Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/08 12:32:42 12:32:42

Svečias:
Parasyk savo kontaktus ir tau atsilieps 33 metu simpatiska ir issilavinusi gydytoja.

[email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/08 13:26:35 13:26:35

Svečias: Lietuvos merginos ir moterys jau taip ispaikintos vaikinu ir vyru demesio, kad jau joms niekas netinka . Neturi kapitalo - kam tu man reikalingas! Jei busi kiek letesnis, kuklesnis - butinai tave pasieps, o to po dar spygaus, kad Lietuvoje normaliu vyru nera . Kiek Lietuvoje gali buti tu turtuoliu su pilimis pajuryje ir geromis masinytemis? Na 5-10%, o kaip susirasti mergina, zmona kitiems, kurie tokiu turtu niekada netures? Geriausia, kai savo gerove kuria abu kartu, bet ar dabartines panos nores to laukti - joms viska duok cia ir dabar. Neturi namu - eik salin, turi namus - kas as tau tarnaite, kad namus tvarkyciau. Vadinasi, dar salia zmonos reikia tureti tarnaites - tikrai pavydziu tokiu gyvenimo dabartinems panoms.
As uzaugau didmiescio pasoneje, vaikyste ir jaunyste buvo skurdi, klaseje buvau pats biedniausias, del to patyriau aibes patyciu ir zeminimo - nenoriu prisiminti mokykliniu metu... Apie kazkokia panele net kalbos negalejo buti - sokiuose mokykloje buvau tik viena karta, bet nei viena mano vesta panele su manimi nesoko... Mane panos prisimindavo tik kai reikedavo padeti moksle, nes mokiausi tikrai gerai. Mazai kas pasikeite ir studiju metais - gal tik zeminimo nebuvo, bet artimiau bendrauti su grupiokais neturejau nei laiko (reikejo paciam save islaikyti ir dirbti), nei pinigu... Nejauciau, kad kokia grupioke man ir simpatizuotu ... Be to mano poziuris i merginas buvo visai kitoks, nei daugelio - man buvo nepriimtinas gyvenimas kartu nesusituokus, nedomino atsitiktiniai lytiniai santykiai...
Kad tureti seima, pirma reikia tureti savo namus. Tad as ir pradejau nuo ju. Patikekite, vienam tikrai nelengva pasistatyti nama be paskolu, kai nesi verslininkas, bet man tai pavyko. Daug darbu atlikau pats ar padedamas tecio. Tiesa, tai pareikalavo daug pastangu ir laiko. Namai jau yra, reikia tik zmonos, bet cia jau prasideda tikra problema - beveik nematau kandidaciu i zmonas. Mane tikrai nedomina pasileideles ir panos su vaikais. Noriu sutikti rimta dora mergina, bet mano amziaus (man 42), jau nera ka rinktis, 32-36 metu merginoms atrodau... per senas , nors tikrai prisiziurau ir atrodau jaunesnis uz daugeli 35-meciu. Karta naujai sutiktai draugei pasakiau, kad man 34 ir ji tuo patikejo, is isvaizdos jai nekilo itarimu, bet kai kiek veliau pasakiau tikraji savo amziu - ji baisiai supyko, ko cia tie 10 metu vyresni seniai kabinejasi...
Isavada. Jaunas neturi namu - tu man nereikalingas, vyresnis turi namus - tu man jau per senas, nereikalingas. Ka bedarysi, lietuvei moteriskai vis tiek neitiksi. PD tikejausi susirasti ka nors rimtesnio, bet cia tik netekejusios mamytes, issiskyreles su vaikais ir pacios nezinacios ko nori "mamu globotines"... Stai pvz. 35-riu metu mergina gyvena su tevais (na nieko blogo tame nematau), bet mama skalbia jos rubus, gamina jai valgyti... Kai paklausiau kodel ji pati nesitvarko, tai atsake, kad ji dar nori "pagyventi sau", dar atsidirbs kai istekes. Bet paskui sako, jei rimtai, tai as net nezinau ar tikrai noriu teketi, ar as noriu vaiku - vaje koks vargas su tais vaikais, pas mama geriau...
Tikrai neieskau kazkokios supermerginos - tik kad butu dora, nerukanti, istikima, nuosirdi, katalikisku paziuru, sugyvenamo charakterio ir bent jau 1,68 cm ugio, bet mano didmiestyje ir aplinkinuose rajonuose nieko panasaus nera...
Sakysite zemink kriterijus? As taps nejau per merginas, tad nenoriu ir pasileidusiu merginu; pats nerukau - tai ir rukancios nenoriu; dar su savo vaikais buna problemu, tad su svetimais tikrai nenoriu prasideti... Pats esu aukstas, tad nenoriu zmonos iki juosmens . Jei artimiausiu metu nepavyks nieko doro rasti, teks ieskoti kokia slave, toks nera tokios isrankios.

Istikima, na ir pavarei? O tokiu dar buna?

Ligita

L

6 įrašai

2013/11/08 16:19:02 16:19:02

[b:ql78pys3]Tai zinoma, kad buna [/b:ql78pys3] As pvz. visada savo vaikinui, o veliau ir vyrui buvau [b:ql78pys3]istikima[/b:ql78pys3], bet jis i sona lakste, o skaudziausia buvo, kad tai buvo kai laukiausi... Atsiprasinejo, maldavo atleisti, bet [b:ql78pys3]as neistikimybes neatleidziu[/b:ql78pys3]

Suprantu, kad sulaukus 42-ju, sunku rasti laisva rimta mergina, bet tikrai galima. Kas rimtai ziuri i gyvenima, vyresnis vyras, turintis savo namus tikrai yra didelis pliusas. Ar geriau jaunesnis, bet gyvenimas su paskolomis? Is isvaizdos tikrai ne kiekvienam zmogui gali nustatyti amziu. Pvz. mano teciui 57-eri, o jis uz kai kuriu mano draugiu vyrus graziau atrodo , tik zilstantis plaukai kazkiek primena tikrai amziu...

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/08 18:03:36 18:03:36

Ligita: [b:2gj2mu8z]Tai zinoma, kad buna [/b:2gj2mu8z] As pvz. visada savo vaikinui, o veliau ir vyrui buvau [b:2gj2mu8z]istikima[/b:2gj2mu8z], bet jis i sona lakste, o skaudziausia buvo, kad tai buvo kai laukiausi... Atsiprasinejo, maldavo atleisti, bet [b:2gj2mu8z]as neistikimybes neatleidziu[/b:2gj2mu8z]
Suprantu, kad sulaukus 42-ju, sunku rasti laisva rimta mergina, bet tikrai galima. Kas rimtai ziuri i gyvenima, vyresnis vyras, turintis savo namus tikrai yra didelis pliusas. Ar geriau jaunesnis, bet gyvenimas su paskolomis? Is isvaizdos tikrai ne kiekvienam zmogui gali nustatyti amziu. Pvz. mano teciui 57-eri, o jis uz kai kuriu mano draugiu vyrus graziau atrodo , tik zilstantis plaukai kazkiek primena tikrai amziu...

Vadinasi su bet kokiu vyru ilgai netempsi, jei taip sureiksminsi neistikimybe.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/08 18:05:34 18:05:34

Svečias:
Ligita: [b:1ramltrb]Tai zinoma, kad buna [/b:1ramltrb] As pvz. visada savo vaikinui, o veliau ir vyrui buvau [b:1ramltrb]istikima[/b:1ramltrb], bet jis i sona lakste, o skaudziausia buvo, kad tai buvo kai laukiausi... Atsiprasinejo, maldavo atleisti, bet [b:1ramltrb]as neistikimybes neatleidziu[/b:1ramltrb]

Vadinasi su bet kokiu vyru ilgai netempsi, jei taip sureiksminsi neistikimybe.

vel kazkoks asilas vapsi mano reikalas tempsiu ar netempsiu, rupinkis savim, kad netektu tik vonioj su ranka tampyti

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/08 21:03:10 21:03:10

Nu nu nu, bet man rupyt jus ir jusu busima vienatve, kai teks vapset vienai ir vonios pakeist nebus kam.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/08 23:07:13 23:07:13

Svečias: Nu nu nu, bet man rupyt jus ir jusu busima vienatve, kai teks vapset vienai ir vonios pakeist nebus kam.

Moteriai reikia vyro: vyro - zmonai, tevo- vaikams. Kuiliu vieta tvarte

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/09 09:47:01 09:47:01

Ne paslaptis, kad šitoj svetainėje vyru nėra, tik kuiliai.

Ne kuilys

N

1 įrašai

2013/11/10 02:25:03 02:25:03

Svečias: Ne paslaptis, kad šitoj svetainėje vyru nėra, tik kuiliai.

O ką čia veikti [u:vgcqsnu7][b:vgcqsnu7]ne kuiliui[/b:vgcqsnu7][/u:vgcqsnu7] Aš ne kuilys, aš dar "berniukas" , visą naktį sėdėjau ir peržiūrinėjau DP merginų anketas, bet taip nieko gero ir neradau . Na gal dar Vilniuje ką nors padoraus galima rasti, bet iki Vilniaus man tolokai, o kitur nors verk - nėra iš ko rinktis ir sistema neturi ką pasiūlyti tokiam doram vaikinui kai aš. Pasižiūrau į seksualį suderinanumą ir viskas aišku - jei tik 19-22%, tai tos panelės jau gerai pamylėtos . Na, radau dvi kur sexsuderinamumas 85 ir 87%, bet gaila, kad jos Vilniuje gyvena . O kiek čia netekėjusių mamyčių... Jos jaučiu tikrai doros panelės , padedant šventajai Dvasiai tapo mamomis, o dabar šv. Juozapo dairosi . Tad nereikia varyti ant vyrų, kad jie kuiliai, nes ir kita pusė neatsilieka... Liūda... Kur dingo tos Daivanos šalies skaisčiosios mergelės

Nijolė

N

9 įrašai

2013/11/10 16:44:06 16:44:06

Man pavyko gerai užsidirbti bunant namuose, pabandykite ir Jus!!!

Viename iš skelbimu aš perskaiciau apie ši darba ir nusprendžiau pabandyti. Skelbimas sudomino galimybe per kelias savaites užsidirbti pakankamai pinigu, idedant tik dvylika litu. Iš pradžiu nepatikejau, bet vis tiek perskaiciau. Taigi, skelbimas siule

persiusti po 2 litus i kiekvieno saraše esancio asmens banko saskaita, paskui išbraukti pirma saskaitos numeri ir irašyti savo saskaitos numeri i paskutine šešta eilute, ir patalpinti ši straipsni kaip imanoma daugiau forumu ir skelbimu (200 forumu, skelbimu, elektroniniu laišku – tai užtikrinantis skaicius).

Supratau, kad apgaules cia nera. Be to, pervedes šešiems žmonems po 2 litus, pat nieko neprarasiu, galu gale pradžiuginsiu kita. Ir ryžausi pabandyti. Ir man pavyko!!!!!!

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis taip reikalingi pinigai… Dar syki sau pripažinau, kad tai veikia. Per pora savaiciu susikaupe apie 2000 litu, po triju savaiciu prisidejo dar apie 2000 litu. Dabar jau turiu uždirbes 4000 litu, po pusantro menesio turetu buti apie 16000 litu. Ir ši suma po truputi toliau dides. O prasidejo tik nuo 12lt.

Noriu su Jumis pasidalinti informacija, kaip tai veikia, nes tai naudinga mums abiem. Aš Jums pažadu, jeigu Jus tiksliai seksite mano instrukcijas ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami.

Siulau perskaityti šia informacija pora kartu ir išsaugoti savo kompiuteryje, sekti instrukcija ir pinigai ateis. Juk tai paprasta!!! Patys suprantate, kad tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir Jusu indelis yra tik 12 litu ir pora valandu internete. Jus niekuo nerizikuojate ir nieko neprarandate, tiesiog pasitikite kitais žmonemis, ir taip pradžiugindami kitus, patys uždirbate. Tai tikrai veikia!!! Atkreipkite demesi: tiksliai sekdami šia paprasta instrukcija, Jus uždirbsite daug – per kelis menesius 60000 litu ir dar daugiau bus Jusu. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu sažiningumo.

Tera trys paprastos taisykles:

1. Jei dar neturite, Jums reikia atsidaryti saskaita bet kuriame Lietuvos banke.

2. Pirmiausia I žemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2 litus. Po to perveskite po 2 litus ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykde, Jus padarote paslauga, gražu gesta, ir taip pat prašote teisetos paslaugos, už kuria mokate.

3. LT387300010093077759

4. LT717300010101629073

5. LT057044000141649693

6. LT247300010119280912

7. LT067300010080021844

6.LT024010041900331808

O dabar išbraukite iš sarašo nr. 1 saskaitos numeri, perneškite visas saskaitas vienu eiles numeriu i viršu, o i atlaisvinta nr. 6 eilute irašykite savo banko saskaitos numeri.

1. ši mano laiška keiskite kaip norite, bet išlaikykite pagrindine ideja, išplatinkite šita straipsni kaip imanoma daugiau (aš jums siulau bent dviejuose šimtuose, kad užsitikrintumete dideli uždarbi, kuris Jums taip reikalingas) straipsniu ,forumu ir naujienu juostu, skelbimuose arba asmeniniais laiškais - kuo daugiau informacijos pasklis apie ši straipsni, tuo didesnes bus Jusu pajamos! Jos tiesiogiai priklauso nuo Jusu ir tai turbut yra džiugiausia dalis. Tiesiog Jums nereikia prakaituoti, vargti, keikti blogo gyvenimo – pasidalindami dosnumu, jus sulaukiate šimteriopo dosnumo.

Šis internetinis verslas sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu sažiningumo ir rimtumo. Todel viska atlikite kruopšciai ir nepagailekite 12 litu, nes Jums tai atsipirks su kaupu. Žmones tik tada bus sotus, kai pamaitins vienas kita.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume