Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsiskyrimas prašau jūsų nuomonės. Rimtai. Padėkit

Išsiskyrimas prašau jūsų nuomonės. Rimtai. Padėkit

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 18:21:40 18:21:40

patareja: Kad pati paraso tai aisku gerai, ji taves negali pamirsti.
Bet ji labai akcentuoja save tau kaip DRAUGE, tai reiskia, jog ji nusiteike su tavimi buti tik draugais. Pries kiek laiko jus issiskyrete?

Maždaug mėnuo.

gal

G

3 įrašai

2013/11/15 18:23:23 18:23:23

Igniuks:
patareja: Labas Ignai, zinok, as manau kad ji nuo taves pavargo, todel ir nenori rimtu santykiu su tavimi, bet Ji tave myli, galiu lazintis, tu jai rupi.
Taciau kartu tu ja labai erzini savo vaikiskumu, kadangi jai reikia subrendusio zmogaus ( pats tai buvai uzsimines). Per daug lendi jai i akis, turetum elgtis taip kaip ji nori, bandyti pasikeisti ta linkme, kuri jai bus priimtina, tik neaisku, ar tai pasitvirtins, tai tik bandymas.
Sunku man paaiskinti kaip turetum pasikeisti, tiesiog turi nusiimti vaikiskus akinius, pradet mastyt realiai, galvoti apie ateiti, gerai mokytis pats, uzsiimti kazkuo, kas tau padetu jaustis savimi, kas tau idomu, kazkuo nauju.
Svarbiausia, be panikos, niekur ji nedings, gyvenate arti viens kito, ji grys )) sekmes pokyciuose

Dabar aš jei nerašau tai pati parašo dienos metu, kas įvyko pasidalina kokia naujiena ir labai pabrėžia tą "draugė". Tarkim "Vadinasi labai nori turėti žioplą draugę", nes aš ją pavadinau žiopliuke. Aplamai ar čia gerai, kad ji pati man parašo ?

tikrina tavo reakcija, ka atsakysi. gerai, kad pati paraso, kazkodel ji iesko bendravimo su tavim.siulau kuo daugiau kalbetis ir aiskintis,klausti,kas neaisku

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 18:27:42 18:27:42

gal:
Igniuks:
patareja: Labas Ignai, zinok, as manau kad ji nuo taves pavargo, todel ir nenori rimtu santykiu su tavimi, bet Ji tave myli, galiu lazintis, tu jai rupi.
Taciau kartu tu ja labai erzini savo vaikiskumu, kadangi jai reikia subrendusio zmogaus ( pats tai buvai uzsimines). Per daug lendi jai i akis, turetum elgtis taip kaip ji nori, bandyti pasikeisti ta linkme, kuri jai bus priimtina, tik neaisku, ar tai pasitvirtins, tai tik bandymas.
Sunku man paaiskinti kaip turetum pasikeisti, tiesiog turi nusiimti vaikiskus akinius, pradet mastyt realiai, galvoti apie ateiti, gerai mokytis pats, uzsiimti kazkuo, kas tau padetu jaustis savimi, kas tau idomu, kazkuo nauju.
Svarbiausia, be panikos, niekur ji nedings, gyvenate arti viens kito, ji grys )) sekmes pokyciuose

Dabar aš jei nerašau tai pati parašo dienos metu, kas įvyko pasidalina kokia naujiena ir labai pabrėžia tą "draugė". Tarkim "Vadinasi labai nori turėti žioplą draugę", nes aš ją pavadinau žiopliuke. Aplamai ar čia gerai, kad ji pati man parašo ?

tikrina tavo reakcija, ka atsakysi. gerai, kad pati paraso, kazkodel ji iesko bendravimo su tavim.siulau kuo daugiau kalbetis ir aiskintis,klausti,kas neaisku

Ji tik grįžusi namo man iš karto parašė, pasigyrė ir t.t netgi ir dabar su ja susirašinėju Tai kiek suprantu čia viskas taip ir turi būti

patareja

P

11 įrašai

2013/11/15 18:28:39 18:28:39

Istiesu, ji nori su tavim palaikyti rysi, gal mano, kad tu esi per daug arti( gyvenate vienam bendrabutyj), ir beviltiska vengti bendravimo, taves.
Tau nuo to tik geriau, ji matyt, galvoja kodel jai nustojai rasyt, bet ilgai taip nesielk, ji manys kad tau visai ji nerupi. Siulau daugiau iskelti scenu, kur ji parodytu jog taves pavydi, ar pvz, jei susirgtum, ar ji ateitu tavimi rupintis? ))

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/15 18:30:30 18:30:30

FRIENDZONED. Iš to jau nebeišlipsi, nebegaišk laiko, nebemėtyk pinigų ir nebegadink sau nervų

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 18:32:10 18:32:10

Svečias: FRIENDZONED. Iš to jau nebeišlipsi, nebegaišk laiko, nebemėtyk pinigų ir nebegadink sau nervų

ten ir turėčiau dabar būti juk iškart išsiskyręs nebūsiu vėl jos vaikinas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/15 18:33:45 18:33:45

Dabar aš jei nerašau tai pati parašo dienos metu, kas įvyko pasidalina kokia naujiena ir labai pabrėžia tą "draugė". Tarkim "Vadinasi labai nori turėti žioplą draugę", nes aš ją pavadinau žiopliuke. Aplamai ar čia gerai, kad ji pati man parašo ?[/quote]

tikrina tavo reakcija, ka atsakysi. gerai, kad pati paraso, kazkodel ji iesko bendravimo su tavim.siulau kuo daugiau kalbetis ir aiskintis,klausti,kas neaisku[/quote]

Ji tik grįžusi namo man iš karto parašė, pasigyrė ir t.t netgi ir dabar su ja susirašinėju Tai kiek suprantu čia viskas taip ir turi būti [/quote]

Susirasinekit ir toliau, viskas puiku. Nespausk jos tik su savo jausmais, ji turi pati suvokti ko nori. Nes atrodo kad jai sunku apsisresti.

Igniuks

I

18 įrašai

2013/11/15 18:36:25 18:36:25

patareja: Istiesu, ji nori su tavim palaikyti rysi, gal mano, kad tu esi per daug arti( gyvenate vienam bendrabutyj), ir beviltiska vengti bendravimo, taves.
Tau nuo to tik geriau, ji matyt, galvoja kodel jai nustojai rasyt, bet ilgai taip nesielk, ji manys kad tau visai ji nerupi. Siulau daugiau iskelti scenu, kur ji parodytu jog taves pavydi, ar pvz, jei susirgtum, ar ji ateitu tavimi rupintis? ))

Vakar susižalojau piršta, tai šiandien klausė kaip man jis ten ar skauda ir t.t. Kaip ir sakau ji pati sakė, kad nori su manim bendrauti, žodžiu bendrauju ir aš toliau su ją. šiaip per paskutinį mūsų rimtą pokalbį kuris buvo prieš 2 dienas, aš jai pasakiau, kad neberašysiu nei labas rytas, nei labas vakaras ji sako, kad nebutina to nutraukti, todėl ji pirma man rašo dabar

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/15 18:38:43 18:38:43

Igniuks:
Svečias: FRIENDZONED. Iš to jau nebeišlipsi, nebegaišk laiko, nebemėtyk pinigų ir nebegadink sau nervų

ten ir turėčiau dabar būti juk iškart išsiskyręs nebūsiu vėl jos vaikinas.

Jei jau bandai rodyt, kad mąstai, mąstyk toliau. Ten patekęs, nebeturi jokių vilčių. Įjunk logišką mąstymą, nebesivadovauk padrikais jausmais ir žinosi, kaip elgtis.

patareja

P

11 įrašai

2013/11/15 18:46:22 18:46:22

Igniuks:
patareja: Istiesu, ji nori su tavim palaikyti rysi, gal mano, kad tu esi per daug arti( gyvenate vienam bendrabutyj), ir beviltiska vengti bendravimo, taves.

Vakar susižalojau piršta, tai šiandien klausė kaip man jis ten ar skauda ir t.t. Kaip ir sakau ji pati sakė, kad nori su manim bendrauti, žodžiu bendrauju ir aš toliau su ją. šiaip per paskutinį mūsų rimtą pokalbį kuris buvo prieš 2 dienas, aš jai pasakiau, kad neberašysiu nei labas rytas, nei labas vakaras ji sako, kad nebutina to nutraukti, todėl ji pirma man rašo dabar

As manau, jog ji nores vel su tavim buti kartu, cia tik jos kaprizai. Principai negerai, bet jei pasiduosi, ji visai nuleis rankas ir galvos, kad isvis su tavim nereikia prasideti. Ir as tokia buvau, gal jai patinka kai del jos kovoji?
Nekalbu apie persekiojima jos, bet tai, kad ji nori bendrauti, tai reiskia kad ji tau kaip ir suteikia antra sansa.

Jei nenoretu bendrauti, tikrai tavim nesirupintu, ignoruotu, butu salta tau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume