Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Pazinimo paradoksas

Pazinimo paradoksas

Jevgenij Ivanenko

J

1 įrašai

2009/04/05 22:48:29 22:48:29

liepa18: taip zaisdamas su zmoniu jausmais , linkiu likti visa gyvenima vienisam.

Skaitydamas autoriu randu save. Tokie komentarai, kaip pacituotas, zudo... Zmogus nelaimingas, iesko patarimo, klausia, o cia trenkia "zaibu" zmogui per skaudziausia vieta - patiketa nuosirduma viesai ir dar negana to - pikto linki...

Liepa, linkiu suaugti, kad suvoktum, kad gyvenime nera visi vienodi, nera tik "gerai" arba "blogai". Yra daug tarpiniu busenu, yra daug ivairiu zmoniu, su labai specifinem problemom ir kiekvienam tos pacios problemos gali atrodyti labai skirtingai.

Negraziai parashei, cia suaugusiu forumas, tad, aukstesnis tolerancijos lygis tamstelei nepamaisytu...

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 08:30:31 08:30:31

Barmalejus: As asmeniskai psichoterapija lankau jau penkerius metus. Tiesa, paskutiniu metu gyvenu uzsienyje ir "namu darbus" tenka daryt daugiau paciam. Siuo metu gyvenime turiu du tikslus - tenkinti savo egoistinius inorius ir mazinti kancia, ypac tu, kuriu gyvenimas neapdovanojo tokiais fiziniais ir protiniais istekliais kaip mane. Tikiuos, kad gatveje manes nenutrenks zaibas, o antrasis punktas nors truputi kompensuos mano egoistines nuodemes Kalkit mane prie kryziaus, bet siuo metu nejauciu noro realizuot save ilgalaikiuose santykiuose su moterim. Domina tik besiglaustancios undines

Barmalejau, su balandzio 1d. Atsibudai, bet ne sioje svetainej

Jei tai pokstas, tai kai ka pavyko ir isprovokuoti.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 08:38:34 08:38:34

nata002: jezau, beveik kaip apie mane parashyta butu.. skamba negraziai, bet nieko su savim negaliu padaryt- ir manes nei vienas nedomina, arba sudomina tik trumpam.., gal cia kaltas susikurto idealo ieshkojimas.., realybeje-ju greiciausiai, nebuna..

nata002, ir tu orientacja praradai laike penkiu dienu, pavelavai, dabar tavim jau nepatikes niekas.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 08:44:48 08:44:48

Jevgenij Ivanenko:
liepa18: taip zaisdamas su zmoniu jausmais , linkiu likti visa gyvenima vienisam.

Negraziai parashei, cia suaugusiu forumas, tad, aukstesnis tolerancijos lygis tamstelei nepamaisytu...

Tamsta nepykit ir atleiskit, ji dar jauna, taciau tegul pamato, kas margam pasaulyje nutinka, kai aplink ne vien tik dzentelmenai, bet ir Barmalejai vaiksto.

Pete standing alone

P

1 įrašai

2009/04/06 11:10:35 11:10:35

Prie ko cia 'dzentelmenai' ir 'barmalejai'? Visokiu zmoniu yra, kodel, Kora, iskart skirstai tik i "gerus" ir "blogus" (bent jau taip is konteksto atrodo).

As turiu panasia situacija. Esu vienas, todel vis pamacius kokia patrauklesne moteriska butybe susileidziu ir atsiranda noras buti kartu. Pabendrauju su ja, bet kuo ilgiau trunka bendravimas, tuo labiau pradeda matytis, kaip tas zmogus is taves pradeda vis daugiau reikalauti ir spausti tave... Galu gale uztenka is draugu pavyzdziu - nuvaziuojam i gamta, draugas pasiima du butelius alaus, o jam jo antroji puse alkune stuksena i shona ir akim duoda suprast, kad "vienas ir ne daugiau". Tas atsako "as noriu dvieju, siandien nevairuoju, kame parkes?". O ten atsakymas piktu zvilgsniu ir uzsishikimu jei ne visai dienai, tai bent jau maziausiai valandai...

Prisimeni kad ir tu paciu draugu santykius ju pazinties pradzioje ir galvoji, kad vienam buti blogai, bet tureti nuolatine problema salia saves, kai negalesi net isgerti alaus pora buteliuku ar su draugais paziureti futbolo varzybu, isvaziuoti savaitgali motociklu pasivazineti ar pan., tai...

Todel, ir sau iskeliau uzduoti, kad kol nerasiu zmogaus, su kuriuo mano santykiai butu kaip partneryste, o ne "suns ir kates" santykiai, tol gyvensiu vienas, uzsiimsiu savirealizacija hobiuose, pasaulio pazinime, sporte, bendravime su draugais. Gal, kaip kazkas cia rase, nushoksiu nuo tilto ar liksiu amzinai vienas. Gal kazkam atrodo ir blogas scenarijus, bet nesiruosiu buti su antra puse tik tam, kad daugumos aplinkiniu akimis atrodyciau normalus, nors namie pragaras, negali buti savimi.

Beje, pasiskaicius tema panasu, kad tokiu kaip as ne vienas. Gal ir gerai, nes kartais imi abejoti pilnavertiskumu, kai visa aplinka bando tave itikinti, kad tureti antra puse yra "gyvenimo norma", butinybe.

p.s. dar ka pridursiu.. perskaites vel prisiminiau sena tiesa... kad nebus laimingos tos, kurios susipazista su vienu zmogum, paskui ji pakeicia i kitoki ir nesupranta ir pacios, kodel ta laime dingo. Taip sakant - BE CAREFUL ABOUT YOUR WISHES.

RitaG

R

18 įrašai

2009/04/06 15:38:00 15:38:00

Poisoningkisss:
tas, kuriuo domisi: Esu patrauklus, issilavines, bet vienisas. Daznai moterys nesupranta ir klausia "kodel?", bet as ir pats negaliu atsakyti.
Yra taip : vos tik santykiuose su moterim pajuntu, kad pradedu pelnyti moters palankuma, ar ji mane isimyli, man automatiskai dingsta susidomejimas moterimi. Dazniausiai nereikia nei sekso, nei glamoniu... Tiesiog, suvokiu, kad tuos dalykus jau galiu gauti (arba juos galiu gauti dar idejes siek tiek laiko ir pastangu) ir man tos moters nebereikia. Jei moteris manim nesidomi, irgi del jos nesistengiu (su retom isimtim, bet velgi - iki tik jai apsuku galva). Man si mano savybe nepatinka.

Is pasalies, ko gero, toks vaizdas, kad tarsi laukciau "tos savo vieninteles", delto man kitos neidomios, bet... esu realistas ir puikiai suprantu, kad man su mano charakteriu ir reikalavimais jokia moteris niekada neitiks 100%, tad, as "tos savo vieninteles" ir nesivaikau. Bet noretusi bent jau pilnavertisku santykiu, tokiu, kaip pas kitus zmones... Noriu noreti myleti, pazinti, buti kartu, myletis, bet... Netgi seksas tik pirmus kartus su naujom partnerem buna idomu. O veliau - nebe. Nors turejau ir tikrai patyrusiu partneriu, kurios super mokejo elgtis lovoje, zinojo, kada reikia daryti pauzes, kaip prisitaikyti, kada koki garsa isleisti ar kur ka liesti ir kokiu momentu Bet, net ir tas nebemotyvuoja.

Toks vaizdas, kad praradau motyvacija dometis moterims daugiau, nei draugemis. Na, vyrams tuo labiau jokiu simpatiju nejauciu. Ka daryti? Kame reikalas? Padekit.

Esu turtingas , kai uzdirbu daug pinigu suprantu kad man ju nereikia , kai neturiu pinigu man bloga ,bet nedirbu nes zinau kai turesiu pinigu man ju nereikes ,bet dabar neturiu ka valgyti ,nes nedirbu ir neturiu pinigu kurie man slykstus nes esu turtingas ju neturedamas . man atrodo niekada neislipsiu is skurdo nes neturiu motyvacijos dirbti

RitaG

R

18 įrašai

2009/04/06 15:39:50 15:39:50

Esu turtingas , kai uzdirbu daug pinigu suprantu kad man ju nereikia , kai neturiu pinigu man bloga ,bet nedirbu nes zinau kai turesiu pinigu man ju nereikes ,bet dabar neturiu ka valgyti ,nes nedirbu ir neturiu pinigu kurie man slykstus nes esu turtingas ju neturedamas . man atrodo niekada neislipsiu is skurdo nes neturiu motyvacijos dirbti
cha cha cha- patiko nerealiai si interpretacija...cool...bravo!!!!

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 16:55:20 16:55:20

Pete standing alone: Prie ko cia 'dzentelmenai' ir 'barmalejai'? Visokiu zmoniu yra, kodel, Kora, iskart skirstai tik i "gerus" ir "blogus" (bent jau taip is konteksto atrodo).

Kad truputi, bet nedaug palikciau vietos su nezymiais nukrypimais.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 17:08:49 17:08:49

Pete standing alone:
As turiu panasia situacija. Esu vienas, todel vis pamacius kokia patrauklesne moteriska butybe susileidziu ir atsiranda noras buti kartu. Pabendrauju su ja, bet kuo ilgiau trunka bendravimas, tuo labiau pradeda matytis, kaip tas zmogus is taves pradeda vis daugiau reikalauti ir spausti tave... Galu gale uztenka is draugu pavyzdziu - nuvaziuojam i gamta, draugas pasiima du butelius alaus, o jam jo antroji puse alkune stuksena i shona ir akim duoda suprast, kad "vienas ir ne daugiau". Tas atsako "as noriu dvieju, siandien nevairuoju, kame parkes?". O ten atsakymas piktu zvilgsniu ir uzsishikimu jei ne visai dienai, tai bent jau maziausiai valandai...

Prisimeni kad ir tu paciu draugu santykius ju pazinties pradzioje ir galvoji, kad vienam buti blogai, bet tureti nuolatine problema salia saves, kai negalesi net isgerti alaus pora buteliuku ar su draugais paziureti futbolo varzybu, isvaziuoti savaitgali motociklu pasivazineti ar pan., tai...

Kodel toks nesupratingas ir esat nedekingas drauges atzvilgiu? Ji rupinasi jusu sveikata ir pilnavertisku pajegumu ne iki jusu 45-50 metu, o 70-90metu. Ir taip jau katastrofa, baigiate isnykti.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/06 17:11:23 17:11:23

na tureti beleka kad butu kazkas salia man irgi nereikia...noriu vyro kuris butu vertas manes..noriu dideles meiles..supratimo...draugystes...jau galejau isteketi dukart bet pabegau....liudina ir gasdina mane vienatve bet geriau jau taip nei dusti salia netikusio vyro..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume