Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Pazinimo paradoksas

Pazinimo paradoksas

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 17:15:11 17:15:11

Pete standing alone:
Todel, ir sau iskeliau uzduoti, kad kol nerasiu zmogaus, su kuriuo mano santykiai butu kaip partneryste, o ne "suns ir kates" santykiai, tol gyvensiu vienas, uzsiimsiu savirealizacija hobiuose, pasaulio pazinime, sporte, bendravime su draugais. Gal, kaip kazkas cia rase, nushoksiu nuo tilto ar liksiu amzinai vienas. Gal kazkam atrodo ir blogas scenarijus, bet nesiruosiu buti su antra puse tik tam, kad daugumos aplinkiniu akimis atrodyciau normalus, nors namie pragaras, negali buti savimi.

Beje, pasiskaicius tema panasu, kad tokiu kaip as ne vienas. Gal ir gerai, nes kartais imi abejoti pilnavertiskumu, kai visa aplinka bando tave itikinti, kad tureti antra puse yra "gyvenimo norma", butinybe.

p.s. dar ka pridursiu.. perskaites vel prisiminiau sena tiesa... kad nebus laimingos tos, kurios susipazista su vienu zmogum, paskui ji pakeicia i kitoki ir nesupranta ir pacios, kodel ta laime dingo. Taip sakant - BE CAREFUL ABOUT YOUR WISHES.

Tamsta, prasome skaityti atidziau ne vien tik temas, bet ir svetainiu pavadinimus. Gal sumazes pasiklydusiu nariu skaicius, maziau reikes deti pastangu atsakinejant.

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/06 18:06:14 18:06:14

Jevgenij Ivanenko:
liepa18: taip zaisdamas su zmoniu jausmais , linkiu likti visa gyvenima vienisam.

Skaitydamas autoriu randu save. Tokie komentarai, kaip pacituotas, zudo... Zmogus nelaimingas, iesko patarimo, klausia, o cia trenkia "zaibu" zmogui per skaudziausia vieta - patiketa nuosirduma viesai ir dar negana to - pikto linki...

Liepa, linkiu suaugti, kad suvoktum, kad gyvenime nera visi vienodi, nera tik "gerai" arba "blogai". Yra daug tarpiniu busenu, yra daug ivairiu zmoniu, su labai specifinem problemom ir kiekvienam tos pacios problemos gali atrodyti labai skirtingai.

Negraziai parashei, cia suaugusiu forumas, tad, aukstesnis tolerancijos lygis tamstelei nepamaisytu...

sveiki. esu 39m. zmogus nezino ka daryti? nelaimingas? ir t.t. esu labai skaudziai nukentejusi nuo lygiai tokio pacio mastymo ir elgesio zmogaus.taip kad toki skausma koki patyriau as , nelinkeciau nei vienai moteriai. ar ne per velu paskui atgailauti mieli vyrai

pk1318527306_db

P

92 įrašai

2009/04/06 22:24:28 22:24:28

Liepa, sutik, kad uz tavo nepasisekusius santykius (o tai nera nieko gedingo ar blogo tame) nera atsakingi "mieli vyrai", kurie per pirmus tris susitikimus nepradeda siulyti sumainyti aukso ziedus. Ypach, jei vyras yra susitikinejes su moterim, kuri nebuvo labai sazininga, santykiuose atsakinga ir pan., galimai vyras pastebejes tu paciu elgesio pozymiu begs tolyn - ir nera cia ko del to pykti. Juk dauguma zmoniu vadovaujasi stereotipais, kurie priklausomai nuo musu sugebejimu gali buti daugiau ar maziau klaidingi vertinant konkretu asmeni.

Zinoma, galbut, skaudu, jeigu i santykius investuoji viska ka turi, bet is ju negauni nieko. Panasiai, kaip visas turetas santaupas padeti i sekundes banka. Bet, manyciau, pries dedant "indeli" reiktu bent minimaliai pasidometi, i koki "banka" dedi (rasau metaforomis).

Na, dilema tarp sampano gerimo ir "saugaus indelio" visada bus, bet ne tik jums, moterims, bet ir mums, vyrams. Pvz, kaip islaikyti salia saves ispudingos isvaizdos moteri, sudominti ja labiau uz kitus, sugebeti pasitiketi ja isvaziavus i komandiruotes (ir pan.), jei net gatveje praeiviai nuo jos zvilgsniu neatitraukia? Ar rinktis "saugesne" investicija, ne tokia patrauklia moteri, bet kuri labiau tiketina (siulau atkreipti demesi, kad panaudojau "labiau tiketina", o ne "garantuotina"), kad bus istikima, labiau vertins santykius ir esant santykiu krizei (o tokiu pas dauguma pasitaiko) stengsis labiau ishsaugoti santykius, t.y. des daugiau pastangu ju ishsaugojimui, nei ta moteris, kuri tiek isvaizdi, kad per 5min. gali susirasti 10 partneriu, kurie ant keliu parpuole sutiks velniui siela parduoti, kad tik ji butu jo

Visi mes esam vienodi tik vienu dalyku - kiekvienas esam unikalus.

