deepsorrow: Svečias:
Nevadink manęs supratinga, išverstaskūri... mano išsilavinimas ir jausmai - skirtingi dalykai. Žinoma, supratinga buvau tau, kai manimi naudojaisi. O kai nereikalinga - į šiukšlinę išmeti. Su visom taip elgiesi? Kiek tokių kaip aš buvo? 10-30-30? O kiek vienos nakties "simpatijų"?
Melagių tokių buvo dvi viena sumaitojo man netik širdį bet ir atrodytų kitus svarbius organus, o antru atveju aš drįstu ir prašau paneik, ar neatėjo pas vaikį nekviestas senis šaltis, ateis ir kitais metais, nes vaikis nėra kaltas dėl suaugusių klaidų ..
Deepsrrw, nekreipk dėmesio į jos išsišokimus, nesąmones moterėlė paisto. Išvis, tolkius žmones viešai skalbinius džiaustančius, reikėtų užblokuoti. Gyvenk kaip tau patogu O dėl jaunystės klaidų suaugusieji taip pat neturi savęs bausti visą laiką. Kartais tereikia vėl patikėti meile
O tau patarimas, kad siekiant meilės, reikia iš naujo patikėti moterimis. Būna visokių - apgavikių, besikabinėjančių, barakudų. Bet, matyt, taikai į tokį kontingentą. Rinkis geriau ne super sexy bombą, o protingą moterį (net jeigu jos ugis 1,60 cm ir kmi nėra 18,5). Gal ir pats tada rasi laimę.