Jie gali sneket, bet jei vyras nevyriskas vidumi tai jis nevyriskas. Tikras vyras drasiai asistuoja, dominuoja, siekia uzkariauti moteri, paima ja lovoje ir nurodo savo taisykles Pasyvus, su viskuo susitaikantis, aistros nerodantis vyras yra nevyriskas. Dar kaip kita grupe galima isskirti vyrus, su kuriais nieko daugiau nenuveiksi apart sedejimo kavineje ir kino. Tokie vyrai ziauriai nuobodus. As kaip moteris galiu siulyti laiko leidima, bet kodel tureciau? Tikras vyras yra iniciatyvus/ dar DP labai gera mada tarp kai kuriu Apsikeiti keliais laiskais ir palieka savo numeri Mazdaug "ateikt ir uzkariauk mane " Man zinute parasyt ar paskambint tikrai nera sunku, bet kodel tureciau ta daryt? Tas vyras parodo, kad nera vyriskas, jis pasyvus. O vyras, kuris aktyviai siekia, tiesiog varo is proto Ir ne tik mane...
Visa problema ta, kad Lietuvos vyrai ypatingai kompleksuoti. Is cia ir kyla visos bedos ir tie ''kam asistuoti'' yra tik savigyna. Jie paprasciausiai bijo gatvje pasakyti ''labas''! nes neduok dieve dar mergaite pasijuoks is vargso nekalto tik is mamos sijonelio islindusio berniuko tai apie koki vyriskuma mes kalbam?
O kompleksu privaro visuomene, cia jau nuo zmogaus stiprybes priklauso, ar jis sugeba jiems atsispirti.