Tau nuo to tik geriau, ji matyt, galvoja kodel jai nustojai rasyt, bet ilgai taip nesielk, ji manys kad tau visai ji nerupi. Siulau daugiau iskelti scenu, kur ji parodytu jog taves pavydi, ar pvz, jei susirgtum, ar ji ateitu tavimi rupintis? ))
Vakar susižalojau piršta, tai šiandien klausė kaip man jis ten ar skauda ir t.t. Kaip ir sakau ji pati sakė, kad nori su manim bendrauti, žodžiu bendrauju ir aš toliau su ją. šiaip per paskutinį mūsų rimtą pokalbį kuris buvo prieš 2 dienas, aš jai pasakiau, kad neberašysiu nei labas rytas, nei labas vakaras ji sako, kad nebutina to nutraukti, todėl ji pirma man rašo dabar
As manau, jog ji nores vel su tavim buti kartu, cia tik jos kaprizai. Principai negerai, bet jei pasiduosi, ji visai nuleis rankas ir galvos, kad isvis su tavim nereikia prasideti. Ir as tokia buvau, gal jai patinka kai del jos kovoji?
Nekalbu apie persekiojima jos, bet tai, kad ji nori bendrauti, tai reiskia kad ji tau kaip ir suteikia antra sansa.
Jei nenoretu bendrauti, tikrai tavim nesirupintu, ignoruotu, butu salta tau.
Tikiuosi, kad tavo žodžiose yra teisybės. Aš šitą tėma pildysiu ir toliau, jeigu man kils kokių nors klausimu labai ačiū už patarimus. Butu smagu apsikeisti kokias nors kontaktais kad galėčiau taves paklausti kokio nors. Jeigu nesunku