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/07 07:36:35 07:36:35

pk: Liepa, sutik, kad uz tavo nepasisekusius santykius (o tai nera nieko gedingo ar blogo tame) nera atsakingi "mieli vyrai", kurie per pirmus tris susitikimus nepradeda siulyti sumainyti aukso ziedus. Ypach, jei vyras yra susitikinejes su moterim, kuri nebuvo labai sazininga, santykiuose atsakinga ir pan., galimai vyras pastebejes tu paciu elgesio pozymiu begs tolyn - ir nera cia ko del to pykti. Juk dauguma zmoniu vadovaujasi stereotipais, kurie priklausomai nuo musu sugebejimu gali buti daugiau ar maziau klaidingi vertinant konkretu asmeni.

Zinoma, galbut, skaudu, jeigu i santykius investuoji viska ka turi, bet is ju negauni nieko. Panasiai, kaip visas turetas santaupas padeti i sekundes banka. Bet, manyciau, pries dedant "indeli" reiktu bent minimaliai pasidometi, i koki "banka" dedi (rasau metaforomis).

Na, dilema tarp sampano gerimo ir "saugaus indelio" visada bus, bet ne tik jums, moterims, bet ir mums, vyrams. Pvz, kaip islaikyti salia saves ispudingos isvaizdos moteri, sudominti ja labiau uz kitus, sugebeti pasitiketi ja isvaziavus i komandiruotes (ir pan.), jei net gatveje praeiviai nuo jos zvilgsniu neatitraukia? Ar rinktis "saugesne" investicija, ne tokia patrauklia moteri, bet kuri labiau tiketina (siulau atkreipti demesi, kad panaudojau "labiau tiketina", o ne "garantuotina"), kad bus istikima, labiau vertins santykius ir esant santykiu krizei (o tokiu pas dauguma pasitaiko) stengsis labiau ishsaugoti santykius, t.y. des daugiau pastangu ju ishsaugojimui, nei ta moteris, kuri tiek isvaizdi, kad per 5min. gali susirasti 10 partneriu, kurie ant keliu parpuole sutiks velniui siela parduoti, kad tik ji butu jo

Visi mes esam vienodi tik vienu dalyku - kiekvienas esam unikalus.

taip is dalies sutinku. taip pat kaip ir -svetimo skausmo nebuna. bet ka jus i tai atsakysite jaigu moteris yra ir isvaizdi ir istikima ir kuriai tikrai nerupi svetimu vyru demesys, materialus dalykai. kuri savo jausmu niekada neiskeite ir nesiruosia iskeisti uz jokius pinigus . kaip tada? ka tada jus pasakysit apie vyra kuris beje 6m. zaide jausmais, prieme juos, buvo salia. O moteris paliko savo seima, paliko uzgyventa turta nes nesuvoke kaip galima myleti viena zmogu o gyventi su kitu. ji ir dabar tiki savo sirdim , kad tai jos mylimas zmogus ir gyvena viena, nes negali jo isduoti . Kaip jus manot , ar tas vyras graziai pasielge? Ar jus pateisinsit jo zaidima ? .....

pk1318527306_db

P

92 įrašai

2009/04/07 08:29:47 08:29:47

Liepa, sunku pakomentuoti tavo situacija nezinant visu smulkmenu. As, jei teisingai suprantu, tu palikai savo seima del kito vyro, kuris, kaip veliau paaiskejo, apgaudinejo tave su kitom? (panasu i "begau nuo vilko, pataikiau ant meskos")

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/04/07 08:52:10 08:52:10

2 poisoningkisss:
Poisoningkisss: Esu turtingas , kai uzdirbu daug pinigu suprantu kad man ju nereikia , kai neturiu pinigu man bloga ,bet nedirbu nes zinau kai turesiu pinigu man ju nereikes ,bet dabar neturiu ka valgyti ,nes nedirbu ir neturiu pinigu kurie man slykstus nes esu turtingas ju neturedamas . man atrodo niekada neislipsiu is skurdo nes neturiu motyvacijos dirbti

Labai panasiai tik gal tiksliau butu: "esu protingas ir zinau kaip uzdirbti pinigus (esu ta irodes sau ir kitiems). Bet vos tik pradedu juos uzdirbineti pamatau kad visi dideli pinigai yra uzdirbami lipant kitiems per galvas ar nesvariai (kas man numusa motyvacija ir upa stengtis del ju). Esu nelaimingas nes neturiu motyvacijos uzdirbti tokiu budu pinigus bet tuo paciu nesu laimingas ir budamas be ju". Labai gyvenimiska situacija, nematau, ko cia saipytis.

