Nevadink manęs supratinga, išverstaskūri... mano išsilavinimas ir jausmai - skirtingi dalykai. Žinoma, supratinga buvau tau, kai manimi naudojaisi. O kai nereikalinga - į šiukšlinę išmeti. Su visom taip elgiesi? Kiek tokių kaip aš buvo? 10-30-30? O kiek vienos nakties "simpatijų"?
Melagių tokių buvo dvi viena sumaitojo man netik širdį bet ir atrodytų kitus svarbius organus, o antru atveju aš drįstu ir prašau paneik, ar neatėjo pas vaikį nekviestas senis šaltis, ateis ir kitais metais, nes vaikis nėra kaltas dėl suaugusių klaidų ..
vienos naktys yra mano naktys - amoralu apie jas kalbėta. Pasimatymų natūralu, kad buvo, kam meluot - 117 - naudingų kitas klausimas. Nuostabių irgi.O dar laukia visa vasara prieš akis - rasiu gal ką kas pamils ir be vaikų
Senis saltis atėmė ir sudauze mano sirdi... nelabai yra kuo girtis - skaiciuoji net pasimatymus... ar normalu, kad normalus vyras pasimatymu skaiciavimu uzsiimtu. moterys tau yra trofejus. Tikiuosi, kad tau kas nors kada nors sudauzys sirdi taip, kaip tu man ja sudauzei ir dar apspjoviai