su cigonu.turimdar kelias prostitutes dirbusias ir tebedirbancias viesnamiuose ...nesiplesiu,smulkiai rasau,nes pasirodys kad tai pjuvenu pjovimas. atradau bendra jungty tar visu merginu.-per ju visu tevu gyvenimus ejo alkoholizmo linija.,arba nebuvo tevo seimoj.Alkoholizmas padaro paty alkoholika mazohista,ir jo zmona,ir vaikus.dauguma siu merginu neturejo problemu su alkoholiu,bet buvo mazohistemis del tevu alkoholizmo. mazohizmo esme daryt bloga sau,tai progranma minimum,o maxsimim savo tautai. tokia mergina butinai susiras kas ja kankintu-kriminalini koki,nankomana,KAZKA,sunkesniu atveju taps verge kokiam viesnamy. As rtaip teigdamas remiuos Akademiku Zdanovu,taip pat knyga-Suauge Alkoholiku Vaikai. nueikit ,Kaune,rotuses aikstej,knigyne,paklauskit,dar turetu but.
tai,kad tai pakeist darysiu viska ka galiu,kad mano tauta nebegertu visai.Pradedu nuo saves ir savo aplinkos.
p.s. paieskokit internete,daug rasit apie Zdanova. rasau savo mintis sutrumpintai,kai kurios ju,nestandartines,...