Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 21:02:28 21:02:28

Svečias:
Tai nereikia nemoraliai elgtis. Taip pamest moterį tik paskutinis kiaulė gali... Ar žinai, kiek skausmo man suteikei! Tegu visos moterys žino, kokio lizdo paukštis esi. Neapsimetinėsi čia šventuoju, man taip širdį sudaužęs...
Jokios moralės, jokio žmogiškumo...

Be priežasties aš nieko nedaužiau. Priesiekinėjau meile, pirštis gal bandžiau? - nebuvo to tad ir apgaudinėti nieko nebandžiau.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:10:55 21:10:55

deepsorrow:
Svečias:
Tai nereikia nemoraliai elgtis. Taip pamest moterį tik paskutinis kiaulė gali... Ar žinai, kiek skausmo man suteikei! Tegu visos moterys žino, kokio lizdo paukštis esi. Neapsimetinėsi čia šventuoju, man taip širdį sudaužęs...

Be priežasties aš nieko nedaužiau. Priesiekinėjau meile, pirštis gal bandžiau? - nebuvo to tad ir apgaudinėti nieko nebandžiau.

O žmogaus jausmais gražu žaisti? Savaitgalis Druskininkuose, dėmesys... Ką reiškia, nieko nežadėjai? Jokių švelnių jausmų man nejautei tam savaitgaliui važiuodamas? O paskui iškart į kitos glėbį puolei (aišku, turbūt tuo pat metu su 10čia bendravai). Neturi tu širdies...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 21:12:54 21:12:54

Svečias:
Suki uodegą dabar, ane? Ir Druskininkai pamiršti... Ir viskas... Pasinaudoji moterimis ir išmeti. Ir dar vaikus į tai painioji...

Paaiškink, kaip sūnėnas per dvi savaites pavirsta sūnumi? O klausimas ar tai tavo vaikis buvo užduotas mažiausiai 4 kartus. Kas svarbiausia ir moteris graži, bei protinga. Laimingu galėtu padaryti nemažai vyrų, tik ne nuo to pažintis prasidėt turėtų. (tiesa manau kad ne ji čia ir karščiuojasi, per daug supratinga moteris, greičiau čia apsėstas nelabai sveikas žmogus rašinėja, skaitantis ir cituojantis senesnius nei 3 metų mano postus)

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:14:07 21:14:07

Svečias:
Svečias: o ji, ten ta su vaiku gerai dulkinosi ar tik pusetinai?

Suki uodegą dabar, ane? Ir Druskininkai pamiršti... Ir viskas... Pasinaudoji moterimis ir išmeti. Ir dar vaikus į tai painioji...

Nereik vaikų su visais prisidirbti, tada ir vyrą normalų rasi. Ale vienkartinė paklodė yra vienkartinė.....
O koks čia pasinaudojimas? Žadėjo tau ką nors? Ne savo noru į lovą atsigulei?
Tu per savo melą bandei pasinaudoti pasiturinčiu vyru, bet neišdegė, todėl dabar dergi.
o kur tavo vaiko tėvas, ar ir tas tave pametė?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:14:36 21:14:36

Svečias:
Svečias: o ji, ten ta su vaiku gerai dulkinosi ar tik pusetinai?

Tiesiog negalėjau neįsiterpti. Jei esate moteris su vaiku, tai nuslepiat ir manot, kad dėl to reikia pykti, jog tiesai paaiškėjus nutrūko draugystė?
Tai nėra tokia smulkmena, kurią galėjote pamiršti... Save gerbianti moteris pati nenorėtų būti su vyru, kategoriškai nusiteikusiu prieš tokią sąjungą.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:16:25 21:16:25

Svečias:
deepsorrow:
Svečias:

O žmogaus jausmais gražu žaisti? Savaitgalis Druskininkuose, dėmesys... Ką reiškia, nieko nežadėjai? Jokių švelnių jausmų man nejautei tam savaitgaliui važiuodamas? O paskui iškart į kitos glėbį puolei (aišku, turbūt tuo pat metu su 10čia bendravai). Neturi tu širdies...

nu tai pabuvai meiluže, būna gi meilužės 1 kartui, būna 5 kartam. Tu vienkartinė

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:17:29 21:17:29

deepsorrow:
Svečias:

Paaiškink, kaip sūnėnas per dvi savaites pavirsta sūnumi? O klausimas ar tai tavo vaikis buvo užduotas mažiausiai 4 kartus. Kas svarbiausia ir moteris graži, bei protinga. Laimingu galėtu padaryti nemažai vyrų, tik ne nuo to pažintis prasidėt turėtų. (tiesa manau kad ne ji čia ir karščiuojasi, per daug supratinga moteris, greičiau čia apsėstas nelabai sveikas žmogus rašinėja, skaitantis ir cituojantis senesnius nei 3 metų mano postus)

Nevadink manęs supratinga, išverstaskūri... mano išsilavinimas ir jausmai - skirtingi dalykai. Žinoma, supratinga buvau tau, kai manimi naudojaisi. O kai nereikalinga - į šiukšlinę išmeti. Su visom taip elgiesi? Kiek tokių kaip aš buvo? 10-30-30? O kiek vienos nakties "simpatijų"?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 21:27:44 21:27:44

Svečias:
Nereik vaikų su visais prisidirbti, tada ir vyrą normalų rasi. Ale vienkartinė paklodė yra vienkartinė.....
O koks čia pasinaudojimas? Žadėjo tau ką nors? Ne savo noru į lovą atsigulei?
Tu per savo melą bandei pasinaudoti pasiturinčiu vyru, bet neišdegė, todėl dabar dergi.
o kur tavo vaiko tėvas, ar ir tas tave pametė?

Nereikia tokių skaudžių žodžių, vaikigaliai lai rašinėja, o mama ar su vyru ar be aš visgi esu linkęs gerbti. Vienintelė gyvybės forma gebant i iškęsti beprotišką skausmą, natūraliai miela švelni ir turinti motinišką jausmą, besąlygiškai mylėti savo vaiką

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 21:41:46 21:41:46

Svečias:
Nevadink manęs supratinga, išverstaskūri... mano išsilavinimas ir jausmai - skirtingi dalykai. Žinoma, supratinga buvau tau, kai manimi naudojaisi. O kai nereikalinga - į šiukšlinę išmeti. Su visom taip elgiesi? Kiek tokių kaip aš buvo? 10-30-30? O kiek vienos nakties "simpatijų"?

Melagių tokių buvo dvi viena sumaitojo man netik širdį bet ir atrodytų kitus svarbius organus, o antru atveju aš drįstu ir prašau paneik, ar neatėjo pas vaikį nekviestas senis šaltis, ateis ir kitais metais, nes vaikis nėra kaltas dėl suaugusių klaidų ..

vienos naktys yra mano naktys - amoralu apie jas kalbėta. Pasimatymų natūralu, kad buvo, kam meluot - 117 - naudingų kitas klausimas. Nuostabių irgi.O dar laukia visa vasara prieš akis - rasiu gal ką kas pamils ir be vaikų

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:58:33 21:58:33

deepsorrow:
Svečias:

Melagių tokių buvo dvi viena sumaitojo man netik širdį bet ir atrodytų kitus svarbius organus, o antru atveju aš drįstu ir prašau paneik, ar neatėjo pas vaikį nekviestas senis šaltis, ateis ir kitais metais, nes vaikis nėra kaltas dėl suaugusių klaidų ..

Deepsrrw, nekreipk dėmesio į jos išsišokimus, nesąmones moterėlė paisto. Išvis, tolkius žmones viešai skalbinius džiaustančius, reikėtų užblokuoti. Gyvenk kaip tau patogu O dėl jaunystės klaidų suaugusieji taip pat neturi savęs bausti visą laiką. Kartais tereikia vėl patikėti meile
O tau patarimas, kad siekiant meilės, reikia iš naujo patikėti moterimis. Būna visokių - apgavikių, besikabinėjančių, barakudų. Bet, matyt, taikai į tokį kontingentą. Rinkis geriau ne super sexy bombą, o protingą moterį (net jeigu jos ugis 1,60 cm ir kmi nėra 18,5). Gal ir pats tada rasi laimę.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume