Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kūnas ar siela?

Kūnas ar siela?

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/21 06:24:20 06:24:20

deepsorrow:
2. mėgavimasis tiek „išvaizda“ tiek „skoniu“ – arba gurmaniškas restoranas į kurį tu nori sugrįžti vėl ir vėl ir išragauti visą meniu.
Su aistra lygiai tas pats, santykiuose ji žinoma nėra atskiriama, bet vien tik fizinė aistra, nepatikėsite bet atsibosta ir išblėsta gana greitai. Su ja netgi ateina persisotinimo jausmas, aš pvz dabar galėčiau pasakyti, kad mane labiau sužavėtų ne koketiška „fifa“, o žavinga ir protinga moteris. tiesiog nukreipi žvilgsnį kitur – į tas, kurios tai išdrįs parodyti būtent tau.
Apibendrinant pasakyčiau banaliai ir paprastai – gražų ir akiai patrauklų surasti paprasta, estetišką ir praktišką – begalo sunku, tačiau verta

Tu protingas vyras, Deepsorrow. Sutinku su tavim.
Bet pereinant prie mano situacijos. Niekada nebuvau fifa, nesu net graži tikriausiai, gal tik kai kuriems, save vertinu kaip normalios išvaizdos,bet turinčią savitumą, kuris gali žavėti. Mane visada dar nuo mažens laikė protinga, mąstančia. Manau, tuo ir patraukiau šio vyro dėmesį. O ne išore. Ar gali būti taip, kad slapčia jis nori visai kitokios išvaizdos moters? Nors pradžioje draugystės jis prisipažino, kad nuostabu, jog jį traukiu seksualiai, o kitos moterys taip netraukė. Tai palaikiau veikiau komplimentu nei tiesa, nes nepatikrinsi:). Dėl mano galbūt naivių, neprilygstančių mano amžiui klausimų. Buvau auklėta gana griežtai, ir šis vyras man tik antras, nors draugų turėjau, bet sekso partnerių, mylimųjų - ne. Buvau 'neprieinama". Kažkada maniau, kad tai mano didelis pliusas, dabar matau kas didžiulis trūkumas . Skaudu ir sunku man, myliu jį, bet prieštaravimai griauna, jei dar nesugriovė mūsų sąjungą. Supratau, kad ir du dvasingi žmonės gali būti dvasingi skirtingai ir tai skirs juos, ne jungs:idea:

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/21 14:12:15 14:12:15

fizinė: ir šis vyras man tik antras, nors draugų turėjau, bet sekso partnerių, mylimųjų - ne. Buvau 'neprieinama". :

Tai toji pati, kuri durniais, debilais ir kitais epitetais anoje temoje dalijosi?

Daugvardas

D

3 įrašai

2012/04/21 14:33:11 14:33:11

deepsorrow: kad mane labiau sužavėtų ne koketiška „fifa“, o žavinga ir protinga moteris. Kitaip sakant vien nuo išvaizdos jos patrauklumas nepriklauso. O apie įsipareigojimus „fifai“ neverta net kalbėti, negali būti tikras kad ji tinkamai pasirūpins atžalomis ar buitimi tau nesant, vadinasi jokių tolesnių bendrų planų negali būti, tiesiog būni kartu kol tau priimtina ir kai visa tai atsibosta arba kyla noras turėti kažką daugiau, nei paviršutiniškumas išeini. Bendrai kalbant jaunystėje „žaidžiant“ pakanka vien tik aistros, toliau mąstant apie rimtesnius santykius tai nueina lyg ir į antrą planą.
Moterys dažnai klausia jeigu vyras nuėjo į kairę ar tai reiškia, kad manęs nebemyli – pasakyčiau, kad dažniausiai ne, fizinė aistra dažnai apakina visus ir rezultatas priklauso tik nuo žmogaus valios stiprybės.
roll:

Kiek maikiu suplesyta. Narcizmas-zmogaus valioje stiprybe. Nuolankume- Dievo.
Tusciazodziavimas is nepasitikejimo savim.
Jei vyras nuejo i kaire apie jokia meile ar Meile kalbos NERA. Brangi praeitis taip, prisirsimas taip, nesaugumas taip, patogumas taip...

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/21 14:39:55 14:39:55

Svečias:
fizinė: ir šis vyras man tik antras, nors draugų turėjau, bet sekso partnerių, mylimųjų - ne. Buvau 'neprieinama". :

Tai toji pati, kuri durniais, debilais ir kitais epitetais anoje temoje dalijosi?

panasiai

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/21 18:08:07 18:08:07

Svečias:

Ne, tikrai ne ta. Iš manęs to neišgirsite. Keistos jūsų asociacijos

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/21 18:21:09 18:21:09

Svečias:

Troliai, nykite is cia, jus nuobodus!!!!!

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/04/21 20:19:29 20:19:29

Daugvardas:
Kiek maikiu suplesyta. Narcizmas-zmogaus valioje stiprybe. Nuolankume- Dievo.
Tusciazodziavimas is nepasitikejimo savim.
Jei vyras nuejo i kaire apie jokia meile ar Meile kalbos NERA. Brangi praeitis taip, prisirsimas taip, nesaugumas taip, patogumas taip...

Drauge be pinigėlių – nematau nieko blogo žmogaus polinkyje į narcisizmą, norą gyventi nesugrūstam į rėmus ar aklai nesekant dogmomis. Ar tas drąsus ir teisingas, kuriam pastoviai reikia vedlio, kuris pateisintų jo poelgius, nukreiptų ir suklupus pakeltų – ar tas, kuris pats ieško tako, jį mina, parpuola ir vėl pats stojasi. Kuris teisus, kuris klydo bus nuspręsta savu laiku – keliausim aukštyn ar žemyn, atgimsim žemės kirmėle ar padangių sakalu irgi.

Man šiuo atveju priimtinas Budos mokymas, kuris negrūmoja pirštu tiesiog sakydamas čia blogai, čia gerai – sek aklai visiškai nebandydamas leistis i paaiškinimus:
"Do not believe in anything simply because you have heard it.
Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many.
Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books.
Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders.
Do not believe in traditions simply because they have been handed down for many generations.
But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it." Gautama Siddharta, 563-483 B.C.

Daugvardas

D

3 įrašai

2012/04/22 05:01:39 05:01:39

deepsorrow:

Drauge be pinigėlių – nematau nieko blogo žmogaus polinkyje į narcisizmą, norą gyventi nesugrūstam į rėmus ar aklai nesekant dogmomis. Ar tas drąsus ir teisingas, kuriam pastoviai reikia vedlio, kuris pateisintų jo poelgius, nukreiptų ir suklupus pakeltų – ar tas, kuris pats ieško tako, jį mina, parpuola ir vėl pats stojasi. Kuris teisus, kuris klydo bus nuspręsta savu laiku – keliausim aukštyn ar žemyn, atgimsim žemės kirmėle ar padangių sakalu irgi.

Man šiuo atveju priimtinas Budos mokymas, kuris negrūmoja pirštu tiesiog sakydamas čia blogai, čia gerai – sek aklai visiškai nebandydamas leistis i paaiškinimus:
C.

Neskaiciau anglisko teksto. Sek aklai:
Gal tau LT istuoku statistika primint?
O as kaip tik matau remus narcizme. Tokius kaip geresnis, protingesnis, neklystantis, turtingesnis ir tt. Ir kaip tu jas vadini dogmomis yra laisve. As net neabejoju, kad neesi prie ju prisilietes, o komentuoji. Nes vedlio cia nereik. Skirtiniais atvejais.
Ar tas kuris pats iesko tako:
Buvo laikas kai ieskojau tos vieninteles. Buvo laikas, kai nurijau visus raminancius vaistus kuriuos buvo paskyres daktaras, vodkes ant virsaus uzpyliau.
As taves neteisiau.
Budos nestudijavau, remiuosi kitu dvieju pasakojimu.
Meditacijos virsuneje susilieti i viena visuma. Atrodo transe virsti niekuo ir viskuo. Is jo sugrizus sunku tapti savimi.
Ps saltini nurodysiu kai namo parvaziuosiu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/22 05:59:32 05:59:32

Mt 15: 14-15
Palikite juos! Jie akli aklųjų vadovai. O jeigu aklas aklą ves, abu į duobę įkris”.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/22 06:25:29 06:25:29

Daugvardas:
Neskaiciau anglisko teksto. Sek aklai:
Gal tau LT istuoku statistika primint?
O as kaip tik matau remus narcizme. Tokius kaip geresnis, protingesnis, neklystantis, turtingesnis ir tt. Ir kaip tu jas vadini dogmomis yra laisve. As net neabejoju, kad neesi prie ju prisilietes, o komentuoji. Nes vedlio cia nereik. Skirtiniais atvejais.
Ar tas kuris pats iesko tako:
Buvo laikas kai ieskojau tos vieninteles. Buvo laikas, kai nurijau visus raminancius vaistus kuriuos buvo paskyres daktaras, vodkes ant virsaus uzpyliau.
As taves neteisiau.
Budos nestudijavau, remiuosi kitu dvieju pasakojimu.
Meditacijos virsuneje susilieti i viena visuma. Atrodo transe virsti niekuo ir viskuo. Is jo sugrizus sunku tapti savimi.
Ps saltini nurodysiu kai namo parvaziuosiu.

Ar radai tą vienintelę, Daugvardai? Ar tiki kad tokia yra? O jei nėra, tai darnią šeimą galima sukurti su bet kuo? Ištuokų priežastis - narcisizmas?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume