2009/04/09 12:02:40 12:02:40
gaila man taves... nereikia tau psixologu/psixiatru...reikia isiMYLETI! tada dusia atsistos i savo vieta...man taip irgi buvo- is savo patirties... atsitiko taip, kad sujudino siela- iklimpau juodai.kankinimasis, merdejimas,( nes lyg ir issiskyrem).. dabar nieko nebenoriu... niekas TO zmogaus neatstos.....kiti tik pakaitalai.....laikykis, sunku, gyvas i zeme neilysi. nors gal to ir noretusi dabar,,,
nepasiduok!!!!!!!!!!
2009/04/09 15:52:06 15:52:06
Man yra buve panasiai iki sutikau savo vienintele.. Jau pradejau galvoti, kad viskas butu kitaip, bet po kurio laiko santykiai pradejo buitisketi ir rankos nusvyro... dabar vel viskas is pradziu
Nekasdieninis
N
51 įrašai
2009/04/09 17:24:13 17:24:13
Velnias, taigi ir aš toks pat. Viskas atsibosta kai tik išmokstu valdyti ar nuspėti santykių ar kitokio veiksmo rezultatą
Aš kaip suprantu tau reikia pašėlusios mergos - geros draugės kuri netikėtai paskambintų ir paklaustų ar nori į mišką pagrybauti ar pan. dalykai ko negali visiškai numatyti. Yra tokių šiaip, bet tikrai vienetai, gal 1 iš 100.
Reiktų sukurti kokią grupę pabendrauti, o tai tokį intelektą švaistom atskirai...
2009/04/09 21:52:40 21:52:40
As pastebejau, kad daznai santykiu pradzioje skiri daug laiko, demesio, etc. Bet veliau, ta varomoji jega dingsta, nors zmogus ir patinka. Ir tenka girdeti "tu pasikeitei", nors is tikro viskas liko tas pats, tik, dingo noras aktyviai stengtis. Gal delto, kad kai stengiamasi aktyviai ir negaunama pasamoneje tikimusi rezultatu, dingsta ir aktyvios pastangos?
2009/04/09 22:30:54 22:30:54
tas, kuriuo domisi:
Yra taip : vos tik santykiuose su moterim pajuntu, kad pradedu pelnyti moters palankuma, ar ji mane isimyli, man automatiskai dingsta susidomejimas moterimi. Dazniausiai nereikia nei sekso, nei glamoniu... Tiesiog, suvokiu, kad tuos dalykus jau galiu gauti (arba juos galiu gauti dar idejes siek tiek laiko ir pastangu) ir man tos moters nebereikia. Jei moteris manim nesidomi, irgi del jos nesistengiu (su retom isimtim, bet velgi - iki tik jai apsuku galva). Man si mano savybe nepatinka.
Žaidžiam žaidimus? šioje srityje rimtas psichoterapeutas(jei dar transakcinės analizės atstovas būtų) manau tikrai "suremontuotų" tave
Arba jei esi nusiteikęs tai gali pastudijuoti Eric'o Berne knygas - ypatingai apie žaidimus, gyvenimo scenarijų ir antiscenarijų
2009/04/10 05:36:49 05:36:49
Panašu, kad nuo kažko bėgi. Ieškoti tobulos moters gali, kai pats tobulas? O tobulas tik ten viršuj. Kai sustosi ir tikrai įsigilinsi, ko iš tikrųjų nori ir sieki tada atsiras ir motyvacija. O gal tiesiog hormonų audros praėjo , o tikiesi, kad tau dar 25? Patarimų ir receptų niekas neišrašys - surasi pats. Kai viduj būsi ramus, tada ir pritrauksi sau tinkamą žmogų- aukso vidurio visi ieško - tai amžini klausimai, atsakymus rasome kiekvienas skirtingus.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume