2013/11/17 09:23:20 09:23:20
zosele: Igniuks: Labai daug vertingu patarimų, tikrai malonu, kad patariate pradėjau daugiau suprasti kas dabar dedasi
ir koks tavo veiksmu planas?:)
Bendrausiu toliau, nes kiek matau ji dar manęs pavydi, tarkim susirašinėjau su jos sese ir paprašiau kad parodytu kaip pagamino vakarienę, tai ji man rašo ji dėl tavęs savo maistą fotkiną ir siunčia tau, aš jos paprašiau, kad parodytu kaip tai padarė, ji man atrašo mat kaip čia. ir lyg niekur nieko iš pačio ryto jau mano postus komentuoja nes jos kita sesuo mano FB užgrobus buvo ir prirašinėjo visokiausiu dalykų. Vadina mažybiniais vardais ir t.t gyvensiu toliau darysiu išvadas žiūrėsiu kas bus
2013/11/19 07:40:24 07:40:24
Na va. Vakar buvo toks įvykis, jos sesuo mane pasikvietė arbatos (jos yra kambariokės), aš nuėjau atsigerėm tos arbatos ir galu galė pradėjom krėsti tokias nesąmones, jos sesuo į manė paleido dvi pagalves ir kelnes o aš jas numečiau ant žemės (čia viskas nerimtai tik žaidėm, juokavom), tada mano ex sako: baikit daryt netvarką kambaryje , nors tuo metu ji buvo įlindusi į telefoną ir niekas jos netrukdė ir nieko prie jos nelindo. Aš jai pasakiau kokia netvarka ir ant tu dviejų pagalviu numečiau kelnes. Tada ji atsistojo ir savo sesers pagalves sudėjo į šiukšlinę, lyg niekur nieko. Aš iškarto pasakiau: Tu durna esi, debilė. Ji man atsako gerai, kad tu protingas. Aš sakau Ačiū Dievui. Tada sakau jos sesei, kad ji įdėtu jos daiktus ten pat ji taip ir padarė. Tada ji sako išeik iš mano kambario. aš sakau:gerai. Ji: dar pasiimk maike. Tad atsistojau ir išėjau ir nuo to laiko nei šnekėjau nei ką nors parašęs buvau visai, "Ignorinu" kitaip sakant. Plius mano draugas, dar kalbėjo su ją apie tai ir ji visai to nesureikšmina, tos nesamonės kuria padarė, Ar čia buvo pavydas? Ar čia gerai elgiuosi?
2013/11/19 16:49:51 16:49:51
Ignai, as manau, kad tu ja nuvylei. Gal ji nori kad tu nebezaistum tokiu zaidimu, kaip ten svaidetes su pagalvemis..
2013/11/19 17:24:20 17:24:20
Na, Ignai, jei tai ji rūpėtų, ar taip žaistum su jos seserim? Ir vadintum ja durna, debile? Nesi dar subrendęs rimtiems santykiams. Iš klaidų mokomės, pridarei čia klaidų, nesikartok, patariu, pamąstyk prieš ką nors darydamas. Ir niekada, o niekada nerodyk dėmesio kitai merginai, jei myli savąją.
2013/11/19 18:05:29 18:05:29
Svečias: Na, Ignai, jei tai ji rūpėtų, ar taip žaistum su jos seserim? Ir vadintum ja durna, debile? Nesi dar subrendęs rimtiems santykiams. Iš klaidų mokomės, pridarei čia klaidų, nesikartok, patariu, pamąstyk prieš ką nors darydamas. Ir niekada, o niekada nerodyk dėmesio kitai merginai, jei myli savąją.
Na man tuo metu tai atrodė teisinga nes ji darė ka norėjo ir tikrai tai nebuvo subrendusio žmogaus veiksmas. Todėl taip ir pasakiau, ją myliu, bet kiek suprantu ji manęs ne... Pasirodo gal iš tikrųjų esu vaikas... bet gaila, kad negaliu suprasti jos šiuo metu, man tau sunku... darysiu taip jei aš kiek nors patiksiu tai ji man parašys, o jei ne tai ne. Tik ir tai darydamas nežinau ar tai yra geras sprendimas...
2013/11/19 18:13:57 18:13:57
Svečias: Na, Ignai, jei tai ji rūpėtų, ar taip žaistum su jos seserim? Ir vadintum ja durna, debile? Nesi dar subrendęs rimtiems santykiams. Iš klaidų mokomės, pridarei čia klaidų, nesikartok, patariu, pamąstyk prieš ką nors darydamas. Ir niekada, o niekada nerodyk dėmesio kitai merginai, jei myli savąją.
Kažkoks mažvaikis tas Ignas.... tokiems bernams tik smėlio dėžėje žaisti.
2013/11/19 18:24:44 18:24:44
Svečias: Svečias: Na, Ignai, jei tai ji rūpėtų, ar taip žaistum su jos seserim? Ir vadintum ja durna, debile? Nesi dar subrendęs rimtiems santykiams. Iš klaidų mokomės, pridarei čia klaidų, nesikartok, patariu, pamąstyk prieš ką nors darydamas. Ir niekada, o niekada nerodyk dėmesio kitai merginai, jei myli savąją.
faktas, kad rimtiems santykiams dar vaikas neužaugęs... nes merginai, kurią myli dėmesys nerodomas tokiais būdais, kaip rodymu dėmesio kitai merginai...absoliutus vaikų darželis...
2013/11/19 20:39:41 20:39:41
zosele: Svečias: Svečias: Na, Ignai, jei tai ji rūpėtų, ar taip žaistum su jos seserim? Ir vadintum ja durna, debile? Nesi dar subrendęs rimtiems santykiams. Iš klaidų mokomės, pridarei čia klaidų, nesikartok, patariu, pamąstyk prieš ką nors darydamas. Ir niekada, o niekada nerodyk dėmesio kitai merginai, jei myli savąją.
faktas, kad rimtiems santykiams dar vaikas neužaugęs... nes merginai, kurią myli dėmesys nerodomas tokiais būdais, kaip rodymu dėmesio kitai merginai...absoliutus vaikų darželis...
Esmė tą kad ji pati nežino ko nori iš manęs ir rodo tuos savo kaprizus, ir elgesi vaikiškai ir nesubrendusiai ir dar mane tokiu vadina, tikrai esu kaltas dėl to ką darau... Nemeluosiu ir nebandysiu to nuslėpti... Nebežinau ką daryt...
2013/11/19 21:12:31 21:12:31
Dabar niekaip negali subręsti ne tik jaunuoliai, bet infantilūs yra ir
gana pagyvenę asmenys. Tai yra sukmečio ženklai. Tai laikotarpis, kuris, greičiausiai, tęsis iki amžių pabaigos. Reikia tai priimti ne kaip duotybę, bet kaip pasekmę. Gal čia bus antisocialinė reklama, bet patarčiau, norintiems išlaikyti vidinę harmoniją, nesiburti į poras. Šiuo metu yra daug vienišų, todėl didelių pastangų tam ir nereikia. Sėkmės tame!
2013/11/20 06:47:15 06:47:15
Tai kiek suprantu, dabar man jau viską reikia mesti ir daugiau nieko nedaryti. Nesidairyti atgal? Tiesiog gyventi taip kaip yra ir pamiršti ją ? Tik man pačiam kylą klausimai, ko aš pasieksiu tai darydamas ją ignuoruodamas ar man nuo to geriau ar kas nors pasikeis. Tiesiog nebežinau ką daryti galvoje didžiulė sumaištis... Norėčiau viską ištaisyti, atsukti laiką atgal, bet nežinau nuo ko pradėti, kaip pradėti... Netgi man dabar gėda už savo elgesį, dabar matau kad tikrai sugebu daryti nesąmones. Ką dabar galėčiau daryti?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume