Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/09 20:22:02 20:22:02

Ugnelė.:
Svečias: O aš šitaip bandau išgyventi išsiskyrimą. Kasdien rašau jam po laiškelį, kuriame išsakau viską ką noriu;ką manau apie mūsų santykius, savo lūkesčius, jausmus, ir taip diena iš dienos darysiu. Aišku, jam nesiusiu, rašau į sąsiuvinį. Nežinia tik kiek ilgai teks rašyti. Bet padeda, patikėkite. Tik rašyti viską reikia ką norite ir šiuo metu galvojate, tai tarsi žodžiai iš pasąmonės. Pamėginkite,turi palengvėti. Tai kaip skausmo akmens glūdinimas kol liks tik trupiniai, smėliukas, kurį išnešios gaivus vilties vėjas. Sėkmės visiems išsiskyrusiems ir besiskiriantiems:).

Teisingai darai. Matysi, tikrai palengvės.
Manau, kad nėra žmonių, kurie anksčiau nebūtų patyrę išsiskyrimo. Tik vieni stengiasi pasimokyti iš savo patirties, o kiti išvis bijo naujų santykių.
Sėkmės tau.

Ačiū:)

Kęstas

K

9 įrašai

2011/12/13 14:05:11 14:05:11

ziauriai sunku kaip tave kazkas palieka, kaip esi tam zmogui nebereikalingas, kaip dingsta viskas kas buvo grazu, mylima. Bet gyvenimas tuo nesibaigia, nors ir sunku reikia statyti save ant koju ir nesizeminti pries ta kuris tave isdave, nors ir labai noretusi parodyti tam zmogui demesi, bet tikrai neverta. Kai dingsta meile ji niekada nebesugrizta...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 14:56:03 14:56:03

Ar gali man kas nors paaiškinti kaip išgyvent išsiskyrimą jei priežastis - "per daug gerai viskas"??

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/13 17:27:04 17:27:04

Svečias: Ar gali man kas nors paaiškinti kaip išgyvent išsiskyrimą jei priežastis - "per daug gerai viskas"??

O čia jūs nustatėte tą priežastį ar jūsų draugas/draugė?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/13 18:13:38 18:13:38

Svečias: Ar gali man kas nors paaiškinti kaip išgyvent išsiskyrimą jei priežastis - "per daug gerai viskas"??

Psichologijoje yra toks reiškinys: homeostazė. Ji būna, kai pastoviai palaikoma vienoda gera psichikos funkcijų būsena: žmogus nesipyksta, maloniai bendrauja,viskas jam gerai, geriau atrodo nebūna ir nėra ko norėti. Dvi prieštaraujančios viena kitai teorijos teigia: viena kad žmogui yra būdinga siekti homeostazės, t. y. ramybės, o kita teigia kad žmogui būdinga ieškoti išėjimo iš homeostazės ir ieškoti konfliktų, sujaudinimų, neramumų - taip palaikomas tonusas, neužmiegama ant laurų. Mano manymu abi teorijos iš tikrųjų papildo viena kitą: kai ilgai tęsiasi įtampa, norisi ramybės, bet per ilga ramybės būsena atsibosta. Tai gali būti atsakymas į jūsų klausimą: judviem atsibodo geri santykiai, štilis. Užsinorėjote, greičiausiai pasąmoningai bangų, ginčų, įtampos, rungtynių "katras katrą nugalės". Gal ginčytis ar bartis jūsų poroje nebuvo būdinga, štai ir nutrūko santykiai. Yra porų, kur ginčijamąsi per dažnai, per stipriai. Jos pasiilgsta ramybės ir nepasiekusios to gali išsiskirti.
Išgyventi kaip ir bet kurį įprastą išsiskyrimą:užsiimti mėgstama veikla, bendrauti su šeima bei draugais, rašyti laiškus buvusiajam/iai jų neišsiuntus,kaip čia buvo paminėta - puikus metodas. Mano pažįstamai užteko dviejų laiškų. Pirmame ji gailėjosi žlugusių santykių, skundėsi, liejo skausmą. Antrame ji ramiai konstatavo kad santykiai buvo nesuderinami su tolesniu gyvenimu drauge, reziumavo kodėl ir gražiai atsisveikino su buvusiuoju. Dabar ji yra laimingai ištekėjusi antrą sykį. Jai leidus pasakoju šį faktą žmonėms, kuriems reikia pagalbos dėl prarastų santykių. Sėkmės ir stiprybės

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 18:56:06 18:56:06

svetlana:

Cia nustate mano draugas. Santykiai iš pat pradžių buvo kaip ir sutarti - jokių įsipareigojimų, šiaip malonus laiko retsykiais praleidimas. Viskas buvo gerai. Po paskutinio karto gaunu žinutę " baigiam viską" Į klausimą kokia priežastis gaunu atsakymą- " viskas per gerai todėl nebepatinka". Šiaip jau būtų lengviau jei būt pasakęs kad turi kitą. Nesuprasi tų vyrų

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 18:58:25 18:58:25

svetlana:

Psichologijoje yra toks reiškinys: homeostazė. Ji būna, kai pastoviai palaikoma vienoda gera psichikos funkcijų būsena: žmogus nesipyksta, maloniai bendrauja,viskas jam gerai, geriau atrodo nebūna ir nėra ko norėti. Dvi prieštaraujančios viena kitai teorijos teigia: viena kad žmogui yra būdinga siekti homeostazės, t. y. ramybės, o kita teigia kad žmogui būdinga ieškoti išėjimo iš homeostazės ir ieškoti konfliktų, sujaudinimų, neramumų - taip palaikomas tonusas, neužmiegama ant laurų. Mano manymu abi teorijos iš tikrųjų papildo viena kitą: kai ilgai tęsiasi įtampa, norisi ramybės, bet per ilga ramybės būsena atsibosta. Tai gali būti atsakymas į jūsų klausimą: judviem atsibodo geri santykiai, štilis. Užsinorėjote, greičiausiai pasąmoningai bangų, ginčų, įtampos, rungtynių "katras katrą nugalės". Gal ginčytis ar bartis jūsų poroje nebuvo būdinga, štai ir nutrūko santykiai. Yra porų, kur ginčijamąsi per dažnai, per stipriai. Jos pasiilgsta ramybės ir nepasiekusios to gali išsiskirti.
Išgyventi kaip ir bet kurį įprastą išsiskyrimą:užsiimti mėgstama veikla, bendrauti su šeima bei draugais, rašyti laiškus buvusiajam/iai jų neišsiuntus,kaip čia buvo paminėta - puikus metodas. Mano pažįstamai užteko dviejų laiškų. Pirmame ji gailėjosi žlugusių santykių, skundėsi, liejo skausmą. Antrame ji ramiai konstatavo kad santykiai buvo nesuderinami su tolesniu gyvenimu drauge, reziumavo kodėl ir gražiai atsisveikino su buvusiuoju. Dabar ji yra laimingai ištekėjusi antrą sykį. Jai leidus pasakoju šį faktą žmonėms, kuriems reikia pagalbos dėl prarastų santykių. Sėkmės ir stiprybės

Baisiausia tai kad abu nerandame ramybės

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 19:06:09 19:06:09

Svečias:
svetlana:

Cia nustate mano draugas. Santykiai iš pat pradžių buvo kaip ir sutarti - jokių įsipareigojimų, šiaip malonus laiko retsykiais praleidimas. Viskas buvo gerai. Po paskutinio karto gaunu žinutę " baigiam viską" Į klausimą kokia priežastis gaunu atsakymą- " viskas per gerai todėl nebepatinka". Šiaip jau būtų lengviau jei būt pasakęs kad turi kitą. Nesuprasi tų vyrų

o ko cia pergyvenat? Jokiu isipareigojimu nebuvo, tik malonus laiko retsykiais praleidimas. Tai kiek jis gali testis? Cia gi ne seima. Malonumai negali buti ilgi

jam buvo neidomu su tavim.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 19:34:09 19:34:09

[q

Cia nustate mano draugas. Santykiai iš pat pradžių buvo kaip ir sutarti - jokių įsipareigojimų, šiaip malonus laiko retsykiais praleidimas. Viskas buvo gerai. Po paskutinio karto gaunu žinutę " baigiam viską" Į klausimą kokia priežastis gaunu atsakymą- " viskas per gerai todėl nebepatinka". Šiaip jau būtų lengviau jei būt pasakęs kad turi kitą. Nesuprasi tų vyrų[/quote]
o ko cia pergyvenat? Jokiu isipareigojimu nebuvo, tik malonus laiko retsykiais praleidimas. Tai kiek jis gali testis? Cia gi ne seima. Malonumai negali buti ilgi

jam buvo neidomu su tavim.[/quote]

tame ir reikalas kad tai užsitesė ir atsirado jausmai, va tada ir atsirado problemos...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 20:11:39 20:11:39

Svečias: [q

jam buvo neidomu su tavim.[/quote]

tame ir reikalas kad tai užsitesė ir atsirado jausmai, va tada ir atsirado problemos...[/quote]
Zaidimo taisykliu reikia laikytis. Moterys daznai galvoja, kad va - praeis laikas, prisiris, o paskui gal ir issirutulios kas nors is viso to.
Tuscios viltys. Leidai sau atsipalaiduoti, dabar ir mokek uz tai. Jis darbar susiras kita, sviezia, su kuria bus malonus laiko praleidimas. Tures tai, ko ir sieke nuo pat pradziu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume