Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Pazinimo paradoksas

Pazinimo paradoksas

kora

K

2495 įrašai

2009/04/05 06:52:09 06:52:09

mergina iš niekur: Yra žmonių, kurie turi ir žino scenarrijų, kaip Jus ir yra žmonių, kurie nesugeba nei ko nors suvilioti, nei į pasimatymą nueiti, nors amžiaus cenzas ir nemažas. Galbūt užsiimkite pagalba žmonėms. Padėkite, patarkite kitoms poroms kaip reikėtų elgtis, kad užkariautų merginą, kad mergina užkariautų vaikiną ir galbūt stebėdamas aplinkui vykstančias situacijas atrasite naują gyvenimą. Suvoksite kuo tas ryšys gali būti gražus, įsijausite į kitų situaciją. Nėra vieningos situacijos. Sakyčiau išmokykite tokią kaip mane santykių meno, bet kas jeigu jus apsuksite man galva ir aš jausiuos nelaiminga . Aš vos tik pasitaikius progai imu skubėti, tad manau kad ir jūs perdaug nusileidžiate i iliuzijas, jums reikėtu ismokti mėgautis akimirka ir tiek. Galbut tave seimoje varze ir augino kaip gera berniuka ir tu nori laisves, nebuti paristas. bet ne visos moterys nori atimti tavo laisve, saviraiska. Turi atrasti save kitur, turi rasti savyje kita centra. Kitos sutiktu paprasciausiai bendrauti. kodel tau neissirinkus merginos su kuria neturetum seksualiniu santykiu ir paprasytum kad jus tik bendrautume, galbut palaipsniui ledai atitirptu . Na bet ne man nepatyreliai aiskinti . atleisk, jeigu izeidziau.

Mano ranka geriems zmonems istiesta visada, tik gaila, kad ne visada galiu padeti. Del kritikos isizeisti neturiu teises, nes esame skirtingi, o savo tiesu suvokimas gali buti tik praturtinamas. Pagalba kitam, kuris lieka dekingas, suteiks ramybe, palaima bei nauju jegu. Suprantu, kad visko suzinoti neimanoma, taciau to siekti, manau, naturalu.

P.S. O jus man atrodot ne mergaite o berniukas. Atsiprasau, neisizeiskit.

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/04/05 07:28:38 07:28:38

tas, kuriuo domisi: Esu patrauklus, issilavines, bet vienisas. Daznai moterys nesupranta ir klausia "kodel?", bet as ir pats negaliu atsakyti.
Yra taip : vos tik santykiuose su moterim pajuntu, kad pradedu pelnyti moters palankuma, ar ji mane isimyli, man automatiskai dingsta susidomejimas moterimi. Dazniausiai nereikia nei sekso, nei glamoniu... Tiesiog, suvokiu, kad tuos dalykus jau galiu gauti (arba juos galiu gauti dar idejes siek tiek laiko ir pastangu) ir man tos moters nebereikia. Jei moteris manim nesidomi, irgi del jos nesistengiu (su retom isimtim, bet velgi - iki tik jai apsuku galva). Man si mano savybe nepatinka.

Is pasalies, ko gero, toks vaizdas, kad tarsi laukciau "tos savo vieninteles", delto man kitos neidomios, bet... esu realistas ir puikiai suprantu, kad man su mano charakteriu ir reikalavimais jokia moteris niekada neitiks 100%, tad, as "tos savo vieninteles" ir nesivaikau. Bet noretusi bent jau pilnavertisku santykiu, tokiu, kaip pas kitus zmones... Noriu noreti myleti, pazinti, buti kartu, myletis, bet... Netgi seksas tik pirmus kartus su naujom partnerem buna idomu. O veliau - nebe. Nors turejau ir tikrai patyrusiu partneriu, kurios super mokejo elgtis lovoje, zinojo, kada reikia daryti pauzes, kaip prisitaikyti, kada koki garsa isleisti ar kur ka liesti ir kokiu momentu Bet, net ir tas nebemotyvuoja.

Toks vaizdas, kad praradau motyvacija dometis moterims daugiau, nei draugemis. Na, vyrams tuo labiau jokiu simpatiju nejauciu. Ka daryti? Kame reikalas? Padekit.

