cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2010/09/13 13:24:50 13:24:50
karta turejau tokia mergina. Kuri sake mylinti, o po pusvalandzio ilgejosi buvusiojo.
Veliau issiaiskinau. Zodi Myliu vartodavo pries uzsiimant seksu.
Diskusija lovoje
Brangusis ar tu mane myli?
O ka pagal tave mes darome?
Kaip tai be butu juokinga, bet kaip buvo graudu.
Gal kam bus naudinga [url:h3964r9a]http://gyvenimas.delfi.lt/love/kaip-issiskirti.d?id=36207117[/url:h3964r9a]
2010/09/14 13:47:18 13:47:18
Nereikia
Oj ne, žinoma, geriau vaidinti kankinę, gyvenimu nusivylusią ir nieko nebenorinčią vargšelę. Mane paliko, aš nebegaliu gyventi... daugiau nieko nemylėsiu... gyvenimas beprasmiškas. Briedas. Daugiau nieko.
Matyt ir tamsta kliude, kad tokia pikta.
2010/09/14 17:41:55 17:41:55
Manau, visus senus yra kliudę
2010/09/14 17:44:16 17:44:16
o argi tamsta sena? jei butum sena, nebutum pasileidusi
2010/09/16 11:35:35 11:35:35
Svečias:
mane vakar paliko vaikinas po 1 metu draugystes, ir nebezinau ka toliau kaip gyvent nes man lyg pasalis butu sugriuves, skausmas begalines verkiu kaip tik pagalvoju nenoriu nieko tik dingti, jis sake kad meile baiges ir as nezinau kaip save itikinti kad reikia gyvent toliau
Ar meile buna tik viena? Labai reta zmoniu, mylinciu tik karta.Ir tai dazniausiai tie zmones,kuriems patinka kankinio vaidmuo.Ateis kita meile.Galbut po jos dar kita.Kol ateis visiam gyvenimui.Arba neateis.Pasirenkame mes patys.
2010/09/16 12:49:50 12:49:50
Я знаю, - всё ещё красива,
Хотя, не так уж молода,
И краской спрячу волос сивый,
Хочу я спрятать и года.
Морщинки утюгом разглажу
И закручу прядь на виске.
Стройнее, выше стану сразу,
На модной шпильке, каблуке.
Я джинсы модные одену
И топик в блёстках впереди,
Кровь не кипит, как прежде, в венах.
Но сердце юное в груди!
И пусть болит и где-то ноет,
Не буду плакать или ныть!
Внутри душа частенько воет,
Судьбу не стану матом крыть!
Надену кольца, серьги в уши,
Подкрашу губы, дугой бровь!
И пусть, судачат бабки-клуши:
-Кипит в заразе, ещё, кровь!
2010/09/16 12:53:06 12:53:06
Romuta: Я знаю, - всё ещё красива,
Хотя, не так уж молода,
И краской спрячу волос сивый,
Хочу я спрятать и года.
Морщинки утюгом разглажу
И закручу прядь на виске.
Стройнее, выше стану сразу,
На модной шпильке, каблуке.
Я джинсы модные одену
И топик в блёстках впереди,
Кровь не кипит, как прежде, в венах.
Но сердце юное в груди!
И пусть болит и где-то ноет,
Не буду плакать или ныть!
Внутри душа частенько воет,
Судьбу не стану матом крыть!
Надену кольца, серьги в уши,
Подкрашу губы, дугой бровь!
И пусть, судачат бабки-клуши:
-Кипит в заразе, ещё, кровь!
Super!!!!!
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/09/17 13:02:12 13:02:12
Pasileidusi: Manau, visus senus yra kliudę
Ne tik senus...tik gal jauni budami lengviau isgyvename nes neturime su kuom lyginti ar nezinome kaip vertinti. Nors kazkodel atrodo, kad vyresniem vis tik lengviau atsitiesti.
2010/09/18 20:30:35 20:30:35
Svečias: mane vakar paliko vaikinas po 1 metu draugystes, ir nebezinau ka toliau kaip gyvent nes man lyg pasalis butu sugriuves, skausmas begalines verkiu kaip tik pagalvoju nenoriu nieko tik dingti, jis sake kad meile baiges ir as nezinau kaip save itikinti kad reikia gyvent toliau
Gal jis irgi sutrikes. Tiesiog ilgai bendravote, viskas tapo perdaug iprasta. Gal karstligiskai pasake. pabandyk susitikti,apie viska be priekaistu, be pykciu pakalbeti. Jaunysteje taip pasielgiama neapgalvojus. As kazkada susigadinau visa gyvenima,kai beverkdama del panasaus atvejo is isdidumo nepabandziau pasikalbeti. Kai po kiek laiko jis bande sugrizti, isdidziai atstumiau,paskui prazliumbiau visa nakti. Istekejau ne is meiles, nieko gero nebuvo. Kai po daug metu susitikau savo buvusia meile, jis pasake, kad visa laika mylejo tik mane. Deja,gyveno jau savo gyvenima, augino saziningai savo vaikus.
2010/09/18 20:51:07 20:51:07
pas mane irgi tokia pat situacija yra, pradraugavau pusantru metu su mergina. jau 2savaites kaip vienas, bandziau susitaikyt ir bandyt viska is naujo, galvojau gal reikia pertraukos, pailset nuo manes... deja nebenori visai draugaut su manimi, ziauru... o galvojau kad ji ta vienintele. kiekviena minute kai pagalvoju apie ja, manau kad ji sugrys ir kartu su kiekviena minute zlunga mano viltys. nera nei su kuo pasikalbeti, istisai bunu vienas, tai blogiause kas gali buti. net nebesinori jau ir gyventi...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume