Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsiskyrimas prašau jūsų nuomonės. Rimtai. Padėkit

Išsiskyrimas prašau jūsų nuomonės. Rimtai. Padėkit

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 18:50:58 18:50:58

patareja:
Igniuks:
patareja: Istiesu, ji nori su tavim palaikyti rysi, gal mano, kad tu esi per daug arti( gyvenate vienam bendrabutyj), ir beviltiska vengti bendravimo, taves.
Tau nuo to tik geriau, ji matyt, galvoja kodel jai nustojai rasyt, bet ilgai taip nesielk, ji manys kad tau visai ji nerupi. Siulau daugiau iskelti scenu, kur ji parodytu jog taves pavydi, ar pvz, jei susirgtum, ar ji ateitu tavimi rupintis? ))

Vakar susižalojau piršta, tai šiandien klausė kaip man jis ten ar skauda ir t.t. Kaip ir sakau ji pati sakė, kad nori su manim bendrauti, žodžiu bendrauju ir aš toliau su ją. šiaip per paskutinį mūsų rimtą pokalbį kuris buvo prieš 2 dienas, aš jai pasakiau, kad neberašysiu nei labas rytas, nei labas vakaras ji sako, kad nebutina to nutraukti, todėl ji pirma man rašo dabar

As manau, jog ji nores vel su tavim buti kartu, cia tik jos kaprizai. Principai negerai, bet jei pasiduosi, ji visai nuleis rankas ir galvos, kad isvis su tavim nereikia prasideti. Ir as tokia buvau, gal jai patinka kai del jos kovoji?
Nekalbu apie persekiojima jos, bet tai, kad ji nori bendrauti, tai reiskia kad ji tau kaip ir suteikia antra sansa.

Jei nenoretu bendrauti, tikrai tavim nesirupintu, ignoruotu, butu salta tau.

Tikiuosi, kad tavo žodžiose yra teisybės. Aš šitą tėma pildysiu ir toliau, jeigu man kils kokių nors klausimu labai ačiū už patarimus. Butu smagu apsikeisti kokias nors kontaktais kad galėčiau taves paklausti kokio nors. Jeigu nesunku

patareja

P

11 įrašai

2013/11/15 18:54:36 18:54:36

Nelabai noriu dalintis kontaktais, neaisku, kas cia lankosi bet aisku, patarimo negailesiu, jei tik reik

gal

G

3 įrašai

2013/11/15 19:02:36 19:02:36

Svečias: Dabar aš jei nerašau tai pati parašo dienos metu, kas įvyko pasidalina kokia naujiena ir labai pabrėžia tą "draugė". Tarkim "Vadinasi labai nori turėti žioplą draugę", nes aš ją pavadinau žiopliuke. Aplamai ar čia gerai, kad ji pati man parašo ?

tikrina tavo reakcija, ka atsakysi. gerai, kad pati paraso, kazkodel ji iesko bendravimo su tavim.siulau kuo daugiau kalbetis ir aiskintis,klausti,kas neaisku[/quote]

Ji tik grįžusi namo man iš karto parašė, pasigyrė ir t.t netgi ir dabar su ja susirašinėju Tai kiek suprantu čia viskas taip ir turi būti [/quote]

Susirasinekit ir toliau, viskas puiku. Nespausk jos tik su savo jausmais, ji turi pati suvokti ko nori. Nes atrodo kad jai sunku apsisresti.[/quote]

o man patinka,jeigu vaikinas pasako ka jam reiskia buti su manimi,kaip jam fainai ir tt. daugiau prarasi,jeigu slepsi savo tikruosius jausmus-tada tikrai tik friendzone ir liksi. visi norime tikrumo bendravime, o ne velimo ir dirbtinu scenu kelimo

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 19:16:20 19:16:20

gal:
Svečias: Dabar aš jei nerašau tai pati parašo dienos metu, kas įvyko pasidalina kokia naujiena ir labai pabrėžia tą "draugė". Tarkim "Vadinasi labai nori turėti žioplą draugę", nes aš ją pavadinau žiopliuke. Aplamai ar čia gerai, kad ji pati man parašo ?

tikrina tavo reakcija, ka atsakysi. gerai, kad pati paraso, kazkodel ji iesko bendravimo su tavim.siulau kuo daugiau kalbetis ir aiskintis,klausti,kas neaisku

Ji tik grįžusi namo man iš karto parašė, pasigyrė ir t.t netgi ir dabar su ja susirašinėju Tai kiek suprantu čia viskas taip ir turi būti [/quote]

Susirasinekit ir toliau, viskas puiku. Nespausk jos tik su savo jausmais, ji turi pati suvokti ko nori. Nes atrodo kad jai sunku apsisresti.[/quote]

o man patinka,jeigu vaikinas pasako ka jam reiskia buti su manimi,kaip jam fainai ir tt. daugiau prarasi,jeigu slepsi savo tikruosius jausmus-tada tikrai tik friendzone ir liksi. visi norime tikrumo bendravime, o ne velimo ir dirbtinu scenu kelimo[/quote]

Aš jai sakiau, kad kraustausi dėl jo iš proto ir dėl jos keičiuosi

gal

G

3 įrašai

2013/11/15 19:47:56 19:47:56

man visada santykyje svarbiausia tikrumas - gyvenimas per trumpas daryti visokias pavydo scenas ar kitas nesamones! sakyk ir toliau tai, ka jauti tik per daug nepasikeisk, nes po to nepazins ji taves,o ir pats turbut labiausiai noretum,kad tave myletu ir priimtu toki,koks esi,o ne kazkoki kitoki,koks pasikeites patiktum jai.sita tema pagalvok dar.mes cia rasom visi,bet gi visus atsakymus tu pats geriausiai zinai

sedziu toj pacioj pozicijoj kaip ir tu sitam laike - friendzone, bet man ji per sunki todel is viso nenoriu su juo matytis.labai sunku buti friendzone su tuo,kuri myli ypac mes irgi per paskaitas turime susitikti.net matyti nenoriu jo sitam laike jis irgi ignoruoja

deepsorow

D

11 įrašai

2013/11/15 22:42:00 22:42:00

Ignai, nežino pati pana dar tiksliai ko nori ir ne, tai nėra friendzoninimas - šis variantas galimas tik tada, kai tarp dviejų žmonių niekada nebuvo jokių artimesnių santykių, bei kada viena pusė apie buvimą kažkuo daugiau nei draugai net nėra pagalvojusi. Žinoma jeigu patinka ir artimas žmogus yra gana sunku staigiai nukirsti bendravimą, tačiau tikrai nereiškia, kad neturėtum žvalgytis aplink ir atkreipti dėmesį į kitas merginas. Geriausias vaistas nuo tokio moteriško "noriu, myliu, negaliu" - konkurencija, nebūtinai bandyti dirbtinai kelti pavydą ar "kerštaujant" pradėti su kažkuo draugauti, vien pozicijos - man tavęs reikia, esu pasiryžęs siekti, bet vien todėl, kad tu nori pertraukos savo gyvenimo stabdyti nesiruošiu - pakaks.

zosele

Z

11 įrašai

2013/11/16 11:26:25 11:26:25

"vien todėl, kad tu nori pertraukos savo gyvenimo stabdyti nesiruošiu" - būtent!!!

Patarimas

P

3 įrašai

2013/11/16 14:08:31 14:08:31

vaikine, isiskaityk i deepsorrow zodzius

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/16 16:10:43 16:10:43

Labai daug vertingu patarimų, tikrai malonu, kad patariate pradėjau daugiau suprasti kas dabar dedasi

zosele

Z

11 įrašai

2013/11/16 19:26:38 19:26:38

Igniuks: Labai daug vertingu patarimų, tikrai malonu, kad patariate pradėjau daugiau suprasti kas dabar dedasi

ir koks tavo veiksmu planas?:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume