Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → problema dėl sekso šeimoje

problema dėl sekso šeimoje

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/26 08:31:29 08:31:29

Sveiki, mielieji, tokią šventinę dieną turiu iškelti nelabai smagią temą. Nelabai suprantu kas darosi mano šeimoj, tiksliau mums su partneriu. Jis duoda suprasti, kad intymių santykių jis nesureikšmina. Yra jie - gerai, nėra - irgi neblogai. Dėl aplinkybių laikinai negalime būti kartu, nors labai pasistengus jam jis galėtų bent retkarčiais sudaryti sąlygas susitikti. Ta situacija mums kiekvieną pusmetį iškyla, jau 2 metai, nes tada būname atskirai. Esu normali jauna moteris, ir bent vieną kartą savaitėje intymūs santykiai man yra reikalingi, nes myliu savo žmogų. Jis teigia kad prisitaiko prie nepalankių sąlygų, aišku kaip - masturbacija. Siūlo ir man pačiai taip daryti, o man tai nepadeda, negera, jaučiuosi įsitempusi. O blogiausia kad prasidėjo įvairūs kūno skausmai. Skauda širdį, skrandį, pilvą, pūslę raižo.. Sielą irgi skauda, jei galima taip pasakyti. dažnai verkiu, pykstu nežinia ko..Gydytoja ištyrė, išklausinėjo. Teko prisipažinti apie sekso nebuvimą. Patarė labai geranoriškai ir draugiškai susirasti meilužį, nes skausmai nesiliaus, o prives iki somatikos, kai jau įsimeta tikra liga. Dabar aš visiškai sveika, o skausmai tik nervinio pobūdžio. Niekada nebuvau super aistringa, partnerių turėjau labai mažai pagal dabartinius laikus, ir man labai sunku būtų apgaudinėti saviškį su kitu. Bet dėl sveikatos sutrikimų tapau irzli, nuolat arti ašarų, ir jaučiu kad negalėsiu greit dirbti. Darbe problemos taip pat atsirado, turėsiu keisti darbą, o tai tokioje būsenoje padaryti sunku, darbdaviui vaizdelis isterikės nepatiks... Ką patartumėte daryti? Paklausyti savo gydytojos? Na, dar yra vibratoriai etc, bet man reikia GYVO žmogaus prisilietimo... Su partneriu kalbėjausi apie tai jau daugybę kartų, o jis apsimeta kad nesupranta arba nesupranta iš tiesų. Sakiau kažkada kad rasiu meilužį, tai labai supyko...Ar čia bus tikra neištikimybė? Nenoriu sirgti, noriu gyventi pilnavertį gyvenimą. Bet myliu savo partnerį. O gal meilė ne taip svarbu? Pastebėjau, kad ji tik daugiausia kančių atneša... Beje, nuo vaikystės buvau ir tebesu dvasinga. Bet gal tokiems kaip aš gamta ir smogia skaudžiausiai - kad bandžiau neigti kūno poreikius, buvau visada dorovinga? Jūsų teismui...ačiū.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/26 13:02:00 13:02:00

Gal istiesu tavo problema yra psichologine, bet tada ir spresti ja reiketu psichologiskai, o ne fiziskai.
Blogiausia ne tai, kad nera sutarimo su zmogum, o tai kad nera su pacia savimi,Tu tarsi neigi dali saves. Galbut tai del fizinio ir emocinio susipriesinimo. Kazin kaip jaustusi ta gydytoja, kai jos vyras vestusi i namus meiluzes ir gydytusi tokiu budu. Nors ..gal dabar tai madinga mediku tarpe, o gal ir visoje modernioje visuomeneje. Tik madinga retai buna reikalinga. Matyt pasirinkai vyra pagal savo emocinius ar dvasinius poreikius, bet ne fizinius. As nesu labai religingas, bet gal tau reiketu pasikalbeti ir su dvasiniais autoritetais. O meiluzi susirast visada suspesi.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/26 14:10:37 14:10:37

Antrinu sveciui.
Siaip pirmiausiai labai rekomenduociau keisti daktara.
Idomiai, taip iseitu, kad Prastitute gyvens per amzius, o vienuole nesulauks trisdesimt. Tai juokinga.

Buvo pamineti tokie zodziai kaip: irzli, siela, dvasinga, skauda, myliu, partneriai, neistikimybe, seksas.
Mano supratimu ramybe zmogus gali gauti is dvieju dalyku. Pirmasis is Dievo. Antrasis is pinigu.
Antrasis laikinas, tad kitu net neminesiu.
Seksas tai santuokos Dievo akivaizdoje privilegija. Hm ar daryti tai ko nezadejai butu neistikimybe. Tai trys zuikiai vienu suviu. Ate ramybei, ate partneriui, ate mintims, kad myli.
Dvasingas musuose daznai suprantamas kaip didis svajotojas. Gal tik tiek uzsiminsiu, kad mano keliones pradzioje buvo labai smalsu pazinti prieso stovykla. Labai giliai isireze fraze, vieni ji mato visur, kiti niekur.
Nemanau, kad pas dvasininka. Abiems pas psichologa.
Eiti pas dvasininka tai sito ir noreti. Dabar sako, kad nori daugiau sekso.

Prisiminiau viena anekdota. Vyras su zmona kalbasi.
(z)Tau tik vienas galvoja, o man demesio reik.
(v)DEMESIO, dabar bus seksas

Svecias 2

S

7 įrašai

2012/12/26 14:38:42 14:38:42

Gal nevisai i tema jei is savo patiries rasysiu, o gal kiek pades. Labai numusa nora saugojimosi budai (kiek supratau tai jus nevede) ypac jei nesutama poziuris i juos. o del daktaru; apie fizine sveikata manau jie daugiau ismano, bet jei gydant ju budais i vieta atsiras kelios kitos problemos, cia jau ne ju "daržas".

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/26 15:16:05 15:16:05

svecias 2: Gal nevisai i tema jei is savo patiries rasysiu, o gal kiek pades. Labai numusa nora saugojimosi budai (kiek supratau tai jus nevede) ypac jei nesutama poziuris i juos. o del daktaru; apie fizine sveikata manau jie daugiau ismano, bet jei gydant ju budais i vieta atsiras kelios kitos problemos, cia jau ne ju "daržas".

Neabejoju, kad ismano. Abejoju ar visi. Zmogus nera tik mesa.
Raski zodyje "noriu" fizinio.

Kelios kitos. Pameginkim paskaiciuoti. Jos partneris suzinojas ar sugebes toliau gyventi. Kiek laiko prireiks atsitiesti? Si karta vaikai neminimi, o kaip butu jiems? Prarasti bendri draugai. Turtas. Nuotraukos, istorija. Idealogija, kai kuriems net gyvenimo prasme.
Kiek zmoniu siandiena nusoko nuo tilto?
Ir sitai siulo gydytojas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/26 16:03:53 16:03:53

Jei jus nesate susituoke, labai patarciau pamastyti, ar tikrai cia jusu zmogus. Jis jusu nesupranta, negirdi ir nenori suprasti. Jam tai visai neidomu (jusu svekata, psichologine busena, savitarpio santykiai ir darbas) Seksas tai tik to nesidomejimo israiska.
Nekreipkit demesio i kelis cia nusisvaigusius vyrukus.
Pabandykit ta meiluzi, tiksliau isbandykit ta varianta, vien jau tam,kad suprastumet, jok yra ir kitu vyru, kuriems jus rupit. O ne tik tas, kuris jauciasi jusu savininku ir nebenori del jusu nei pirsto (to tarp koju:)) pakrutinti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/26 16:19:10 16:19:10

Cia as tas pats svecias, dar toliau rasau.
Jis nenori susitikti. Bet tai po velniu!!! Juk be sekso egzistuoja ir pasiilgimas, kai norisi matyti, apkabinti, priglausti, tiesiog jausti savo zmogu salia, buti kartu. Jam to nereikia??? Tai reiskia jusu jam nereikia. O reikia ko, tik zinoti, kad kazkur turiu pora? Nesamone...

12 Svecias

1

1 įrašai

2012/12/26 16:36:00 16:36:00

Svečias: .
Pabandykit ta meiluzi, tiksliau isbandykit ta varianta, vien jau tam,kad suprastumet, jok yra ir kitu vyru, kuriems jus rupit..

siandiena man labai rupi. Gal galima butu tave isbandyti. Kad suprasciau!

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/26 16:53:59 16:53:59

12 Svecias:
Pabandykit ta meiluzi, tiksliau isbandykit ta varianta, vien jau tam,kad suprastumet, jok yra ir kitu vyru, kuriems jus rupit..

jei durnas, tai ilgam.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/26 16:57:19 16:57:19

12 Svecias:

tiesiai sviesiai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume