Aš jokia žvaigždė ir su jokiais anksčiau minėtais kursais ar paslaugomis niekada nebuvau susijęs ir niekada nebūsiu, bei nieko nereklamuoju. Visi mano postai tėra nuomonės ar patirties išsakymas, ne ugdomojo ir tik labai retais atvejais patariamojo pobūdžio, kuriais nesiekiu nei materialinės naudos, nei pripažinimo. O bachūrai maladiec pamatė nišą, kur gali pinigo lengvo gauti, pridėjo gero marketingo, žiupsnį reklamos ir išėjo labai patrauklus šiems laikams ale gyvenimo mokymo kursas.
Svečias:
Depresow, as nesakau, kad mes princeses ir - siukstu - jei pries moteri busi suniukas, ji taves nevertins. Nesiplesdama pasakysiu, kad asistavima supranti labai primityviai (tarp kitko tam tikrus vyru ir moteru elgesio modelius jau idiege pati gamta) - galbut tai pasekme to, kad nesi apsuptas moteru, o nuolat sedi ir komentuoji cia. Tuo ir yra unikalus internetiniai vyrai Cia ir yra suo pakastas Del pestyniu, gal ir pesasi, bet patarciau atidziau atkreipt demesi KOKIOS TAI MOTERYS IR DEL KO PESASI Dazniausiai pestynes vyiksta ne del vyru, o del kitu dalyku, pvz., jo pinigines Jei nori rimtos drauges, tai kaip pasakyt, tavo pozicija negalioja Ir esu isitikinusi, kad esu 100 prc. teisi Pabandyk sukurti nuosirdzia meile sumodleiuodamas situacija taip, kad moteris tave uzkariautu Jei tau pavyks ir santykiai bus sekmingi - BRAVO, as tau duodu tukstanti litu P.S. Cia neminiu vienos nakties nuotykiu kontekto, koki greiciausiai turi omenyje tu (net jei to ir nesuvoki)
Aš irgi nesiplėsiu, tik manau, kad vėlgi vertinat viską iš savo pozicijos - užkariauk mane, rodyk man dėmesį. Tokiu atveju aš tikrai neturėčiau laisvo laiko pliurpt internete savo malonumui. Vėlgi pasikartosiu ne paaugliai esam, kad po mokyklos iškart pas mergas lėkti, žmonės turi darbus, o mano atveju tai dar ir hobis bei pastovi konkurencija, tad darbo diena baigiasi apie 21 valandą, pridėkime pabėgiojimą, vakarienės gaminimą, kitos dienos planavimą ir kažkur skraidyti, be jokios pateisinamos priežasties nėra laiko, o vien dėl sekso na kam kažkur dar lakstyti jeigu gali pasikviesti namo.
Kitas dalykas į ką dabar atkreipiau dėmesį skaitydamas pasisakymą - nuoširdžios meilės kūrimas. Nors esu gana švelnaus charakterio ir lipšnaus būdo, tačiau gana gerai save pažįstu ir moteriai, kuriai nejaučiu meilės-seilės niekada neleisiu puoselėti tuščių vilčių - pats tą patyriau - geriau iškart skaudus ne, nei - na gal pagyvenkim, gal pamilsiu. Nesvarbu ji gali man kariaut, žavėt, mylėt - bet jei aš nieko jai nejaučiu - mano įsitikinimai man neleidžia naudotis susidariusia padėtimi.