Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → problema dėl sekso šeimoje

problema dėl sekso šeimoje

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 12:55:47 12:55:47

Svečias: Autore, kiek metu kantri zadi buti? Pradek kurti savo gyvenima DABAR! Laukdama tikrai nieko nepakeisi, nei Dievas, nei Biblija nepades. Ragink savo vyra veikti, isbandykit viska, juk iseitis turi buti.

Dabar sprendžiamos turto dalybos, senelių pagalba anūkams, kad jie kurtų savo gyvenimą - iš jo pusės. Iš mano pusės - ketinu pasipriešinti mamai ik kviesti jį į svečius kaip draugą ir savo būsimąjį vyrą. Nors ji žada jį nuo laiptų nuleisti, policiją kviesti. Senatvė...Žadu būti saikingai kantri. Kai raginu jį veikti, jis pyksna, nes nemėgsta kai juo nepasitikima, kaip mažam vaikui nurodoma ką daryti, jis pats žino... Vyrai...
Ačiū visiems už mintis! Smagu kad nelikau viena su savo skausmu. Be to, pamačiau kad didesnė problema tai savęs ir savo žmogaus įtvirtinimas, o ne seksas.Mano atveju.

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 12:59:58 12:59:58

Be šaibų, kiek suprantu jūs turite gyvenimo Drauge? Nes jau buvau ėmusi galvoti kad jūs vienišas, dėl to toks griežtas .Jei susitaikėte, labai džiugu. Tai man pažįstamas jausmas.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 13:21:13 13:21:13

skausmas: Be šaibų, kiek suprantu jūs turite gyvenimo Drauge? Nes jau buvau ėmusi galvoti kad jūs vienišas, dėl to toks griežtas .Jei susitaikėte, labai džiugu. Tai man pažįstamas jausmas.

Mes nebuvom susipyke. Bet apie tai nespejom pasikalbeti.
Toks mano budas, pimiau su savimi issiaiskinti.

O Jus nekovokite viena. Paprasykit kunigo, kad jis su ja pasikalbetu.
Mociutes ypac bijo Dievulio.
Labai dziaugiuosi galejas padeti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/29 13:42:27 13:42:27

skausmas: [ tai savęs ir savo žmogaus įtvirtinimas, o ne seksas.Mano atveju.

tai ne Tavo vienos problema, tai visu moteru problema.
Sita sekanciam kartui.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 14:23:21 14:23:21

skausmas: [. Nors ji žada jį nuo laiptų nuleisti, policiją kviesti. Senatvė...Žadu būti saikingai kantri. Kai raginu jį veikti, jis pyksna, nes nemėgsta kai juo nepasitikima, kaip mažam vaikui nurodoma ką daryti, jis pats žino... Vyrai....

tai ne senatve, o pyktis kuri isgyvena vyriskai lyciai.
Ir Taves tas pats laukia. Jei i santuoka ikisi vyra tik del pacios santuokos.

Jis bus mano.ka su tuo grobiu darysi po CM?

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 15:21:31 15:21:31

Be saibu:
skausmas: [. Nors ji žada jį nuo laiptų nuleisti, policiją kviesti. Senatvė...Žadu būti saikingai kantri. Kai raginu jį veikti, jis pyksna, nes nemėgsta kai juo nepasitikima, kaip mažam vaikui nurodoma ką daryti, jis pats žino... Vyrai....

tai ne senatve, o pyktis kuri isgyvena vyriskai lyciai.
Ir Taves tas pats laukia. Jei i santuoka ikisi vyra tik del pacios santuokos.

Jis bus mano.ka su tuo grobiu darysi po CM?

Taip, tiesa, mano mama pyksta ant vyrų, ir dar ji netikinti, nors teigia kad tikinti, bet neina į bažnyčią, kunigų nepripažįsta, ir nekenčia visų, ko nemėgsta.
Ne, man santuoka ne tam reikalinga, ne dėl pačios santuokos. Tiesą sakant, jei jis nenorės, man irgi nereikia. Kol kas taip. O vėliau bus matyti. Žmogui reikia subręsti santuokai. Mes abu turėjome nesėkmingas.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 15:35:35 15:35:35

Nesekmingos santuokos palieka zaizdas.
Deja, jos taip kaim noretume su laiku ne gyja.
O ka vadini "saves itvirtinti"?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 15:38:07 15:38:07

Tavo mama atrodo tuoj sprogs?
Tikriausiai ji zino ko Tau reikia geriausiai?!

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 15:39:11 15:39:11

Be saibu: Nesekmingos santuokos palieka zaizdas.
Deja, jos taip kaim noretume su laiku ne gyja.
O ka vadini "saves itvirtinti"?

Save įtvirtinti man reiškia įrodyti sau ir artimiesiems kad turiu teisę į draugystę, partnerystę su vyru. Nes mano mama mano kitaip. Ir baisu, ir juokinga kad tokio amžiaus būdama turiu tai įrodinėti jai

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 15:42:12 15:42:12

Be saibu: Tavo mama atrodo tuoj sprogs?
Tikriausiai ji zino ko Tau reikia geriausiai?!

Ji žino kas JAI geriausia, bet ne man. O jai geriausia vienišės gyvenimas. Tik ji pamiršo kad visą gyvenimą buvo ne viena, dabar su manim ir mano vaikais paaugliais. Man gaila, kad ją aptarinėju...Labai nenoriu jos kaltinti. Neleisti savęs sugniuždyti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume