2. mėgavimasis tiek „išvaizda“ tiek „skoniu“ – arba gurmaniškas restoranas į kurį tu nori sugrįžti vėl ir vėl ir išragauti visą meniu.
Su aistra lygiai tas pats, santykiuose ji žinoma nėra atskiriama, bet vien tik fizinė aistra, nepatikėsite bet atsibosta ir išblėsta gana greitai. Su ja netgi ateina persisotinimo jausmas, aš pvz dabar galėčiau pasakyti, kad mane labiau sužavėtų ne koketiška „fifa“, o žavinga ir protinga moteris. tiesiog nukreipi žvilgsnį kitur – į tas, kurios tai išdrįs parodyti būtent tau.
Apibendrinant pasakyčiau banaliai ir paprastai – gražų ir akiai patrauklų surasti paprasta, estetišką ir praktišką – begalo sunku, tačiau verta
Tu protingas vyras, Deepsorrow. Sutinku su tavim.
Bet pereinant prie mano situacijos. Niekada nebuvau fifa, nesu net graži tikriausiai, gal tik kai kuriems, save vertinu kaip normalios išvaizdos,bet turinčią savitumą, kuris gali žavėti. Mane visada dar nuo mažens laikė protinga, mąstančia. Manau, tuo ir patraukiau šio vyro dėmesį. O ne išore. Ar gali būti taip, kad slapčia jis nori visai kitokios išvaizdos moters? Nors pradžioje draugystės jis prisipažino, kad nuostabu, jog jį traukiu seksualiai, o kitos moterys taip netraukė. Tai palaikiau veikiau komplimentu nei tiesa, nes nepatikrinsi:). Dėl mano galbūt naivių, neprilygstančių mano amžiui klausimų. Buvau auklėta gana griežtai, ir šis vyras man tik antras, nors draugų turėjau, bet sekso partnerių, mylimųjų - ne. Buvau 'neprieinama". Kažkada maniau, kad tai mano didelis pliusas, dabar matau kas didžiulis trūkumas . Skaudu ir sunku man, myliu jį, bet prieštaravimai griauna, jei dar nesugriovė mūsų sąjungą. Supratau, kad ir du dvasingi žmonės gali būti dvasingi skirtingai ir tai skirs juos, ne jungs:idea: