Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → problema dėl sekso šeimoje

problema dėl sekso šeimoje

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 16:08:39 16:08:39

skausmas:
Save įtvirtinti man reiškia įrodyti sau ir artimiesiems kad turiu teisę į draugystę, partnerystę su vyru. Nes mano mama mano kitaip. Ir baisu, ir juokinga kad tokio amžiaus būdama turiu tai įrodinėti jai

Istiesu sakau tau man plaukai pasisiause. O ka darysi su tuo vyru po to kai irodysi?

Taip as manu, kad Tu turi teise i draugyste. Taip as manau, kad turi Teise buti mylima.
Bet kam sitokio amziaus moteriai uzsiimti mamos auklejimu. Kam kersiji?
Manau protingiau butu ne suzeistu vyru manipuliuoti, o save jam dovanotis.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 16:13:20 16:13:20

skausmas:
Ji žino kas JAI geriausia, bet ne man. O jai geriausia vienišės gyvenimas. Tik ji pamiršo kad visą gyvenimą buvo ne viena, dabar su manim ir mano vaikais paaugliais. Man gaila, kad ją aptarinėju...Labai nenoriu jos kaltinti. Neleisti savęs sugniuždyti.

ir nekaltnk Jos.
Gal ji ir gyveno ne viena. Bet manau Ji buvo labai vienisa.
Be to, tapatiniesi su Ja.
Ar skiri, kur Tavo mama ir kur Tu?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 17:17:23 17:17:23

Nedaryk is to Zmogaus granatos mesti i prieso teritorija. Nedaryk is jo daikto.
(jei tik zinotu tavo uzmojus, ka su tavimi padarytu?)
Labai prasau.
perskaityk tema dar ir dar karta. I viska atsakiau.
Sudiev.

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 21:02:16 21:02:16

Be saibu:
skausmas:
Ji žino kas JAI geriausia, bet ne man. O jai geriausia vienišės gyvenimas. Tik ji pamiršo kad visą gyvenimą buvo ne viena, dabar su manim ir mano vaikais paaugliais. Man gaila, kad ją aptarinėju...Labai nenoriu jos kaltinti. Neleisti savęs sugniuždyti.

ir nekaltnk Jos.
Gal ji ir gyveno ne viena. Bet manau Ji buvo labai vienisa.
Be to, tapatiniesi su Ja.
Ar skiri, kur Tavo mama ir kur Tu?

Įdomiai rašote. Ne, keršyti tikrai nė nemaniau. Tik įrodyti kad aš turiu teisę į savo gyvenimą, kokį pasirinkau. O vyras tai ne įrankis, o mylimas žmogus, būtent aš ir norėjau jį nuo jos pykčio ir keršto saugoti. Keista kad sakote aš su ja tapatinuosi. Iš ko tai pamatėte? Ačiū jums.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/30 10:23:36 10:23:36

Siaip labai noriu baigti sia diskusija. Nenori tu keistis supratau.
Nereik ir pagalbos.
Mano supratimu cia esi del naujo kovos lauko.
Atspek, ka as ar kitas vyras tau pasakytu, jei jam ka nors lieptum. Ta prasme mokintum kaip gyventi?

Konkreciais veiksmais pasakyk, ka vadini as ji myliu?

55555

5

5 įrašai

2012/12/30 12:09:09 12:09:09

cia truputi lygsvarai palaikyti(rusu kalba)
http://www.youtube.com/watch?v=g89sUaMID_U

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/30 19:25:45 19:25:45

Be saibu: Siaip labai noriu baigti sia diskusija. Nenori tu keistis supratau.
Nereik ir pagalbos.
Mano supratimu cia esi del naujo kovos lauko.
Atspek, ka as ar kitas vyras tau pasakytu, jei jam ka nors lieptum. Ta prasme mokintum kaip gyventi?

Keistai dabar komentuoji, Be Šaibų. Kur link man reikia keistis? Neliepiu aš nieko savo vyrui. Svarstome ir tariamės abu.O štai jis šiandien pasirodė visame savo "gražume". Net nesitikėjau, kad taip pasielgs. Mes su juo susitarėme kad ateis jis pas mane į svečius, nors mano mama negali to pakęsti, bet abu nutarėme kad laikas tuos vaikų žaidimus užbaigti. Turiu pasakyti, jis visą laiką vis kandžiai primena man kad va pas mane jis negali ateiti, ir aš neva nieko negaliu pakreipti kitaip, nekovoju už mudu. O dabar, konkrečiai kai jo atėjimas turi būti ryt, jis staiga pasakė kad neateis. Paliko mane ant ledo. Tiek dvasinių pastangų dėjau tam atėjimui, nes mano mama tikrai nusiteikusi aršiai...Manau jis . erelį tiek laiko vaidindamas, išsigando, susim..žo. Paklausiau savęs, negi dėl jo verta kovoti, dėl žmogaus, plaukiančio pasroviui, nešamo vėjo. Pastangų dėl mūsų ateities beliko nulis... Štai taip, Be Šaibų, ką dabar sakysi? Vėl vyrus girsi ir ginsi? O aš juo NU SI VY LIAU.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/30 19:41:55 19:41:55

Be saibu:

Atsiprašau kad įsiterpiu į klausimą, ne man užduotą, bet užkabino.
Jums atrodo, Drauge, kad Autorė padarė mažai konkrečių veiksmų meilei įrodyti? Kiek supratau, jaunikio pristatymas priešiškai nusiteikusiai mamai yra net labai daug psichologinių jėgų atimantis veiksmas, ir neabejotinai meilės įrodymas. Man taip atrodo. Prisiminiau nemaža filmų apie vaikų kovą su tėvais už savo meilę. O štai vyrukas sprendžiant iš autorės papasakotos istorijos, yra infantilus, bailus ir savanaudis. Miela Autore,atsiprašau jei suklydau - bet yra vyrų, kurie tik naudojasi moterimis, jiems patogu kad jas turi, yra su kuo paseksuoti, jie pripranta prie moters - o tai nėra meilė. Kažkas jūsų santykiuose ne taip. Sakyčiau, jis ir nenori su jumis gyventi - juk tai atsakomybė. Kodėl jūsų mama taip priešiškai nusiteikusi? Gal mato jame tai, ko jūs, mylinti, nematote? Jūsų vyriškio kandūs priekaištai ir nieko neveikimas - nuoroda į tokio tipo vyrus. Norėčiau klysti, linkiu judviems sėkmės. Bet...žiūrėkite pati, stebėkite, pasverkite.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/30 20:29:16 20:29:16

Kiek metu tasai vyras buvo santuokoje, kiek metu laisveje ir kiek metu Jus kartu?
Ka Jis dare, po issiskyrimo su savimi?
Taip pat ir lainautore pasipasakoja...

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/30 20:39:32 20:39:32

Be saibu: Kiek metu tasai vyras buvo santuokoje, kiek metu laisveje ir kiek metu Jus kartu?
Ka Jis dare, po issiskyrimo su savimi?
Taip pat ir lainautore pasipasakoja...

20 santuokoje, 8 laisvėje, beveik 3 kartu. Taip maždaug. Ką tas keičia, tie skaičiai? Bijau kad svetlana teisi....Bet man labai svarbu ir tavo nuomonė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume