Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar egzistuoja tikra meile?

Ar egzistuoja tikra meile?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/03/13 18:05:44 18:05:44

Matau aplink kaip susipazysta , susituokia ir gyvena zmones ilgai...bet ar tikrai jie laimingi ? ar imanoma ilgalaike meile ? zinot ta knyga meile trunka 3 metus...

ieskau as tos tikros meiles, sielu draugystes...bet gal to net nebuna ?

dinuliux

D

6 įrašai

2009/03/13 18:15:22 18:15:22

na nereikia taip depresyviai į viską žiūrėti. Egzistuoja tiek gerų dalykų ir be tos mistinės meilės... Ar žinai, kad geriau būti alkanai, nei dalintis duona su niekšu? Pagalvok.. o po to nusišypsok, pasidžiauk tuo kuo turi (o tikrai juk turi).Svarbiausia palyginimo bazė : kiek sergančių, neiįgalių žmonių... O čia... Sveikas kūnas, ir tik pora blogų minčių... Pagalvok : ma-raz-mas...))

Grazina52

G

9 įrašai

2009/03/13 20:30:48 20:30:48

Mes daznokai norim meiles cia ir dabar... Nebuna taip... Reikia pereit visas jos pakopas. O ir kas ja apibreze?! Kiek zmoniu -tiek nuomoniu... O dar kiekvieno yra subejektyvi... ))... Tad sprest tik paciam zmogui... Ar yra meile... Ir ar ji tokia ,kokios tu noretum:))

Binary

B

784 įrašai

2009/03/13 22:56:40 22:56:40

Aš visgi manau, kad meilė kaip ir santykiai yra kuriami. Nesu linkęs tikėti(nors esu gana nemažai skaitęs ir smalsavęs) apie vadinamąsias sielos dvynes(TwinFlame angliškai). Aš neteigiu, kad toks variantas neįmanomas, bet manau, kad tiesiog rasti tokį žmogų(pagal tą teoriją ir šiaip logiką toks žmogus yra vienintelis) yra mažokai šansų, o be to nėra objektyvių kriterijų kurie leistų patikrinti ar tai tas/ta ar ne tiesa yra kriterijai, bet kiek į juos įsigilinau tai pastebėjau, kad pagal tuos kriterijus toks "sielos dvynys" yra bene kiekvienas. Žinau ir žmonių kurie teigia, kad va būtent yra tos Sielos dvynės, bet nežinau gal jie taip ir mano, bet parodys tik laikas ar tai tiesa ar tik apsirikimas(kuris tikėtina, kad būtų ganėtinai skaudus, nes jie tuo tiki).
Asmeniškai dar pats galvoju, kad ne kiekvienam yra skirta sutikti tą sielą dvynę

Manau, kad visiems visgi yra skirta pereiti kaip vadinu šeimos kelią kurio pagrindas yra trys meilės pakopos gal būt kažkuriam etape to kelio ir galimas variantas sutikti tą sielos dvynę

sauliuss

S

72 įrašai

2009/03/14 11:21:00 11:21:00

Klausimas is egzistenciniu,bet niekas siame forume nezino atsakymo,nes visi iesko to paties,ko ir Jus...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/03/14 11:49:34 11:49:34

man tikslaus atsakymo ir nereikia nes jo nera..
uzduodami tokius klausimus sau ir ieskodami atsakymu tobulejame..
labai sveika kartais pamastyti net tokiom temom kokia gyvenimo prasme..ir kokia mano gyvenimo prasme..

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/14 12:26:03 12:26:03

sauliuss: Klausimas is egzistenciniu,bet niekas siame forume nezino atsakymo,nes visi iesko to paties,ko ir Jus...

Kodel sakai nezino? jei iesko tai nereiskia, jog nezino/nemano kad nera. Isvis jei visi iesko vadinasi tiki, kad yra todel net nereikalingas klausimas ar egzistuoja o kas netiki tai cia kaip ir tikejimas i dieva vieni tiki kad yra ir jiems to yra, kiti netiki ir niekaip jiem neirodysi o kaip rasti tikraja meile tai cia butu galima daugiau padiskutuoti

kora

K

2495 įrašai

2009/03/14 16:18:45 16:18:45

ADRIJANA: Matau aplink kaip susipazysta , susituokia ir gyvena zmones ilgai...bet ar tikrai jie laimingi ? ar imanoma ilgalaike meile ? zinot ta knyga meile trunka 3 metus...

ieskau as tos tikros meiles, sielu draugystes...bet gal to net nebuna ?

Zinoma, kad egzistuoja tikra meile, abejoniu nera Jei zmogus nezinotu, ko iesko, tai tuomet galima butu suabejoti. Tai liecia jaunus zmones. Kiek trunka, kaip mokam atskirti ja nuo susizavejimo, pagaliau sutramdyti jausmus, tai jau nuo musu paciu priklauso

ariele11

A

9 įrašai

2009/03/15 20:41:03 20:41:03

To Binary. Manau, girdejai, kad siela-dvyne nebutinai gali buti vienas vienintelis zmogus visame pasaulyje, ju gali buti daugiau, o be to, mes dar galime sutikti ir savo sielos "gimines", sielas, kilusias is tos pacios dvasines seimos, gimines, kurias kazkas sieja... Tokiu giminisku sielu pasauly ne taip jau mazai. Ir 100 proc tau pritariu, kad tikra meile neatsiranda is nieko, ji uzauga. Jei leidziam, jei priziurim, jei rupinames ir dedam pastangas

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 21:16:11 21:16:11

Negeras temos pavadinimas. Klausimasturi buti "ar egzistuoja amzina meile?' Tikra meile patyriau ne karta, bet ji netruko amzinai. Deja...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume