Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Simon

S

12 įrašai

2013/05/22 21:25:51 21:25:51

Niferis: As tai nelabai suprantu tu uzkariavimu, vaizdavimu neprieinamu, tipo tu dabar del manes kovok. Simpatisku graziu moteru yra begale, tai dabar as turiu del kiekvienos kalnus versti? Nelipo vienai makaronai, kokia ji grazi ir zavinga, tai turiu lekti prie kitos? Kazkaip man dirbtinai atrodo tokos kovos. Gal ir nevyriskas skaitausi, bet nusiziurejes kokia moteri as jai siulau laika leisti kartu, bendrauti. Bet jei pradeda dingyneti ar neatsiliepti i skambucius, tai as ir atsitraukiu. Nesu isimylejes, tai kodel turiu lakstyti is paskos? O po kurio laiko princese apsireiskia su pretendzijomis, kurgi as dingau, kodel nebepaskambinu. Kazkoks vaiku darzelis man tie vaidinimai, jog kovok del manes. Nenori normaliai bendrauti, tai ir viso gero.

Niferi, tu neturi vaidint, tu turi viliot Paklausiu kitaip, ar dažnai atsiranda moterų, prieš kruias nuoširdžiai norisi asistuoti be vaidybos? kaip tu įsivaizudoji įsimylėjimą be bendravimo, flirto, bangų skleidimo? įsivaizduoji, kad ugnis atsiras jums kaip dviems drauguziams snekuciuojantis kavinej ir kalbantis apie ekonomika? As nesakau, kad jus privalot kazka daryt, tik meginu atskleisti paslapti, kokius vyrus pasirenku ir kokie varo isproto

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/22 22:08:23 22:08:23

Nemoka ar akivaizdžiai to nedaro yra du visiškai skirtingi dalykai. Juk jūs moterys turėtumėte būti natūraliai imlesnės šioms įžvalgoms, čia tik vyrams praktikos ir akylumo reikia. Juk matosi, kur žmogus ten akivaizdžiai spalvas keičia, prakaituoja, dreba kaip lapelis ir vis kokį sakinį suregzt bando, bei tie, kurie sau laisvai, atsipūtę bendrauja, elgiasi ramiai, o akys - žarijos, matosi, kad tikrai velnių privalgę, matosi ir kaip aplinką skenuoja, bei nepastebimai akimis šaudo.

Dėl tų laiškų tik galiu pasakyt, kad ir man yra pasitaikę tokių situacijų, kai pati moteris akivaizdžiai perlenkia lazdą - maždaug vos ne apie rytdienos vedybas kalba ir kaip ji nori kuo greičiau ištekėti arba bando apžiūrinėt ir nučiupinėt, kaip kažkokį patiną veisykloj. Tai jeigu žmogui pirmą kartą tokia situacija išpuola tikiu kad ir surezga kažką panašaus, kaip į atsisveikinimo laišką po ilgalaikių santykių, nematau ir tikslo stebėtis ar piktintis - atvirkščiai, juk pagirtinas dalykas, kad atsiprašo.
Sutinku žinoma, kad po pirmo pasimatymo nieko nesukursi, bet tam yra antri, treti - vieniems iškarto aišku, kitiems reikia laiko ir daugiau susitikimų, ypač jei jie valandą tetrunka. Vieno pasimatymo tikrai pakanka suprasti ar yra tarp jūsų kibirkščių ir ar prasilenkia ir kiek prasilenkia jūsų pasaulėžiūra, nuomonės, vertybės ir šiaip pasaulio suvokimas. Va ir pati minite, kad po pirmų pasimatymų žinojote, kuris patinka, o kuris ne jūsų skonio, kam tada toliau tampyti gumą? Jeigu iškarto niekuo nepatraukė tai ir toliau nieko nebus, tiesiog atsiras elementarus prisirišimas. O laiko leidimas kartu - kokia to prasmė? Negi draugų mažai turime? Ne paaugliai gi, kad draugų ieškotume - maždaug tu žinai man nelabai taip patinki, bet na būkim draugais, o paskui tai ten su manim eik, tai ten. Permiegojai - žiūrėk jau pasirodo nebe draugas buvai, o kažkas daugiau, tada ir ašaros, tada ir kiaulės - žodžiu tokios "draugų" paieškos didesne dalimi turi neigiamas pasekmes. Jeigu neužtenka valios čia jau kitas reikalas. Nesuprantu dar ir kodėl manot, kad pabėgę ir vėl sėdėdami internete jie kažkuo nusikalsta ar yra menkesni, didžioji dalis internete netik pažinčių pastoviai ieško, bet ir šiaip sau elementariai tiesiog "pliurpia"
Sutikit su vienu faktu - buvot palepintos ir tuo labai sėkmingai naudojotės, dabar gi situacija pakrypo vyrų naudai ir nematau tame nieko blogo, nė teistino jog jie irgi tuo naudojasi. Praėjo laikas, kai vyravo nuostata apie vyrus - nuo mamos ant žmonos. Pabandykit įmesti prisižiūrintį ir savimi pasirūpinantį vyrą į laisvų moterų kompaniją, rezultatas - mėsmalė ir čempionatas, kuri geresnė, o čia jau nuo vyro moralės priklausys ar kirkins visas iš eilės ar susikoncentruos ties ta, kuri tikrai patiko. Šitas dalykas - nėra vyrų, išlindo jau prieš kokius 5-6 metus ir toliau tik stiprės. Tas ale užkariauk mane amžius baigėsi, kodėl tu gali elgtis kaip princesė, o aš turiu tau kojas "bučiuot" ir lyg pas šventiką audiencijos prašyt - būkim princas ir princesė, jei tau tai netinka, kodėl turėtų tenkinti mane ir tik tada, kai vienas kitam pabuvom princu ir princese, gal aš pradėsiu į tave žiūrėt kaip į karalienę, o pats tapsiu nors ir rūmų pažu. Regalijas užsitarnaut ir pelnyti reikia, gal tada dėl jų ir bus galima apeliuoti į nešiojimą ant rankų, kitais atvejais tų princesių ir taip apstu, vienos jau iškart tokios, kitas dar teks patiems palepint ir tokiom paverst.

jisss

J

1 įrašai

2013/05/23 05:56:40 05:56:40

Moteru nesuprasi. Parasei paaiskinancia sms po pirmo pasimatymo kodel nenori testi pazinties - negerai. Neparasei, nutylejai, dingai tylomis- vel negerai. Tai apsispreskite kas jums gerai. Jei nuo pirmo pasimatymo nepasimate, kad busime pora - ko tada tessti pazinti? Deepsorrow gerai parase. Vyrus vilioja moteris asmenybe, o ne kaprizinga princese, apie kuri tik sokineti reik. Sokineciau -bet tik apie asmenybe, kuri to nereikalauja, neverkslena kokie mes neatidus, nesikaria ant kaklo. Perskaitykite "marso ir veneros pasimatymai", dag ka suprasite.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 06:12:18 06:12:18

deepsorrow: Nemoka ar akivaizdžiai to nedaro yra du visiškai skirtingi dalykai. Juk jūs moterys turėtumėte būti natūraliai imlesnės šioms įžvalgoms, čia tik vyrams praktikos ir akylumo reikia. Juk matosi, kur žmogus ten akivaizdžiai spalvas keičia, prakaituoja, dreba kaip lapelis ir vis kokį sakinį suregzt bando, bei tie, kurie sau laisvai, atsipūtę bendrauja, elgiasi ramiai, o akys - žarijos, matosi, kad tikrai velnių privalgę, matosi ir kaip aplinką skenuoja, bei nepastebimai akimis šaudo.

Dėl tų laiškų tik galiu pasakyt, kad ir man yra pasitaikę tokių situacijų, kai pati moteris akivaizdžiai perlenkia lazdą - maždaug vos ne apie rytdienos vedybas kalba ir kaip ji nori kuo greičiau ištekėti arba bando apžiūrinėt ir nučiupinėt, kaip kažkokį patiną veisykloj. Tai jeigu žmogui pirmą kartą tokia situacija išpuola tikiu kad ir surezga kažką panašaus, kaip į atsisveikinimo laišką po ilgalaikių santykių, nematau ir tikslo stebėtis ar piktintis - atvirkščiai, juk pagirtinas dalykas, kad atsiprašo.
Sutinku žinoma, kad po pirmo pasimatymo nieko nesukursi, bet tam yra antri, treti - vieniems iškarto aišku, kitiems reikia laiko ir daugiau susitikimų, ypač jei jie valandą tetrunka. Vieno pasimatymo tikrai pakanka suprasti ar yra tarp jūsų kibirkščių ir ar prasilenkia ir kiek prasilenkia jūsų pasaulėžiūra, nuomonės, vertybės ir šiaip pasaulio suvokimas. Va ir pati minite, kad po pirmų pasimatymų žinojote, kuris patinka, o kuris ne jūsų skonio, kam tada toliau tampyti gumą? Jeigu iškarto niekuo nepatraukė tai ir toliau nieko nebus, tiesiog atsiras elementarus prisirišimas. O laiko leidimas kartu - kokia to prasmė? Negi draugų mažai turime? Ne paaugliai gi, kad draugų ieškotume - maždaug tu žinai man nelabai taip patinki, bet na būkim draugais, o paskui tai ten su manim eik, tai ten. Permiegojai - žiūrėk jau pasirodo nebe draugas buvai, o kažkas daugiau, tada ir ašaros, tada ir kiaulės - žodžiu tokios "draugų" paieškos didesne dalimi turi neigiamas pasekmes. Jeigu neužtenka valios čia jau kitas reikalas. Nesuprantu dar ir kodėl manot, kad pabėgę ir vėl sėdėdami internete jie kažkuo nusikalsta ar yra menkesni, didžioji dalis internete netik pažinčių pastoviai ieško, bet ir šiaip sau elementariai tiesiog "pliurpia"
Sutikit su vienu faktu - buvot palepintos ir tuo labai sėkmingai naudojotės, dabar gi situacija pakrypo vyrų naudai ir nematau tame nieko blogo, nė teistino jog jie irgi tuo naudojasi. Praėjo laikas, kai vyravo nuostata apie vyrus - nuo mamos ant žmonos. Pabandykit įmesti prisižiūrintį ir savimi pasirūpinantį vyrą į laisvų moterų kompaniją, rezultatas - mėsmalė ir čempionatas, kuri geresnė, o čia jau nuo vyro moralės priklausys ar kirkins visas iš eilės ar susikoncentruos ties ta, kuri tikrai patiko. Šitas dalykas - nėra vyrų, išlindo jau prieš kokius 5-6 metus ir toliau tik stiprės. Tas ale užkariauk mane amžius baigėsi, kodėl tu gali elgtis kaip princesė, o aš turiu tau kojas "bučiuot" ir lyg pas šventiką audiencijos prašyt - būkim princas ir princesė, jei tau tai netinka, kodėl turėtų tenkinti mane ir tik tada, kai vienas kitam pabuvom princu ir princese, gal aš pradėsiu į tave žiūrėt kaip į karalienę, o pats tapsiu nors ir rūmų pažu. Regalijas užsitarnaut ir pelnyti reikia, gal tada dėl jų ir bus galima apeliuoti į nešiojimą ant rankų, kitais atvejais tų princesių ir taip apstu, vienos jau iškart tokios, kitas dar teks patiems palepint ir tokiom paverst.

Deep, nesakei, kad esi tv zviazda
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eqbUYHThTw

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 06:13:54 06:13:54

Svečias:
deepsorrow: Nemoka ar akivaizdžiai to nedaro yra du visiškai skirtingi dalykai. Juk jūs moterys turėtumėte būti natūraliai imlesnės šioms įžvalgoms, čia tik vyrams praktikos ir akylumo reikia. Juk matosi, kur žmogus ten akivaizdžiai spalvas keičia, prakaituoja, dreba kaip lapelis ir vis kokį sakinį suregzt bando, bei tie, kurie sau laisvai, atsipūtę bendrauja, elgiasi ramiai, o akys - žarijos, matosi, kad tikrai velnių privalgę, matosi ir kaip aplinką skenuoja, bei nepastebimai akimis šaudo.

Deep, nesakei, kad esi tv zviazda
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eqbUYHThTw

Zodziu, "patrauklus vyras.lt" - ten galima pamatyti zymuji deepsorrow :*

niferis

N

38 įrašai

2013/05/23 14:51:27 14:51:27

Simon:

Niferi, tu neturi vaidint, tu turi viliot Paklausiu kitaip, ar dažnai atsiranda moterų, prieš kruias nuoširdžiai norisi asistuoti be vaidybos? kaip tu įsivaizudoji įsimylėjimą be bendravimo, flirto, bangų skleidimo? įsivaizduoji, kad ugnis atsiras jums kaip dviems drauguziams snekuciuojantis kavinej ir kalbantis apie ekonomika? As nesakau, kad jus privalot kazka daryt, tik meginu atskleisti paslapti, kokius vyrus pasirenku ir kokie varo isproto

Simon, tu neteisingai mane supratai. As ir nevaidinu, as noriu ,jog moterys nevaidintu. Bendrauja bendrauja ir dingsta, pradeda atsainiai atrasyneti i sms, nebeatsiliepia i skambucius, susitikti vis kazkokiu kliuciu atsiranda. O kai nustoji skambinti, nu tada jau apsireiskia su pretendzijomis, kur as dinges.
Na is sios tavo zinutes tai jokios paslapties neatskleidei, t.y. nieko neparasei, kokie vyrai varo is proto Pagal tave jei moteris neatsiliepia jau i kazkelinta skambuti ar atsainiai atrasinyja, tai as vis tiek turiu dar ir dar skambinti ir rasyti, kol teiksies atrasyti? Ir tada as jau skaitysiuos super vyriskas ir varysiu is proto, nes oi kaip taves siekiu? Mano akim tai as busiu tiesiog suniukas lakstantis paskui moteri ir kaulyjantis demesio. Aciu ne, man tokiu manipuliaciju nereikia. Moteris nori meiles ir pagarbos, tai tegul pati pradeda pagarbiai elgtis su vyru. Is atsainaus bendravimo, jokia ten kibirkstis neisiziebs.

niferis

N

38 įrašai

2013/05/23 15:14:01 15:14:01

Dar papildau atsakyma. As ir bendrauju, stengiuos flirtuoti, bei kai moteris pradeda vaidinti neprieinama, salciau bendrauti tai ir susikomplikuoja bendravimas. Nebezinai nei kaip juokauti nei ka besakyti. Kai pastebejau tokiom princesem labiau patamba maziau issilavinusios moterys. Nors galvodavau, jog man moters issilavinimas nelabai svarbus, bet pradedu vengti moters be aukstojo issilavinimo. Visgi kulturos priduoda tas issilavinimas .
Ir siaip toks ispudis, jog viskas vyksta i vienus vartus. Moteriai demesi, meile duok, suprask jos depresijas ir nuotaiku kaitas, o pati del vyro nei pirsto nepajudins. Jei tik koks barniukas ar siaip neaiskumas, tai nei uz ka, nerodys iniciatyvos isiaiskinti viska. O kai dingsti, tada ziuri ilgesingom akim gatvei, nepatenkinta kodel nebeskambinu. Atkertu ,jog nebejauciu malonumo tave kalbyti ir rodyti demesi.
Esu linkes gerbti moteri, asistuoti jai, ir elgtis su ja , kaip su karaliene, ir uz tai, noriu, jog su manim nesielgtu kaip su tarnu.

vytas21

V

1 įrašai

2013/05/23 15:59:28 15:59:28

Niferis: Dar papildau atsakyma. As ir bendrauju, stengiuos flirtuoti, bei kai moteris pradeda vaidinti neprieinama, salciau bendrauti tai ir susikomplikuoja bendravimas. Nebezinai nei kaip juokauti nei ka besakyti. Kai pastebejau tokiom princesem labiau patamba maziau issilavinusios moterys. Nors galvodavau, jog man moters issilavinimas nelabai svarbus, bet pradedu vengti moters be aukstojo issilavinimo. Visgi kulturos priduoda tas issilavinimas .
Ir siaip toks ispudis, jog viskas vyksta i vienus vartus. Moteriai demesi, meile duok, suprask jos depresijas ir nuotaiku kaitas, o pati del vyro nei pirsto nepajudins. Jei tik koks barniukas ar siaip neaiskumas, tai nei uz ka, nerodys iniciatyvos isiaiskinti viska. O kai dingsti, tada ziuri ilgesingom akim gatvei, nepatenkinta kodel nebeskambinu. Atkertu ,jog nebejauciu malonumo tave kalbyti ir rodyti demesi.
Esu linkes gerbti moteri, asistuoti jai, ir elgtis su ja , kaip su karaliene, ir uz tai, noriu, jog su manim nesielgtu kaip su tarnu.

Niferi ko čia nerviniesi. Geriau nueik į kursus patrauklus vyras.lt. Airinas labai geras mokytojas, parodis kaip motery reika pajimt. Kam cia isvis su tom miargom trintis ir del ju stengtys. Bac uz subyniuko ir i lova tempiesi. Paziurek mano sekmes istorija. As mokynys vytautas. Yra video su manim. Dabar turiu drauge pilnamete. Airinas man padejo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 16:13:58 16:13:58

Depresow, as nesakau, kad mes princeses ir - siukstu - jei pries moteri busi suniukas, ji taves nevertins. Nesiplesdama pasakysiu, kad asistavima supranti labai primityviai (tarp kitko tam tikrus vyru ir moteru elgesio modelius jau idiege pati gamta) - galbut tai pasekme to, kad nesi apsuptas moteru, o nuolat sedi ir komentuoji cia. Tuo ir yra unikalus internetiniai vyrai Cia ir yra suo pakastas Del pestyniu, gal ir pesasi, bet patarciau atidziau atkreipt demesi KOKIOS TAI MOTERYS IR DEL KO PESASI Dazniausiai pestynes vyiksta ne del vyru, o del kitu dalyku, pvz., jo pinigines Jei nori rimtos drauges, tai kaip pasakyt, tavo pozicija negalioja Ir esu isitikinusi, kad esu 100 prc. teisi Pabandyk sukurti nuosirdzia meile sumodleiuodamas situacija taip, kad moteris tave uzkariautu Jei tau pavyks ir santykiai bus sekmingi - BRAVO, as tau duodu tukstanti litu P.S. Cia neminiu vienos nakties nuotykiu kontekto, koki greiciausiai turi omenyje tu (net jei to ir nesuvoki)

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 16:20:55 16:20:55

Niferis:
Simon:

Simon, tu neteisingai mane supratai. As ir nevaidinu, as noriu ,jog moterys nevaidintu. Bendrauja bendrauja ir dingsta, pradeda atsainiai atrasyneti i sms, nebeatsiliepia i skambucius, susitikti vis kazkokiu kliuciu atsiranda. O kai nustoji skambinti, nu tada jau apsireiskia su pretendzijomis, kur as dinges.
Na is sios tavo zinutes tai jokios paslapties neatskleidei, t.y. nieko neparasei, kokie vyrai varo is proto Pagal tave jei moteris neatsiliepia jau i kazkelinta skambuti ar atsainiai atrasinyja, tai as vis tiek turiu dar ir dar skambinti ir rasyti, kol teiksies atrasyti? Ir tada as jau skaitysiuos super vyriskas ir varysiu is proto, nes oi kaip taves siekiu? Mano akim tai as busiu tiesiog suniukas lakstantis paskui moteri ir kaulyjantis demesio. Aciu ne, man tokiu manipuliaciju nereikia. Moteris nori meiles ir pagarbos, tai tegul pati pradeda pagarbiai elgtis su vyru. Is atsainaus bendravimo, jokia ten kibirkstis neisiziebs.

Niferi, nezinau, kas specialiai netasiliepineja, nes as taip niekad nedarau, o kitu elgesiu komentuot negaliu. Gal taip dariau, kai buvo 16- ika, bet ne dabar, 30- ies Kad neatsiliepiu i skambucius, buna, del paciu ivairiausiu prezasciu - tai darbe sedziu, tai garsas isjungtas, tai svarbiam susitikime, nenamau, kad reikia daryt is to tragedija, jei zmogus neatsiliepia ))) Juk nemiegam su telefonais apsikabine, o jei kam reikia, paskambina vel arba pati perskambinu. Neatrasineju tada, jei nebenoriu su tuo zmogum bendraut O asistavimas tai nera buvimas suniuku, o labai aiskus parodymas - kad tu man patinki ir as tave turesiu, patinka tau tai ar ne Tai yra pati POZICIJA. O jeigu jis ten turi desimt, kurios ale del jo pesasi, tai, kaip sakyt, man tai neidomu Savo vyrui noriu buti unikali ir isskirtine, ypatinga (kaip, matyt, ir vyras savo moteriai), o ne viena is desimties - jeigu taip, tegul ten del jo trisdesimt pesasi, atsiras su Dievo pagalba toks, kuriam reikes ne trisdesimt, bet manes

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume