Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kūnas ar siela?

Kūnas ar siela?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/22 07:09:05 07:09:05

Svečias:
O jei nėra, tai darnią šeimą galima sukurti su bet kuo? Ištuokų priežastis - narcisizmas?

Ne su bet kuo.
Narcizmas ne pagrindine. Infantilumas taip pat. Apie aklai su deepu mintimis dalijausi.
Dar galiu prideti, taip pat i tema.

Jn 8; 32 ir jūs pažinsite tiesą, ir tiesa padarys jus laisvus”.

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/23 18:11:03 18:11:03

Noriu paneigti Daugvardžio nuomonę, kad nepadeda rašymas į forumą. Priešingai, mūsų santykiuose įvyko lūžis,tiesa, jis žengė pirmą žingsnį, bet aš buvau pasiruošusi tą patį padaryti. Mano nuostabai,dvasiškai suartėjome, pradėjome vienas kitą geriau suprasti, kaip kadaise, pradžioje. Ir to, ko man trūko, jau taip stipriai nebereikia, mėgaujuosi dvasine pilnatve, o ir kitko gaunu... . Nežinau kiek tesis harmonija, bet esu pasiruošusi ją puoselėti, matau, kad ji jam irgi brangi ir būtina, jis nustojo mane pulti, tapo dėmesingas. Matyt šiek tiek pasikeičiau. Jūsų komentarai padėjo pažvelgti į problemą iš kito taško.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/23 19:58:12 19:58:12

Pas vyrus yra toks posakis sperma ausis spaudzia. O pas moteris?
Nudulkino, problemos kaip nebuta.
Iki sekancio karto.
Forume gal ir geriau nei draugei, tikimybe sulaukti daugiau nei paguodos. Nors ir antras padeda.
Ojei...

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 21:01:27 21:01:27

Svečias: Pas vyrus yra toks posakis sperma ausis spaudzia. O pas moteris?
Nudulkino, problemos kaip nebuta.
Iki sekancio karto.
Forume gal ir geriau nei draugei, tikimybe sulaukti daugiau nei paguodos. Nors ir antras padeda.
Ojei...

Ir vėl trolis-pavyduolis. Tavęs nenudulkina niekas Sorry...

NaIRkaZ

N

26 įrašai

2012/04/26 11:09:12 11:09:12

fizinė: Noriu paneigti Daugvardžio nuomonę, kad nepadeda rašymas į forumą. Priešingai, mūsų santykiuose įvyko lūžis,tiesa, jis žengė pirmą žingsnį, bet aš buvau pasiruošusi tą patį padaryti. Mano nuostabai,dvasiškai suartėjome, pradėjome vienas kitą geriau suprasti, kaip kadaise, pradžioje. Ir to, ko man trūko, jau taip stipriai nebereikia, mėgaujuosi dvasine pilnatve, o ir kitko gaunu... . Nežinau kiek tesis harmonija, bet esu pasiruošusi ją puoselėti, matau, kad ji jam irgi brangi ir būtina, jis nustojo mane pulti, tapo dėmesingas. Matyt šiek tiek pasikeičiau. Jūsų komentarai padėjo pažvelgti į problemą iš kito taško.

Džiaugiuosi dėl Tavęs.
Gyvenimas-tai spektaklis,kurio režisierius esi Tu pats.Neatsimenu kieno žodziai,bet teisingi.
Take it easy

2 įrašai

2012/04/26 19:00:50 19:00:50

Mano nuomone, net su sunkiausiu žmogumi galima rasti kompromisą. Nors pirmiausia, verta susiprasti ar tikrai verta stengtis dėl kieno nors.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/26 20:03:35 20:03:35

NaIRkaZ:
fizinė: Noriu paneigti Daugvardžio nuomonę, kad nepadeda rašymas į forumą. Priešingai, mūsų santykiuose įvyko lūžis,tiesa, jis žengė pirmą žingsnį, bet aš buvau pasiruošusi tą patį padaryti. Mano nuostabai,dvasiškai suartėjome, pradėjome vienas kitą geriau suprasti, kaip kadaise, pradžioje. Ir to, ko man trūko, jau taip stipriai nebereikia, mėgaujuosi dvasine pilnatve, o ir kitko gaunu... . Nežinau kiek tesis harmonija, bet esu pasiruošusi ją puoselėti, matau, kad ji jam irgi brangi ir būtina, jis nustojo mane pulti, tapo dėmesingas. Matyt šiek tiek pasikeičiau. Jūsų komentarai padėjo pažvelgti į problemą iš kito taško.

Džiaugiuosi dėl Tavęs.
Gyvenimas-tai spektaklis,kurio režisierius esi Tu pats.Neatsimenu kieno žodziai,bet teisingi.
Take it easy

man rodosi justina iš antros klasės parašė.
Ir dar pridėjo: gyvenimas tai laivas, jo kapitonas - tu. Vairuoki savo laivą gyvenimo keliu.
Ir atminimas ne vežimas, porą žodžių ir gana.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/26 20:07:44 20:07:44

Svečias:
NaIRkaZ:

Džiaugiuosi dėl Tavęs.
Take it easy

man rodosi justina iš antros klasės parašė.
Ir dar pridėjo: gyvenimas tai laivas, jo kapitonas - tu. Vairuoki savo laivą gyvenimo keliu.
Ir atminimas ne vežimas, porą žodžių ir gana.

Atminimas ne vezimas, pora zodziu ir gana,
O berniukas ne suniukas, nebegios paskui tave

Juk tokia pabaiga?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/26 20:58:29 20:58:29

gerbiamasis, čia jau jūsų kūryba. mano vaikystėje jokių berniukų atminimuose nebuvo.
tik šuniukai ir kačiukai

ir jau pavasaris atėjo ir varlytės šokt pradėjo..

Tomas

T

51 įrašai

2012/04/28 04:52:30 04:52:30

Buvo toks nutikimas, bendravome su mergina. Galėjome pajuokauti kavos asigerti, šampano. Išeiti pasivaikščioti SUPER pasimylėti, bet kiti dalykai mums žiauriai skyrėsi. Pažinojau ją nuo vaikystės. Jos esybė buvo kažkur laipteliu žemyn, kart jautėsi kad jai to kaip ir nesinori kaip ir per prievartą. Buvome pakankamai suaugė 25 -24 ai maivymosi periodas turėjo būti praėjęs. Nu bet va taip būna.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume