Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/14 12:32:11 12:32:11

Svetele:
svetlana: Svetele, ar galima teigti kad "meilė " trunka 3 metu kaip tavo vaikino atveju? Jei taip, tai ji ir nebuvo tikra, aistra praėjo, o sielos net nebuvo suartėjusios. Šaunuole, laikaisi gerai ir mąstai protingai .

Svetlana, nezinau ar meile trunka tris metus, bet manau kad brandus zmones ir po triju metu vertina vienas kita ir iskilus sunkumam nebega o stengiasi susitiprint santykius. Mano atveju manau tiesiog per jauni viska pradejom ) Galbut ateity jei jam butu panasi situacija su kita mergina ir jausmai po triju metu isblestu, jis jau kitaip reaguotu, jis mielas ir saziningas berniukas, bet visgi tiktai berniukas ) O siaip horizonte smestelejo zavus naujas vaikinukas, tai ziuresim kaip cia bus... Dabar mano mintys jau pradeda suktis apie ji daugiau nei apie buvusi... net nesitikejau kad viskas taip apsivers ir dar taip greitai dar pries kelias dienas net negalejau ziuret i i vyru puse, o stai sis kazkaip uzbure Pranesiu jum damos jei kas is to iseis bet per daug vilciu nenoriu det

galiu paskyt kaip bus. Atsidursi lygiai toje pačioje situacijoje tik greičiau nei po 3 metų. Paskui bus sekantis, paskui sekantis tik vis greičiau ir greičiau keisis...
Kvaila merga. Tas tavo užsišokimas ant kito tik iš to, kad neišbūni viena po išsiskyrimo. Paskaityk, kas yra išsiskyrimas ir kas vyksta.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/14 14:27:32 14:27:32

Svečias:
Svetele:
svetlana: Svetele, ar galima teigti kad "meilė " trunka 3 metu kaip tavo vaikino atveju? Jei taip, tai ji ir nebuvo tikra, aistra praėjo, o sielos net nebuvo suartėjusios. Šaunuole, laikaisi gerai ir mąstai protingai .

Svetlana, nezinau ar meile trunka tris metus, bet manau kad brandus zmones ir po triju metu vertina vienas kita ir iskilus sunkumam nebega o stengiasi susitiprint santykius. Mano atveju manau tiesiog per jauni viska pradejom ) Galbut ateity jei jam butu panasi situacija su kita mergina ir jausmai po triju metu isblestu, jis jau kitaip reaguotu, jis mielas ir saziningas berniukas, bet visgi tiktai berniukas ) O siaip horizonte smestelejo zavus naujas vaikinukas, tai ziuresim kaip cia bus... Dabar mano mintys jau pradeda suktis apie ji daugiau nei apie buvusi... net nesitikejau kad viskas taip apsivers ir dar taip greitai dar pries kelias dienas net negalejau ziuret i i vyru puse, o stai sis kazkaip uzbure Pranesiu jum damos jei kas is to iseis bet per daug vilciu nenoriu det

galiu paskyt kaip bus. Atsidursi lygiai toje pačioje situacijoje tik greičiau nei po 3 metų. Paskui bus sekantis, paskui sekantis tik vis greičiau ir greičiau keisis...
Kvaila merga. Tas tavo užsišokimas ant kito tik iš to, kad neišbūni viena po išsiskyrimo. Paskaityk, kas yra išsiskyrimas ir kas vyksta.

Nereikia manes izeidinet, nesoku as ant keikvieno ir nebijau viena buti, tiesiog taip kartais nutinka jog sutinki patinkanti zmogu visai netiketai, tai kam man dabar kankintis nes 'per mazai laiko praejo' geriau jau paziuresiu gal kas grazaus iseis su tuo kitu vaikinuku o nuomone vertinu ir pati sakydavau visom savo draugem kad iskart po skyrybu uzmegzt naujas pazintis neverta prie gero neprives...taciau save pazystu nesu megeja vienos nakties nuotykiu o kazkaip ir zmones kol nepazystu nlb traukia, taciau sutikus si vaikina kazkaip trauka is kart atsirado ir tiesiog nenoriu nepameginus pazint zmogaus iskart nurasyt.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/01/14 16:16:43 16:16:43

Man artimesnė svetelės pozicija. Ar būtinai kažkokį konkretų laiką reikia išbūti vienai, jei netikėtai pasirodo žmogus, vertas dėmesio? Kam be reikalo kankinės kaukę nešioti? Gedėjimas po skyrybų trunka skirtingą laiko tarpą skirtingiems žmonėms. Kiti labai greit atsigauna, tada kai santykiai teikė daugiau skausmo nei džiaugsmo. Kažkam ir 10 metų prisireikia atsigauti, o kažkas nebeatsigauna niekada. Taisyklių nėra. Jei nauja draugystė nėra kerštas senajam draugui, tada norma. Sėkmes, svetele, ir laukiam tęsinio .

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/14 18:15:43 18:15:43

Manau, kad jau iki skirybų žmonės išgyvena ne patį geriausią laiką, na o po skirybų nereikia per daug gedėti, niekas nemirė, kam tada tas gedulas, gal kažkiek laiko apmąstymui ir pasibuvimui su savim reikia, tačiau jeigu pasitaike patrauklus žmogus- ko nepanbandyti pabendraut, gal žmogus geras. Būna juk meilė iš pirmio žvilgsnio

Visada žaviuosi žmonėmis, kurie net po didelių nesekmių moka vėl į gyvenimą žiūrėti su džiaugsmu, tikėjimu ir nebijo pradėti O kaip kitaip pažinti žmogų su juo nepabendravus?

Svetele

S

20 įrašai

2013/01/16 10:27:54 10:27:54

Na va kol kas pas mane nieko naujo, naujasis vaikinas kazkur prapuole, lyg ir taremes del pasimatymo sia savaite ir jau trecia diena nieko is jo nebegirdziu, taip kad manau prarado susidomejima. Zinau kad zinutes ar skambuciai prie gero neprives, tad manau palauksiu iki savaitgalio tada parasysiu 'nekalta' sms, ir jei jau nesulauksiu jokio atsakymo tai viskas bus aisku.

O siaip tai nesuprantu vyru, atrode susidomejes pats pirmas parase, pasiule susitikt as ta vakara negalejau, tai pasiuliau kita savaite, jis pasake kad skamba gerai paklause kur gyvenu kur mna patogu, as jam atrasiau kad neturi dideles reiksmes jis gali isrinkt vieta ir viskas nuo to laiko negridejau DD Tai arba a) jis labaaaaai ilgai renka vieta arba b) viskas baigta DD

Kokia jusu nuomone merginos?

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/16 10:43:36 10:43:36

Svetele: Na va kol kas pas mane nieko naujo, naujasis vaikinas kazkur prapuole, lyg ir taremes del pasimatymo sia savaite ir jau trecia diena nieko is jo nebegirdziu, taip kad manau prarado susidomejima. Zinau kad zinutes ar skambuciai prie gero neprives, tad manau palauksiu iki savaitgalio tada parasysiu 'nekalta' sms, ir jei jau nesulauksiu jokio atsakymo tai viskas bus aisku.

O siaip tai nesuprantu vyru, atrode susidomejes pats pirmas parase, pasiule susitikt as ta vakara negalejau, tai pasiuliau kita savaite, jis pasake kad skamba gerai paklause kur gyvenu kur mna patogu, as jam atrasiau kad neturi dideles reiksmes jis gali isrinkt vieta ir viskas nuo to laiko negridejau DD Tai arba a) jis labaaaaai ilgai renka vieta arba b) viskas baigta DD

apie ką nori nuomonės? Jei apie vakino elgesį, tai aš ne ekstrasensė, kad atspėti nepažįstamo žmogaus elgesio motyvus ir imti fantazuoti.
Apie tave nuomonę galiu pasakyti iš to ką parašei, jog esi isteriška, nes "įsimylėjai" ir jau beveik "turėjai" naują draugą, kurio beveik nepažinojai, esi egocentriška, nes kalbi tik apie save ir visokiais "paklausimais" reikalauji dėmesio; nepajėgi išbūti išsiskyrimo, todėl dairaisi jau į visus "potencialius" partnerius, nes bijai likti viena, o tai rodo žmogaus nebrandą. Ar patiko nuomonė? Pati paklausei.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/16 10:43:54 10:43:54

Svetele: Na va kol kas pas mane nieko naujo, naujasis vaikinas kazkur prapuole, lyg ir taremes del pasimatymo sia savaite ir jau trecia diena nieko is jo nebegirdziu, taip kad manau prarado susidomejima. Zinau kad zinutes ar skambuciai prie gero neprives, tad manau palauksiu iki savaitgalio tada parasysiu 'nekalta' sms, ir jei jau nesulauksiu jokio atsakymo tai viskas bus aisku.

apie ką nori nuomonės? Jei apie vakino elgesį, tai aš ne ekstrasensė, kad atspėti nepažįstamo žmogaus elgesio motyvus ir imti fantazuoti.
Apie tave nuomonę galiu pasakyti iš to ką parašei, jog esi isteriška, nes "įsimylėjai" ir jau beveik "turėjai" naują draugą, kurio beveik nepažinojai, esi egocentriška, nes kalbi tik apie save ir visokiais "paklausimais" reikalauji dėmesio; nepajėgi išbūti išsiskyrimo, todėl dairaisi jau į visus "potencialius" partnerius, nes bijai likti viena, o tai rodo žmogaus nebrandą. Ar patiko nuomonė? Pati paklausei.

user1356087263

U

2 įrašai

2013/01/16 11:11:55 11:11:55

Svečias:

Na as norejau nuomones apie vaikino elgesi, bet jau supratau kad apie mane susidarei ne kokia nuomone. Jei atvirai tai taip kaip uzsipuoli ir kategoriskai kritikuoji nepazystamus daugiau parodo jog pati reikalauji demesio ir esi isterike. O siaip cia zmones tam ir raso kad isgirstu kitu zmoniu patarimus nuomones ir paanalizuotu tam tikrus elgesio motyvus, jei ka as irgi esu nepazystma tau bet tai tau netrukdo vertinti mano elgesio motyvu. Tad pries skirtant zmones i tam tikras brandus/ nebrandus kvailas /nekvailas, gal; vertetu susimastyt jog ne viskas yra tik juoda ir balta.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/16 11:46:53 11:46:53

O tau patinka tik kai apie tave gerai kalba?
Taigi aiškiai parašiau "iš to ką parašei susidariau nuomonę", o nesprendžiu tai, kad nuomonę apie nepažįstamą žmogų. Prašei nuomonę, pateikiau. ))))) .

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/16 12:19:06 12:19:06

Svečias: O tau patinka tik kai apie tave gerai kalba?
Taigi aiškiai parašiau "iš to ką parašei susidariau nuomonę", o nesprendžiu tai, kad nuomonę apie nepažįstamą žmogų. Prašei nuomonę, pateikiau. ))))) .

OK fair point made Geriau papasakok kokia tavo istorija?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume