Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Meduciui

M

1 įrašai

2012/03/20 11:28:47 11:28:47

ia kalbama apie tai, kad kai zmones tikrai patinka vienas kitam, ima ilgetis vienas kito, nori kuo dazniau buti kartu ir t.t., o ne apie kazkokias funkcijas, meduti Merginos, kai kalba apie santykius ir kalba apie santykius - ne vien tik seksa turi galvoj...

medutis

M

403 įrašai

2012/03/23 17:03:44 17:03:44

Brangiosios, man labiau panašu, kad kalbat ne apie santykius, o apie įsipareigojimus Apie seksą aš taip pat nieko nesakiau. Žvelkit plačiau. Jei vyrui patinki, tai nebūtinai reiškia, kad jis nori įsipareigot. O jei nenori įsipareigot, tai nebūtinai reiškia, kad nori tik sekso Būkit, draugaukit ir džiaukitės kartu, nereik vyrui iškart įsipareigojimus siūlyt Jei pats to norės, tai natūraliai viskas gausis

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/23 17:21:06 17:21:06

medutis: Brangiosios, man labiau panašu, kad kalbat ne apie santykius, o apie įsipareigojimus Apie seksą aš taip pat nieko nesakiau. Žvelkit plačiau. Jei vyrui patinki, tai nebūtinai reiškia, kad jis nori įsipareigot. O jei nenori įsipareigot, tai nebūtinai reiškia, kad nori tik sekso Būkit, draugaukit ir džiaukitės kartu, nereik vyrui iškart įsipareigojimus siūlyt Jei pats to norės, tai natūraliai viskas gausis

Problema, meduti, ne tame, kad mes isipareigojimus per pirma pasimatyma siulom , o tame, kad vyras po vieno, dvieju, triju ar keturiu susitikimu pats pradeda apie tai kalbet! Pasako, kad neva bijo suteikti vilciu, neva nepasiruoses rimtiems santykiams, dar nenori isipareigot ..Taigi vyras pats pirmas kalba apie tai!!! Tai kam tada tasytis su vyru, jeigu jis is karto sako, kad nenori tiesiog but ir dziauktis, leist viskam naturaliai vystytis, o iskart pasako, kad su tavim nemato ateities ir jokiu santykiu!!! Ne paslaptis, kad rimtu moteru tokie vyrai nezavi...
Jeigudraugaujam ir nesutampam kazkuo, ar kazkuris kazkuriam ima nebepatikt, ar kitas zmogus atsiranda - as suprantu... Visko buna, visi esam zmones - tam ir bendraujam, nes ieskom savojo. Bet jeigu tik pradejes bendraut zmogus iskart ima sneket, kad neiiesko santykiu, tada as isvis nesuprantu bendravimo prasmes...

pora.lt

P

2 įrašai

2012/03/26 18:31:51 18:31:51

Sveiki,

Noreciau pasiteirauti ka manote apie bendravima su buvusiuoju - susitikimai beveik kiekviena savaite, seksas, rupestis vienas kitu i pan.? Pasidalinkite nuomonemis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/26 20:26:10 20:26:10

pora.lt: Sveiki,

Noreciau pasiteirauti ka manote apie bendravima su buvusiuoju - susitikimai beveik kiekviena savaite, seksas, rupestis vienas kitu i pan.? Pasidalinkite nuomonemis.

O kodel tu ji buvusiuoju vadini? Bendraujat, kaip normali pora...

sena ir gudri

S

1 įrašai

2012/03/26 20:31:03 20:31:03

Nu patogu, ypac bicui: nemokamas seksas, rupestis. Kol susiras gera pana, tinka ir sena nachaliavai padulkint. O jei rimtai - suduzusio puodo nesuklijuosit, o kol taip tasotes, tai nei pakarti, nei paleisti

pora.lt

P

2 įrašai

2012/03/26 21:17:48 21:17:48

Svečias:
pora.lt: Sveiki,

O kodel tu ji buvusiuoju vadini? Bendraujat, kaip normali pora...

Na, kaip ir pertrauka darom, nes jam kaip ir daugumai vyru reikia erdves. Jauciu, kad reikia viska baigt.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/26 22:39:56 22:39:56

pirmiausia galvok, ko reikia tau ir ar tau taip gerai. bet kuriuo atveju ieskok ir daugiau erdves ir pati. ir tegu jis tai zino

bulbulbul

B

1 įrašai

2012/03/27 14:10:07 14:10:07

http://apklausa.lt/f/moteru-streso-iveika- 1c8apbb.fullpage (nukopijuokite be tarpo tarp - ir 1)
Mielos moterys, pagelbėkite surinkti duomenis mano darbui:) 3 min vargo už širdingą padėką:) Mielos moterys, pagelbėkite surinkti duomenis mano darbui:) 3 min vargo už širdingą padėką:)

Off

O

2 įrašai

2012/03/28 22:31:27 22:31:27

Kodel tiek moterys, tiek vyrai taip elgias?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume