Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 20:56:00 20:56:00

situacija DP ziauriai prasta. vyrai tragiski, labai nebendraujantys, pasvyvus, gali tik atvaiksciot maratonus po viena pasimatyma, pasijust baisi, stora, niekam neidomi ir apsizliumt. Bet kadangi zinau, kad taip nera, kad esu normali, isvaizdi panele, ka daug aks sako, naturaliai kyla klausimas, kad su jais kazkas ne taip... Kokie kompleksai, priklausomybe nuo interneto ar balazin. Sedi sau feisbuke savaitgaliais, bet susitikt pakviesi - neis. Paskambina, paaiskina, kad va, koks grazus tavo balsas, kaip mums cia reiketu KADA NORS susitikt, ilgai kalba, po savaites parasaizinute, pakvieti - neina. Kazkokios nesamones Tarsi ir bendrauji, ir tarsi ne. Kazkoks smsinis bendravimas ore. Baime bendraut gyvai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/21 20:57:30 20:57:30

Svečias:
Nekalbejau apie situacija, kai zmogus nedomina. O situacija, kai susidomejimas lyg ir jauciasi, bet toks uzmetimas, kad patinki, bet dabar tu manes siek Ir dar daug tokiu, kuriu norisi siekti, ar visgi tokia moteris tik jusu fantazijose egzistuoja, bet ne realybeje?

čia asmeniškai man klausimas?

Apie atseit idealius vyrus/moteris jau sakiau kažkada - nėra tokių, o kas tokių ieško tai tolygu grandiozinių smėlio pilių statybai bangų pasiekiamam ruože.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 22:24:30 22:24:30

deepsorrow: Kam asistuoti jeigu tam nėra reikalo, matosi iškarto, kurią moterį reikia imti, kaitinti ir kalti, kol karšta, bei tas su kuriomis iš mandagumo pratemt tą laiką ir apsikeitus banaliom, mandagiom frazėm užmiršt. Netaikau niekam konkrečiai, bet netgi jei ir esam patrauklūs, žavingi ir kitaip viliojantys, visgi pasilieka dar ir tai - kaip atrodom kito akimis ir kiek jų skonio esame.

Čia dauguma moterų ir dalis vyrų labai nusivylę ar bent jau taip teigia, atseit labai prasta situacija DP. Na aš galiu pasakyti tik tiek - jei po vieno, kito laiško bėgat susitikt, tai aišku, kad bus nusivylimų. Pabendraukit ilgiau ir bus iškarto aišku su kuo verta susitikti ir su kuo ne. Nesu nusivylęs nė vienu susitikimu.

Deep, tikras džentelmeno atsakymas - kam asistuoti, jei tam nėra reikalo... Mano tėtis, dėdė ar brolis niekada gyvenime net nekeltų tokio klausimo. Įprastai pirmas pasimatymas būna inicijuojamas vyro. Tokiu atveju BENT IŠ ELEMENTARAUS DŽENTELMENIŠKUMO vyras turi asistuoti ir už moters kavą (ar ką ji ten beužsisakytų) sumokėti. Normaliam vyrui būtų įžeidimas versti moterį krapštyti piniginė dėl tų 5 litų. Ir tai ne dėl moterų barakudizmo, o dėl elementaraus gero vyrų išauklėjimo ir džentelmeniškumo...
Ar nukentės tavo prestižas, jeigu paasistuosi moteriai 1 val? Gal jūs ir netapsite pora, bet gražus susitikimas ir gražus išsiskyrimas (tiesiog paaiškinimas, kad ji nėra tavo skonio) juk abu tik nuteiktų teigiamai.
Apskritai, kam čia draskytis tais purvais...
Mielos mamos, įskiepykite savo sūnums šiuos elementarius MANDAGUMO principus ir jūsų dukroms neteks raudonuoti sutikus liaušius, tokius kaip kai kurie pasisakiusieji...

Simon

S

12 įrašai

2013/05/22 15:35:19 15:35:19

deepsorrow: Kam asistuoti jeigu tam nėra reikalo, matosi iškarto, kurią moterį reikia imti, kaitinti ir kalti, kol karšta, bei tas su kuriomis iš mandagumo pratemt tą laiką ir apsikeitus banaliom, mandagiom frazėm užmiršt. Netaikau niekam konkrečiai, bet netgi jei ir esam patrauklūs, žavingi ir kitaip viliojantys, visgi pasilieka dar ir tai - kaip atrodom kito akimis ir kiek jų skonio esame.

Čia dauguma moterų ir dalis vyrų labai nusivylę ar bent jau taip teigia, atseit labai prasta situacija DP. Na aš galiu pasakyti tik tiek - jei po vieno, kito laiško bėgat susitikt, tai aišku, kad bus nusivylimų. Pabendraukit ilgiau ir bus iškarto aišku su kuo verta susitikti ir su kuo ne. Nesu nusivylęs nė vienu susitikimu.

Tai jūs niekam neasistuojat, o todel jokios moteris jumis nesidomi ir neskleidžia kerų. Gaunasi uzburtas ratas

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/22 16:12:06 16:12:06

Nelabai suprantu dėl ko prieštaraujate? Aš tik noriu pasakyti, kad asistavimui turi būti priežastis, kitaip arba jo nebus arba bus toks paviršutiniškas iš reikalo(čia tas lyg ir paminėtas, užmeta jog lyg ir patinki - o toliau siek manęs).

Gal dažnai asistavimą ir dėmesio rodymą maišot su elementariu mandagumu? Jeigu vyras užleido jums vietą, praleido pirmą ar atidarė duris, pasisveikindamas nusišypsojo, tai dar nereiškia, kad čia jau kažkas tokio jog reiktų pradėt alpt, o paskui piktintis - kaip čia taip jis nieko daugiau nedaro.

Apie džentelmeniškumą ar tiksliau gal apibrėžus - etiketą jau buvom su forumo dalyviais pripiešę nevieną paklodę. Kas kviečia - tas ir moka, bet kitam mandagu būtų pasiūlyti sąskaitą pasidalinti. Kažkur nuėjus su mergina, man net mintis nekylą laukti ir žiūrėt vienas į kitą , kuris čia pirmas pradės traukt piniginę. Ne tūkstančius gi per pirmą pasimatymą moki, kad labai jau reiktų sukt galvą, kaip tą sąskaitą mokėt. Aš išvis jau nusprendus išeiti, sąskaitą stengiuosi apmokėti dar prieš jai pasiekiant staliuką, tiesiog išvengiame visų tų bereikalingų laužymusi ir pinigų brukimo.
Nuo to, kad pabūsiu nors ir nepatinka mano prestižas tikrai nenukentės(ne 16 ir ne vidurio amžiaus krizė, kad tai būtų svarbu). Apie valandą čia net nekalbama, man pasimatymai minimum +-3 valandos, man nesunku pabūt tiek, kiek moteris norės, bet to aš jau nebelaikau asistavimu, tiesiog gal atrandi apie kažką įdomaus padiskutuoti, gerai pasijuokti ir šiaip linksmai praleisti vakarą.

Niekas purvais ir nesidrabsto, čia gal greičiau moterys akmenis mėto, kurios iš pirmo pasimatymo kažin ko labai tikisi, prisikuria fantazijų, kurios dažniausiai subliūkšta ir paskui piktinasi - matai, tas medis tiek mano auksinio laiko atėmė. Iš manęs tokios nuostabios ir nepakartojamos. Niekas dar nenumirė nuo nevykusių ar nenusisekusių pasimatymų, bet kad jūs dėl to darot didžiulę problemą ir nepaliaujamai zirziat yra tik jūsų pačių valia.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/22 16:16:00 16:16:00

Simon:

Tai jūs niekam neasistuojat, o todel jokios moteris jumis nesidomi ir neskleidžia kerų. Gaunasi uzburtas ratas

Dėmesiu tikrai nesiskundžiu, jei būčiau labai lengvai apžavimas - būčiau bent kelis kartus "ištekėjęs"

Svetlana

S

980 įrašai

2013/05/22 18:15:56 18:15:56

Patinkate man, Deepsorrow . Toks tiesus,ramus, brandus požiūris į santykius.

Simon

S

12 įrašai

2013/05/22 20:33:00 20:33:00

deepsorrow: Nelabai suprantu dėl ko prieštaraujate? Aš tik noriu pasakyti, kad asistavimui turi būti priežastis, kitaip arba jo nebus arba bus toks paviršutiniškas iš reikalo(čia tas lyg ir paminėtas, užmeta jog lyg ir patinki - o toliau siek manęs).

Gal dažnai asistavimą ir dėmesio rodymą maišot su elementariu mandagumu? Jeigu vyras užleido jums vietą, praleido pirmą ar atidarė duris, pasisveikindamas nusišypsojo, tai dar nereiškia, kad čia jau kažkas tokio jog reiktų pradėt alpt, o paskui piktintis - kaip čia taip jis nieko daugiau nedaro.

Apie džentelmeniškumą ar tiksliau gal apibrėžus - etiketą jau buvom su forumo dalyviais pripiešę nevieną paklodę. Kas kviečia - tas ir moka, bet kitam mandagu būtų pasiūlyti sąskaitą pasidalinti. Kažkur nuėjus su mergina, man net mintis nekylą laukti ir žiūrėt vienas į kitą , kuris čia pirmas pradės traukt piniginę. Ne tūkstančius gi per pirmą pasimatymą moki, kad labai jau reiktų sukt galvą, kaip tą sąskaitą mokėt. Aš išvis jau nusprendus išeiti, sąskaitą stengiuosi apmokėti dar prieš jai pasiekiant staliuką, tiesiog išvengiame visų tų bereikalingų laužymusi ir pinigų brukimo.
Nuo to, kad pabūsiu nors ir nepatinka mano prestižas tikrai nenukentės(ne 16 ir ne vidurio amžiaus krizė, kad tai būtų svarbu). Apie valandą čia net nekalbama, man pasimatymai minimum +-3 valandos, man nesunku pabūt tiek, kiek moteris norės, bet to aš jau nebelaikau asistavimu, tiesiog gal atrandi apie kažką įdomaus padiskutuoti, gerai pasijuokti ir šiaip linksmai praleisti vakarą.

Niekas purvais ir nesidrabsto, čia gal greičiau moterys akmenis mėto, kurios iš pirmo pasimatymo kažin ko labai tikisi, prisikuria fantazijų, kurios dažniausiai subliūkšta ir paskui piktinasi - matai, tas medis tiek mano auksinio laiko atėmė. Iš manęs tokios nuostabios ir nepakartojamos. Niekas dar nenumirė nuo nevykusių ar nenusisekusių pasimatymų, bet kad jūs dėl to darot didžiulę problemą ir nepaliaujamai zirziat yra tik jūsų pačių valia.

Tai nebuvo asmeniškas klausimas Jums bet vyrams ne, aš nemaišau asistavimo su mandagumu Bet kode tada neaisistuojantys ar veikiau nemokantys asistuoti vyrai, rašinėja, skambinėja, kviečia susitikti, o atsakius pyksta? Jeigu taip jau jiems nepatinku... O del pirmo pasimatymo Man tai išvis juokinga - apie kokias iliuzijas kalbat? Juk čia tik bendravimas - galima toliau bendraut, kol patiksi rimčiau ar išvis nepatiksi, bet kai po pirmo pasimatymo dingsta, tai pasijauti kažkokia raupsuota Juk galima tiesiog bendraut, kažką veikt kartu, nebūtina per antrą pasimatumą eit į lovą ar ženytis. Greičiau čia vyrai prisikūrę iliuzijų - realaus bendravimo vengia, bijo, bėga, atvaikščioja po vieną pasimatymą ir sėdi vis internete tikėdamiesi surasti svajonių princesę Ryšys prasideda nuo bendravimo - pabegdamas po pirmo pasimatymo jokio ryšio, jokio bendravimo su jokia moterimi nesukursi. O je vertina taip - kad po pirmo pasimatymo turi paaiškėt, ar esi tinkama santykiams, o jei ne, tai čiau Buvau apakus, kai vienas vaikinukas po pirmo pasimatymo iš DP nebekviete į antrą, bet paliko tokią žinutę "Matyt, dabar manes žiauriai neapkenti ir vadini kiaule. Bet aš toks blogas, o tu tokia gera mergina.sekmes" Buvau apakus Suprasčiau, jei butu išdaves po penkeriu metu draugystes ir skelbtu skyrybas, bet po pirmo pasimatymu rasinet tokias zinutes, jis mane kokia nenormalia laiko ar ka Galvojo zmogus, kad jau apie vaikus su juo uzsisvajojau. Gal cia ir yra suo pakastas - vyrams atrodo, kad visos cia tik jo troksta neapsakomai, o jie tik bega, tik bega...

Simon

S

12 įrašai

2013/05/22 20:36:46 20:36:46

Nors tas vyras buvo net ne mano skonio O vienas irgi taip idomiai atrase. Sitas visai patiko, bet kazkaip neracionaliai po pirmo pasimatymo eme "aiskintis". As ji pakvieciau susitikt, tada neatsake, tada vel pakvieciau ( siaip jau buvo pirmas vyras, kuriam aktyviai parodziau iniciatyva, nes, kaip reta is cia, tikrai man patiko, bet atrsae "noreciau toliau matytis, bet man dabar labai gera vienam ir bijau, kad negalesiu pasiulyti tau to, ko is manes tikiesi". Apie jokius santykius ar ko as tikiuosi nebuvo ne kalbos Buvau apsalus - PO PIRMO PASIMATYMO, norejos pasakyt - zmogau, atsipeikek, apie ka tu kalbi, kokios dar viltys? Geriausia, ka atsimenu, tai tavo akiu spalva ir varda. Vyrai ima kalbeti taip, tarsi jau puse metu butume pazistami, ka as zinau, perlenkia.

niferis

N

38 įrašai

2013/05/22 20:46:20 20:46:20

As tai nelabai suprantu tu uzkariavimu, vaizdavimu neprieinamu, tipo tu dabar del manes kovok. Simpatisku graziu moteru yra begale, tai dabar as turiu del kiekvienos kalnus versti? Nelipo vienai makaronai, kokia ji grazi ir zavinga, tai turiu lekti prie kitos? Kazkaip man dirbtinai atrodo tokos kovos. Gal ir nevyriskas skaitausi, bet nusiziurejes kokia moteri as jai siulau laika leisti kartu, bendrauti. Bet jei pradeda dingyneti ar neatsiliepti i skambucius, tai as ir atsitraukiu. Nesu isimylejes, tai kodel turiu lakstyti is paskos? O po kurio laiko princese apsireiskia su pretendzijomis, kurgi as dingau, kodel nebepaskambinu. Kazkoks vaiku darzelis man tie vaidinimai, jog kovok del manes. Nenori normaliai bendrauti, tai ir viso gero.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume