Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar egzistuoja tikra meile?

Ar egzistuoja tikra meile?

NoDrama

N

3 įrašai

2009/06/27 20:23:55 20:23:55

Tikiu, jog meilė egzistuoja. Ta tikra, kurios dėka linksta keliai, šiurpsta kūnas, svaigsta galva ir patiri stipriausius emociniu išgyvenimus vien pažvelgęs tam žmogui į akis. Ir ne tik šios cheminės reakcijos, tačiau ir dvasiniai fenomenai. Tačiau taip pat ji turi ir savo tamsiąją pusę - ji mus žeidžia, skaudina. Koks paradoxas - žmogus, kurį labiausiai myli ir kuris tau labiausiai rūpi, tave labiausiai skaudina. Net tada, kai to žmogaus nėra šalia, patiri tiek tą svaiginantį laimės ir gniuždantį skausmo skonius. Tada tikrai apkarsta vieniši ar net ir nuostabioje draugijoje vakarai... Tačiau laikas gydo žaizdas. Pradedi suvokti, jog su žmogumi, su kuriuo nesieja toks vienintelis išskirtinas jausmas, gali jaustis laimingesnis, kada sieja pagarba, nuoširdus rūpestis ir kiti nuostabūs dalykai:)

strateg37

S

265 įrašai

2009/06/27 20:40:43 20:40:43

ADRIJANA: Matau aplink kaip susipazysta , susituokia ir gyvena zmones ilgai...bet ar tikrai jie laimingi ? ar imanoma ilgalaike meile ? zinot ta knyga meile trunka 3 metus...

ieskau as tos tikros meiles, sielu draugystes...bet gal to net nebuna ?

Nzn kaip tu mastai,bet as žinau kad jei tiki ,lauki ir ieškai ....tai ir gauni..aš to sulaukiau budamas "senelis"..kiek ilgai tai truks? nzn.. ir man dzin.... bet tikiu ir zinau,kad kiek duosi ,tiek gausi...o tu manau gausi ADRIJANA KOKI GRAZU BLONDINA..Kvaila ir besmegeni jaunuoli..kaip tiketina ir pati..

Sistina

S

375 įrašai

2009/06/27 20:48:59 20:48:59

NoDrama: Tikiu, jog meilė egzistuoja. Ta tikra, kurios dėka linksta keliai, šiurpsta kūnas, svaigsta galva ir patiri stipriausius emociniu išgyvenimus vien pažvelgęs tam žmogui į akis. Ir ne tik šios cheminės reakcijos, tačiau ir dvasiniai fenomenai. Tačiau taip pat ji turi ir savo tamsiąją pusę - ji mus žeidžia, skaudina. Koks paradoxas - žmogus, kurį labiausiai myli ir kuris tau labiausiai rūpi, tave labiausiai skaudina. Net tada, kai to žmogaus nėra šalia, patiri tiek tą svaiginantį laimės ir gniuždantį skausmo skonius. Tada tikrai apkarsta vieniši ar net ir nuostabioje draugijoje vakarai... Tačiau laikas gydo žaizdas. Pradedi suvokti, jog su žmogumi, su kuriuo nesieja toks vienintelis išskirtinas jausmas, gali jaustis laimingesnis, kada sieja pagarba, nuoširdus rūpestis ir kiti nuostabūs dalykai:)

esi velniskia teisi mylejau, myliu ir mylesiu:) o visi tik irankiai ir seseliai tikros meiles:)

Svečias

S

689 įrašai

2009/06/27 20:50:36 20:50:36

Baikit bajerius: meilės nėr - yra tik babkės. Va jos - tai jėga, o visa kita "čėpucha", poetų išmislas ir filosofų paistalai!

Romuta

R

497 įrašai

2009/06/28 15:43:05 15:43:05

Svečias: Baikit bajerius: meilės nėr - yra tik babkės. Va jos - tai jėga, o visa kita "čėpucha", poetų išmislas ir filosofų paistalai!

Kaip nekeista, bajerių tikrai nebaigsim, nes problema egzistuoja jau daug metų, o babkės kai jų neturi tai į tavę jau nieks ir nemato

Svečias

S

689 įrašai

2009/06/28 16:36:14 16:36:14

Jo, kai babkių nėr - tai nieks į tave ir nežiūri. Babkingi sexy laimės metai prabėga greit - tad reikia jų kuo daugiau susigriebti, nes jų prireiks nusigyvenusių buvusių gražuolių prieglaudoj ir senelių namuos ar tiesiog gatvėj, kai nebebus nei meilės, nei babkių, nei draugų - vienui vienos akis į akį su nelabai mielu pasauliumi.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/28 18:16:46 18:16:46

strateg37:
ADRIJANA: Matau aplink kaip susipazysta , susituokia ir gyvena zmones ilgai...bet ar tikrai jie laimingi ? ar imanoma ilgalaike meile ? zinot ta knyga meile trunka 3 metus...

ieskau as tos tikros meiles, sielu draugystes...bet gal to net nebuna ?

Nzn kaip tu mastai,bet as žinau kad jei tiki ,lauki ir ieškai ....tai ir gauni..aš to sulaukiau budamas "senelis"..kiek ilgai tai truks? nzn.. ir man dzin.... bet tikiu ir zinau,kad kiek duosi ,tiek gausi...o tu manau gausi ADRIJANA KOKI GRAZU BLONDINA..Kvaila ir besmegeni jaunuoli..kaip tiketina ir pati..

ne man patinka juodaplaukiai...o daugiau neturiu ka pasakyt nori galvot kad as kvaila galvok..man tai netrukdo..

Indulis

I

21 įrašai

2009/06/28 18:29:03 18:29:03

Taip , egzistuoja, taip buna.

Proteus

P

3 įrašai

2009/07/15 20:34:08 20:34:08

Manau,kad tikrai egzistuoja, tik nebūtinai randi tu tą,kuriam/kuriai tą meilę gali skirt.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/15 20:37:43 20:37:43

yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume