Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kaip išgyventi išsiskyrimą?

Kaip išgyventi išsiskyrimą?

svecias47

S

4 įrašai

2011/11/28 18:53:58 18:53:58

Svečias:
svecias32: Na o mano situacija, kad mane paliko ir puole iskart i ito glebi

bet tai kiek tas vargsas kentejo, kai buvo su tavim... Kad jau iki paskutiniosios trauke, ir kai visai nebegalejo, pagaliau taves atsikrate ir yra su ta, kuria myli... Auksine kantrybe pas tuos vyrus... Sventi zmones...

Debile tu, skaityti ismok. Juk cia vyras raso, kad ji moteris paliko.
Bet tai koks durnas svecias... Auksine kantrybe, pas mus skaitancius, sventi mes zmones

svecias2

S

4 įrašai

2011/11/30 11:33:22 11:33:22

O cia ziuriu nervuotu labai daug

Tas vyras kuris pilnai suprastu moteri gautu turbut nobelio premija

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/30 16:41:08 16:41:08

svecias47:
Svečias:
svecias32: Na o mano situacija, kad mane paliko ir puole iskart i ito glebi

bet tai kiek tas vargsas kentejo, kai buvo su tavim... Kad jau iki paskutiniosios trauke, ir kai visai nebegalejo, pagaliau taves atsikrate ir yra su ta, kuria myli... Auksine kantrybe pas tuos vyrus... Sventi zmones...

Debile tu, skaityti ismok. Juk cia vyras raso, kad ji moteris paliko.
Bet tai koks durnas svecias... Auksine kantrybe, pas mus skaitancius, sventi mes zmones

o tu tai vyro jau mazne desimtmeti nematei, kad tokia surugus. Senmerges sindromas, vainikelis smegenis spaudzia

svecias47

S

4 įrašai

2011/11/30 19:05:34 19:05:34

OK! Einu paklausiu, ar jis tikrai vyras. Maza kas, gal koks transeksualas su prisiutu pimpaliuku. Bet tai koks skirtumas, svarbu kad tas pimpimpaliukas puikiai veikia.

P.S. sake, kad tikras

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/03 10:37:49 10:37:49

svecias5: Sunku, visa tai pakelti, pries 4 men issikyriau su drauge. Ji isejo pas kita. Prabuvom kartu 7 metus, niekaip negaliu su ta mintim susitaikyti, pamirsti ta zmogu kuriam dar dega jausmai. Kaltinu save tai ko nepadariau ir ka galbut blogai padariau, kasdien keliuosi su ta mintim kad galbut dar viskas sugris..... ir viska pradesim is naujo.

Nesamones rasai, berneli. "Kartu prabuvom 7 metus" - tai ko nevedei, kad buvo tokia meile? isejo, nes suprato veltui gaistanti laika. O rimtai sakant, isejo, nes nebuvo tarp Jusu viskas gerai ir tau, matyt, viskas gerai nebuvo, ir skyrybos tik i nauda, tik po skyrybu buna toks stresas, kad norisi kaltinti save, bet, manau, po laiko sutiksi sau skirtaja ir tik dziaugsiesi

Marine

M

1 įrašai

2011/12/06 16:31:00 16:31:00

Sveiki, man irgi teko ta skaudi dalia isgyventi issiskyrima Po 6 metu draugystes mano vaikinas nusprende, kad jis manes nebemyli ir jam geriau vienam. Nors issiskyre esam dar tik 3 savaites atrodo, kad visas gyvenimas man prabego pro akis, atrodo kad visas gyvenimo dziaugsas laime ir sviesa pasitrauke. Niekada nemaniau, kad zmogus gali taip beprasmiskai jaustis, kad ima skaudeti net fiziskai. Atrodo nebera jokio stimulo gyventi, nebent del to, kad tas zmoggus griztu. Atrodo, kad niekas nesupras kaip as jauciuosi, kad niekam taip nera skaudu, vaikstai kaip negyvas ir ziuri i viena taska. Kiekvienas daiktas viskas primena ta zmogu. Zinau, kad esu jauna man dar tik 20 metu, taciau atrodo kad gyvenime daugiau dziaugsmo nebebus . Labai norejau jums issipasakoti ir pasidalinti savo skausmu, gal yra mano likimo draugu kurie noretu pasikalbeti sia tema ir bent kazkiek sumazinti ta sskausma. Patarkit kaip islikti stipriai ir nerasyti neskambinti nesizeminti ir neprasyti susitikti, lauksiu jusu pagalbos..

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/06 21:11:47 21:11:47

Marine: Sveiki, man irgi teko ta skaudi dalia isgyventi issiskyrima Po 6 metu draugystes mano vaikinas nusprende, kad jis manes nebemyli ir jam geriau vienam. Nors issiskyre esam dar tik 3 savaites atrodo, kad visas gyvenimas man prabego pro akis, atrodo kad visas gyvenimo dziaugsas laime ir sviesa pasitrauke. Niekada nemaniau, kad zmogus gali taip beprasmiskai jaustis, kad ima skaudeti net fiziskai. Atrodo nebera jokio stimulo gyventi, nebent del to, kad tas zmoggus griztu. Atrodo, kad niekas nesupras kaip as jauciuosi, kad niekam taip nera skaudu, vaikstai kaip negyvas ir ziuri i viena taska. Kiekvienas daiktas viskas primena ta zmogu. Zinau, kad esu jauna man dar tik 20 metu, taciau atrodo kad gyvenime daugiau dziaugsmo nebebus . Labai norejau jums issipasakoti ir pasidalinti savo skausmu, gal yra mano likimo draugu kurie noretu pasikalbeti sia tema ir bent kazkiek sumazinti ta sskausma. Patarkit kaip islikti stipriai ir nerasyti neskambinti nesizeminti ir neprasyti susitikti, lauksiu jusu pagalbos..

Marine, tavo stiprybė jaunystėje. Spėju kad tai buvo pirmoji meilė, o ji deja daugeliui baigiasi išsiskyrimu.
Mano dukters gali būti panaši padėtis: ji nuo 14 metų rimtai draugauja su vaikinu, jau treti metai. Kol kas abu laimingi ir mylintys, planuoja susituokti kai jai sueis 18. Palaikau juodu visapusiškai. Bet niekas nežino kaip bus toliau, ir Tavo istorija tai patvirtina.
Žmonės skiriasi, bet dėl to gyvenimas nesustoja. Jei jis nuspręstų po kelerių metų su vaikučiais Tave palikti, būtų dar skaudžiau..Jei nebemyli - ne Tavo tai žmogus. Paleisk jį. Tau reikia gerų draugų/draugių šalia šį sunkų laikotarpį. Bet "ir tai praeis",kaip teigiama vienoje pasakoje - viskas - ir gera, ir bloga praeina. Tave mylėjo, tu mylėjai - ateis meilė ir vėl. Tie, kurie nepažįsta meilės, labiau nuskriausti, mano manymu...Stiprybės, sėkmės, ir laikyk galvą aukštai.

lapiukaz

L

2 įrašai

2011/12/06 22:00:44 22:00:44

.......labai sunku

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/07 21:57:24 21:57:24

Šiandien ir aš išsiskyriau... Pamačiau kad perspektyvos nėra, jis sako nenori kurti su manim šeimos ir apskritai su niekuo... jau mat turėjęs šeimą. O sakė kad šeima jam labai svarbu, tik nesinori man būti jo susgulove ar meiluže, norėjau šeimos. Tai jis pareiškė kad palieku jį... manau kad tai jis mane atstumė. Žinoma nuo to ne lengviau. Gyvensiu be jo, skaičiuosiu dienas ir truputį lauksiu, gal jis supras kaip mane įskaudino tuo pasakymu. Viskas rodos buvo gereai, bent jau taisyti buvo galima santykius. Deja, mūsų ateities matymas skiriasi. Gaila ir skaudu, 2 metai kartu buvome.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/07 22:04:20 22:04:20

Svečias: Šiandien ir aš išsiskyriau... Pamačiau kad perspektyvos nėra, jis sako nenori kurti su manim šeimos ir apskritai su niekuo... jau mat turėjęs šeimą. O sakė kad šeima jam labai svarbu, tik nesinori man būti jo susgulove ar meiluže, norėjau šeimos. Tai jis pareiškė kad palieku jį... manau kad tai jis mane atstumė. Žinoma nuo to ne lengviau. Gyvensiu be jo, skaičiuosiu dienas ir truputį lauksiu, gal jis supras kaip mane įskaudino tuo pasakymu. Viskas rodos buvo gereai, bent jau taisyti buvo galima santykius. Deja, mūsų ateities matymas skiriasi. Gaila ir skaudu, 2 metai kartu buvome.

Iš principo klaidingai mąstai. Turi ne laukti, kad jis suprastų, kaip tave įskaudino, o suprasti tiksliai, ko pati nori ir jei jūsų tikslai skiriasi - džiaukis, kad tai tik 2 metai, o ne 10 praėjo, kad dar viskas prieš akis ir kad tikrai atsiras tas žmogus, kuris bus skirtas tau ir norės su tavim šeimos.
Kam manai, kad jis tave atstūmė? Tai tau netiko būti sugulove ir tu nusprendei eiti kitu - teisingu keliu ir palikai jį. Teisingai padarei.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume