Pfff... Simon, radai ko klausinėti apie santykius ilgalaikius, Šis veikėjas jau keletą metų be rimtų santykių slapminėja (ir, beje, nieko čia blogo) Matyt, visas gražuoles savo "atvirkštine psichologija" atbaido. Ateina į pirmą deitą su laidojimo vainiku pas panikę, ir sako: "Per tris deitus, jeigu nepramiegosim - fail. Jeigu tu į kokį spektaklį vakare norėsi nueiti, o aš bėgiosiu - fail (pusmaratonis nelaukia). Jeigu pasikalbėt su manim norėsi - fail - aš sedžiu DP forume Ir vaikai visokie iš kitų santuokų irgi nepageidaujami (čia tai thank god, ypač po pedofilijos skandalo) DD
Nemano vaikas, iškart aišku kieno, be saldėsių, be žaislų ir be meilės auklėtas. Kaip visada viską puikiai žinantis apie mano santykius ir šiaip pavydus dėmesio stokojantis "vaikiukas". Tamsta tuos du metus vis mano partnerius skaičiuojat, vis bandot čia mėšlu drabstyt, bet kai nepavyko pirma taip ir dabar nepavyks.
Ach, va kur paslaptis... Bet atsakyma sper daug filosofiskas paprastam klausimui Kitaip paklausiu, kas lemia, kad su megrina nori toliau bendrauti (konkreciais pavyzdziais)? Pajaustas portraukis jai, jos elgesys, kazkas kita...?
Lemia labai įvairiai iš pradžių gal natūraliai potraukis, toliau maniera/ elgesys, o nuo čia jau prasideda asmeniškumai - kaip juokdamasi ji patraukliai kikena, kaip nustebintos jos išryškėja beprotiškai patrauklios didelės akys, kaip jai supykus ar susierzinus nosies ir akių kampučiuose susidaro nežymios žavios raukšlelės. Kaip ji užsiveda ir dega noru apginti savo nuomonę, prieštarauja ir akyse dega - prieštarauk. Kai balsas sako viso gero, o lūpos teigia pabučiuok, kai rankos liečia ... ir liepia taip toliau. Kai žodžiai sako ne, o tembras - pabučiuok mane kvaily greičiau.
Tai nereikia nemoraliai elgtis. Taip pamest moterį tik paskutinis kiaulė gali... Ar žinai, kiek skausmo man suteikei! Tegu visos moterys žino, kokio lizdo paukštis esi. Neapsimetinėsi čia šventuoju, man taip širdį sudaužęs...
Jokios moralės, jokio žmogiškumo...