2013/11/20 12:25:14 12:25:14
Na tikrai vaikų darželis Aišku nesidairyti atgal ir nešvaistyti laiko tam kas jau įvyko, o susikoncentruoti į dabartį ir ateitį bei elgimąsi taip, kad nebekiltų noras atsukinėt laiko atgal ir kažką taisyt.
Normaliose situacijose aišku atsiprašymas būtų brandos ir susivokimo ženklas, bet šituose vaikiškuose kaprizuose nežinau ar išvis reiktų kažką daryti ir bandyti, panašu - per anksti abiems pusėms dar namus žaist.
2013/11/20 14:37:24 14:37:24
Igniuk, mano požiūriu, jūsų santykiai turi perspektyvą. Jūs pakankamai brandi asmenybė tam, kad kurti šeimą. Labiau įsiklausykite Į savo širdies balsą ir atsiribokite nuo negatyvo. Visuose gyvenimo atvejuose vadovaukitės Meile, tada atsiras kuo palankiausi sprendimai ir galutiniai
rezultatai. Tai klasikinis patarimas. O į aukšteliau išsakytą mano svarstymą, neprivaloma aktyviai reaguoti, jis gal tiktų linkusiems į asketiką. Geros kloties jūsų porai !!
2013/11/20 16:29:13 16:29:13
Igniuks: Tai kiek suprantu, dabar man jau viską reikia mesti ir daugiau nieko nedaryti. Nesidairyti atgal? Tiesiog gyventi taip kaip yra ir pamiršti ją ? Tik man pačiam kylą klausimai, ko aš pasieksiu tai darydamas ją ignuoruodamas ar man nuo to geriau ar kas nors pasikeis. Tiesiog nebežinau ką daryti galvoje didžiulė sumaištis... Norėčiau viską ištaisyti, atsukti laiką atgal, bet nežinau nuo ko pradėti, kaip pradėti... Netgi man dabar gėda už savo elgesį, dabar matau kad tikrai sugebu daryti nesąmones. Ką dabar galėčiau daryti?
Ignai, tiesa ta, kad tu pats geriausiai Žinai, kokių santykių,kokio bendravimo nori su ja.Aš visada už atvirumą ir pasakymą garsiai,ko tikiesi iš santykių ir kaip jautiesi-įvardinant tai,kas patinka ir tai,kas nepatinka bendravime.Man tokie visokie dirbtiniai ignoravimai,pavydo scenu kėlimai ir tt į jokį tikrumą santykiuose neveda.Žinau,kad toks manymas labai nepopuliarus,bet gaila laiko švaistyti
2013/11/20 17:02:51 17:02:51
Igniuks:
Esmė tą kad ji pati nežino ko nori iš manęs ir rodo tuos savo kaprizus, ir elgesi vaikiškai ir nesubrendusiai ir dar mane tokiu vadina, tikrai esu kaltas dėl to ką darau... Nemeluosiu ir nebandysiu to nuslėpti... Nebežinau ką daryt...
Ignai, pabandyk būti su ja nuoširdus. Ar buvai kada? Nebijok prieš ją nusižeminti jei pasakysi kokia ji tau svarbi ir vienintelė tokia. Tik labai stiprus žmogus gali " nusižeminti", iš tikrųjų pasakyti tai ką galvoji yra stiprybė ir branda, bent šiuo atveju.
2013/11/20 17:24:04 17:24:04
svetlana: Igniuks:
Esmė tą kad ji pati nežino ko nori iš manęs ir rodo tuos savo kaprizus, ir elgesi vaikiškai ir nesubrendusiai ir dar mane tokiu vadina, tikrai esu kaltas dėl to ką darau... Nemeluosiu ir nebandysiu to nuslėpti... Nebežinau ką daryt...
Ignai, pabandyk būti su ja nuoširdus. Ar buvai kada? Nebijok prieš ją nusižeminti jei pasakysi kokia ji tau svarbi ir vienintelė tokia. Tik labai stiprus žmogus gali " nusižeminti", iš tikrųjų pasakyti tai ką galvoji yra stiprybė ir branda, bent šiuo atveju.
kalbejimas,kaip jautiesi-tikrumas,o ne nusizeminimas!jeigu nori tikro santykio-tai buk savimi,o ne malk...
2013/11/20 18:15:41 18:15:41
Yamaha: Dabar niekaip negali subręsti ne tik jaunuoliai, bet infantilūs yra ir
gana pagyvenę asmenys. Tai yra sukmečio ženklai. Tai laikotarpis, kuris, greičiausiai, tęsis iki amžių pabaigos. Reikia tai priimti ne kaip duotybę, bet kaip pasekmę. Gal čia bus antisocialinė reklama, bet patarčiau, norintiems išlaikyti vidinę harmoniją, nesiburti į poras. Šiuo metu yra daug vienišų, todėl didelių pastangų tam ir nereikia. Sėkmės tame!
Jums ponas siūlau ant galvos susipilti to garsiojo aliejaus visą butelį, kad atsikvošėtumėte arba 3 seansus analinio sexo.
2013/11/20 18:20:41 18:20:41
zosele:
Jums ponas siūlau ant galvos susipilti to garsiojo aliejaus visą butelį, kad atsikvošėtumėte arba 3 seansus analinio sexo.
savintis nick'us labai negrazu ir tokiu nesamoniu nerasineju as
2013/11/20 18:25:10 18:25:10
svetlana: Igniuks:
Svetlana, jūsų žodžiai tikrai yra vertingi.
2013/11/21 08:08:49 08:08:49
Svečias: svetlana: Igniuks:
Svetlana, jūsų žodžiai tikrai yra vertingi.
Taip ir darysiu, bet šiuo atvėju tiesiog nesirodau jei akyse, nes buvo sakiusi pavargo nuo manęs, tiesiog tegu pailsi. Vistiek aš susitiksiu su ją ir atsiprašysiu nors ir ne aš kaltas ar kaip čia tiesiog atsiprašysiu už viską
2013/11/22 09:31:05 09:31:05
Na va ji pradėjo su manim bendrauti. pati vakar parašė iš po to nebendravimo, su ją net nesisveikinau , nes buvo sakiusi kad pavargo nuo manęs ir aplamai dėl to elgesio nes ji elgėsi taip kaip man sakė, kad nesielgčiau. Tai jai parašęs gavau sms "ai nu ok, tuomet buvo malonu susipažinti". Iškarto parašiau jai vėl "na va ir vėl dramos". O ji pradėjo sakyti kad tai iš mano pusės, nes "nes aš bandau su tavom bendrauto tu...". Tiesiog po šito sms parašiau jai kad esu kaltas dėl šitos situacijos ir apsirašau. O ji man parašo "na tiek jau to, neturkdysiu tau " Aišku pasakiau, kad ji man neturkdo...
Tada gaunu žinute "Nepanašu, tikrai tikėjausi, kad liksim draugais.". Ir aš parašiau kad bukim tai draugias nors kiek suprantu tai nėra gerai. Dar po keletos žinučių. parašė "Na man būtų geriau jei neatsiprašinėtum o nerodytum ragiuku ir vėl bendrautum kaip sekmadienį(na aišku ne per prievarta bendrauk) nes tikrai jaučiuosi šudinai kai net nepasisveikini". O mano replika atgal buvo "gerai" Tiesa juk sekmadienio vakare aš susitikai su jos tėvais pirma syki ir jiems labai patikau, nes jai pati mama paskambino ir pasakė koks gražus tas Ignas kodėl jį pavedei...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume