Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Gnt

G

2 įrašai

2012/03/30 14:14:55 14:14:55

Aš manau, kad sunku būna todėl, kad myli. Tikiu, kad gyvenime gali mylėti tik kartą. Ir kai netenki žmogaus, kurį myli ilgiesi jo. Tai natūralu. Tik gyvenimas vietoj nestovi. Ir paprastai kai atrandi už ką mylėti save ir gyvenimą, kažkas įsimyli tave gyvenimas yra gražus tai ir džiaukimės juo, juk nei vienas nežinome, ar ilgai gyvensime..

gycius67

G

76 įrašai

2012/03/31 21:15:16 21:15:16

Kiekvienas išsiskyrimas-atiduodi dalelę savęs, todėl ir skauda

gycius67

G

76 įrašai

2012/03/31 21:18:43 21:18:43

Bet praeina

43482id_Angel101

4

2 įrašai

2012/04/01 13:21:02 13:21:02

Kazkada girdejau kalbant psichologa,kad jei buvo meile,po issiskyrimo bus sunku puse to laiko,kiek laiko buvai su tuo mylimu zmogumi..Man po issiskyrimo atrode ,kad zeme skiriasi,dangus griuva,bet netikeju,kad tikrai tas psichologas tiesa pasake..Stengiausi pamirsti,bendravau su kitais zmonemis,bandziau susirasti kita vyra,bet...viskas bergzdziai.,visi jie man buvo blogi,o apie intymuma negalejo buti ir kalbos..Su savo ex buvom kartu 3 metus,praejo daugiau kaip metai kai mes nekartu..Per ta laika jauciau ir ilgesi ,ir meile ,ir neapykanta ir verkiau ir keikiau..zodziu visko buvo.bet laikas gydo zaizdas..dabar suprantu,gal ir geriau kad mes atskirai,bet kartais dar jo labai ilgiuosi..zodziu tikiu,kad man prireiks tikrai to pises laiko ,kol buvome kartu,kad ji pamirsdsti visiskai ir galvojant apie ji nebuis sunku..O bendrauti su kitais jau vel bandau

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/02 18:29:44 18:29:44

o jei issiskiri su tuo kuris tave irgi myli, bet nera laisvas ir del abieju sutarimu nusprendem issiskirti, nes aplinkybes per daug musu atzvilgiu sudetingos, kad butume kartu. Taciau as nieko nebenoriu, nei valgyt daryti, nei pirkti,nei pas draugus eiti, tiesiog sedet ir i viena taska ziureti...ir as nieko negaliu su savimi padaryti, nes pagalvoju apie tai, kad o dieve, kaip as ji myliu!, bet esu is tu zmoniu, kad geriau pati kentesiu, nei imsiuos, kazkokiu veiksmu-zodziu as ne kovotoja.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/02 19:06:01 19:06:01

Svečias: o jei issiskiri su tuo kuris tave irgi myli, bet nera laisvas ir del abieju sutarimu nusprendem issiskirti, nes aplinkybes per daug musu atzvilgiu sudetingos, kad butume kartu. Taciau as nieko nebenoriu, nei valgyt daryti, nei pirkti,nei pas draugus eiti, tiesiog sedet ir i viena taska ziureti...ir as nieko negaliu su savimi padaryti, nes pagalvoju apie tai, kad o dieve, kaip as ji myliu!, bet esu is tu zmoniu, kad geriau pati kentesiu, nei imsiuos, kazkokiu veiksmu-zodziu as ne kovotoja.

Tai nėra tikra meilė, jei nutarėte išsiskirti. Aplinkybės niekada nėra tokios neįveikiamos, kad meilė jų neįveiktų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/02 19:15:20 19:15:20

Svečias: o jei issiskiri su tuo kuris tave irgi myli, bet nera laisvas ir del abieju sutarimu nusprendem issiskirti, nes aplinkybes per daug musu atzvilgiu sudetingos, kad butume kartu. Taciau as nieko nebenoriu, nei valgyt daryti, nei pirkti,nei pas draugus eiti, tiesiog sedet ir i viena taska ziureti...ir as nieko negaliu su savimi padaryti, nes pagalvoju apie tai, kad o dieve, kaip as ji myliu!, bet esu is tu zmoniu, kad geriau pati kentesiu, nei imsiuos, kazkokiu veiksmu-zodziu as ne kovotoja.

Nu viskas cia aisku Taip buna, kai moterys neatsakingai susideda su vedusiais, ardo ju seimas, o paskui - o Dieve, kokia meile, kaip as kenciu, baigiu numirt O kad cia viskas desninga ir taip turejo buti, tai nepagalvoja Nereikia gviestis svetimo vyro, kuris nelaisvas ir nebus tu kanciu Kulkinti turbut nebuvo sudetingos aplinkybes Zinok,kad uz visus blogus darbus ateina pelnytas atpildas Ir teisingai, ir nekovok Turbut lauki, kad jo zmona pati tau savo vyra pasiulytu ir primoketu

o ko tikejais?

O

1 įrašai

2012/05/02 19:43:05 19:43:05

desningas finalas ,kitaip ir buti negalejo.Meiluziu tokia dalia - pasidziaugti kelis metus ,o paskui vyrai lieka su savo ,,blogom" zmonom.O meiluzem belieka mirt is sielvarto

Viltė8

V

23 įrašai

2012/05/03 15:16:39 15:16:39

Nebūkit tokie žiaurūs kenčiantiems. Viena yra iš sportinio intereso ar pasileidimo šeimas ardyt, kita - nelaimingai įsimylėt. Meilė neklausia, kas žmogaus pase parašyta. Lieka tik perkentėt ir pasitikėt geriausiu gydytoju - laiku.

VanillaSky

V

623 įrašai

2012/11/01 20:13:39 20:13:39

Geriausias Gydytojas - Laikas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume