soffi77: Pagal mane isgyventi ir patarti labai sunku..Taip, darbas, kazkokia veikla padeda dienos metu negalvoti, uzsimirsti, atsijungti nuo visko. Bet kai sugrizti i tuscius namus, kuriuose Tu viena ir vakarai ir naktys be galo ilgos. Issiskyrem pries 2 metus, bet skauda dar ir dabar, nes gyvenome 23 metus ir buvau palikta, kaip niekam nebereikalinga, nes pagal ta sparnuota fraze--musu nieks nebesieja, vaikai uzauge... Suprask, tarnaite nebereikalinga, seimoje etatu mazinimas....niekam to nelinkiu... lieka tik egzistuoti vienai...
Kas benutiktu gyvenime , viskas tik i gera, bent jau savo likime tai matau. Kartais issiskyrimai atrodo baisus ir skausmingi, bet dabar tik dejoju Dievui, kad taip ivyko. Vienos durys uzsidaro, kitos atsiveria. Reikia trupucio tikejimo ir meiles sau ... Tegul jis iseina, palieka, bet Tavo esmes verte nuo to nesikeicia. Klausykite geros muzikos (nes ji geriausiai gali pakyleti), prisiminkit kaip gera buvo jaunystej, kaip jautetes, nes vilciu buvo daugiau nei rupesciu... gi galima atgimti naujam gyvenimui, argi ne? Mylekit save, tai svarbiausia, ir trauksite kitus kaip magnetas , pasirupinkit savo isvaizda. Ir as buvau save "nurasius", bet pasirode angelas (vyras ), kuris parode man kokia is tiesu esu. Jis neliko su manim, bet esu be galo dekinga jam, kad atsistojau ant koju ir vel gyvenu. Viskas bus gerai, praeis kiek laiko ir pamatysi viska kitoj sviesoj. Tikrai tikrai.