Esu turtingas , kai uzdirbu daug pinigu suprantu kad man ju nereikia , kai neturiu pinigu man bloga ,bet nedirbu nes zinau kai turesiu pinigu man ju nereikes ,bet dabar neturiu ka valgyti ,nes nedirbu ir neturiu pinigu kurie man slykstus nes esu turtingas ju neturedamas . man atrodo niekada neislipsiu is skurdo nes neturiu motyvacijos dirbti

lepune

L

3 įrašai

2009/04/05 14:52:35 14:52:35

Bendrauju su tokiu vienu. kazkokia klampi busena, be pacio zmogaus valios niekas neivyks. kankinimas kitu, bet kartu kai rupi, nori jam padeti, o jis nenori sau padeti, megaujasi kancia. Psichoterapijos neatmesiu, kaip galimybes, bet tam reikia noro.
as tai vadinau lengvabudiskumu. nieko giliai, nieko risancio, nesvarbus kitu jausmai, svarbus tik as, ko noriu as... ko noriu.. kai atsakysi sau i klausima, tada prasides pokytis, o iki normaliu santykiu dar toli. ilgo laiko reikia, dar ne viena suviliosi, ir vis kazko ismoksi, sugersi.. tas tavo dabartinis noras, kaip man atrodo, tai yra sabloniskas, knygiskas.. nenoriu baigti kaip kiti, noriu normalios meiles.. tai ir ieskok meiles, o ne merginos. ieskok merginoje meiles..
pasakymas moku imti ir duoti- asmeniskai manes neitikina, nes atgalinio rysio tu neduodi, tu nekovoji, tu neturi motyvacijos siekti santykiu, kokius isivaizduoji, nori kad jie butu ant padekliuko, bet jei jie butu ant padekliuko, tu ju neimtum. pasirode, kad bijai sunkumu. karta nudegei ir nebetiki. galbut laikas gydys, galbut gera terapija. o galbut baigsi gyvenima suoliu nuo tilto.. bet gi tu normalus, tik niekas taves nesupranta, ir pats nesupranti

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/05 18:25:16 18:25:16

Anekdotas į temą:

Kiek reikia psichoanalitikų norint pakeisti lemputę? Pakanka vieno, tik reikia, kad pati lemputė labai norėtų pasikeisti.

meile_seile

M

45 įrašai

2009/04/05 18:59:26 18:59:26

Raaa: Anekdotas į temą:

Kiek reikia psichoanalitikų norint pakeisti lemputę? Pakanka vieno, tik reikia, kad pati lemputė labai norėtų pasikeisti.

tikrai į temą, super

Vlasta

V

45 įrašai

2009/04/05 19:23:56 19:23:56

tas, kuriuo domisi: Galbut, problema tame, kad as per daug zingsniu i prieki matau ir nemegstu rutinos. Nusibode tie pazindinimaisi, makaronu kabinimai, shypsenos, netgi tas jauduliukas nebeteikia malonumo. Galbut is dalies ir teisios tos, kurios sako, kad netikiu santykiais ar pan. - tiesiog, as rezultate matau save nelaiminga, galbut, cia motyvacijos nebuvimo priezastis - savisaugos instinktas neleisti skaudinti saves? Taip, santykiais esu nusivyles anksciau.

Matete filma "A Beautiful Mind" sukurta paremta tikra nobelio premijos laimetojo istorija? Gal pamenat scena, kai profesorius kalbejo su studente apie tai, koki jis mato santykiu scenariju, tad, pasiule tiesiog praleisti tai ir pereiti prie "reikalo"? Kai pirma karta pamaciau ta filma, ishsigandau, ant kiek tas personazas panasus i mane kai kuriais dalykais, pasijutau, kaip kiaurai permatomas. Nenoriu tokio likimo, turint galvoje, kad nobelio premija man nesviecia, skirtingai nuo to filmo personazo. Bijau, kad liksiu nelaimingas.

[quote:2e6khzo1][/quote:2e6khzo1]
Bet uztai kaip ji mylejo

mie

M

161 įrašai

2009/04/05 20:48:00 20:48:00

tas, kuriuo domisi: Esu patrauklus, issilavines, bet vienisas. Daznai moterys nesupranta ir klausia "kodel?", bet as ir pats negaliu atsakyti.
Yra taip : vos tik santykiuose su moterim pajuntu, kad pradedu pelnyti moters palankuma, ar ji mane isimyli, man automatiskai dingsta susidomejimas moterimi. Dazniausiai nereikia nei sekso, nei glamoniu... Tiesiog, suvokiu, kad tuos dalykus jau galiu gauti (arba juos galiu gauti dar idejes siek tiek laiko ir pastangu) ir man tos moters nebereikia. Jei moteris manim nesidomi, irgi del jos nesistengiu (su retom isimtim, bet velgi - iki tik jai apsuku galva). Man si mano savybe nepatinka.

Is pasalies, ko gero, toks vaizdas, kad tarsi laukciau "tos savo vieninteles", delto man kitos neidomios, bet... esu realistas ir puikiai suprantu, kad man su mano charakteriu ir reikalavimais jokia moteris niekada neitiks 100%, tad, as "tos savo vieninteles" ir nesivaikau. Bet noretusi bent jau pilnavertisku santykiu, tokiu, kaip pas kitus zmones... Noriu noreti myleti, pazinti, buti kartu, myletis, bet... Netgi seksas tik pirmus kartus su naujom partnerem buna idomu. O veliau - nebe. Nors turejau ir tikrai patyrusiu partneriu, kurios super mokejo elgtis lovoje, zinojo, kada reikia daryti pauzes, kaip prisitaikyti, kada koki garsa isleisti ar kur ka liesti ir kokiu momentu Bet, net ir tas nebemotyvuoja.

Toks vaizdas, kad praradau motyvacija dometis moterims daugiau, nei draugemis. Na, vyrams tuo labiau jokiu simpatiju nejauciu. Ka daryti? Kame reikalas? Padekit.

Sam ty Petaciok nie znajes cego choces...

nata002

N

748 įrašai

2009/04/05 21:06:57 21:06:57

jezau, beveik kaip apie mane parashyta butu.. skamba negraziai, bet nieko su savim negaliu padaryt- ir manes nei vienas nedomina, arba sudomina tik trumpam.., gal cia kaltas susikurto idealo ieshkojimas.., realybeje-ju greiciausiai, nebuna..

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/04/05 21:23:52 21:23:52

As asmeniskai psichoterapija lankau jau penkerius metus. Tiesa, paskutiniu metu gyvenu uzsienyje ir "namu darbus" tenka daryt daugiau paciam. Siuo metu gyvenime turiu du tikslus - tenkinti savo egoistinius inorius ir mazinti kancia, ypac tu, kuriu gyvenimas neapdovanojo tokiais fiziniais ir protiniais istekliais kaip mane. Tikiuos, kad gatveje manes nenutrenks zaibas, o antrasis punktas nors truputi kompensuos mano egoistines nuodemes Kalkit mane prie kryziaus, bet siuo metu nejauciu noro realizuot save ilgalaikiuose santykiuose su moterim. Domina tik besiglaustancios undines

2 poisoningkisss

2

1 įrašai

2009/04/05 22:43:15 22:43:15

Poisoningkisss: Esu turtingas , kai uzdirbu daug pinigu suprantu kad man ju nereikia , kai neturiu pinigu man bloga ,bet nedirbu nes zinau kai turesiu pinigu man ju nereikes ,bet dabar neturiu ka valgyti ,nes nedirbu ir neturiu pinigu kurie man slykstus nes esu turtingas ju neturedamas . man atrodo niekada neislipsiu is skurdo nes neturiu motyvacijos dirbti

Labai panasiai tik gal tiksliau butu: "esu protingas ir zinau kaip uzdirbti pinigus (esu ta irodes sau ir kitiems). Bet vos tik pradedu juos uzdirbineti pamatau kad visi dideli pinigai yra uzdirbami lipant kitiems per galvas ar nesvariai (kas man numusa motyvacija ir upa stengtis del ju). Esu nelaimingas nes neturiu motyvacijos uzdirbti tokiu budu pinigus bet tuo paciu nesu laimingas ir budamas be ju". Labai gyvenimiska situacija, nematau, ko cia saipytis.

Jei pats toks kietas esi ka cia veiki? Juk galima butu apie tave parasyti "esu afygenas DP komentatorius visais gyvenimo klausimais bet negaliu ispresti savo pacio problemu". Autorius bent atvirai sako ir pripazista kas blogai uz jam dedu pliusa.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume