Matyt, turi ryzto palikt pirma... O as neturejau... Laukiau, kol mane paliks.

ieva
2009/01/29 22:00:43 22:00:43
Matyt, turi ryzto palikt pirma... O as neturejau... Laukiau, kol mane paliks.
ieva
2009/01/29 22:05:15 22:05:15
As irgi pakeiciau sukuosena. deja, kai isejau is kirpyklos buvo dar didesne depresija
ieva
2009/01/29 22:26:26 22:26:26
Hobi susirask... ismok kanors... isidarbink i antra darboviete... nuoltat buk su zmonemis tarp zmoniu... draugu...
Jei visai prastai... pas daktara tuomet... ir tai nera gedinga... musu jausmai tai ne tik mentaline bet ir fiziologine reakcija...
sirdgela yra ir fiziologinis procesas galintis privesti prie rimtu ligu... meile taip pat ir fiziologinis procesas...
cia matyt kazkas panasaus kaip narkomanui netekti savo adatos... Laikas ir tik laikas...
Asta31324579346_db
2009/01/30 13:36:27 13:36:27
pirmiausia reikia nustot saves gailetis ir narstyt praeiti. Tai yra grynas mazochizmas.
Kas bevyktu gyvenime - viskas tik i gera. Kaip besisuktu vingiai - likimas (as taip tai vadinu) norejo tau kazka tuo pasakyti. Ivyko avarija - susimastyk, tave stabdo, kazkur brauki ne i ta puse. Bankrotas - o gal vis delto per aukstai pradejai skraidyti ir praradai bet koki zmogiskuma...
Paliko mylimas zmogus - tu net nezinai nuo ko tave gyvenimas apsaugojo....
Isejo is gyvenimo artimas zmogus - reiskias jis atliko savo vaidmeni tiems, kuriems buvo tai buvo skirta.
Taip, tai isgyvenant tuo momentu yra beprotiskai skaudu, atrodo tuoj kaip nubausi pasauli, ir se tau Mare devintines, nusibausi tik save draskydamas i gabalus.
"Zmogus planuoja, Dievas juokiasi" - mes nezinome savo vaidmens siame pasaulyje, todel nustokim kankintis, ir atsipalaiduokim, priimkim visa tai kaip pazintine kelione. Aplink juk tiek idomaus.
vijuneee
2009/01/30 15:15:39 15:15:39
Labai teisingos mintys.Žinoma,labai sunku mastyti taip protingai,kai širdis be proto skauda...Bet tik kiekvienas individualiai galim susitvarkyti su savo skausmu.Kiekvieno aplinkybės,priežastys dėl ko likom vieni -skirtingos.Tai taip pat turi reikšmės susitaikant su išsiskyrimu.Vienus paliko,kitus palikome patys.Vienus slegia nuoskaudos kartėlis,kitus-savęs kaltinimai,kad įskaudino artimą žmogu.Visiems blogai.Kiekvienas mokomės tik iš savo klaidų,taip pat ,kaip ir kiekvienas turime išgyventi savo skausmą.Tik reikia matyti tunelio gale šviesą...visiems sėkmės!
tyliai
2009/01/30 22:26:59 22:26:59
As isvykau i uzsieni pusei metu, naujos pazintys, nauja kompanija. Rekomenduoju, nes man padejo
aš
2009/02/01 16:49:27 16:49:27
rekomendacija gal ir nebloga, bet ne visi turi tokia galimybę... darbas, vaikai, atsakomybė...
man po skyrybų atsigavimui irgi kvietėsi atvažiuoti, bet aš negalėjau mesti nei darbo, nei palikti vaiko....
ieva
2010/06/05 16:49:04 16:49:04
pragyvenau su savo mylima 4 metus pries men laiko suzinojau kad ji turi kita, negalejau kai ji isejo net miegoti, verkiau geriau ir verkiau ir kaltinau pasuly, dieva ir kas dar svento buvo ant sito svieto, pries 2 metus ji buvo neistikima ATLEIDAU, o dar vel skausmas sirdi, ir zudytis bandziau kai girtas buvau draugas pabudes i tulika atejo ligoninej atpapaliavo, dar labai bijau visko, bijau buti vienas nes jauciuosi lavonas, kad tik greiciau praeitu tos lomkes skyrybu nes jau tokia depresuka kad buna kad 2 dienas nevalgai tik rukai ir geri
xxx
2010/06/05 17:21:34 17:21:34
Ajajai nabagėlis tai ne dejuok o gyvenk toliau ir keisk padėtį kas buvo pražuvo žinosi kita karta kad nereik atleidinėt uz neistikimybe o svarbiausia kad darai taip kvailai kad kvailiau ir sugalvot negalėjai kokio perkūno geri ar tai pakeis situacija tikrai ne ,taigi sykį issipagiriok ir būk vyras ir tvarkykis gyvenimą is naujo, bo lakdamas tik sau kenki daugiau nieko o boba gali visiem suokt matot koks jis mečiau kandį ir ne kitaip.
ieva
2010/06/05 17:41:36 17:41:36
Jo jo... boba taip ir sakys visiems - matot, koks latras, tai ir meciau ji, nes nebegalejau ilgiau su juo traukti...
Susiimk. Rasi dar geresne. Tu laisvu bobu - ant kozno kampo.
Gal cia - DP, yra kokia motina Tereza, norinti pagelbeti nelaimeliui???