Jei pats toks kietas esi ka cia veiki? Juk galima butu apie tave parasyti "esu afygenas DP komentatorius visais gyvenimo klausimais bet negaliu ispresti savo pacio problemu". Autorius bent atvirai sako ir pripazista kas blogai uz jam dedu pliusa.

Ateinu cia pasidziaugti ,kad neturiu problemu . Man patinka stebeti deganti kaimyno nama ; sviesu , silta ir savos malkos tauposi . Beja ar forumas skirtas problemoms spresti ? Mano galva jis skirtas debatams . Jei cia ateini dulkinti smegenis , tai manau cia ne vieta .Mokamas paslaugas uz 100 lt i valanda mielai suteiks psichoterapeutas ,o uz 50 lt isklausys valanda mergina nuo Sodo gatves saligatvio , be to dar ir oraliai patenkins kol guosies
Man panasiai pasiule niurus tipas Kanadoje sedintis prie baro , kai norejau pasnekinti , nes liudna buvo gerti vienam

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/07 10:34:06 10:34:06

o as manau kad forume tikrai galima spresti savo problemas..nevisi masto taip kaip jus..man pvz. nesunku patarti..padiskutuoti..ar pagelbeti ..ir nuomone is salies daznai yra naudinga

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/07 12:47:38 12:47:38

pk: Liepa, sunku pakomentuoti tavo situacija nezinant visu smulkmenu. As, jei teisingai suprantu, tu palikai savo seima del kito vyro, kuris, kaip veliau paaiskejo, apgaudinejo tave su kitom? (panasu i "begau nuo vilko, pataikiau ant meskos")

na cia diskutuojant matau kad kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu. visko buna gyvenime, visko reikia . o ismoktos pamokos labai naudingos bus ateityje. malonu buvo pabendrauti, linkiu jums ir visiems kitiems sekmes.

Margiris1322604513_db

M

57 įrašai

2009/04/07 15:32:50 15:32:50

Kam rimtai reikalinga pagalba šios problemos įveikime - žinau ir galiu padėti. Pinigų neimsiu, bet reikės noro jai įveikti.
rsalna(eta)gmail.com
P.S. įdomumo vedini galit nesivarginti

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 18:16:11 18:16:11

[quote="tas, kuriuo domisi"]Esu patrauklus, issilavines, bet vienisas. Daznai moterys nesupranta ir klausia "kodel?", bet as ir pats negaliu atsakyti.
Yra taip : vos tik santykiuose su moterim pajuntu, kad pradedu pelnyti moters palankuma, ar ji mane isimyli, man automatiskai dingsta susidomejimas moterimi. Dazniausiai nereikia nei sekso, nei glamoniu... Tiesiog, suvokiu, kad tuos dalykus jau galiu gauti (arba juos galiu gauti dar idejes siek tiek laiko ir pastangu) ir man tos moters nebereikia. Jei moteris manim nesidomi, irgi del jos nesistengiu (su retom isimtim, bet velgi - iki tik jai apsuku galva). Man si mano savybe nepatinka.

Is pasalies, ko gero, toks vaizdas, kad tarsi laukciau "tos savo vieninteles", delto man kitos neidomios, bet... esu realistas ir puikiai suprantu, kad man su mano charakteriu ir reikalavimais jokia moteris niekada neitiks 100%, tad, as "tos savo vieninteles" ir nesivaikau. Bet noretusi bent jau pilnavertisku santykiu, tokiu, kaip pas kitus zmones... Noriu noreti myleti, pazinti, buti kartu, myletis, bet... Netgi seksas tik pirmus kartus su naujom partnerem buna idomu. O veliau - nebe. Nors turejau ir tikrai patyrusiu partneriu, kurios super mokejo elgtis lovoje, zinojo, kada reikia daryti pauzes, kaip prisitaikyti, kada koki garsa isleisti ar kur ka liesti ir kokiu momentu Bet, net ir tas nebemotyvuoja.

[i:31mwzn5c]Mano manymu, moterys per greitai leidžiasi užkariaujamos ir dingsta visas viliojimo žavesys. Be to pilnaverčiai santykiai yra įmanomi, kai pažysti žmogų, o pažinti žmogaus per vieną naktį nėra įmanoma.
Manau, kad dar nesutikai tos vienintelės ir nereiktų dėl to nusiminti ar desperatiškai pulti ieškoti. Kas skirta-ateis.Sėkmės[/i:31mwzn5c]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume