Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/07 18:47:14 18:47:14

Galvojau, kad as tik viena dabr tai jauciuosi. Taip skauda. Niekada daugiau nemylesiu, nenoriu,kad skaudetu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/07 19:12:14 19:12:14

Svečias: Galvojau, kad as tik viena dabr tai jauciuosi. Taip skauda. Niekada daugiau nemylesiu, nenoriu,kad skaudetu.

teisingai galvoji ir kai nemylesi daugiau laiko liks pinigams uzsidirbti

Kitas draugelis

K

45 įrašai

2010/09/07 19:29:14 19:29:14

Svečias: Galvojau, kad as tik viena dabr tai jauciuosi. Taip skauda. Niekada daugiau nemylesiu, nenoriu,kad skaudetu.

Nu jai tikrai mylėjai tai užjaučiu ,bet gyvenimo rožės ir spyglius turi jų išvengt nevisada pavyksta ,nieko laikas pagydys viską nes tik jis geriausias gydytojas šiame reikale.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/09/08 18:54:07 18:54:07

kaip tenka pastebeti-laiko veltui neleidi-issiskyrei su vienu-pirmyn i pazinciu puslapius. Gal mintis ir nebloga, tik siulyciau bent menesi palaukti..

ipolita: SVEKI,nezinau ka daryti mane paliko vaikinas pries pora dienu ir db mano galvoje didziulis chaosas , jis tik pasake, kad nebemyli manes, mes buvom kartu beveik metus, viskas buvo lb gerai ir net neitariau kad kazkas ne taip jis man niekada nesake kad kazkas ne taip, sake kad myli ir tt kaip visada ir kai pasake, kad nemyli as nesuprantu kaip gali meile taip greitai baigtis vos per kelias dienas, as ji myliu ir man taip skaudu, bet zinau kad nieko jau nepakeisiu, noriu jam parasyti bet zinau kad neatrasys, nenori net su manim kalbet, tiek visko grazaus buvo, o jis viska taip lengvai sugriove, nebezinau ka daryti stengiuos apie tai negalvot, bet taip sunku sirdi ir nerandu sau vietos juo lb kai galvojom jau gyvent kartu kazka seima kurt ir staiga viskas sugriuvo, nezinau kaip reikes viska istvert, patarkit ka datyt nes tikrai nezinau

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/09/08 19:08:15 19:08:15

Jaunimui šiek tiek senukų sentimentų - pirma daina Yra net subtitrai

http://www.youtube.com/watch?v=_cUkbXXJ ... re=related

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/09 08:22:40 08:22:40

Sokratas kazkada pasake (gal ir ne). "Jei pardavineciau zmoniu kvailystes, buciau turtingiausias zmogus zemeje nes nera nei vieno zmogaus kuris nebutu pasielges kvailai"
Bet tebunie kaip sakai...

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/10 09:06:27 09:06:27

Išsiskyrėm po 3 m. draugystės. rašyti apie skausmą neverta, nes visi rašantys šiame forume žino, ką tai reiškia.
Pasakymas, kad negerai lankyti tokius puslapius po išsiskyrimo, mano nuomone neteisingas. Mano atveju, aš neieškau pažinčių. Tiesiog skaitau kitų žmonių mintis, taip labiau suvokdama situaciją, kad nėra visiškai visiškai beviltiška. Daugybės žmonių patarimai, pasakojimai truputį nuveja blogas mintis ir padeda stipriau jaustis. Moterų išgyvenimai ir jų "vaistai ar priemonės" kaip gyventi toliau, pamoko tuos, kurie jaučiasi, kad žemė išslydo iš po kojų. Kaip jos stojosi ant kojų, kaip jautėsi vėliau. Po kurio laiko ir aš tikiuosi rašysiu, kad laikas išgydo žaizdas ir galima vėl šypsotis kitiems, mylėti gyvenimą.
Ačiū, kad dalijatės savo patyrimu ir galime nesijausti vieninteliai tą išgyvenantys asmenys pasauly.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/09/10 12:11:08 12:11:08

Nesamonė... Nauja meilė geriausias vaistas.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/10 12:15:53 12:15:53

Jo, jo. Cia mazdaug, geriausias vaistas nuo ligos kita liga. Ar kita apkresti...

Nereikia

N

630 įrašai

2010/09/10 14:13:13 14:13:13

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Jo, jo. Cia mazdaug, geriausias vaistas nuo ligos kita liga. Ar kita apkresti...

Oj ne, žinoma, geriau vaidinti kankinę, gyvenimu nusivylusią ir nieko nebenorinčią vargšelę. Mane paliko, aš nebegaliu gyventi... daugiau nieko nemylėsiu... gyvenimas beprasmiškas. Briedas. Daugiau nieko.
Faktas, kad geriausia į savo gyvenimą pasistengti įnešti daugiau spalvų, kurias puikiai gali suteikti nauji jausmai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume