deepsorrow: Nelabai suprantu dėl ko prieštaraujate? Aš tik noriu pasakyti, kad asistavimui turi būti priežastis, kitaip arba jo nebus arba bus toks paviršutiniškas iš reikalo(čia tas lyg ir paminėtas, užmeta jog lyg ir patinki - o toliau siek manęs).
Gal dažnai asistavimą ir dėmesio rodymą maišot su elementariu mandagumu? Jeigu vyras užleido jums vietą, praleido pirmą ar atidarė duris, pasisveikindamas nusišypsojo, tai dar nereiškia, kad čia jau kažkas tokio jog reiktų pradėt alpt, o paskui piktintis - kaip čia taip jis nieko daugiau nedaro.
Apie džentelmeniškumą ar tiksliau gal apibrėžus - etiketą jau buvom su forumo dalyviais pripiešę nevieną paklodę. Kas kviečia - tas ir moka, bet kitam mandagu būtų pasiūlyti sąskaitą pasidalinti. Kažkur nuėjus su mergina, man net mintis nekylą laukti ir žiūrėt vienas į kitą , kuris čia pirmas pradės traukt piniginę. Ne tūkstančius gi per pirmą pasimatymą moki, kad labai jau reiktų sukt galvą, kaip tą sąskaitą mokėt. Aš išvis jau nusprendus išeiti, sąskaitą stengiuosi apmokėti dar prieš jai pasiekiant staliuką, tiesiog išvengiame visų tų bereikalingų laužymusi ir pinigų brukimo.
Nuo to, kad pabūsiu nors ir nepatinka mano prestižas tikrai nenukentės(ne 16 ir ne vidurio amžiaus krizė, kad tai būtų svarbu). Apie valandą čia net nekalbama, man pasimatymai minimum +-3 valandos, man nesunku pabūt tiek, kiek moteris norės, bet to aš jau nebelaikau asistavimu, tiesiog gal atrandi apie kažką įdomaus padiskutuoti, gerai pasijuokti ir šiaip linksmai praleisti vakarą.
Niekas purvais ir nesidrabsto, čia gal greičiau moterys akmenis mėto, kurios iš pirmo pasimatymo kažin ko labai tikisi, prisikuria fantazijų, kurios dažniausiai subliūkšta ir paskui piktinasi - matai, tas medis tiek mano auksinio laiko atėmė. Iš manęs tokios nuostabios ir nepakartojamos. Niekas dar nenumirė nuo nevykusių ar nenusisekusių pasimatymų, bet kad jūs dėl to darot didžiulę problemą ir nepaliaujamai zirziat yra tik jūsų pačių valia.
Tai nebuvo asmeniškas klausimas Jums bet vyrams ne, aš nemaišau asistavimo su mandagumu Bet kode tada neaisistuojantys ar veikiau nemokantys asistuoti vyrai, rašinėja, skambinėja, kviečia susitikti, o atsakius pyksta? Jeigu taip jau jiems nepatinku... O del pirmo pasimatymo Man tai išvis juokinga - apie kokias iliuzijas kalbat? Juk čia tik bendravimas - galima toliau bendraut, kol patiksi rimčiau ar išvis nepatiksi, bet kai po pirmo pasimatymo dingsta, tai pasijauti kažkokia raupsuota Juk galima tiesiog bendraut, kažką veikt kartu, nebūtina per antrą pasimatumą eit į lovą ar ženytis. Greičiau čia vyrai prisikūrę iliuzijų - realaus bendravimo vengia, bijo, bėga, atvaikščioja po vieną pasimatymą ir sėdi vis internete tikėdamiesi surasti svajonių princesę Ryšys prasideda nuo bendravimo - pabegdamas po pirmo pasimatymo jokio ryšio, jokio bendravimo su jokia moterimi nesukursi. O je vertina taip - kad po pirmo pasimatymo turi paaiškėt, ar esi tinkama santykiams, o jei ne, tai čiau Buvau apakus, kai vienas vaikinukas po pirmo pasimatymo iš DP nebekviete į antrą, bet paliko tokią žinutę "Matyt, dabar manes žiauriai neapkenti ir vadini kiaule. Bet aš toks blogas, o tu tokia gera mergina.sekmes" Buvau apakus Suprasčiau, jei butu išdaves po penkeriu metu draugystes ir skelbtu skyrybas, bet po pirmo pasimatymu rasinet tokias zinutes, jis mane kokia nenormalia laiko ar ka Galvojo zmogus, kad jau apie vaikus su juo uzsisvajojau. Gal cia ir yra suo pakastas - vyrams atrodo, kad visos cia tik jo troksta neapsakomai, o jie tik bega, tik bega...