Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/11 14:36:02 14:36:02

Svečias:
Ligita: [b:234xzwvg]Tai zinoma, kad buna [/b:234xzwvg] As pvz. visada savo vaikinui, o veliau ir vyrui buvau [b:234xzwvg]istikima[/b:234xzwvg], bet jis i sona lakste, o skaudziausia buvo, kad tai buvo kai laukiausi... Atsiprasinejo, maldavo atleisti, bet [b:234xzwvg]as neistikimybes neatleidziu[/b:234xzwvg]
Suprantu, kad sulaukus 42-ju, sunku rasti laisva rimta mergina, bet tikrai galima. Kas rimtai ziuri i gyvenima, vyresnis vyras, turintis savo namus tikrai yra didelis pliusas. Ar geriau jaunesnis, bet gyvenimas su paskolomis? Is isvaizdos tikrai ne kiekvienam zmogui gali nustatyti amziu. Pvz. mano teciui 57-eri, o jis uz kai kuriu mano draugiu vyrus graziau atrodo , tik zilstantis plaukai kazkiek primena tikrai amziu...

Vadinasi su bet kokiu vyru ilgai netempsi, jei taip sureiksminsi neistikimybe.

Ji temps labai ilgai su vyru, kuris taip pat sureiksmina neistikimybe. Ir tokiu labai nemaza. Nes kai surandi savo moteri, apie neistikimybe net nesigalvoja.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/13 15:51:29 15:51:29

Pirmąkart girdžiu tokį čiudą, negi išties dar taip gali būti kur nors užkampyje?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/13 16:34:30 16:34:30

Svečias: Pirmąkart girdžiu tokį čiudą, negi išties dar taip gali būti kur nors užkampyje?

Pats pati tu ciuda juda, miske gimes miske auges zmoniu normaliu nemates, is gyvunu pavyzdi emes.

Mano istorija

M

1 įrašai

2013/11/13 23:41:50 23:41:50

Mokykloje buvau nedrasus, reta kuria mergaite isdrisdavau uzkalbinti. Jei ir buvo kokiu draugysciu, tai labai trumpalaikiu, nes vis atsirasdavo, kas mano panele nuviliodavo... Panasiai nutikdavo ir studiju metais - jei susirasdavau mergina, tai musu draugyste ilgai netrukdavo. Neturejau ka idomaus papasakoti merginoms, nemokejau flirtuosi, "kabinti makaronu", o mano kalbos apie techniskus dalykus paneliu nedomino... Zodziu nemokejau,nei "kabinti", nei "islaikyti" panu... O kiekviena nesekminga draugyste vis labiau liudindavo... Baltai pavydejau vaikinams, kurie turejo daug gerbeju, mokejo idomiai pasakoti, bendrauti... Po studiju, kad uzsimirsciau, pasinerdavau i darbo reikalus, o metai vis ejo. Liudniausia buna per sventes ir kai matai laimingas poras... Tikrai esu rimtas, doras, atsakingas, bet merginos buvau neidomus... Ir isvis ju nesuprasdavau, kodel joms labiausiai patikdavo visokie nutrutgalviai... Tad galima sakyti, kad rimtos draugystes taip ir neturejau...
40-tas gimtadienis buvo pats liudniausias, nes neatejo niekas... Tik gavau keleta e-mail'u... Ta vakara ir susumavau savo gyvenima: darbas yra, bustas yra, bet seimos nera, vaiku - nera... Ir liudna nuotaika...
Nieko neradau ir darnioje poroje - daug kas, kam parasydavau, kazkodel neatsakydavo, o jei ir atsakydavo, tai susirasinejimas trukdavo neilgai...
Keistas tas pasaulis - tie, kurie turi savo zmonas, ju nevertina, eina "i sona", o kas tikrai visa sirdimi myletu ir gerbtu savo antraja puse - taip jos ir nesurado...

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/14 06:56:06 06:56:06

Jūs absoliučiai teisus, beveik visi vedę vyrai eina šonan, bet jų bobos tai kaip įmanydamos neigia. Skiedžia skaistybės ir dorybės bei ištikimybės anekdotus čia mums visiems rimtiems vyrams, nors pačios, pasitaikius progai, paišdykauti su kitu vyru irgi nevengia ir būdamos santuokoje.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/14 17:45:43 17:45:43

Mano istorija: Mokykloje buvau nedrasus, reta kuria mergaite isdrisdavau uzkalbinti. Jei ir buvo kokiu draugysciu, tai labai trumpalaikiu, nes vis atsirasdavo, kas mano panele nuviliodavo... Panasiai nutikdavo ir studiju metais - jei susirasdavau mergina, tai musu draugyste ilgai netrukdavo. Neturejau ka idomaus papasakoti merginoms, nemokejau flirtuosi, "kabinti makaronu", o mano kalbos apie techniskus dalykus paneliu nedomino... Zodziu nemokejau,nei "kabinti", nei "islaikyti" panu... O kiekviena nesekminga draugyste vis labiau liudindavo... Baltai pavydejau vaikinams, kurie turejo daug gerbeju, mokejo idomiai pasakoti, bendrauti... Po studiju, kad uzsimirsciau, pasinerdavau i darbo reikalus, o metai vis ejo. Liudniausia buna per sventes ir kai matai laimingas poras... Tikrai esu rimtas, doras, atsakingas, bet merginos buvau neidomus... Ir isvis ju nesuprasdavau, kodel joms labiausiai patikdavo visokie nutrutgalviai... Tad galima sakyti, kad rimtos draugystes taip ir neturejau...
40-tas gimtadienis buvo pats liudniausias, nes neatejo niekas... Tik gavau keleta e-mail'u... Ta vakara ir susumavau savo gyvenima: darbas yra, bustas yra, bet seimos nera, vaiku - nera... Ir liudna nuotaika...
Nieko neradau ir darnioje poroje - daug kas, kam parasydavau, kazkodel neatsakydavo, o jei ir atsakydavo, tai susirasinejimas trukdavo neilgai...
Keistas tas pasaulis - tie, kurie turi savo zmonas, ju nevertina, eina "i sona", o kas tikrai visa sirdimi myletu ir gerbtu savo antraja puse - taip jos ir nesurado...

Labai liudnai rasote, bet gal nera taip beviltiska? Aplink pilna geru ir laisvu moteru. Kazkas neleidzia jums ju susirasti. Kas? Gal padidinti reikalavimai?... Jei noretumete apie tai pasikalbeti, parasykite man i el. pasta: [email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/15 22:40:04 22:40:04

Mano istorija: ........Nieko neradau ir darnioje poroje - daug kas, kam parasydavau, kazkodel neatsakydavo, o jei ir atsakydavo, tai susirasinejimas trukdavo neilgai...

Tai kad cia niekas nieko rimtai ir neiesko . Dauguma mergu cia yra is draugas.lt, kur ten iesko po 5, 8 ar net visa 10 metu ir vis neranda. Ten jau gerai nusidroze, tai cia jau rimtu santykiu uzsinorejo . Pvz. cia raso, kad issikyrusi su vaiku, o [u:1tjrjp5w]drauge[/u:1tjrjp5w], kad netekejusi su vaiku. Arba cia isvis apie vaikus nemini. Padariau ekspermenta - parasiau kelioms su vaikais, kurios iesko rimtu santykiu - tai nei viena neatsake Nors esu tikrai isvaizdus ir tik 2-5 metu skirtumas, ir tikrai ieskau rimtu santykiu. Kai vienai parasiau kas nepatiko - tai uzblokavo mane . Jei pasiziurai kokia rimtesne pana, tai paskutini karta lankesi pries pusmeti ar dar anksciau. O cia sedi tos, kurioms jau tai tapo gyveniko budu . Na apie jaunima nesneku, bet nuo kokio 35 metu cia jau nieko gero nera...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume