Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

arn_ambush

A

1 įrašai

2010/08/13 13:55:16 13:55:16

Po 2,5 metu, tiesiog taip staigiai, atejo ir pasake, nebemyliu, neliko aistros, neliko jausmu... nesupratua kas kaip, ir dar dabar nesuprantu.. paklausus kodel taip staiga, pasake kad jai jau kazkas napetinka istisi metai, kad ji laike savyje, kaupe viskas kas nepatiko ir dabar nusprende kad mum nepakeliui... issiskyrem vakar, graziai tvarkignai, ji verke, atsirpasnejo kad iskaudino, bet mmm nzn kaip taip kodel taip... ji minejo mano charaktery, mano minusus, bet paklausus kodel nesnekejo iskarto, ju ktai buvo galima sprest, atsake kad nezino, atsake kad ji kalta, bet man kaltu paieskos atrodo beprasmes... tai va tokia situacija.. sedziu ir nieko nebenoriu...

patareja

P

11 įrašai

2010/08/13 14:27:34 14:27:34

[quote][/quote]As tai tau siulyciau pamyleti prostitute,o ne verkslenti forume.Is kur tokiu asilu ir atsiranda?Maniau,kad cia tik rimti santykiai.Zmones,kurie neturi laiko,vaikscioti po kavines ir barus,bet norintys susipazinti su normaliais vyrais?Dabar pradedu galvoti,kad tik nevykeliai turi kompiuterius ir zaidzia kaip kokie piemenys/.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/13 15:49:42 15:49:42

Atrodo, šaipymasis kelia pasitenkinimą?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/04 13:36:30 13:36:30

orris: Paliko pries puse metu,o nerandu sau vietos iki siol ,kiekviena diena prisiminimai,ir begalinis ilgesys,skausmas kai galvoji ,kad mylimas zmogus yra su kitu.Vienatve zudo.Tevai tai supranta,ir praso lankytis pas daktarus arba gerti vaitus,bet to nesinori...................Norisi kad viskas sugrystu........

mane vakar paliko vaikinas po 1 metu draugystes, ir nebezinau ka toliau kaip gyvent nes man lyg pasalis butu sugriuves, skausmas begalines verkiu kaip tik pagalvoju nenoriu nieko tik dingti, jis sake kad meile baiges ir as nezinau kaip save itikinti kad reikia gyvent toliau

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/09/06 07:04:57 07:04:57

arn_ambush: Po 2,5 metu, tiesiog taip staigiai, atejo ir pasake, nebemyliu, neliko aistros, neliko jausmu... nesupratua kas kaip, ir dar dabar nesuprantu.. paklausus kodel taip staiga, pasake kad jai jau kazkas napetinka istisi metai, kad ji laike savyje, kaupe viskas kas nepatiko ir dabar nusprende kad mum nepakeliui... issiskyrem vakar, graziai tvarkignai, ji verke, atsirpasnejo kad iskaudino, bet mmm nzn kaip taip kodel taip... ji minejo mano charaktery, mano minusus, bet paklausus kodel nesnekejo iskarto, ju ktai buvo galima sprest, atsake kad nezino, atsake kad ji kalta, bet man kaltu paieskos atrodo beprasmes... tai va tokia situacija.. sedziu ir nieko nebenoriu...

Padėkok, kad išėjo . Baigėsi susižavėjimas ir aistra - baigėsi santykis. Tai nebuvo Meilė. Meilė - tai vienas kito praturtinimas, tai apsisprendimas ir valia įveikti sunkumus, būti dėl kito ir t.t. Meilė nėra tik gražus jausmas. Jausmai (pyktis, įsimylėjimas, nusivylimas, pavydas ir t.t.) visi banguoja. Pagal tavo aprašytą situaciją "mylėjau, tol kol buvo naudinga, gražu", kai pasidarė sunku - nebeįdomu, nebemyliu. Vaikiška pabėgti susidūrus su sunkumais. Suaugę sprendžia problemas, kalbasi, t.t. deda pastangas ir kuria santykį - Meilės santykį.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/09/06 13:44:51 13:44:51

Santykius kuria 2 zmones. Jei vienas ju nebenori kurti-nieko nepadarysi. Virkavimai, prasymai, kalbos-beviltiska. Manau, kad santykiu pamatas turi but klojamas nuo pat pirmuju dienu, o ne po dvieju metu. Manau, kad dabartines poros per anksti nuo pazinties laiko pradeda intymius santykius-jie neveda niekur. Kaip taikliai pastebeta-aistra baigiasi greitai, jei nera nieko daugiau. Manau kad ne pro sali butu moterims paskaityti sovietmecio laiku knygute "Tau, mergaite" - nors ten daug pamokslavimo ir kitko, bet daug tiesos irgi.

Moteris_Ji:
arn_ambush: Po 2,5 metu, tiesiog taip staigiai, atejo ir pasake, nebemyliu, neliko aistros, neliko jausmu... nesupratua kas kaip, ir dar dabar nesuprantu.. paklausus kodel taip staiga, pasake kad jai jau kazkas napetinka istisi metai, kad ji laike savyje, kaupe viskas kas nepatiko ir dabar nusprende kad mum nepakeliui... issiskyrem vakar, graziai tvarkignai, ji verke, atsirpasnejo kad iskaudino, bet mmm nzn kaip taip kodel taip... ji minejo mano charaktery, mano minusus, bet paklausus kodel nesnekejo iskarto, ju ktai buvo galima sprest, atsake kad nezino, atsake kad ji kalta, bet man kaltu paieskos atrodo beprasmes... tai va tokia situacija.. sedziu ir nieko nebenoriu...

Padėkok, kad išėjo . Baigėsi susižavėjimas ir aistra - baigėsi santykis. Tai nebuvo Meilė. Meilė - tai vienas kito praturtinimas, tai apsisprendimas ir valia įveikti sunkumus, būti dėl kito ir t.t. Meilė nėra tik gražus jausmas. Jausmai (pyktis, įsimylėjimas, nusivylimas, pavydas ir t.t.) visi banguoja. Pagal tavo aprašytą situaciją "mylėjau, tol kol buvo naudinga, gražu", kai pasidarė sunku - nebeįdomu, nebemyliu. Vaikiška pabėgti susidūrus su sunkumais. Suaugę sprendžia problemas, kalbasi, t.t. deda pastangas ir kuria santykį - Meilės santykį.

mangustelis

M

108 įrašai

2010/09/06 23:27:56 23:27:56

gal paveluotai gal nusisnekesiu bent as pats issiskirima isgyvenau ,nes jis buvotik vienas kuri reikejo isgyvent po tikrai rimtos draugystes tai gan nesunkei nes visa laika ir jegas atidaviau darbui po darbo musikai stengiaus kuo daugiau but su draugais ar seip atviroi erdvei kad r pasivaiksciot su suniu nes vien buvimas namie slege ,dusino, nuo niuriu,liudnu minciu buvo taip kad begau narkotikais bei alkoholiu ,negeda to pripazint bent man, o nuo to paegt padejo lb paprastas dalykas psichologas lb lb geras bent man ir pasirode begau ne nuo tos issiskirimo nuoskaudos o nuo visai kitu dalyku taipviskas isaiskejo man ,is tikro patariu kreiptis kad ir pas psichologo nes jei pas toki kreipies nereiskia kad esi durnas ,ten issikalbi viska nu tikrai palengveja (atsiprasau gal db maisau ir netaip pavadinau psichoterapiautas gal tai buvo,neskiriu deja ju) zdz ypac jei neturi su kuo pakalbet apie viska tai yra begaolo gera iseitis o jei turi su kuo pakalbet ,psichologas yra tik gera iseitis,zdzd vienaip ar kitaip tai yra gerai,pades suprats ,atrast,pamirst. jei nera draugu i kuriompeti galima issiverkt taiypac gerai vianai-am geriau nelikt zdz reik ieskot ramscio bet ne laikinu santykiu nuioskaudai glaistyt o tik issilaizius zaizdas pilnai jom sugijus tik tada ieskot nauju sanatykiu . grebiamuju gramatikos tikrintoju tikious talaidumo nes mano klaviatura trukcioja nevuskas veikia arbq viuskas neveikiair pats taippat

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/09/07 06:08:41 06:08:41

mangustelis: gal paveluotai gal nusisnekesiu bent as pats issiskirima isgyvenau ,nes jis buvotik vienas kuri reikejo isgyvent po tikrai rimtos draugystes tai gan nesunkei nes visa laika ir jegas atidaviau darbui po darbo musikai stengiaus kuo daugiau but su draugais ar seip atviroi erdvei kad r pasivaiksciot su suniu nes vien buvimas namie slege ,dusino, nuo niuriu,liudnu minciu buvo taip kad begau narkotikais bei alkoholiu ,negeda to pripazint bent man, o nuo to paegt padejo lb paprastas dalykas psichologas lb lb geras bent man ir pasirode begau ne nuo tos issiskirimo nuoskaudos o nuo visai kitu dalyku taipviskas isaiskejo man ,is tikro patariu kreiptis kad ir pas psichologo nes jei pas toki kreipies nereiskia kad esi durnas ,ten issikalbi viska nu tikrai palengveja (atsiprasau gal db maisau ir netaip pavadinau psichoterapiautas gal tai buvo,neskiriu deja ju) zdz ypac jei neturi su kuo pakalbet apie viska tai yra begaolo gera iseitis o jei turi su kuo pakalbet ,psichologas yra tik gera iseitis,zdzd vienaip ar kitaip tai yra gerai,pades suprats ,atrast,pamirst. jei nera draugu i kuriompeti galima issiverkt taiypac gerai vianai-am geriau nelikt zdz reik ieskot ramscio bet ne laikinu santykiu nuioskaudai glaistyt o tik issilaizius zaizdas pilnai jom sugijus tik tada ieskot nauju sanatykiu . grebiamuju gramatikos tikrintoju tikious talaidumo nes mano klaviatura trukcioja nevuskas veikia arbq viuskas neveikiair pats taippat

ačiū už nuoširdų atvirumą ir asmenišką pasidalinimą. manau , kad toks pasidalinimas su kitais yra didesnė pagalba tiems, kurie dar yra skausme nei pamokslavimai ir žinių perteikimai. Sėkmės Tau.

ipolita

I

5 įrašai

2010/09/07 17:14:33 17:14:33

SVEKI,nezinau ka daryti mane paliko vaikinas pries pora dienu ir db mano galvoje didziulis chaosas , jis tik pasake, kad nebemyli manes, mes buvom kartu beveik metus, viskas buvo lb gerai ir net neitariau kad kazkas ne taip jis man niekada nesake kad kazkas ne taip, sake kad myli ir tt kaip visada ir kai pasake, kad nemyli as nesuprantu kaip gali meile taip greitai baigtis vos per kelias dienas, as ji myliu ir man taip skaudu, bet zinau kad nieko jau nepakeisiu, noriu jam parasyti bet zinau kad neatrasys, nenori net su manim kalbet, tiek visko grazaus buvo, o jis viska taip lengvai sugriove, nebezinau ka daryti stengiuos apie tai negalvot, bet taip sunku sirdi ir nerandu sau vietos juo lb kai galvojom jau gyvent kartu kazka seima kurt ir staiga viskas sugriuvo, nezinau kaip reikes viska istvert, patarkit ka datyt nes tikrai nezinau

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/07 17:51:31 17:51:31

Autoriai atskleidė pagrindinį faktorių – dauguma moterų tikisi finansinės pagalbos. O tiksliau, kas dešimta moteris pasakė, jog užsiiminėjo seksu, tikėdamasi sulaukti dovanų. Taip pat populiarios priežastys buvo įsimylėjėlių vakarienė už apvalią sumelę. Romantiką moterys laikė geru priedu prie sekso.

Parengė Marjeta Šamšonaitė
va pasimylesi gausi dovanų ir uzsimirši beto tai ir yra priezastis kodel paliko

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume