Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Klausimas merginoms

Klausimas merginoms

valdasbl

V

21 įrašai

2009/10/22 05:43:41 05:43:41

ministras: Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?". Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

Sakyk "vazineju didele ir galinga masina". Kad autobusu, tai nutylek

Tyli tyla

T

136 įrašai

2009/10/25 12:57:20 12:57:20

ministras: Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "[b:1gz3l9is]koke tačke vajruoji y kur gyveni?"[/b:1gz3l9is]. Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

čia taip tau pasako ar parašo? jei parašo, gali drąsiai tokioms neatrašyti. tie žmonės, kurie perėmę paauglių rašymo kultūrą, niekada nebus rimti. save gerbiantis, protingas, ne materialistas žmogus, niekada nerašo kaip nebrandus asmuo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/25 14:16:23 14:16:23

Uzvede tema, o paties autoriaus ir nera.. Jei tik tokios merginos Tavo kelyje pasitaiko, greiciausiai priezasciu reikia ieskoti savyje, arba reikia keisti aplinka, kurioje tos paieskos vykdomos.

nefernefernefere

N

6 įrašai

2009/11/05 19:07:09 19:07:09

ministras: Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "[b:pr0lky60]koke tačke vajruoji y kur gyveni?"[/b:pr0lky60]. Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

susidaro ispudis, kad klausimo herojaus akytes linksta tik i ilgakojas grazuoles.....

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/05 19:29:06 19:29:06

Leo: O kuo BMW blogai?

BMW ant kiekvieno susikto kampo gali rasti jau net atsibode matyti akyse tokios markes automobili, pvz man automobilis nera savo didybes kelimo priemone jei esi lopas masina tavo levelio nepakels tikrai pvz as i pasimatyma buvau nuvaziaves spicialiai su senelio ziguliu o islipau kostiumuotas, issivaizduokit merginos padeti buvo gan gerai sokiruota del to tikrai nepasiunte nes norejo issiaiskinti mano asmenybe, vat tas mane labiausiai zavi, o ne pavirsutiniskas poziuris i zmogu

Drag-On

D

36 įrašai

2009/11/13 12:00:58 12:00:58

as i pasimatyma buvau nuvaziaves spicialiai su senelio ziguliu o islipau kostiumuotas, issivaizduokit merginos padeti buvo gan gerai sokiruota [/quote]

super as irgi taIp padaryciau, bet darbar nebera is kur ziguliuka gaut

Rutana

R

13 įrašai

2009/11/13 14:11:47 14:11:47

[quote="valdasbl"]Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?". Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

Keista, net nemaniau, kad cia renkasi tokios merginos... juk jeigu jos nori tokio "tobulo" su gera tacke ir geru kopustu vietoj galvos galima uzeiti i koki sexpazintys ar dar kur...
Nenusimink Valdai, yra ir normaliu ir net daugiau nei normaliu

kastanke17

K

3 įrašai

2009/11/25 16:46:28 16:46:28

Na ka as galiu pasakyti... vienoms merginoms rupi finansine bukle,bustas ir dar velniai zino kas(atsiprasau uz issireiskima) bet va mano protu yra suvokiama tai,kad visu pirmiausia reikia pazinti zmogu,isitikinti,kad jis tau tikrai nuosirdus ir tinkamas tau,o nepulti prie tai ka jis turi,man svarbiausia zmogaus vidaus grozis,jei supratingas,geras,nuosirdus,mokantis suprasti moteri,tai ko ten besigilinti ka jis turi...manau juk jei jau sirdutes suartes jau nebebus svarbu kas ten ka turi...na ka labiausiai noriu pasakyti,kad merginos kurios nori tik pinigu is vaikino,ar,kad jis vairuotu tik pacia prabangiausia masina,tai cia jau per daug jos tikisi...siekiant naudotis zmogaus materealiais dalykais daug nepasiekiama...o,kad kada atsirastu nuosirdus zmogus,kuris noretu dalintis sirdies turtais su manimi...(juk toliau visko siekiama drauge)

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/25 19:01:15 19:01:15

Svečias: Uzvede tema, o paties autoriaus ir nera.. Jei tik tokios merginos Tavo kelyje pasitaiko, greiciausiai priezasciu reikia ieskoti savyje, arba reikia keisti aplinka, kurioje tos paieskos vykdomos.

autoriaus rasymo stilius man irgi nepatinka, taciau kalbant apie lyciu lygybe, jei vienoje temoje vyras nesuranda rimtos merginos, tai jis traukia tik tokias ir priezasties reikia ieskoti savyje, o jei moteris nesuranda - visi vyrai kiaules ir "kur dingo vyrai".

Oliusenka

O

3 įrašai

2009/11/27 09:46:45 09:46:45

Liudna skaityti, matau tau jau stereotipinis mastymas susidare apie lt merginas. Suprantu apie ka bandai pasakyt, visos materialistes ir taip toliau. Zinai kodet taip yra, viskas priklauso nuo auklejimo ypatybiu, paziurek kaip dabar elgesi zmones kritiei situacijoj galvoja apie save, o tik vienetai skuba i pagalba negalvodami kas jiems gali nutikti. Nesmerk taip visu, nes ivairiu zmoniu yra ivairiu reikia. Kas del masinu ir butu, suprask, jog tukstanciai metu pries dabar moterys rinkosi vyra pagal jo urva ir kiek kailiu jame yra. o dabar pagal kitokius rodyklius, tiesiog moterys musu laikais, nori kuo geresni vyra, kuri sugeba uzsidirbti ant masinos ir butui, tada is seima su tokiu kurti drasiau. Tiesiog kita karta paklausk pirmas kokia masina jinai vairuoja ir ar turi buta 4 metus pragyvenau Kaune nenoriu nieko izeist, bet ten degradacija totali, susipazinau su merginom o jos klausia turi bachura sakau jo, o jos is kart sako kokia masina vairuoja jis... Dieve, pagalvojau, koks skirtumas ka jis vairuoja, paklausk kiek jam metu, kaip atrodo, ka yra baiges, kur dirba. Tiesiog sunku sneket su zmogus ir bendrauti artimai su juo, jei jam ar jai rupi kiek lt tavo piniginei, nes kas bus, kai tu neturesi lt, negausi algos ar ismes is darbo, tokia panele ar vaikinas paliks tave..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume