Rasa, tu tik džiaukis. Geriau anksčiau išaiškėja nei vėliau. Kam tau toks bičas?

ieva
2012/03/08 11:20:28 11:20:28
Rasa, tu tik džiaukis. Geriau anksčiau išaiškėja nei vėliau. Kam tau toks bičas?
Guta
2012/03/08 11:23:50 11:23:50
O as nesutinku! Moteriai reikia mok4ti save gerbti - jei pirmiausia saves negerbi ir buni su tokiu zmogum, kuris seksuoja per visas, tai kas tave gerbs?? Moterys, atminkite, kad kito meile tau prasideda nuo meiles sau... Tikrai yra labai normaliu vyru - sakau is patirties, tik reikia tureti kantrybes
ieva
2012/03/08 11:34:00 11:34:00
Baisiausia tai kad abu nerandame ramybės [/quote]
Kalbėk tik už save, ne už "abu". Nieko cia baisaus - priesingai, gi smagu, kad ne tik tu ramybes nerandi...
Suprantu, kad malonu galvot, jog ir kitas žmogus kankinasi, kad dar myli, nori susitaikyt, gailisi, ilgisi... BEt tos iliuzijos ar bandymas ilist ne i savo jausmus tik maitina tavo kančią. Pirmas žingsnis išsiskyrus - SUV0KTI, kad tikrai 100 proc issiskyret ir kad tie santykiai neatsinaujins! Tik tada prasides sveikimo kelias. O jei taves iesko - ignoruok! Neprasidek su myzciojanciais vyrais. sekmes, saule.
Annes
2012/03/15 14:42:14 14:42:14
Ir mane panašus likimas ištiko - su draugu išsiskyrėm (jo iniciatyva, nes jam reikia laisvės, nenori įsipareigojimų ir pan. ) po 2 m. draugystės. Abiems ir mokslai, ir karjera, ir prieš metus patirtas persileidimas. Apskritai maniau, kad jau po tokio įvykio, kurį išgyvenome kartu, niekas išskirti negalės - nei žmogus, nei įvykis. Stengiaus būti tobula - ir valgis pagamintis, ir darbužiai išskalbti, ir konspektai yra, ir darbai padaryti, ir vyras pamylėtas. Žodžiu, labai stengiausi. Kartais atrodė, jog net per daug. Iš jo norėjau tik atvirumo ir ištikimybės. Jam buvo svarbiau baliai ir fiestos. Galiausiai prasidėjo visiškas slapukavimas - net vidury nakties, eidamas į vonią susirinkdavo telefonus. Juk normaliai protaujantis žmogus supranta, kad kažkas yra slepiama. Atrodo, jog anksčiau buvo ir meilė ir jausmai.
Dabar stengiamės bendrauti lyg ir normaliai, tačiau ne visada pavyksta. Žinau, kad jam rūpiu, kad vis dar manęs pavydi ir pan. Žinau, kad išgyvensiu. Žiauriausia, jog vis dar myliu ir esu pasirengus atleisti. Labai viliuosi, jog jis ramiai pamąstys ir supras ką prarado ir grįš. O jei ne - kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais.
Faina44
2012/03/15 15:18:04 15:18:04
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]
funk
2012/03/17 21:58:15 21:58:15
siandien vaikinas, kuri jau spejau pamilt, man pasake kad mane palieka, pasake, kad dar nenori jokiu issipareigojimu ir nenori manes skaudint. ir visiskai nezinau ka daryt, sirdis duzo i sipuliukus, asaru nebegaliu sulaikyt. man taip buvo gera su juo, visi sake kad mes kartu atrodome tobulai, ir seip jis visiskai tokia pati asmenybe kaip ir as. taciau sudauze jis mano sirdi ir nezinau ka man daryt, taip norisi rekt is skausmo.
Ugnelė.
2012/03/18 15:21:08 15:21:08
Džiaukis, kad neapgaudinėja, kad negaišina tavo laiko. Kam tau vaikinas, kuris nenori įokių ipareigojimų? Vadinasi - šiandien esi tu, ryt pas jį bus kita. O dar po to tu sakysi, kad jis kiaulė. Padėkok jam už kartu praleistą laiką ir eik toliau. Tau turi būti daug labiau svarbu, ne kad kiti sako, kad jūs atrodote tobulai, o kad vienas iš poros dalyvių dar nenori įsipareigojimų, vadinasi, jums kaip porai būti nelemta.
Gal ne jis sudaužė tavo širdį, o tu paskubėjai įsimylėti, kur niekas nieko dar nežadėjo?
moteriskevienuze
2012/03/19 22:45:57 22:45:57
O ar galima tiketis, kad vyras, kuriam tu patinki, bet kuris nenori isipareigojimu, po kurio laiko persigalvos? Kaip manot, ar būna tokių atvejų?
medutis
2012/03/19 22:58:53 22:58:53
Tu jam patinki, ar jis Tau patinka? Ar dabar nepatinka, bet patiktų tuo atveju jei užsimanys įsipareigojimų? Keistos man tos moterys, kurioms reikalingi vyrai tik dėl vienos funkcijos - įsipareigojimo
ieva
2012/03/20 06:53:13 06:53:13
O ar galima tiketis, kad vyras, kuriam tu patinki, bet kuris nenori isipareigojimu, po kurio laiko persigalvos? Kaip manot, ar būna tokių atvejų?[/quote]
Tu jam patinki, ar jis Tau patinka? Ar dabar nepatinka, bet patiktų tuo atveju jei užsimanys įsipareigojimų? Keistos man tos moterys, kurioms reikalingi vyrai tik dėl vienos funkcijos - įsipareigojimo [/quote]
Patinka, bet nenori draugauti ir aš, aišku, nedraugauju - neisisiulysi per prievarta zmogui Bet man atrodo, kad ir as jam patinku, nes jau ilgai tesiasi tas musu bendravimas ir vis nepamirsta...
Nesakysiu, kad man vyrai juokingai, ne sjiems moteru reikia del vienos funkcijos - merguzeliu trumpiems "pasitrynimams"... Zinau, kad ir rimtos draugystes nori, ir santykiu, ir mylet sugeba, tik gal iesko vis kazkokios, labiau sirdi sudrebinancios negu ta merguzele...