gal

ziutalik
2009/07/15 20:39:18 20:39:18
gal
Ideja
2009/07/16 15:24:16 15:24:16
Meile-nera jausmas ar saldziu nesamoniu snabzdejimas i ausi-meile yra darbas. Dauguma zmoniu klysta manydami, kad meile yra siltas, pukuotas jausmas, ir negaletum myleti nemalonaus, priesiskai nusiteikusio asmens. Meile yra veiksmas, darbas, kuri reikia atlikti. Meile nera kova,- tai -gerumas zmonems.
Solvija
2009/07/16 16:43:30 16:43:30
Meilė tikrai yra. Tik ne visi esam tokie stiprūs, kad galėtume su ja gyventi, nes tada gyvenimas tarsi audringoj jūroj - tikrai tas, kurį myli ir įskaudinti gali labiausiai, todėl neretai žmonės ir renkasi paprastesnį variantą - gyventi su tais, su kuriais nesieja meilė, o tik rūpestis ir pagarba. Taip tikrai lengviau ir...patogiau.
Tik tai tas pats, tarsi gertum šaltą kavą...ir apsimestum, kad ji karšta.
Iewule
2009/07/17 15:42:16 15:42:16
Butent! Tai yra taip tarsi gertum salta kava ir isivaizduotum, jog ji karsta. Taip tikiu, kad meile yra, bet ar mes buname su tuo, kuri mylime??????? Nemanau....
Laimingas tas, kuris gali buti su zmogumi del kurio galetu numirti....... Bet beveik visais atvejais mes geriame atsaluse kava ir tik bandome isivaizduoti, kad ji karsta... O ta puodeli su garuojancia kava gurksnoja kitas....
Lochas
2009/07/17 16:27:15 16:27:15
Nugi sakėm, kad neegzistuoja. Koks dar gali būti klausimas? Negi neįsitikinote čia, kas esate kiek vyresni, kad nėr meilės? Nėr ir taškas. Nėr meilės ir nebenervinkite čia mūsų su kvailais klausimais.
Visiems, kas praradote Vilti :), klasika
2009/07/17 17:41:43 17:41:43
„Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis,
bet neturėčiau meilės, aš tebūčiau
žvangantis varis ir skambantys cimbolai.
Ir jei turėčiau pranašystės dovaną
ir pažinčiau visus slėpinius ir visą mokslą,
jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau
net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės,
aš būčiau niekas.
….
Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi;
meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta.
Ji nesielgia netinkamai, neieško sau naudos,
nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga,
nesidžiaugia neteisybe,
su džiaugsmu pritaria tiesai.
Ji visa pakelia, visa tiki,
viskuo viliasi ir visa ištveria.
Meilė niekada nesibaigia.“
Pirmas laiškas korintiečiams 13:1-8
aciu navaiti
2009/07/17 20:11:08 20:11:08
gal ir egzistuojia po geros kitos taureles litofcam ir meile ateina nes auhohioliu europoj tik rusu dar nepralenkem...tai va ir meile tiokia pasidaro,,o negeriantiems vyrams vyksta netolerancija.
Janyte3
2009/07/17 20:26:37 20:26:37
Kas per klausimas, zinoma, kad yra. Ir jeigu kas nors is cia esanciu nepatyret, tai dar patirsit. Tik visiska teisybe ta, kad daugiau harmonijos porose, kuriuos sieja rupestingumas vienas kitu, demesingumas, atjauta, kai ziuri i akis vienas kitam ir tau neskauda kai atitrauki zvilgsni. O ziuri ir esi laimingas, kad sitas zmogus salia. Meile yra skaudu, netgi abipuse, nes net jei myli vienodai - skirtingai rodo.
Solvija
2009/07/18 09:22:36 09:22:36
Panašu, kad pradėjom painioti meilę ir aistrą...Kai iš tikro myli, atitraukus žvilgsnį, neskauda Ir gali žmogui daug ką atleisti, toleruoti, laukti jo...be galo skaudu tik tada, jei tikrai supranti, kad jausmai yra vienpusiai, bet netgi tada,sugebi atsitraukti, jei matai, kad tas žmogus pasirinko ne tave...nors skauda nerealiai...O čia dauguma, atrodo, kalba apie beatodairišką aistrą. Ji tikrai ilgai netrunka, perdega ir tiek...O rūpestis, pagarba - jei žmonės tikrai myli vienas kitą, jie visada būna.Visa tai įeina į meilę.
kazkuri
2010/03/14 21:41:01 21:41:01
meilė yra ir ji bus tol, kol mes kiekvienas ja tikėsime. O meilė yra ir aistra ir švelnumas ir vieningumas dviejų žmonių. Man gaila žmonių, kurie yra to nepatyrę ir nusistato prieš šį gražų jausmą. Kuomet patirsite sakysite kitaip, tiesiog dar nesuradote to vienintelio, kuris užimtų dalelę Jūsų gerbemieji. o aš radau, net prieš beveik 3metus, bet supratau mylima ir juo labiau mylinti tik prieš puse metų, nors ir iki tol tikėjau, kad myliu, bet šiuo metu esu pilnai įsitikinusi. ir vieną galiu pasakyti, kad meilė nėra vien gėris ir supratimas viens kito, ne visi žmonės moka mylėti neseikėdami savęs. Kartais meilė yra egoistiška. Aš tik netikiu viena meilės forma, bet puikiai žinau, kad ji yra. Taip kad mylėkit ir būkit mylimi