Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → problema dėl sekso šeimoje

problema dėl sekso šeimoje

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/28 09:37:41 09:37:41

Jei atvirai tai netikiu gera pabaiga.
Pasilieku, kad abiems personazams reik labai daug dirbti su savimi pas psichologus. Abiems.

Taip broli nustato tiksla ir siekia jo. Kaip matome musu naujasis draugas ne siekia to kas yra uzprogramuota mumyse. Nezinau kaip pasireiskia autores irzlumas. Na bet tai tikrai gali bet koki nora uzmusti. Pasakymas, seksas yra gerai, jo nera ne problema, neitikina. Vyrai visada gali.
Pasakymas plotas yra problema seksui, skamba dar labiau juokinga.

Taip zmogau bendroje veikloje atsiskleidzia. Visi mes ne angelai.
Buvo laikas kai tikejau tik savo jegomis.
Siandiena manau, kad darni seima neimanoma be tikejimo i Gyvaji Dieva. Gerai, kad ne vienas taip manau. :d

Taip ne paradiniai. Nezinai zmogau ko noresi po metu. Net nezinai su kokiu tikslu tave renkasi.
[url:64799xsj]http://gyvenimas.delfi.lt/meile/penkios-teorijos-apie-tai-kas-yra-meile.d?id=60225267[/url:64799xsj]
Ispatirties galiu pasakyti, kad meile yra kai kam pinigai. Kai kam tikslas is namu pabegti. Tikslas rasti muro siena...

Siandiena dvieju kartu. Po metu oralinio. Po desimt analinio, grupinio...
Butuko bendrabutyje, nuosavo namo, namo su baseinu..
O vaiku as daugiau nenoriu :d

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/28 09:42:03 09:42:03

55555:
BE SAIBU, tarp teisingu fraziu sugebi ideti tiek smerkimo ir nemeiles, kad atrodai tikras provokatorius.(o gal toks ir esi)

nesimetik cia pravokatoriais.
Parodyk kur smerkiau ir kur provokuoju?
Kur nemeile?
Konkreciau.

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/28 19:49:17 19:49:17

medutis: Kaip matome, pirminė problema tikrai ne dėl sekso. Abu kažkokie sugniuždyti. Kad moteris blaškosi, tai dar nieko baisaus, bet vyras turėtų būt stiprus ir imtis kažkokių veiksmų kad šitą sunkią padėtį pakeist. Nerimtai atrodo svarstymai susirast meilužį, tuo pačiu svaigstant kokia pati dorovingai auklėta Galėtum geriau pabandyti tapt savo vyro mūza ir jį įkvėpti dideliems darbams ir pokyčiams. Jei svarstai apie kito vyro susiradimą, pagalvok ar tikrai esi verta geresnio

Dabar kaip tik ir bandau nusiraminti, nusiteikti draugiškai ir įkvėpti jį darbams, būtent kaip jūs čia parašėte! Matau kad jam rūpiu, prarasti manęs jis nė neketina, jaučiu kad vis tik myli, o tai man svarbiausia,būti reikalingai jam. Apie meilužį kolkas mintys išgaravo, o kad tik visam laikui..Geresnių už jį gal yra, bet mylimesnių kol kas ne. Gal mes verti tų, kurie šalia mūsų? Mąstau daug šiomis dienomis. Bijau, po meilužio jausiuosi blogai. O jis sakė man, kad po to aš pati pas jį negalėčiau ateiti...bjaurus reikalas. Bet jei sveikata blogės? Gydytoja man, kaip ir tai moteriai iš svetlanos skaityto straipsnio, jokios pagalbos nesuteikė.

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/28 19:53:48 19:53:48

Be saibu: J
Pasakymas plotas yra problema seksui, skamba dar labiau juokinga.

Patikėk, ir dar kokia problema, pati didžiausia mums, pabrėžiu, mums. Gatvėje juk nepradėsi? O namai nuolat pilni liaudies Nuoma? Oho, tiek neuždirbame, juk dar mokame mokesčius už tuos savo pilnus butus. Vis tik be maisto jei jo neįpirktum sunkiau būtų nei be sekso...

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/28 19:57:03 19:57:03

Svečias:
medutis:
Istiesu, matyt tam vyrukui taip yra patogiau nei kazka keisti. Puse metu autore pakocioja, o paskui puse metu miega ziemos miegu salia mamytes. Gal reiketu jiems rimtai pasisneketi, ne pacanai jau.

Ne, riešiškai nusiteikusi mamytė pas mane, ir vaikučiai, o pas jį tik vaikučiai, visi jie jau nemaži, bet savo gyvenimų neina kurti kitur, o stumdosi mažyčiame butukyje.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 09:29:48 09:29:48

Gatveje juk nepradesi.
Nezinau ar tai nauja istorija ir scenarijus tas pats bet visa tai forume kartojasi ne pirma karta.
Pamenu vyriskis buto negalejo parduoti, nes puse buvo ne jo.
Moteris negalejo priimti vyriskio, nes gyveno kartu su motina.
Ir panasiai...

Gatveje galima pradeti ir pabaigti va tik zabangos. Kur atrasti Laisve jau pasakiau.
Padekosiu, kad pasidalijai, uz jaunaja karta.
Kaip svarbu pasirinkti tinkama Kelia.

Lengvabudiskas poziuris i gyvenima, vienatve.
Niekam konkreciai nesakau, sakau aplamai, nes tai laukia kiekvieno.

Nebezinai kas kuri i kur veda. Be kryziaus net nepradekit.

Su Dievu, mielieji.

skausmas

S

21 įrašai

2012/12/29 10:12:01 10:12:01

Be saibu: Gatveje juk nepradesi.
Nezinau ar tai nauja istorija ir scenarijus tas pats bet visa tai forume kartojasi ne pirma karta.
Pamenu vyriskis buto negalejo parduoti, nes puse buvo ne jo.
Moteris negalejo priimti vyriskio, nes gyveno kartu su motina.
Ir panasiai...

Gatveje galima pradeti ir pabaigti va tik zabangos. Kur atrasti Laisve jau pasakiau.
Padekosiu, kad pasidalijai, uz jaunaja karta.
Kaip svarbu pasirinkti tinkama Kelia.

Lengvabudiskas poziuris i gyvenima, vienatve.
Niekam konkreciai nesakau, sakau aplamai, nes tai laukia kiekvieno.

Nebezinai kas kuri i kur veda. Be kryziaus net nepradekit.

Su Dievu, mielieji.

Ačiū už malonų linkėjimą. Manyje tai dar labiau pastiprini įsitikinimą, kad reikia daugiau kantrybės, meilės ir doros nepamiršti. Gal tada ir sveikata neapleis. Gerumas veikia geriau nei pikti pagrūmojimai . O jaunimui noriu iš savo karčios patirties patarti: kurkite savo gyvenimą atskirai nuo tėvų, net jei jūsų tėvai būtų patys nuostabiausi! Net Biblija pataria atsiplėšti nuo savo tėvų. Kad tuo tikėčiau taip prieš 10 metų, jau turėčiau savo būstą.Bet paklausiau savo gerosios motinos, kuri sakė gyvenkim kartu...tik be jokių vyrų...Taip, mano skausmas daugiau psichologinis.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 10:55:10 10:55:10

Nemaisyk moterie piktumo nuo grieztumo.
Zmogus sukurtas is Meiles ir del Meiles.

Be jokiu vyru.
Kas savo brolio nekenčia,
tas yra tamsoje, vaikščioja tamsoje ir nežino, kur einąs,
nes tamsa užgulė jam akis.

Nepamirsk, kad Tavo mama lygiai toks pats zmogus.
Pamilk visu pirmiau save.

[url:q8iuakjg]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2012-12-29-sv-tomas-beketas-vyskupas-kankinys-lk-2-22-35-stai-sis-skirtas-daugelio-izraelyje-nupuolimui-ir-atsikelimui/92806[/url:q8iuakjg]
Paichologija neturi atsakymo kodel vieniems skauda cia, kitiems ne.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/29 10:59:39 10:59:39

Autore, kiek metu kantri zadi buti? Pradek kurti savo gyvenima DABAR! Laukdama tikrai nieko nepakeisi, nei Dievas, nei Biblija nepades. Ragink savo vyra veikti, isbandykit viska, juk iseitis turi buti.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/29 11:48:06 11:48:06

Hm.
Pries tris metus buciau patares taip pat.
Davai veik. Kuo greiciau. Kabinkis i gyvenima. Tasai tikrai lekia.
Lekia ir neziuri ka trypia.

Tris kartus po savaite buvau rekolekcijose. Trumpai, nezinantiems kas tai yra. Ten negalima kalbetis. Neapsakomas jausmas. Viena is ka ten patyriau, tai tarsi sustoja laikas. Pastaraji karta isnyko viskas, darbas, pinigai, rupesciai, vaikai. Absoliuciai viskas. Nebera nieko tik as ir Dievas. Tai neapsakomas jausmas.
Va tik tada supratau kiekvieno verte ir kievieno prasme.

Jn 11

25 Jėzus jai tarė:
„Aš esu prisikėlimas ir gyvenimas.
Kas tiki mane, –
nors ir numirtų, bus gyvas.

O as laukiu. Laukiu Drauges kuri siuo metu rekolekcijose. Gavau sms, kad zliubia antra diena, atsiprase ten kur buvo izeidusi. "pati" supratusi.
Stebuklai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume