2010/09/20 13:55:55 13:55:55
EI, tik jau negalvok, kad nesinori gyventi. Kiek suprantu, tu dar jaunas. Gyvenimas tesiasi. Ji gal nebuvo tau skirta kartu pasenti . Pabandyk kuo nors uzsiimti- sportu, skaitymu, bet kuo. Su kiekviena diena vis po biskiuka dusioj palengves. Ateis diena, kai suprasi, kad gali kurti naujus santykius.
Svarbiausiai mylek save, nepasiduok . nepulk i depresija, pasikalbek su kuo nors, juk turi koki drauga, mama....
2010/09/20 19:10:53 19:10:53
cia kiekvienam idividualiai kai mane paliko po 5 metu draugystes del storo pinigingo dedes man irgi buvo sunku patikekit lb sunku db eina jau 8 menuo ir vistiek kartais kamuoja blogi prisiminimai bet viskas po truputi uzsimirsta meile pakeis pyktis neapykanta po to ji bles kol galu gale ji nebetrugdys gyventi ir prisiminsi tik kaskieno primintas ar priminta. Laikas zaizdas gydo asku ne visiskai sito npamirsite visa gyvenima bet galu gale tai liks tik kaip nemalonus prisiminimas.
2010/09/20 19:37:18 19:37:18
Taip tai taip, tik tą likusį nuo pasimatymų laiką paskaityk lt kalbos gramatiką, padės būsimiems ryšiams;) kiek žinau-net aštuoniasdešimt procentų moterų nepatinka beraščiai, be to -daugiau galimybių užsidirbt ir tapt pinigingu dėde
svecias: cia kiekvienam idividualiai kai mane paliko po 5 metu draugystes del storo pinigingo dedes man irgi buvo sunku patikekit lb sunku db eina jau 8 menuo ir vistiek kartais kamuoja blogi prisiminimai bet viskas po truputi uzsimirsta meile pakeis pyktis neapykanta po to ji bles kol galu gale ji nebetrugdys gyventi ir prisiminsi tik kaskieno primintas ar priminta. Laikas zaizdas gydo asku ne visiskai sito npamirsite visa gyvenima bet galu gale tai liks tik kaip nemalonus prisiminimas.
2010/09/20 19:45:21 19:45:21
Mangofruit: Taip tai taip, tik tą likusį nuo pasimatymų laiką paskaityk lt kalbos gramatiką, padės būsimiems ryšiams;) kiek žinau-net aštuoniasdešimt procentų moterų nepatinka beraščiai, be to -daugiau galimybių užsidirbt ir tapt pinigingu dėde
svecias: cia kiekvienam idividualiai kai mane paliko po 5 metu draugystes del storo pinigingo dedes man irgi buvo sunku patikekit lb sunku db eina jau 8 menuo ir vistiek kartais kamuoja blogi prisiminimai bet viskas po truputi uzsimirsta meile pakeis pyktis neapykanta po to ji bles kol galu gale ji nebetrugdys gyventi ir prisiminsi tik kaskieno primintas ar priminta. Laikas zaizdas gydo asku ne visiskai sito npamirsite visa gyvenima bet galu gale tai liks tik kaip nemalonus prisiminimas.
nu ir pikta boba. Geriau maziau ismanyti lt gramatika, bet zymiai vertingiau moketi graziai bendrauti ir sudraugauti
2010/09/20 19:47:51 19:47:51
nelabai pikta ir visai ne boba- tik priekabi. Nervina beraščiai-ir ką jie mokykloj veikė???
Svečias: Mangofruit: Taip tai taip, tik tą likusį nuo pasimatymų laiką paskaityk lt kalbos gramatiką, padės būsimiems ryšiams;) kiek žinau-net aštuoniasdešimt procentų moterų nepatinka beraščiai, be to -daugiau galimybių užsidirbt ir tapt pinigingu dėde
nu ir pikta boba. Geriau maziau ismanyti lt gramatika, bet zymiai vertingiau moketi graziai bendrauti ir sudraugauti
2010/09/21 07:37:17 07:37:17
Užsiminėju aš ir sportu kasdien ir dirbu šiek tiek, bet ir tada tik apie ją galvoju. Jokie užsiemimai nepadeda... taip stipriai ją mylėjau, kad lioviausi save mylėt ir dėl jos atsisakiau visų geriausių draugų. nebėra tokio draugo, kuriam galėčiau kažką išsipasakot. kad laikas išgydis žaizdas, nes prisiminimai visi liks visą gyvenimą. juk pirmosios meilės neimanoma pamiršti, ir dėl šito skaudžiausia.
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/09/21 08:16:49 08:16:49
[quote="Mangofruit"]
nelabai pikta ir visai ne boba- tik priekabi. Nervina beraščiai-ir ką jie mokykloj veikė???
KA veike... Mergom sijonus kilnojo,uz kasu tampe...ir nosi krapste. Tiesa, pirmadieniais eidavo tik i antra pamoka nes pirma buvo lietuviu...
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/09/21 08:29:09 08:29:09
liudintis: Užsiminėju aš ir sportu kasdien ir dirbu šiek tiek, bet ir tada tik apie ją galvoju. Jokie užsiemimai nepadeda... taip stipriai ją mylėjau, kad lioviausi save mylėt ir dėl jos atsisakiau visų geriausių draugų. nebėra tokio draugo, kuriam galėčiau kažką išsipasakot. kad laikas išgydis žaizdas, nes prisiminimai visi liks visą gyvenimą. juk pirmosios meilės neimanoma pamiršti, ir dėl šito skaudžiausia.
Tai tik pamoka ateiciai. DAbar skaudu, gal net neapkesi jos ar pyksi, bet kai viska sudeliosi i vietas prisiminimai, kurie dabar gali buti skaudus, sukels sypsena ir nostalgija.
2010/09/21 21:10:06 21:10:06
Nepykit jus ant tu piktu bobu:) matyt lietuviu kalbos mokytoja:) atejo cia ne kaska protinga pasakyti o iesko progos prisikabinti ir pakritikuot. Na tebunie visokiu yra ir visikiu reik ir berasciu ir nepaprastai protingu:) Pritariu tikrai ismoksi viska vertinti kitaip, pasikeis poziuris, juk gyveni ir mokaisi. Tikrai nusisypsosi pamates savo ex su kitu po tam tikro laiko. Isgyvensi ir pamatysi pasauli kitomis spalvomis.
2010/09/29 09:31:48 09:31:48
o ka daryt jei sako kad nemyli, kaip tada gyvent?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume