Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 22:07:54 22:07:54

deepsorrow:
Svečias:
Nevadink manęs supratinga, išverstaskūri... mano išsilavinimas ir jausmai - skirtingi dalykai. Žinoma, supratinga buvau tau, kai manimi naudojaisi. O kai nereikalinga - į šiukšlinę išmeti. Su visom taip elgiesi? Kiek tokių kaip aš buvo? 10-30-30? O kiek vienos nakties "simpatijų"?

Melagių tokių buvo dvi viena sumaitojo man netik širdį bet ir atrodytų kitus svarbius organus, o antru atveju aš drįstu ir prašau paneik, ar neatėjo pas vaikį nekviestas senis šaltis, ateis ir kitais metais, nes vaikis nėra kaltas dėl suaugusių klaidų ..

vienos naktys yra mano naktys - amoralu apie jas kalbėta. Pasimatymų natūralu, kad buvo, kam meluot - 117 - naudingų kitas klausimas. Nuostabių irgi.O dar laukia visa vasara prieš akis - rasiu gal ką kas pamils ir be vaikų

Senis saltis atėmė ir sudauze mano sirdi... nelabai yra kuo girtis - skaiciuoji net pasimatymus... ar normalu, kad normalus vyras pasimatymu skaiciavimu uzsiimtu. moterys tau yra trofejus. Tikiuosi, kad tau kas nors kada nors sudauzys sirdi taip, kaip tu man ja sudauzei ir dar apspjoviai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 22:14:47 22:14:47

Svečias:
Deepsrrw, nekreipk dėmesio į jos išsišokimus, nesąmones moterėlė paisto. Išvis, tolkius žmones viešai skalbinius džiaustančius, reikėtų užblokuoti. Gyvenk kaip tau patogu O dėl jaunystės klaidų suaugusieji taip pat neturi savęs bausti visą laiką. Kartais tereikia vėl patikėti meile
O tau patarimas, kad siekiant meilės, reikia iš naujo patikėti moterimis. Būna visokių - apgavikių, besikabinėjančių, barakudų. Bet, matyt, taikai į tokį kontingentą. Rinkis geriau ne super sexy bombą, o protingą moterį (net jeigu jos ugis 1,60 cm ir kmi nėra 18,5). Gal ir pats tada rasi laimę.

Svetį, aš tikiu moterimis - aš jas dievinu, aš visai nesupykčiau, kad jos valdytų dalį pasaulio. Ar tam tikrą regioną, kaip kad buvo Kleopatros laikais

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 22:34:46 22:34:46

Svečias:
Senis saltis atėmė ir sudauze mano sirdi... nelabai yra kuo girtis - skaiciuoji net pasimatymus... ar normalu, kad normalus vyras pasimatymu skaiciavimu uzsiimtu. moterys tau yra trofejus. Tikiuosi, kad tau kas nors kada nors sudauzys sirdi taip, kaip tu man ja sudauzei ir dar apspjoviai

Ačiū, mano širdis buvo suvartota jau labai senei. Jūs su tuo neturite nieko bendro, toliau rinksis ji - sumals į faršą - raudosiu - Mylėsiu, pasakysiu. Dabar aš esu laivas ir veikiu ..

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 04:56:31 04:56:31

Svečias:
deepsorrow:
Svečias:
Suki uodegą dabar, ane? Ir Druskininkai pamiršti... Ir viskas... Pasinaudoji moterimis ir išmeti. Ir dar vaikus į tai painioji...

Paaiškink, kaip sūnėnas per dvi savaites pavirsta sūnumi? O klausimas ar tai tavo vaikis buvo užduotas mažiausiai 4 kartus. Kas svarbiausia ir moteris graži, bei protinga. Laimingu galėtu padaryti nemažai vyrų, tik ne nuo to pažintis prasidėt turėtų. (tiesa manau kad ne ji čia ir karščiuojasi, per daug supratinga moteris, greičiau čia apsėstas nelabai sveikas žmogus rašinėja, skaitantis ir cituojantis senesnius nei 3 metų mano postus)

Nevadink manęs supratinga, išverstaskūri... mano išsilavinimas ir jausmai - skirtingi dalykai. Žinoma, supratinga buvau tau, kai manimi naudojaisi. O kai nereikalinga - į šiukšlinę išmeti. Su visom taip elgiesi? Kiek tokių kaip aš buvo? 10-30-30? O kiek vienos nakties "simpatijų"?

Koks kvailas požiūris Vyras besimylintis su moterimi ja naudojasi, o moteris tai jau labai kenčia, ane??? Ir dar tokia naivi, kad su botagu ją į lovą įvarė, ane? Ir dar ne piemenė, o jau vaiką pasigimdžiusi ir gerai meluoti mokanti O praeitą kartą tavim irgi taip pasinaudojo, kai pastojai ar vėl bandei kažką apgauti, o paskui nepavyko?
Nuo tokių bobų, kurioms seksas yra ,,pasinaudojimas" kuo toliau, nes jos visur bando eiti per seksą, o kai suriša vyrą, tada jau visai nebeduoda, nes jai tai visą laiką yra naudojimasis.
Ir dar viešai sako klaidas bando kitiems primesti, tfu

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 05:01:22 05:01:22

Svečias:
deepsorrow:
Svečias:

Melagių tokių buvo dvi viena sumaitojo man netik širdį bet ir atrodytų kitus svarbius organus, o antru atveju aš drįstu ir prašau paneik, ar neatėjo pas vaikį nekviestas senis šaltis, ateis ir kitais metais, nes vaikis nėra kaltas dėl suaugusių klaidų ..

vienos naktys yra mano naktys - amoralu apie jas kalbėta. Pasimatymų natūralu, kad buvo, kam meluot - 117 - naudingų kitas klausimas. Nuostabių irgi.O dar laukia visa vasara prieš akis - rasiu gal ką kas pamils ir be vaikų

Ar tas kur po pasidulikinimo laisva valia tavęs nevedė, jau širdį sudaužė?
Kaip baisu ant tokių bobų užšokti

Kitas svečias

K

23 įrašai

2013/05/24 06:56:28 06:56:28

deepsorrow:

Svetį, aš tikiu moterimis - aš jas dievinu, aš visai nesupykčiau, kad jos valdytų dalį pasaulio. Ar tam tikrą regioną, kaip kad buvo Kleopatros laikais

Deepsorrow, tu tipiskas Donžuanas. Na , bent susidaro toks ivaizdis cia paskaicius. Tu bijai, kad kazkuri ir vel tave suzalos, kaip ta..., todel bijai artimu santykiu. netikiu, kad is 117 merginu, moteru nebuvo nei vienos tinkamos. Gal tu neieskai moters, o tokiu donzuanisku budu joms keršiji?
Toks butu mano pastebejimas is sono.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 07:45:35 07:45:35

Kitas svecias:
deepsorrow:

Deepsorrow, tu tipiskas Donžuanas. Na , bent susidaro toks ivaizdis cia paskaicius. Tu bijai, kad kazkuri ir vel tave suzalos, kaip ta..., todel bijai artimu santykiu. netikiu, kad is 117 merginu, moteru nebuvo nei vienos tinkamos. Gal tu neieskai moters, o tokiu donzuanisku budu joms keršiji?

Kitas pastebejimas. Sakai dievini moteris, bet kodel tu manai, kad zmones reikia dievinti? Kad ir kokia ta moteris butu, ji nera dievas. Tu sudievini moteri, kuri viso labo yra zmogus su visais savo trukumais, bet kai pradedi bendrauti pamatai, kad ne su dievu bendrauji , tad vel ieskai naujo garbinimo objekto. Jei nuleistum moteri ant zemes, gal visas tas procesas butu daug naturalesnis ir paprastesnis. Kaip ten bebutu nera zmoniu be trukumu, na tiesiog nera...bet yra zmones, kuriu gerosios savybes uzgozia ju trukumus.

Simon

S

12 įrašai

2013/05/24 09:15:20 09:15:20

Cia isejo kalba apie tai, kad neva lygios teises ir gali ir moterys pirmos vyrams rasyt. Teoriskai okei, bet tikrovej... Nezinau, kaip jusu, bet mano patirtis siuo poziuriu liudna. Buna, kad vyras paraso, buna, kad negaliu, arba konkreciai nesusitariam, kada galetumem, arba, ka dbuna, kad jis pirmas palieka numeris kokioj DP, tai, kiek is patirties, yra teke pirmai rasyt, tai nieko neisejo Jis tada ''negali'' Esu nevienakart pirma rasius, bet supratauk, kad geriau to nedaryt, nes tada net elementariai susitikt nenori, o jei susitinka, buna toks be energijos, nuveses Vyrai yra uzkariautojai, ju prigimtis, ir jei tu pirma rasai, jiems, matyt, atrodo, kad tau su vyrais labai nesiseka ar kazka )) Tiesiog man pirmai rodant iniciatyva niekas nekart neisejo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 16:21:08 16:21:08

Kitas svecias:
deepsorrow:

O as noreciau buti Deepsorrow 118-toji . Man jis patinka, nuostabus vyras... Tik as turiu pora, negaliu buti neistikima. O jei laisva buciau, siekciau pazinties su juo..Rimtai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 19:35:36 19:35:36

Svečias:
deepsorrow:
Svečias:
Tai nereikia nemoraliai elgtis. Taip pamest moterį tik paskutinis kiaulė gali... Ar žinai, kiek skausmo man suteikei! Tegu visos moterys žino, kokio lizdo paukštis esi. Neapsimetinėsi čia šventuoju, man taip širdį sudaužęs...
Jokios moralės, jokio žmogiškumo...

Be priežasties aš nieko nedaužiau. Priesiekinėjau meile, pirštis gal bandžiau? - nebuvo to tad ir apgaudinėti nieko nebandžiau.

O žmogaus jausmais gražu žaisti? Savaitgalis Druskininkuose, dėmesys... Ką reiškia, nieko nežadėjai? Jokių švelnių jausmų man nejautei tam savaitgaliui važiuodamas? O paskui iškart į kitos glėbį puolei (aišku, turbūt tuo pat metu su 10čia bendravai). Neturi tu širdies...

Nu bet čia sėdi tokių falšyvų moterų, kad baisu.... Jos savo tikrą vaiką pamiršta / išduoda, kad tik vyrui į glėbį įpultų. Klynu mąsto. Už Deepsorrow pinigėlius Druskininkuose poilsiauja ir dar aiškina, kad jis ja pasinaudojo. Tai tu čia moterėle, juo pasinaudojai. Norėjai dykai pasilepinti už svetimus pinigus??? O gal galvojai, kad taip važiuodama viena su vyru nesimylėsiu??? Puikiai žinojai ir sutikai, tai ne 15 metų, vaiką turi jau. Tik pamiršai jį motina - gegute Barakuda nelaiminga Kitakart pamirši, kad ir vyra turi, kai norėsi svetimam vyrui į glėbį įkristi, ane? Baisu, kokios čia moterys... Melagės, apgavikės, išdavikės, barakudos, ale taip susuka, tipo jis jai širdį sudaužė. Juokas ima iš tokių Gerai, kad daugiau niekas ant tokios sukčiuvienės kabliuko neužkibo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume