Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

Gražios, bet Vienišos Moterys. Vieniši Vyrai. Kodėl?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/27 18:38:02 18:38:02

Kitas svecias:
Deepsorrow, tu tipiskas Donžuanas. Na , bent susidaro toks ivaizdis cia paskaicius. Tu bijai, kad kazkuri ir vel tave suzalos, kaip ta... Gal tu neieskai moters, o tokiu donzuanisku budu joms keršiji?
Toks butu mano pastebejimas is sono.

Matot kerštui turi būti neapykanta ir pyktis - nei vieno, nei kito niekam nejaučiu , greičiau jau būni linkęs kaltinti save, kad per vėlai supratai ir per naiviai tikėjaisi.
Žmogus meilės srityje kažkuo primena naktinį drugelį, kuris aklai puola į žaižaruojančią ugnį ir arba netenka sparnų arba gyvas sudega, net jei galėtų atsukti laiką atgal - elgtųsi taip pat. Žmogaus skirtumas tik tas, kad jis antrą kartą to nedarytų taip aklai, o ir fiziškai nemiršta - vieni išmoksta ant žemės vaikščiot be sparnų, kitiems nusišypso fortūna ir vėl įpulti į ugnį - tik šį kart ji nedegina, o maloniai šildo, tuo pačiu grąžindama atgal mūsų prarastus sparnus.

Man patiko C.Lewis mintys, kad vien mylėti – vadinasi būti pažeidžiamam. Mylėk ir širdis gali būti suklaidinta ar net sudaužyta/sužeista. Nenori sužeidimų – neatiduok jos niekam. Saugiai įvyniok ir užrakink savo savanaudiškumo ir egoizmo karste - tik tam saugiam, tamsiam vakuume ji pasikeis. Jos niekas nebe sudaužys – ji taps nepažeidžiama ir neprieinama. Saugumo kaina – prakeiksmas, nes vienintelė vieta be rojaus, kur galime būti visiškai apsaugoti nuo visų pavojų susijusių su meile yra pragaras.
Na bet kartais geriau pagyventi tam pragare, nei vėl raktus atiduoti netam, kartais toje tamsoje įsiklausai netik į save, bet ir į kitus, o tai leidžia juos kiek geriau suprasti, bei padaryti tinkamas išvadas toliau neatimant laiko ir nieko neskaudinant.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/31 14:16:43 14:16:43

Tipiski Don zuanai nesedi Darniojeporoje.lt, ponia

Be saibu

B

623 įrašai

2013/06/01 17:59:54 17:59:54

deepsorrow:
Matot kerštui turi būti neapykanta ir pyktis - nei vieno, nei kito niekam nejaučiu , greičiau jau būni linkęs kaltinti save, kad per vėlai supratai ir per naiviai tikėjaisi.
Žmogus meilės srityje kažkuo primena naktinį drugelį, kuris aklai puola į žaižaruojančią ugnį ir arba netenka sparnų arba gyvas sudega, net jei galėtų atsukti laiką atgal - elgtųsi taip pat. Žmogaus skirtumas tik tas, kad jis antrą kartą to nedarytų taip aklai, o ir fiziškai nemiršta - vieni išmoksta ant žemės vaikščiot be sparnų, kitiems nusišypso fortūna ir vėl įpulti į ugnį - tik šį kart ji nedegina, o maloniai šildo, tuo pačiu grąžindama atgal mūsų prarastus sparnus.

Man patiko C.Lewis mintys, kad vien mylėti – vadinasi būti pažeidžiamam. Mylėk ir širdis gali būti suklaidinta ar net sudaužyta/sužeista. Nenori sužeidimų – neatiduok jos niekam. Saugiai įvyniok ir užrakink savo savanaudiškumo ir egoizmo karste - tik tam saugiam, tamsiam vakuume ji pasikeis. Jos niekas nebe sudaužys – ji taps nepažeidžiama ir neprieinama. Saugumo kaina – prakeiksmas, nes vienintelė vieta be rojaus, kur galime būti visiškai apsaugoti nuo visų pavojų susijusių su meile yra pragaras.
Na bet kartais geriau pagyventi tam pragare, nei vėl raktus atiduoti netam, kartais toje tamsoje įsiklausai netik į save, bet ir į kitus, o tai leidžia juos kiek geriau suprasti, bei padaryti tinkamas išvadas toliau neatimant laiko ir nieko neskaudinant.

Ne taip brolau supratai Lewis pasakojima apie naktini drugi.
Vienas mokinys savo mokytojo paklause kas yra Meile? Seke pasakojimas apie drugi.
Visi kurie deda vilti i zmogu nusivils. Tai taip ir su meile zmogui be Dievo.
Pasakojimo mintis begaline Dievo meile zmogui, ir Ji atpazinusio zmogaus meile Jam.

Zmogus be sios Meiles DULKE.

Du terminai. Pirmas yra pragarai ir antrasis pragaras. Venas is ju jau cia zemeje. Tai taip kaip ir Dangaus Karalyste.

Zmogui duota laisva valia rinktis. Kam raktus patiketi...

Be saibu

B

623 įrašai

2013/06/01 18:32:54 18:32:54

P s. Panasu pasakojima galima rasti pvz. Bruno Ferrero pasakojimu rinkinyje.
Pps gyvenimas ir mirtis taip eina greta viena kitos.

Bedvasis

B

2 įrašai

2013/06/08 09:13:41 09:13:41

Pradžiai moteris turi būti moteriška... Tada pradės į ir vyrai į jas žiūrėti. O šiais laikais moterys tuštutės. Iš vyro nori tik vieno kad būtu turtingas. Ir dejuoja čia ir kitur kad nėra nebėra normalių vyrų ir pan. O pačios gali vyrui pasiūlyti tik savo išorinį grožį. Vyrams reikia moterų, o ne tuščiagalvių durnių. Aš, kaip ir kiekvienas save gerbiantis vyras, būsiu tik su ta, kuriai visiškai nusispjauti ant mano materialinės padėties, o svarbus pats aš.

asus-ta pati

A

1 įrašai

2013/06/08 13:18:19 13:18:19

Jei žmogus vienišas,gali būt kad užkelta kertelė savo būsimai puselei.Tereikia kažką pakeisti ir atsiranda ta puselė.

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/08 13:33:13 13:33:13

Bedvasis: Pradžiai moteris turi būti moteriška... Tada pradės į ir vyrai į jas žiūrėti. O šiais laikais moterys tuštutės. Iš vyro nori tik vieno kad būtu turtingas. Ir dejuoja čia ir kitur kad nėra nebėra normalių vyrų ir pan. O pačios gali vyrui pasiūlyti tik savo išorinį grožį. Vyrams reikia moterų, o ne tuščiagalvių durnių. Aš, kaip ir kiekvienas save gerbiantis vyras, būsiu tik su ta, kuriai visiškai nusispjauti ant mano materialinės padėties, o svarbus pats aš.

o ką tu gali dar pasiūlyti moteriai? Kiek teko susidurti, kalbu apie brandaus amžiaus vyrus, tokius virš 40, tai išvaizda labai pusėtina, išsilavinimo nėra, link tinginio, ir dar aiškina, kad moteriai svarbiausia materialinė pusė. Kam reikalingas vyras, kuris tegali moteriai pasiūlyti bendrabučio kambarį ir jokių dvasinių vertybių? O moteris dažniausiai tokiame amžiuje jau būna padariusios karjerą, prisižiūrėjusios, apsirūpinusios.
Pasakykit man, ką dar toks vyras gali pasiūlyti moteriai, jei net reikia jį remti nuo pirmos dienos???

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/09 10:40:41 10:40:41

Bedvasis: Pradžiai moteris turi būti moteriška... Tada pradės į ir vyrai į jas žiūrėti. O šiais laikais moterys tuštutės. Iš vyro nori tik vieno kad būtu turtingas. Ir dejuoja čia ir kitur kad nėra nebėra normalių vyrų ir pan. O pačios gali vyrui pasiūlyti tik savo išorinį grožį. Vyrams reikia moterų, o ne tuščiagalvių durnių. Aš, kaip ir kiekvienas save gerbiantis vyras, būsiu tik su ta, kuriai visiškai nusispjauti ant mano materialinės padėties, o svarbus pats aš.

Tiksliai, ka tu gali duoti TIKRAI MOTERIAI?

Be saibu

B

623 įrašai

2013/06/09 11:29:34 11:29:34

Svečias: kambarį ir jokių dvasinių vertybių? O moteris dažniausiai tokiame amžiuje jau būna padariusios karjerą, prisižiūrėjusios, apsirūpinusios.

Nu jo.

Jei nieko netruksta kame komentaro tikslas?

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/09 11:55:02 11:55:02

Be saibu:
Svečias: kambarį ir jokių dvasinių vertybių? O moteris dažniausiai tokiame amžiuje jau būna padariusios karjerą, prisižiūrėjusios, apsirūpinusios.

Nu jo.
Jei nieko netruksta kame komentaro tikslas?

siutina vyrai, kurie galvoja, kad moterims tik pinigu is ju reikia.O patys isvis nieko neturi ir pinigu trukumas cia butu gal 20-oje vietoje. Bet jie randa toki preteksta ir mosuoja juo kaip veliava

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume