Daugvardas:
Jokiu itarumo, jokio tragizmo. Nors tragizmo yra, kai kitu norima naudotis savo kuno poreikiams tenkinti. O kodel as negaleciau uzsimanyti, kad kuri moteris darytu mane laimingu?
Man taip pat si tema idomi. O gal tai isties neisgalvotas galvos daktaru apie amziaus zirkles terminas. kaip sakant niekas negime zinodamas. As vis laukiu diskusijos apie sielas.
Ne kandziai, nors noreciau adreso kontoros kur galeciau pasitikrinti ar esu subrendes.
Ar tu esi teisi?! Abejoju. Jei zmogus vartoja zodi dvasingas, tai jis zino zodi harmonija.
Stebuklingu zodziu zinojimas nereiskia harmonijos su kitu zmogumi tuo labiau kai jis pats savyje ne harmonijoje.(susiskaldes)
O gal si nehormonija ir yra vyro pasyvumo priezastis? Spelioju. Kiekvienas isproteja savaip.
Ciau pakau. Atsijungiu nuo pasaulio savaitei, harmonijos
Įdomiai, Drauge,rašai, Neįsižeisk, kad tave taip vadinu, man tu visada liksi Draugu, kuris...ir t.t. Nors daugelis mūsų nuomonių ir nesutampa, bet manau, tu primeni man mane pačią, kokia aš buvau prieš kažkiek metų ir tai man brangu. Tik va dažnokai tu atsakai už kitą žmogų, tarsi būtum tas kitas...Tai nėra malonu, kai tau priskiriama tai, ko nėra. Bet kandžiotis nesiruošiu .
Niekur nerašiau kad esi nesubrendęs. Kiekvienas mūsų esame subrendę, tik mūsų branda yra vis kitokia. Psichologiškai žmogus laikomas subrendusiu kai geba dirbti ir iš to pragyventi bei sukurti sveiką šeimą. Visa kita tik niuansai. O kas liečia brandą - visą gyvenimą žmogus arba bręsta/tobulėja, arba degraduoja,nes stovėjimas vietoje gyvenime reiškia kritimą žemyn. Vėlgi taip mano psichologai, galite su tuo ir nesutikti.
Amžiaus žirklės be abejo yra, patyriau dar ir kaip. Tai ir vadinu tragizmu, nes šis reiškinys man smogė jaunystėje, smogia ir dabar. Ir ne man vienai.
Taip, nesu dabar harmonijoje pati su savim. Taip, ko gero ir vyro pasyvumas yra mano neharmonijos išdava. Bet negaliu kol kas patenkinti poreikių, tų žemesniųjų. Būnant su tuo vyru jo geidžiu, o jis "maitina" mane dvasingais pokalbiais - ne apie mudu, o apie pasaulio problemas, nors mes savųjų oi kiek daug turime. Vietoj to, kad juos spręstume kartu, jis bėga į pasaulines problemas. Ar tai tikras dvasingumas, Drauge, ar tik bėgimas nuo savų problemų? Štai kas man neleidžia būti harmonijoje.
Drauge, kodėl manai, kad norėdama tenkinti savo kūno poreikius, darau "tragizmą"? Kur mano postuose tu pamatei, kad nenoriu daryti jo laimingu? Noriu suteikti jam laimės, bet bijau, kad jis laimingiausias būtų, jei pritarčiau visoms jo idėjoms. O jos yra neįmanomos ir neįgyvendinamos. Pvz., kad ir ši: žmonės turi atsisakyti pinigų ir gyventi iš savo rankų darbo, taip sakant barteriniai mainai. Dar apie pasaulio pabaigą, kuri jau tuoj tuoj.
Padiskutuokim apie dvasingumą, Drauge. Ką tu apie tai manai? Ir ar galima nuolat "maitintis" tik dvasingumu? Žmogui duotas juk dar ir kūnas.